2017 Şubat Anneleri

Yok onlar öyle istiyo kötü oliyim :) aynen şuan bizde de buna benzer yasaniyo görümce ben mutlu olamadim kimse olmasın kafasında sanırım bir defa bile onu kıskandıracak nisbet yapacak kocasizligindan vuracak bisey yapmadım yapmam da bize geldiğinde bile esimi tembihlerdim bana canım deme yaklaşma onun yanında iç geçirir belki ozenir belki diye bu kadar ayrıntılı dusunurken bunları gordum karşılık olarak kayınvalide de gelsin bakalım onun gazına kayınpeder zaten geri geldiği için dusman onlara eltim kaynım desen bi senedir sormamistir haliniz ne diye bi eşimle ben vardık destekçi bizi de kaybettiler kendileri bilir çok pismanim ki keşke arkasında durmasaydik gidiyorsa gitseydi bu kafayla evlense ne ki o ceneyle yine gelir geri

Eşimle dans ettik ona bile kinayeli gözlerle bakıldı daha bi senelik evliyim ben ya tabiki yasicam bunları mutlulugumuzla mutlu olmaları gerekmiyor mu

Canım benim herkes istediği her şeyi söyleyebiliyor iyi de kötüde ... her söyleneni kafaya takmamak lazım bazen insanlar hiçte öyle olmadığı halde can acıtmak için de konuşabiliyorlar yaşlılıklarına ver boşver .

Öyle yapcam takmamaya caliscam artık çünkü kendim değil artık bebeğimi de huzursuz ediyorum

Ay pazartesi randevumuz var 1 ay olacak görmedim kızımı, şu son hafta geçmiyo ya deli oluciiimmm bende son hafta düşünceler senaryolar artıyo görürsem rahat 3 hafta gidiyo da 4. Hafta fazla dövücem şu doktorları bu kadar özletilmez bir evlat annesine hadi pazartesi olsun hemen

geçmiş olsun canım.. bebişe birşey olmamıştır inşallah sen içini ferah tut ama yine de git doktorunu bilgilendir istersen..

Aynen bende oyleyim arada bi devlete gitmistim onda da bebisimi goremedim bende ptesi gitcem ve dediğin gibi gecmiyo hemde kafada senaryolar yazılıyor endişe hakim olmaya başlıyor ptesi olsun hemen

Bana da 16. Hafta gel demişti önümüzdeki ptesi fln gidiyim diyorum o hastane nerde

çay yolunda. Hüseyin beyden gayet memnunum sadece hastane hakkında çok karamsarım yeni doğan bebeklerini tüm hastalarla aynı asansörde taşıdıklarını gördüm özellikle hijyen noktasında emin olamıyorum birde orada son zamanda yapılan doğumlarda buradan okuduğuma göre enfeksiyon sorunu yaşayan bebeklerde olmuş artık hastane kaynaklı mı bilemiyorum bu yüzden yeni bir hastane bakıyorum bir yandan.

Hmm anladım bizim arkadaş ta orda doğum yaptı kışın hiç sorun yaşamadı ama bi bak bakalım oraya da için rahat eder hiç değilse bana da haber ver gittiğin Dr fln nasıl oranın muayne ücreti ne kadar ogrendinmi

Muayne 78 tl doğum 2900 diye biliyorum. Doktorda Esra diye bir doktor var pek bayan doktorla anlaşamıyorum ama bakalım aklım kalmasın :)

Muayne 78 tl doğum 2900 diye biliyorum. Doktorda Esra diye bir doktor var pek bayan doktorla anlaşamıyorum ama bakalım aklım kalmasın :)
Aa iyiymis muayene ücreti gitte banada haber ver :) bu arada Huseyin hocaya hangi cuma gitcektin sen

Aaaaaa ben. Demekki sende benim gibisin. Cumartesi gidicez ama gunler gecmiyo. Aslinda hem gunler yavas gecsin istiyorum hamilelikte cok guzel hemde iyi oldugunu gormek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…