2017 Şubat Anneleri

denicezz artik yapcak bisry yok canm

Haftaya cuma inşallah ama ayın 29'una kadar izinliymiş randevuları çok dolu olabilir haberin olsun.
Evet aradım bu hafta izindeymis önümüzdeki hafta için de arada randevu verebiliyoruz dedi bende salı gitcem aradan gircem artık çok yoğunmuş

Kızlar ya benim midem hala düzelmedi, iştahım deseniz hiç yok. Geçmicek mi acaba bu durum diye korkmaya başladım

kizlar merhaba, bel agrisi yasayaninix var mi bazen öyle oluyor ki popomun üzerine oturamiyorum, kuyruksokumum da agriyor, doktora söyledim günde en za iki bardak süt veya yogurt yemen lazim dedi ona da dikkat ediyorum aslinda ama bu sikintiyi yajsayan var mi tavsiyeleriniz neler

Kayinpederin ile aran iyi olsa işine yarar demedi deme.haddini bildirmek lazım bazen.
Selam
Bugün kontrole gittik
Cinsiyet kesin olmamakla birlikte kız olabilirmiş :) erkek olsa organı olurdu dedi :)
Pazartesi bi kez daha bakacak bakalım
Hayırlı olsun canim. Kız çocuğu rahmettir.
Evet bende de var. Dikkat edicem. Artık.

ayy deme hep böyle mi kalacak valla ya sonrada trip atıyor sen beni sevmiyorsun diye. ne alaka yaa ben sıcagı sevmiyorum. yahu erkek vucudu da ayrı bir sıcak. diyorum ona sen kendi vucudunla nasıl yaşıyorsun

Ayy evet hiç söylemeeee sanki yanıyor adam ama hiç de sıcaktan rahatsız olmuyor. Deliksiz uyuyor mis gibi

Zavallı bennn sarılıyor uyanıyorum lavaboya uyanıyorum sıcaktan uyanıyorum ah ahhh

Kayinpederin ile aran iyi olsa işine yarar demedi deme.haddini bildirmek lazım bazen.

Hayırlı olsun canim. Kız çocuğu rahmettir.

Evet bende de var. Dikkat edicem. Artık.
Kayınpeder le aram çok iyi zaten sever beni bu salak görümce yı koruyoz diye biraz kiziyodu bana da yoksa iyiyim :) ve yapmadigimi yapicam şimdi bana sorcak niye gelip gitmiyon diye direk annemle kızına sor onlar biliyo niye gelmedigimi dicem madem iyiligim bilinmiyor kötülüğum bilinsin

Cinsiyeti öğrenen arkadasları tebrik ediyorum,bekleyenlerin de rabbim gönlüne göre versin.sıkıntılı bir hamilelik geciriyorum her hafta iğne oluyorum hap kullanamıyorum yan etkileri bünyemi zorluyor vitamin demir kan hapı kullanmıyorum. Plasentam cok assagıda ve kesede kanamam var hala,rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah
Bir oğlum var bir oğlum daha olacak insallah. Kız istiyordum ama kosmet erkekmiş değişmezse oğlum olacak

Kaynana muhabbetine gelince zaten canınızı acıtmak için yapıyorlar,üzülmeyin canınız sağolsun bundan mühimi olamaz.sizi üzenediklerini görünce daha güzel oluyor inanın fırsat vermeyin

Anladım.. Ben vatanda selim beye gittm 1kez sonra adanaya gdk smdi 3ay bitti donucez artik. Deniz arıkan i dusunuyorum ücreti de ne kadar bilmiyorum tuzlu olacak ama.. Markasinin megaparka ait olduğunu bilmiyordum.. İsmim turab benim. Memnu oldum bu arada reyhan sanrm senin

kizlar yaaaa benim cok saçım dökülüyor evde her yer sac elimi kafama goturmeye korkuyorum valla ilk fark ettgmde umursamamaya calistm çünkü lise donemimde cok saclarim dökülmüştu inanılmaz psikolojimi bozdu biliyorum bu durumun gidişatını.. dokulmeden bi kac yil sonra toparladı ama uzun bi süreç işte. .. Gebelikte nasıl oluyor ne kadar zamanda topluyor ki saclar kendini? var mi benzer problemi olan?

benim de solda ağrım oluyor. batma seklinde degil de kasilma şeklinde oluyor bnde ordaki kaslarim baglarim geriliyor gevsiyor sanki hatta bi kere o kadar siddetli ve arka arkaya oldu ki acile gittm. bunu doktorlara söyledim ama bisi demediler. sadece gecen doktora bebek solda mi dedim yoo bebek ortada dedi. ama bn de ne var ne yoksa hep soldan

Canım benim de hamile kaldigimdan beri fena dökülüyor zaten dökülme vardı ama aşırı oldu yengemlerden duyduğum kadarıyla bu orta dönemde toparlaniyo gurlesiyomus doğum sonrası yine dokuluyomus

Benim de bim ağrıyor bu ara ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca biraz rahatlıyorum.

Bende sağda mi dedim başı sağ tarafta diyebilirim dedi . Hissetmek için can atıyorum yatıp yatıp elimi koyuyorum hissetmek için ama nerdee..

Demirine bi baktir istersen canim düsmus olabilir bence.birde dogumdan sonra emzirme konusunda sakincalimi bilmiyorum ama saç dokulmesi için biotin kullanyolar iyi gelebilir buda bi seçenek tabi

Demir ve b12 eksilmiş olabilir canım normalde doğumdan sonra dökülüyor derler ama.... benim önceden de çok dökülüyordu hala da çok dökülüyor takmıyorum artık alıştım

Çok geçmiş olsun canım.
Bebeğin iyidir inşallah..
Havalar çok sıcak. Gıdalar çok çabuk bakteri oluşturabiliyor. Dikkat etmek lazım[/QUOTE

öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum yine kimse cevap yazmadı arada kaynadı sorum

ben de en başından beri solda bişeyler hissediyorum sürekli açıklaması ne bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…