2017 Şubat Anneleri

Oyyy maşallah çok tatlı.. Rabbim hayırlı yaşlar, hayırlı ömürler nasip etsin.. Bu prenses abla oluyo şimdi öyle mi seneye kardeşiyle kutlar doğum gününü
İnşallah artık 4 kişi kutlayacağız. Gerçi biriyle başa çıkamıyorum huniyle kutlarım artık seneye doğum günlerini:)

Bak bunda çok haklisin olmuyomus gerçekten de anne kız gibi olamiyomus en iyilerden benim kayinvalidem diyodum hep öyle yaklasmistim ama yanlış yapmışim napim bende gurbete gelip burda kimsem olmayınca bi anda onda onlara sarildim galiba hata etmisim teyzesi bile diyodu eşimin takdir ediyorum seni daha senen gelmeden içimize girdin hepimize içten davrandin diye ama işte yanlış yapmışim şimdi anlıyorum şükür evet eşim yanımda ve sanırım üstüne gidip onu da kendimden uzaklastirmamam gerekiyo hakliyken haksız duruma dusmiyim

Bende bayilirim:)ama malesef bulamyorm yok marketlerde

Yaaa gönderelim sana bi kasa

Güldürdün beni :) ama lafa gelince kızından ayırt etmiyodu beni kiii ben kızının hep arkasında durdum

Ah işte ah hep kolluyorsun ama en küçük bir şeyde onlar hemen siliyorlar insanı değmezmiş demek ki canım

Eki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)

Maşallah maşallah annesi allah sağlıklı uzun ömürler versin

banuelis saglikli yaslari mutlu yaslari olsun fistigimin,kucuk abla olacak bizim kizlar insallah, cok faydalarini gorecegiz biz onlarin insallah kiz candir:))yerime opermisin annesi melegimi

günaydın kızlar. bu ara takip edem,yoprum ya. pc ye çok bakınca başım agrıyor. dikkatimi verip bişey okuyamıyorum öyle

Teşekkur ederim canim düşunmen yeterli aseriyo olsaydin isterdim gercekten

Günaydın kızlar.
Bir kaç gecedir uyuyamıyorum. Sık sık uyanıp tekrar uykuya dalamıyorum. Sabahta uykusuz ve gergin başlıyorum güne
Eşime bin kere söyledim. Sabah işe giderken sessiz ol ki hem çocuk hem ben uyanmayayım diye ama yooook. İlla bi sabah uyanınca kolunu atacak üzerime .
Yahu çek kolunu ,uyumak istiyorumm diyorum ama bu defa da beyimiz geriliyor.
Ya ben yatakta böyle sarmaş dolaş olamıyorum. Biri bana dokununca uyuyamıyorum. Yatağın kenarında sessizce uyumak istiyorum ama illaa ya öper ya sarılırr.
Sabah sırf bu yüzdrn cıngar çıkardım yine.
O da gıcıklığına bir sürü ses yapıp öyle gitti işe.
Hadi gel de bu sinirle geri uyu derken oğlan uyandı.. ooofff kötü bir gün yine

kızlar günaydın dün başıma neler geldı öğlen yemeğini yedım yediğim yemekten zehirlendim ölüyodum azdaha bütün yedıklerımı gerı cıkardım sonra dooktora gııtm acıle ordakı salak doktor hiç bişi yapmadı eve gönderdı şimdi iyiyim ama bebeğim nası bilmiyorum bişi olmamıştır demi kadın doğum acılıne de gitmedım merkeze gitmem lazımdı ama yakın zamanda bi özele gitmeyi düşünüyorum

hahah aynı benim koca yaaa. sabah 5.30 da kalıyor ben bende 7.30 ama illa her sabah o saatte sarılacak. len yürü git uyuyacam ben diye bagırasım geliyor. kaçıyorum kendine çekiyor o uyuyor ben gene gözümü kırpamıyorum. sonra hemen kaçıyorum. gecede aynı senin ki gibi sıcak uzak dur diyorum bu seferde trip yapıyor sinirleniyor. ehhh dedim senle mi ugraşacam dün gecede deli etti tam uyuyacam gelmiş sırnaşıyo git dedim uyuyacam dur bebegimi öpecem dur bebegimi ısıracam diyor deli etti beni

korkma kuzum benim kuzenimde zehirlenmişti hamileyken ona da bişi yapmadı doktor. çok şükür şimdi kocaman oldu oglu hatta 2. dogurdu

Aaayhh kuzum beni en iyi sen anlarsın valla.
Ben zaten sıcaktan yanıyorum,o habire sarmaş dolaş uyuma derdinde. Azcık rahat ver dediğimde de trip atıyor hemen.

Hele gece üzeri açık görmesin beni. O örtüyor ben tepiyorum geri pikeyi. Zaten yandığım için balkon kapısının önünde yatıyorum ama yokk. Üşürsün aşkımmm örttt örttt .

Bide benim huyum kötü. Biri dokundumu hemen uyanırım ve geri zor dalarım. Kızgınlığım aslında bu yüzden ama bu adam 7 yıldır hiç değişmedi. Huylu huyundan vazgeçmiyo işte

aycanım benımkıde aynı arkadamı dönüp yatıyorum belimden tuttugu gibi kendıne yapıştırıyo beni zaten sıcaktan yatamıyorum sıcak dıyorum anlamıyo sen kendını nıe cekıyon dıye kızıyo bende artık lavaboya gıdıcem deyip kalkıyorum gelınce baska pozisyonda uyumaya devam :)

Çok geçmiş olsun canım.
Bebeğin iyidir inşallah..
Havalar çok sıcak. Gıdalar çok çabuk bakteri oluşturabiliyor. Dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…