2017 Şubat Anneleri

günaydın kızlar,

göbek deliğimin beş parmak aşağısında çok hafifte solda bir yerde ara ara bir batma oluyor dün geceden beri..zaten bebeğide hep solda hissetmiştim en başından bu yana.. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu içinizde.. dün akşam yürüyüşe gitmiştim orda oldu ilk hemen bıraktım yürümeyi ama ara ara hala devam ediyor..endişeleniyorum..

ayy deme hep böyle mi kalacak valla ya sonrada trip atıyor sen beni sevmiyorsun diye. ne alaka yaa ben sıcagı sevmiyorum. yahu erkek vucudu da ayrı bir sıcak. diyorum ona sen kendi vucudunla nasıl yaşıyorsun

hahah aynı benim taktik bende lavobaya gidecem diye kaçıyorum

evet benim bebeğiminde cinsiyetini öğrenmiş buluyoruz.
doktor çok garantici 15. haftaya kadar bekletti bizi,son kontrolümdede yüksek ihtimalle kız dedi.2 hafta sonra kontrolüm var o zaman netleştiriz dedi..ama ben endişelendim şimdi, cinsiyeti net gözükmezmi ki 15. haftada

banuelis saglikli yaslari mutlu yaslari olsun fistigimin,kucuk abla olacak bizim kizlar insallah, cok faydalarini gorecegiz biz onlarin insallah kiz candir:))yerime opermisin annesi melegimi
Öperim tabi teyzesi. Kız çocuk candır, evin bereketidir. O kadar kayınvalide muhabbetinden sonra erkek annesi olmak istemiyorum:)

Günaydın kizlar.alıntı yapamadim kayinvalideleri takmaya değmez çoğu aynı karakter gösteriyorlar.Anneleriniz hayatdaysa onlardan destek alin derim,kimse kendi annesi kadar olamaz insanın.Ben kaybettiğim için yoklugunu ne kadar hissetsemde, zor anlarımda dualarla ayakta duruyorum.bebeklerimiz için hep güçlü durmak zorundayiz .

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) bir erkek bebek haberi daha :) erkekler çoğunlukta bu sezon :)
Bende surekli takip ediyorum ama yazma firsatim pek olmuyor bu topikde erkek cogunlukta cidden. Allah hayirlisini sagliklisini versinde cinsiyet pek onemli degil :)

Canim sakin ol.Yeni taktik geliştir sen de. Bebişin ve kocan yeter sana
İlk sene öyle olur.ben dé ilk öyleyim cancoger kuzu sarması ilk 4 ay evimde oturmadı hep onlardaydim.sonra ne oldu işine geliyor is cikisi yemekten kurtuluyor dendi.daha neler neler şimdi haftada bir gidiyorum yeterli.o da çocuklar için yoksa onlar gelicek.
Eşimle dans ettik ona bile kinayeli gözlerle bakıldı daha bi senelik evliyim ben ya tabiki yasicam bunları mutlulugumuzla mutlu olmaları gerekmiyor mu
Kızı mutsuzken sen mutlu Olcan da o da duracak ha ha seni yemediklerine şükret Allah yardımcın olsun canım. Çok dikkatli ol.görünce bosaninca çok sıkıntı çıkarıyorlar seni mutlu görmek onları delirtecektir.
Sanki beni anlatıyorsun.aynen dediğin gibi pslitik ve mesafeli olunca rahatladım. İyilik yaramaz barışına.
Eki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
Maşallah bahtı da tahtı da cok iyi olsun annesi.nice güzel yaşları olsun.
Ben oğlanı yanıma aldım bunun için şimdi dr oğlan sarılıp yatıyor.
Geçmiş olsun canim.İnşallah bebis bişi olmaz.

Aynen öyle bende kızıyla tartışma yaşadığım gün demiştim beni bekleme daha bu varken gelirsen kapim açık demiştim gitmiyorum epeydir bide kına da düğün de çok enerjiktim ya o battı onlara sanırım kızı da biraz çenesinden mutlu olamamış daha zor olur bu kafayla benle iyiyken eltiyi cekistiriyodu şimdi benle kötü düğünde bütün gün eltiye de beni cekistirdi :) onun bi düzen kurması zor yani yeni taktigim olacak evet herkese mesafemi koycam ve beni destekleyen eşime daha çok destek cikcam kiiii hepten catlasinlar madem iyilikten anlamıyorlar kötü olurum bende

Estağfurullah kötülük değil bu . Benim kuxemin de yaşadı .melek gibi kayınvalide gitti şeytan geldi adeta. Görmesi boşandı bütün evi birbirine düşürdü bi görseyın bi de kuzenim ev içine gitmişti. Gelinsin ayağını kırarım demiş zavallı ya o da kocasını yavaş yavass işledi sonunda kocası görmeyi bi güzel hasladı da rahat etti şimdi konuşmazlar. Ama kayınvalide bi daha düzelmedi gitti görünce asla izin vermez o da onun derdine çıkmaz gitmez bi yere. Allah yardimci olsun böyle annelere ne diyeyim.gorumcen bi an önce evlense çok iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…