Yok onlar öyle istiyo kötü oliyim :) aynen şuan bizde de buna benzer yasaniyo görümce ben mutlu olamadim kimse olmasın kafasında sanırım bir defa bile onu kıskandıracak nisbet yapacak kocasizligindan vuracak bisey yapmadım yapmam da bize geldiğinde bile esimi tembihlerdim bana canım deme yaklaşma onun yanında iç geçirir belki ozenir belki diye bu kadar ayrıntılı dusunurken bunları gordum karşılık olarak kayınvalide de gelsin bakalım onun gazına kayınpeder zaten geri geldiği için dusman onlara eltim kaynım desen bi senedir sormamistir haliniz ne diye bi eşimle ben vardık destekçi bizi de kaybettiler kendileri bilir çok pismanim ki keşke arkasında durmasaydik gidiyorsa gitseydi bu kafayla evlense ne ki o ceneyle yine gelir geriEstağfurullah kötülük değil bu . Benim kuxemin de yaşadı .melek gibi kayınvalide gitti şeytan geldi adeta. Görmesi boşandı bütün evi birbirine düşürdü bi görseyın bi de kuzenim ev içine gitmişti. Gelinsin ayağını kırarım demiş zavallı ya o da kocasını yavaş yavass işledi sonunda kocası görmeyi bi güzel hasladı da rahat etti şimdi konuşmazlar. Ama kayınvalide bi daha düzelmedi gitti görünce asla izin vermez o da onun derdine çıkmaz gitmez bi yere. Allah yardimci olsun böyle annelere ne diyeyim.gorumcen bi an önce evlense çok iyi olurdu
Bende cinsiyeti bekliyorum yazmak için inşallah bu hafta belli olurrFotoları çekiyorum bilgisayarı açınca ekliyorum. Tabletten bile olmuyor mause lazım. Yoksa unutmadım, cinsiyetler belli olsun herkesinkini düzenleyeceğim.
Eşimle dans ettik ona bile kinayeli gözlerle bakıldı daha bi senelik evliyim ben ya tabiki yasicam bunlarımutlulugumuzla mutlu olmaları gerekmiyor mu
Öyle yapcam takmamaya caliscam artık çünkü kendim değil artık bebeğimi de huzursuz ediyorumCanım benim herkes istediği her şeyi söyleyebiliyor iyi de kötüde ... her söyleneni kafaya takmamak lazım bazen insanlar hiçte öyle olmadığı halde can acıtmak için de konuşabiliyorlar yaşlılıklarına ver boşver .
kızlar günaydın dün başıma neler geldı öğlen yemeğini yedım yediğim yemekten zehirlendim ölüyodum azdaha bütün yedıklerımı gerı cıkardım sonra dooktora gııtm acıle ordakı salak doktor hiç bişi yapmadı eve gönderdı şimdi iyiyim ama bebeğim nası bilmiyorum bişi olmamıştır demi kadın doğum acılıne de gitmedım merkeze gitmem lazımdı ama yakın zamanda bi özele gitmeyi düşünüyorum[/QUOTE
Çok geçmiş olsun bence geciktirmeden muhakkak kontrole gidin.
Cok sağol: ) hepimizin Insallahhayırlı olsun o zaman..
geçmiş olsun canım.. bebişe birşey olmamıştır inşallah sen içini ferah tut ama yine de git doktorunu bilgilendir istersen..kızlar günaydın dün başıma neler geldı öğlen yemeğini yedım yediğim yemekten zehirlendim ölüyodum azdaha bütün yedıklerımı gerı cıkardım sonra dooktora gııtm acıle ordakı salak doktor hiç bişi yapmadı eve gönderdı şimdi iyiyim ama bebeğim nası bilmiyorum bişi olmamıştır demi kadın doğum acılıne de gitmedım merkeze gitmem lazımdı ama yakın zamanda bi özele gitmeyi düşünüyorum
Bana da 16. Hafta gel demişti önümüzdeki ptesi fln gidiyim diyorum o hastane nerde12. haftada gittim diğer kontrolüm haftaya cuma ama yarın da minesera hastanesini deneyeceğim. Sen gittin mi?
Aynen bende oyleyim arada bi devlete gitmistim onda da bebisimi goremedimAy pazartesi randevumuz var 1 ay olacak görmedim kızımı, şu son hafta geçmiyo ya deli oluciiimmmbende son hafta düşünceler senaryolar artıyo görürsem rahat 3 hafta gidiyo da 4. Hafta fazla dövücem şu doktorları bu kadar özletilmez bir evlat annesine hadi pazartesi olsun hemen
Bana da 16. Hafta gel demişti önümüzdeki ptesi fln gidiyim diyorum o hastane nerde
Oyyy canim benimmmm...hemilemisin kuzum?tebrikler canim benimmm...canım eşim tarafının kafası büyük ya onlara çekti bizim bebiş galiba
Hmm anladım bizim arkadaş ta orda doğum yaptı kışın hiç sorun yaşamadı ama bi bak bakalım oraya da için rahat eder hiç değilse bana da haber ver gittiğin Dr fln nasıl oranın muayne ücreti ne kadar ogrendinmiçay yolunda. Hüseyin beyden gayet memnunum sadece hastane hakkında çok karamsarım yeni doğan bebeklerini tüm hastalarla aynı asansörde taşıdıklarını gördüm özellikle hijyen noktasında emin olamıyorum birde orada son zamanda yapılan doğumlarda buradan okuduğuma göre enfeksiyon sorunu yaşayan bebeklerde olmuş artık hastane kaynaklı mı bilemiyorum bu yüzden yeni bir hastane bakıyorum bir yandan.
Aa iyiymis muayene ücreti gitte banada haber ver :) bu arada Huseyin hocaya hangi cuma gitcektin senMuayne 78 tl doğum 2900 diye biliyorum. Doktorda Esra diye bir doktor var pek bayan doktorla anlaşamıyorum ama bakalım aklım kalmasın :)
Oyyy maşAllah kuzuya hayırlısı olsun inş :)Selam
Bugün kontrole gittik
Cinsiyet kesin olmamakla birlikte kız olabilirmiş :) erkek olsa organı olurdu dedi :)
Pazartesi bi kez daha bakacak bakalım
Aaaaaa ben. Demekki sende benim gibisin. Cumartesi gidicez ama gunler gecmiyo. Aslinda hem gunler yavas gecsin istiyorum hamilelikte cok guzel hemde iyi oldugunu gormek istiyorum.Ay pazartesi randevumuz var 1 ay olacak görmedim kızımı, şu son hafta geçmiyo ya deli oluciiimmmbende son hafta düşünceler senaryolar artıyo görürsem rahat 3 hafta gidiyo da 4. Hafta fazla dövücem şu doktorları bu kadar özletilmez bir evlat annesine hadi pazartesi olsun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?