- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Sağol canm Amin inşallah.Oyyy maşAllah kuzuya hayırlısı olsun inş :)
Aa iyiymis muayene ücreti gitte banada haber ver :) bu arada Huseyin hocaya hangi cuma gitcektin sen
Bende de durumlar aynı valla bir bakıyorum uzaylı olsam böyle çıkardı heralde diyorumnormal bir yan etki diye üstünde durmadım şurubun da tadı kötü
Canım sinirlendiğine değmez resmen kv kızının kinini güdüyor oh çatlasınlar aldık ya oğullarını
Evet aradım bu hafta izindeymis önümüzdeki hafta için de arada randevu verebiliyoruz dedi bende salı gitcem aradan gircem artık çok yoğunmuşHaftaya cuma inşallah ama ayın 29'una kadar izinliymiş randevuları çok dolu olabilir haberin olsun.
Maşallah Hayırla sağlıkla gelsin annesi:)Selam
Bugün kontrole gittik
Cinsiyet kesin olmamakla birlikte kız olabilirmiş :) erkek olsa organı olurdu dedi :)
Pazartesi bi kez daha bakacak bakalım
Kayinpederin ile aran iyi olsa işine yarar demedi deme.haddini bildirmek lazım bazen.Yok onlar öyle istiyo kötü oliyim :) aynen şuan bizde de buna benzer yasaniyo görümce ben mutlu olamadim kimse olmasın kafasında sanırım bir defa bile onu kıskandıracak nisbet yapacak kocasizligindan vuracak bisey yapmadım yapmam da bize geldiğinde bile esimi tembihlerdim bana canım deme yaklaşma onun yanında iç geçirir belki ozenir belki diye bu kadar ayrıntılı dusunurken bunları gordum karşılık olarak kayınvalide de gelsin bakalım onun gazına kayınpeder zaten geri geldiği için dusman onlara eltim kaynım desen bi senedir sormamistir haliniz ne diye bi eşimle ben vardık destekçi bizi de kaybettiler kendileri bilir çok pismanim ki keşke arkasında durmasaydik gidiyorsa gitseydi bu kafayla evlense ne ki o ceneyle yine gelir geri
Hayırlı olsun canim. Kız çocuğu rahmettir.Selam
Bugün kontrole gittik
Cinsiyet kesin olmamakla birlikte kız olabilirmiş :) erkek olsa organı olurdu dedi :)
Pazartesi bi kez daha bakacak bakalım
Evet bende de var. Dikkat edicem. Artık.kizlar merhaba, bel agrisi yasayaninix var mi bazen öyle oluyor ki popomun üzerine oturamiyorum, kuyruksokumum da agriyor, doktora söyledim günde en za iki bardak süt veya yogurt yemen lazim dedi ona da dikkat ediyorum aslinda ama bu sikintiyi yajsayan var mi tavsiyeleriniz neler
ayy deme hep böyle mi kalacakvalla ya sonrada trip atıyor sen beni sevmiyorsun diye. ne alaka yaa ben sıcagı sevmiyorum. yahu erkek vucudu da ayrı bir sıcak. diyorum ona sen kendi vucudunla nasıl yaşıyorsun
Kayınpeder le aram çok iyi zaten sever beni bu salak görümce yı koruyoz diye biraz kiziyodu bana da yoksa iyiyim :) ve yapmadigimi yapicam şimdi bana sorcak niye gelip gitmiyon diye direk annemle kızına sor onlar biliyo niye gelmedigimi dicemKayinpederin ile aran iyi olsa işine yarar demedi deme.haddini bildirmek lazım bazen.
Hayırlı olsun canim. Kız çocuğu rahmettir.
Evet bende de var. Dikkat edicem. Artık.
Anladım.. Ben vatanda selim beye gittm 1kez sonra adanaya gdk smdi 3ay bitti donucez artik. Deniz arıkan i dusunuyorum ücreti de ne kadar bilmiyorum tuzlu olacak ama.. Markasinin megaparka ait olduğunu bilmiyordum.. İsmim turab benim. Memnu oldum bu arada reyhan sanrm seninİyi geceler.. ne zamandır giremiyorum yoğunluktan kusura bakma yeni gördüm mesajınıben megaparktaydım 2. Hastanemiz açıldı biliyosundur belki oraya geçtim şimdi markasideyim. Kendim megaparktaki Alpaslan beye gidiyorum çok da memnunum sen hiç gitmedin mi maraşta dr a ?
benim de solda ağrım oluyor. batma seklinde degil de kasilma şeklinde oluyor bnde ordaki kaslarim baglarim geriliyor gevsiyor sanki hatta bi kere o kadar siddetli ve arka arkaya oldu ki acile gittm. bunu doktorlara söyledim ama bisi demediler. sadece gecen doktora bebek solda mi dedim yoo bebek ortada dedi. ama bn de ne var ne yoksa hep soldangünaydın kızlar,
göbek deliğimin beş parmak aşağısında çok hafifte solda bir yerde ara ara bir batma oluyor dün geceden beri..zaten bebeğide hep solda hissetmiştim en başından bu yana.. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu içinizde.. dün akşam yürüyüşe gitmiştim orda oldu ilk hemen bıraktım yürümeyi ama ara ara hala devam ediyor..endişeleniyorum..
