- 16 Ağustos 2016
- 290
- 140
- 23
- 42
ayy deme hep böyle mi kalacakAaayhh kuzum beni en iyi sen anlarsın valla.
Ben zaten sıcaktan yanıyorum,o habire sarmaş dolaş uyuma derdinde. Azcık rahat ver dediğimde de trip atıyor hemen.
Hele gece üzeri açık görmesin beni. O örtüyor ben tepiyorum geri pikeyi. Zaten yandığım için balkon kapısının önünde yatıyorum ama yokk. Üşürsün aşkımmm örttt örttt.
Bide benim huyum kötü. Biri dokundumu hemen uyanırım ve geri zor dalarım. Kızgınlığım aslında bu yüzden ama bu adam 7 yıldır hiç değişmedi. Huylu huyundan vazgeçmiyo işte
hahah aynı benim taktik bende lavobaya gidecem diye kaçıyorumaycanım benımkıde aynı arkadamı dönüp yatıyorum belimden tuttugu gibi kendıne yapıştırıyo beni zaten sıcaktan yatamıyorum sıcak dıyorum anlamıyo sen kendını nıe cekıyon dıye kızıyo bende artık lavaboya gıdıcem deyip kalkıyorum gelınce baska pozisyonda uyumaya devam :)
Teşekkür ederiz.2 yaşında kuzum. O kadar çabuk büyüdü ki fotoğraflara bakınca inanamıyorum.Masallah çok tatlı ömrü hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu olsun insallah. Tutusu de çok yakismis. Kaç yaşına girdi bu güzellik annesi
Çok geçmiş olsun canım.
Bebeğin iyidir inşallah..
Havalar çok sıcak. Gıdalar çok çabuk bakteri oluşturabiliyor. Dikkat etmek lazım
Öperim tabi teyzesi. Kız çocuk candır, evin bereketidir. O kadar kayınvalide muhabbetinden sonra erkek annesi olmak istemiyorum:)banuelis saglikli yaslari mutlu yaslari olsun fistigimin,kucuk abla olacak bizim kizlar insallah, cok faydalarini gorecegiz biz onlarin insallah kiz candir:))yerime opermisin annesi melegimi
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) bir erkek bebek haberi daha :) erkekler çoğunlukta bu sezon :)Bizde ogrendik cinsiyetini bizim de erkek.
Amin. insallah hepimizinallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) bir erkek bebek haberi daha :) erkekler çoğunlukta bu sezon :)
Bende surekli takip ediyorum ama yazma firsatim pek olmuyor bu topikde erkek cogunlukta cidden. Allah hayirlisini sagliklisini versinde cinsiyet pek onemli degil :)allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) bir erkek bebek haberi daha :) erkekler çoğunlukta bu sezon :)
Canim sakin ol.Yeni taktik geliştir sen de. Bebişin ve kocan yeter sanaÖyle ama işte insan yaptığının karşılığını böyle görünce kötü oluyo dünden beri ağlıyorum eşimle de tartistim niye evlendim geldim bilmediğim bi yere diyorum başım catliyo ilaç ta icemiyorum
İlk sene öyle olur.ben dé ilk öyleyim cancoger kuzu sarması ilk 4 ay evimde oturmadı hep onlardaydim.sonra ne oldu işine geliyor is cikisi yemekten kurtuluyor dendi.daha neler neler şimdi haftada bir gidiyorum yeterli.o da çocuklar için yoksa onlar gelicek.Yaaa daha bi sene geçen hafta oldu evleneli senemin dolmasını bekliyomus sanki herkes kayinvalidem bile bunu bekliyomus çok iyiydim benden iyisi yoktu bi sene doldu benim dedikodum yapılmaya da başlandiyediremiyorum kendime derdine agladigim insanların bunu yapmasını kaldiramiyorum
Kızı mutsuzken sen mutlu Olcan da o da duracak ha ha seni yemediklerine şükret Allah yardımcın olsun canım. Çok dikkatli ol.görünce bosaninca çok sıkıntı çıkarıyorlar seni mutlu görmek onları delirtecektir.Eşimle dans ettik ona bile kinayeli gözlerle bakıldı daha bi senelik evliyim ben ya tabiki yasicam bunlarımutlulugumuzla mutlu olmaları gerekmiyor mu
Sanki beni anlatıyorsun.aynen dediğin gibi pslitik ve mesafeli olunca rahatladım. İyilik yaramaz barışına.Ben 2 sene çok iyi davrandım yok baktım olmuyor. Bide kaynanamın kankisi eltim var ki onla 2 yıldır sadece merhabalaşırım evimede almam.
Tek üzüntümde ben politik bir insan değilim düzüm sevmediğime sevmiyor der görüşmem kaynanamın bana yaptiği onca kötülüğe rağmen onu bazen görmek bana işkence veriyor. Sanki kendim olmuyorum çünkü ben arkamdan dedikodu yapan insanlarla asla muhattab olmam ama maalesef görüşmek zorundayız.
Sen canını sıkma sadece onların yanında fazla doğal olup herşeyi konuşmamak gerekiyor. Bir süre sonra insanları tanıdıkça anlayacaksın ve benim gibi ona göre davranacaksın. Suç sende bizde değil iyi niyetli olmayan kötü insanlarda.
Maşallah bahtı da tahtı da cok iyi olsun annesi.nice güzel yaşları olsun.Eki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
Ben oğlanı yanıma aldım bunun için şimdi dr oğlan sarılıp yatıyor.Günaydın kızlar.
