Güldürdün beni :) ama lafa gelince kızından ayırt etmiyodu beni kiii ben kızının hep arkasında durdumBende de durumlar aynı valla bir bakıyorum uzaylı olsam böyle çıkardı heralde diyorumnormal bir yan etki diye üstünde durmadım şurubun da tadı kötü
Canım sinirlendiğine değmez resmen kv kızının kinini güdüyor oh çatlasınlar aldık ya oğullarını
Aynen öyle çünkü kayinvalidem i ben annem gibi gordum hep ve o da çok iyiydi şuan kızının doldurusuna geliyo eşim de bunu söylüyor ve dediğin gibi ilk hamleyi yaptı bi yönde de iyi oldu annem annem diye yalaklik yapıp duruyodum demekki kenara cekilme zamanı gelmiş
Annemlere demem ki hep onları iyi konuşuyorum görümce yle onları yaşadım ona rağmen bile annemlere iyi konuştum hep bu kadar salagim ben eşim e bende öyle dedim onun kızı ona kuzuysa bende ana kuzusu değil miyim dünden beri dusunup dusunup ağlıyorum zoruma gidiyo ama toparlanmam lazım bebis im hissediyo rahatsız olmaya başladıAynen öyle kuzum. Sen çekil kenara ,o dönsün etrafında ...
Bu halinle seni kimsenin üzmeye hakkı yok.
Kendi anneciğin duysa bu olanları ne kadar üzülür. Sen de bir ananın evladısın.
En ufak bir şeyde taraf tutan birine hiç güven olmaz...
Sil bakim o gözyaşlarını. Bu gece güzellll bir uyku çek.
Bırak onlar düşünsün :))
Aynen oyleyim canım en büyük hatam esimi dinlemedim bana dedi ki herkese mesafeni koy kendin gibi sanıp çok muhattap olma demişti ve ben yanlışı sursa yaptım kimseyi ölçüp tartmadim bi denenedim bakalım kim nasilmis deyip ona gore davranmadim direk herkese iyi niyetli olup samimi içten davrandim ve bi sene doldu herkes gerçek yüzünü göstermeye başladı dediğin gibi ben onların her derdine kostum kızı ayrıldı avukatlara kadar kendim gittim konuştum ona akıllar verdim şuan kaynanam içinde bunlar hiç ortada yok nedense ve o kadar risk geçirdim bi ay yattım demedi ki nasılsın diye .... Ama bende kendime gelip artık bunlardan ders alicamLoveali sen fazla iyi niyetlisin sanırım ama karşındakiler öyle değiller.
Ben evlendiğim günden beri kaynanamla maalesef anlaşamam ve evlendikten sonra iyi niyetin kâr etmediğini anladım. Normalde çok açık sözlü herşeyi olduğu gibi anlatan bir insanken şimdi onlara karşı ayni tilkiliği yapmaya çalışıyorum maalesef. Ve düşün bana 10 dakika mesafede olmasına rağmen kaynanam bir tas çorba yapip çağirmadi yollamadıda.
Ee sonra gelinler kaynana olmuş diyorlar,iyide siz annelik yapıyormusunuz?
Sana tavsiyem kendini üzme bebeğinide. Değmez
Ben 2 sene çok iyi davrandım yok baktım olmuyor. Bide kaynanamın kankisi eltim var ki onla 2 yıldır sadece merhabalaşırım evimede almam.Aynen oyleyim canım en büyük hatam esimi dinlemedim bana dedi ki herkese mesafeni koy kendin gibi sanıp çok muhattap olma demişti ve ben yanlışı sursa yaptım kimseyi ölçüp tartmadim bi denenedim bakalım kim nasilmis deyip ona gore davranmadim direk herkese iyi niyetli olup samimi içten davrandim ve bi sene doldu herkes gerçek yüzünü göstermeye başladı dediğin gibi ben onların her derdine kostum kızı ayrıldı avukatlara kadar kendim gittim konuştum ona akıllar verdim şuan kaynanam içinde bunlar hiç ortada yok nedense ve o kadar risk geçirdim bi ay yattım demedi ki nasılsın diye .... Ama bende kendime gelip artık bunlardan ders alicam
Öyle yapcam bundan sonra benim Elti en iyisini yapiyo muhattap olmuyo misafir gibi gelir misafir gibi gider bende can ciğer herkesle onla ilgili konuşurlar di hep şimdi o iyi oldu trajikomik geliyoBen 2 sene çok iyi davrandım yok baktım olmuyor. Bide kaynanamın kankisi eltim var ki onla 2 yıldır sadece merhabalaşırım evimede almam.