Canım benim de hamile kaldigimdan beri fena dökülüyor zaten dökülme vardı ama aşırı oldu yengemlerden duyduğum kadarıyla bu orta dönemde toparlaniyo gurlesiyomus doğum sonrası yine dokuluyomuskizlar yaaaa benim cok saçım dökülüyor evde her yer sac elimi kafama goturmeye korkuyorum valla ilk fark ettgmde umursamamaya calistm çünkü lise donemimde cok saclarim dökülmüştu inanılmaz psikolojimi bozdu biliyorum bu durumun gidişatını.. dokulmeden bi kac yil sonra toparladı ama uzun bi süreç işte. .. Gebelikte nasıl oluyor ne kadar zamanda topluyor ki saclar kendini? var mi benzer problemi olan?
Benim de bim ağrıyor bu ara ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca biraz rahatlıyorum.kizlar merhaba, bel agrisi yasayaninix var mi bazen öyle oluyor ki popomun üzerine oturamiyorum, kuyruksokumum da agriyor, doktora söyledim günde en za iki bardak süt veya yogurt yemen lazim dedi ona da dikkat ediyorum aslinda ama bu sikintiyi yajsayan var mi tavsiyeleriniz neler
Bende sağda mi dedim başı sağ tarafta diyebilirim dedi . Hissetmek için can atıyorum yatıp yatıp elimi koyuyorum hissetmek için ama nerdee..benim de solda ağrım oluyor. batma seklinde degil de kasilma şeklinde oluyor bnde ordaki kaslarim baglarim geriliyor gevsiyor sanki hatta bi kere o kadar siddetli ve arka arkaya oldu ki acile gittm. bunu doktorlara söyledim ama bisi demediler. sadece gecen doktora bebek solda mi dedim yoo bebek ortada dedi. ama bn de ne var ne yoksa hep soldan
Demirine bi baktir istersen canim düsmus olabilir bence.birde dogumdan sonra emzirme konusunda sakincalimi bilmiyorum ama saç dokulmesi için biotin kullanyolar iyi gelebilir buda bi seçenek tabikizlar yaaaa benim cok saçım dökülüyor evde her yer sac elimi kafama goturmeye korkuyorum valla ilk fark ettgmde umursamamaya calistm çünkü lise donemimde cok saclarim dökülmüştu inanılmaz psikolojimi bozdu biliyorum bu durumun gidişatını.. dokulmeden bi kac yil sonra toparladı ama uzun bi süreç işte. .. Gebelikte nasıl oluyor ne kadar zamanda topluyor ki saclar kendini? var mi benzer problemi olan?
kizlar yaaaa benim cok saçım dökülüyor evde her yer sac elimi kafama goturmeye korkuyorum valla ilk fark ettgmde umursamamaya calistm çünkü lise donemimde cok saclarim dökülmüştu inanılmaz psikolojimi bozdu biliyorum bu durumun gidişatını.. dokulmeden bi kac yil sonra toparladı ama uzun bi süreç işte. .. Gebelikte nasıl oluyor ne kadar zamanda topluyor ki saclar kendini? var mi benzer problemi olan?
Çok geçmiş olsun canım.
Bebeğin iyidir inşallah..
Havalar çok sıcak. Gıdalar çok çabuk bakteri oluşturabiliyor. Dikkat etmek lazım[/QUOTE
benim de solda ağrım oluyor. batma seklinde degil de kasilma şeklinde oluyor bnde ordaki kaslarim baglarim geriliyor gevsiyor sanki hatta bi kere o kadar siddetli ve arka arkaya oldu ki acile gittm. bunu doktorlara söyledim ama bisi demediler. sadece gecen doktora bebek solda mi dedim yoo bebek ortada dedi. ama bn de ne var ne yoksa hep soldan
benim de solda ağrım oluyor. batma seklinde degil de kasilma şeklinde oluyor bnde ordaki kaslarim baglarim geriliyor gevsiyor sanki hatta bi kere o kadar siddetli ve arka arkaya oldu ki acile gittm. bunu doktorlara söyledim ama bisi demediler. sadece gecen doktora bebek solda mi dedim yoo bebek ortada dedi. ama bn de ne var ne yoksa hep soldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?