Bir kaç gecedir uyuyamıyorum. Sık sık uyanıp tekrar uykuya dalamıyorum. Sabahta uykusuz ve gergin başlıyorum güne
Eşime bin kere söyledim. Sabah işe giderken sessiz ol ki hem çocuk hem ben uyanmayayım diye ama yooook. İlla bi sabah uyanınca kolunu atacak üzerime.
Yahu çek kolunu ,uyumak istiyorumm diyorum ama bu defa da beyimiz geriliyor.
Ya ben yatakta böyle sarmaş dolaş olamıyorum. Biri bana dokununca uyuyamıyorum. Yatağın kenarında sessizce uyumak istiyorum ama illaa ya öper ya sarılırr.
Sabah sırf bu yüzdrn cıngar çıkardım yine.
O da gıcıklığına bir sürü ses yapıp öyle gitti işe.
Hadi gel de bu sinirle geri uyu derken oğlan uyandı.. ooofff kötü bir gün yine
Geçmiş olsun canim.İnşallah bebis bişi olmaz.kızlar günaydın dün başıma neler geldı öğlen yemeğini yedım yediğim yemekten zehirlendim ölüyodum azdaha bütün yedıklerımı gerı cıkardım sonra dooktora gııtm acıle ordakı salak doktor hiç bişi yapmadı eve gönderdı şimdi iyiyim ama bebeğim nası bilmiyorum bişi olmamıştır demi kadın doğum acılıne de gitmedım merkeze gitmem lazımdı ama yakın zamanda bi özele gitmeyi düşünüyorum
hayırlı olsun o zaman..Bizde ogrendik cinsiyetini bizim de erkek.
Aynen öyle bende kızıyla tartışma yaşadığım gün demiştim beni bekleme daha bu varken gelirsen kapim açık demiştim gitmiyorum epeydir bide kına da düğün de çok enerjiktim ya o battı onlara sanırım kızı da biraz çenesinden mutlu olamamış daha zor olur bu kafayla benle iyiyken eltiyi cekistiriyodu şimdi benle kötü düğünde bütün gün eltiye de beni cekistirdi :) onun bi düzen kurması zor yani yeni taktigim olacak evet herkese mesafemi koycam ve beni destekleyen eşime daha çok destek cikcam kiiii hepten catlasinlar madem iyilikten anlamıyorlar kötü olurum bendeCanim sakin ol.Yeni taktik geliştir sen de. Bebişin ve kocan yeter sana
İlk sene öyle olur.ben dé ilk öyleyim cancoger kuzu sarması ilk 4 ay evimde oturmadı hep onlardaydim.sonra ne oldu işine geliyor is cikisi yemekten kurtuluyor dendi.daha neler neler şimdi haftada bir gidiyorum yeterli.o da çocuklar için yoksa onlar gelicek.
Kızı mutsuzken sen mutlu Olcan da o da duracak ha ha seni yemediklerine şükret Allah yardımcın olsun canım. Çok dikkatli ol.görünce bosaninca çok sıkıntı çıkarıyorlar seni mutlu görmek onları delirtecektir.
Sanki beni anlatıyorsun.aynen dediğin gibi pslitik ve mesafeli olunca rahatladım. İyilik yaramaz barışına.
Maşallah bahtı da tahtı da cok iyi olsun annesi.nice güzel yaşları olsun.
Ben oğlanı yanıma aldım bunun için şimdi dr oğlan sarılıp yatıyor.
Geçmiş olsun canim.İnşallah bebis bişi olmaz.
Estağfurullah kötülük değil bu . Benim kuxemin de yaşadı .melek gibi kayınvalide gitti şeytan geldi adeta. Görmesi boşandı bütün evi birbirine düşürdü bi görseyın bi de kuzenim ev içine gitmişti. Gelinsin ayağını kırarım demiş zavallı ya o da kocasını yavaş yavass işledi sonunda kocası görmeyi bi güzel hasladı da rahat etti şimdi konuşmazlar. Ama kayınvalide bi daha düzelmedi gitti görünce asla izin vermez o da onun derdine çıkmaz gitmez bi yere. Allah yardimci olsun böyle annelere ne diyeyim.gorumcen bi an önce evlense çok iyi olurduAynen öyle bende kızıyla tartışma yaşadığım gün demiştim beni bekleme daha bu varken gelirsen kapim açık demiştim gitmiyorum epeydir bide kına da düğün de çok enerjiktim ya o battı onlara sanırım kızı da biraz çenesinden mutlu olamamış daha zor olur bu kafayla benle iyiyken eltiyi cekistiriyodu şimdi benle kötü düğünde bütün gün eltiye de beni cekistirdi :) onun bi düzen kurması zor yani yeni taktigim olacak evet herkese mesafemi koycam ve beni destekleyen eşime daha çok destek cikcam kiiii hepten catlasinlar madem iyilikten anlamıyorlar kötü olurum bende
Ben de meyveye sarmistim geçen hafta şimdi az az yiyorum şükürler olsun ki.kızlarrr yemek yiemiyorum sürekli meyve istiyor canım ne yapıcam
Fotoları çekiyorum bilgisayarı açınca ekliyorum. Tabletten bile olmuyor mause lazım. Yoksa unutmadım, cinsiyetler belli olsun herkesinkini düzenleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?