Amin Güzel kızımın bahtı da güzel olur inşallah.Oyyy tipini yesinlerRabbim sağlıklı hayırlı güzel nice yaşlar nasip etsin inş bahtini güzel yazsın
İnşallah artık 4 kişi kutlayacağız. Gerçi biriyle başa çıkamıyorum huniyle kutlarım artık seneye doğum günlerini:)Oyyy maşallah çok tatlı.. Rabbim hayırlı yaşlar, hayırlı ömürler nasip etsin.. Bu prenses abla oluyo şimdi öyle miseneye kardeşiyle kutlar doğum gününü
Maşallah nede tatlı Allah bağışlasın.Nice mutlu seneler dilerim sağlıkla huzurla..Eki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
Bak bunda çok haklisin olmuyomus gerçekten de anne kız gibi olamiyomus en iyilerden benim kayinvalidem diyodum hep öyle yaklasmistim ama yanlış yapmışim napim bende gurbete gelip burda kimsem olmayınca bi anda onda onlara sarildim galiba hata etmisim teyzesi bile diyodu eşimin takdir ediyorum seni daha senen gelmeden içimize girdin hepimize içten davrandin diye ama işte yanlış yapmışim şimdi anlıyorum şükür evet eşim yanımda ve sanırım üstüne gidip onu da kendimden uzaklastirmamam gerekiyo hakliyken haksız duruma dusmiyimKayınvalideler istesek de annemiz gibi olamaz biz de onların kızı gibi olamayız. En iyisi mesafe koymak. Tabiki büyüktür saygı göstereceksin ama cahil bir kayınvalideyle anlaşmak çok zor. Burada eşlere çok iş düşüyor artık onun ailesi sensin bunu idrak edemeyen adamla ömür geçmez zaten. Şanslısın kiLoveali eşin senin yanında. Hiç takma su akar yolunu bulur. Neden erkeklerle kız anneleri arasında sorun çıkmaz da erkek anneleri kaynanalık yapar hiç düşündün mü paylaşamıyorlar çocuklarını, bırak işte evlenmiş barklanmış mutlu olsun. Ben senin yerinde olsam hiç muhattap olmam, saygıda kusur etmem ama çok mesafeli davranırım ve hiç umursamam.
Bende bayilirim:)ama malesef bulamyorm yok marketlerde
Güldürdün beni :) ama lafa gelince kızından ayırt etmiyodu beni kiii ben kızının hep arkasında durdum
Eki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
Teşekkur ederim canim düşunmen yeterliYaaa gönderelim sana bi kasa
Ah işte ah hep kolluyorsun ama en küçük bir şeyde onlar hemen siliyorlar insanı değmezmiş demek ki canım
Maşallah maşallah annesi allah sağlıklı uzun ömürler versin
ne güzelsin sen papatyaaaaaa mı oldunnnnEki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
Eki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
hahah aynı benim koca yaaa. sabah 5.30 da kalıyor ben bende 7.30 ama illa her sabah o saatte sarılacak. len yürü git uyuyacam ben diye bagırasım geliyor. kaçıyorum kendine çekiyor o uyuyor ben gene gözümü kırpamıyorum. sonra hemen kaçıyorum.Günaydın kızlar.
Bir kaç gecedir uyuyamıyorum. Sık sık uyanıp tekrar uykuya dalamıyorum. Sabahta uykusuz ve gergin başlıyorum güne
Eşime bin kere söyledim. Sabah işe giderken sessiz ol ki hem çocuk hem ben uyanmayayım diye ama yooook. İlla bi sabah uyanınca kolunu atacak üzerime.
Yahu çek kolunu ,uyumak istiyorumm diyorum ama bu defa da beyimiz geriliyor.
Ya ben yatakta böyle sarmaş dolaş olamıyorum. Biri bana dokununca uyuyamıyorum. Yatağın kenarında sessizce uyumak istiyorum ama illaa ya öper ya sarılırr.
Sabah sırf bu yüzdrn cıngar çıkardım yine.
O da gıcıklığına bir sürü ses yapıp öyle gitti işe.
Hadi gel de bu sinirle geri uyu derken oğlan uyandı.. ooofff kötü bir gün yine
korkma kuzum benim kuzenimde zehirlenmişti hamileyken ona da bişi yapmadı doktor. çok şükür şimdi kocaman oldu oglu hatta 2. dogurdukızlar günaydın dün başıma neler geldı öğlen yemeğini yedım yediğim yemekten zehirlendim ölüyodum azdaha bütün yedıklerımı gerı cıkardım sonra dooktora gııtm acıle ordakı salak doktor hiç bişi yapmadı eve gönderdı şimdi iyiyim ama bebeğim nası bilmiyorum bişi olmamıştır demi kadın doğum acılıne de gitmedım merkeze gitmem lazımdı ama yakın zamanda bi özele gitmeyi düşünüyorum
korkma kuzum benim kuzenimde zehirlenmişti hamileyken ona da bişi yapmadı doktor. çok şükür şimdi kocaman oldu oglu hatta 2. dogurdu
hahah aynı benim koca yaaa. sabah 5.30 da kalıyor ben bende 7.30 ama illa her sabah o saatte sarılacak. len yürü git uyuyacam ben diye bagırasım geliyor. kaçıyorum kendine çekiyor o uyuyor ben gene gözümü kırpamıyorum. sonra hemen kaçıyorum.gecede aynı senin ki gibi sıcak uzak dur diyorum bu seferde trip yapıyor sinirleniyor. ehhh dedim senle mi ugraşacam dün gecede deli etti tam uyuyacam gelmiş sırnaşıyo git dedim uyuyacam dur bebegimi öpecem dur bebegimi ısıracam diyor deli etti beni
hahah aynı benim koca yaaa. sabah 5.30 da kalıyor ben bende 7.30 ama illa her sabah o saatte sarılacak. len yürü git uyuyacam ben diye bagırasım geliyor. kaçıyorum kendine çekiyor o uyuyor ben gene gözümü kırpamıyorum. sonra hemen kaçıyorum.gecede aynı senin ki gibi sıcak uzak dur diyorum bu seferde trip yapıyor sinirleniyor. ehhh dedim senle mi ugraşacam dün gecede deli etti tam uyuyacam gelmiş sırnaşıyo git dedim uyuyacam dur bebegimi öpecem dur bebegimi ısıracam diyor deli etti beni
kızlar günaydın dün başıma neler geldı öğlen yemeğini yedım yediğim yemekten zehirlendim ölüyodum azdaha bütün yedıklerımı gerı cıkardım sonra dooktora gııtm acıle ordakı salak doktor hiç bişi yapmadı eve gönderdı şimdi iyiyim ama bebeğim nası bilmiyorum bişi olmamıştır demi kadın doğum acılıne de gitmedım merkeze gitmem lazımdı ama yakın zamanda bi özele gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?