Tek üzüntümde ben politik bir insan değilim düzüm sevmediğime sevmiyor der görüşmem kaynanamın bana yaptiği onca kötülüğe rağmen onu bazen görmek bana işkence veriyor. Sanki kendim olmuyorum çünkü ben arkamdan dedikodu yapan insanlarla asla muhattab olmam ama maalesef görüşmek zorundayız.
Sen canını sıkma sadece onların yanında fazla doğal olup herşeyi konuşmamak gerekiyor. Bir süre sonra insanları tanıdıkça anlayacaksın ve benim gibi ona göre davranacaksın. Suç sende bizde değil iyi niyetli olmayan kötü insanlarda.
Biz eşimle çok iyiyiz zaten şükürler olsun ama bunlar olunca eşimden hirsimi almaya çalışıyorum ve sonra bide onun için üzülüyorumLoveali canim canina yazik dusunme inan senden ve bebeginden daha degerli bisey yok,uzak dur sirrini verme mutlu gorunmeye calis,bebegini dusun sadece ve sakin bisey bekleme onlardan iyilik anlaminda ilgi anlaminda suan hassas donemdesin ve hersey etkiliyor haliyle uzme kendini kafani dagit ve onlari gordugunde bolca dua rt nas felak oku caktirmadan yuzlerine ufle canini yakacak bisey yapmasinlar diye dua et,abdest al yasin oku dualar oku kalbini ferahlatmaya calis lutfen onlarin umrunda degildir inan senin uzulmen aglaman bas agrin vs kapini kapattiginda disarda kaliyorlar ve olan sana oluyor
Insallah canim insallah Rabbim ferahlik versin insallah cok.iyi anliyorum seni emin ol esini de uzme o anliyordur zaten kimin ne dusundugunu destek ol mutlu olBiz eşimle çok iyiyiz zaten şükürler olsun ama bunlar olunca eşimden hirsimi almaya çalışıyorum ve sonra bide onun için üzülüyorumama evet dediğin gibi onlarla karşılaşınca okucam artık demekki fesatlık başladı artık zaten bisey beklemiyorum yapmasinlar neyse çok kafa agrittim bdv ye çevirdim burayı. :) Rabbim bebeğime hayırlısıyla kavustursun da bi dk onları dusuncek vaktim kalmasın inş
Sağol canım amin inşInsallah canim insallah Rabbim ferahlik versin insallah cok.iyi anliyorum seni emin ol esini de uzme o anliyordur zaten kimin ne dusundugunu destek ol mutlu ol
Oyyy tipini yesinlerEki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
Canım sonradan okudum sıkma canını bebeğin için...
Canım bana ilk kız dedi %70 sonra oğlum diye sev dedi en sonda 2 hafta sonra gel dedi delirecam bi cinsiyeti görmek bu kadar zormu ya birde cihazı en iyilerinden :))
Oyyy maşallah çok tatlı.. Rabbim hayırlı yaşlar, hayırlı ömürler nasip etsin.. Bu prenses abla oluyo şimdi öyle miEki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
Amin canım inş evet dün de zaten büyük ihtimal bu batti milletin gözüne özellikle kaynanam ve kızının gözüne batmış sanırım kızıyla tartistim konusmuyorum yas tutmam ve eşimin de bana kötü davranması gerekiyodu galiba onlara göre bütün gün kocamla kol kolaydik dans ederken aşkla bakistik tamamen ictendik kimseye nispet gibi derdim yoktu ama onlara böyle gelmiş ve batmış sanırım ama bundan sonra nispet diye de yapcam ki iyice catlasin herkesLoveali ben senin yerinde olsam bu vakitten sonra eşime daha düşkün daha ilgili davranırım ve sadece bebeğimi eşimi ve kendimi düşünürüm olanlar can sıkıcı evet ama bence kulağını böyle şeylere kapamayı öğren en iyisi.. Hepimizin çevresinde maalesef oluyo böyle gereksiz insanlar canımızı sıkanlar.. Sen ne kadar canını sıkarsan mutsuz olursan onlar o kadar keyif alırlar.. Ama sen ne kadar normalden daha mutlu olursan o zaman çatlarlar kıskançlıktan.. eşinin ailesi istesen de ızak duramazsın ama bence bunun acısını kendinen, eşinden ve en önemlisi bebeğinden çıkarma.. Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda rahatlarsın herşey unutulur gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?