2017 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar..
17+ 0 olduk bugün..
Zaman geçip gidiyor. Kontrole 2 haftamız var daha. Bebiş baya büyüdü sanırım ki artık hareketlerini çok net hissediyorum..
Dün çok fena sağ kasık ağrım vardı. Oturup kalkmakta ve yürümekte çok zorlandım. Döş bölgem de çok ağrıyor öksürürken.
Bütün gece açık balkon kapısının önünde yatıyorum. Sanırım kaslarımı üşütüyorum
Eşim tüm gece başımda bekledi. Ben üzerimi açtıkca o kapattı. Patladım valla sabaha kadar ama sesimi de çıkaramadım

Kızlar bu gece rüyamda hep kız bebek kıyafetlerini sevip alıyordum. Pembiş pembiş elbiseler o kadar hoşuma gidiyor ki
Şimdi içimden bir ses ,acaba iki doktor da yanlış görmüş olabilir mi diyor
Bakalım artık bir daha ki randevuda kesinleşir

günaydın,

bu süreçte ilaç kullanmakta sıkıntılı olduğundan kendimize daha fazla dikkat etmeliyiz maalesef ben de en başından beri kokulardan felaket bir biçimde tiksindiğim için kapı pencere açık tüm gün gece de öyle.. benimde sürekli boğazım kaşınıyor..

bebişin hareketlerini hissetmek çok heyecan verici olmalı ben de bir an evvel hissedebilmek için sabırsızlanıyorum rüya mevzusuna gelince sanırım sen kız bebek geçiriyorsun gönlünden bu onun yansıması gibi duruyor daha çok ama belli de olmaz tabi sağlıklı olsunlarda ister kız ister erkek olsunlar hepsi evlat hepsi sevilir hepsi vazgeçilemez paylaşılamaz olur.. ayy çok özledim yaa

günaydınnnn. bebişini özleyen tek ben degilim demekki. keşke her gün görebilsem. gerçi böyle de güzel oluyor bir gidiyorum kocaman olmuş :) 2 haftamız var bizim de bakalım hayırlısı

Günaydın güzel anneler. roll on kullananlar için bir tavsiyem olacak normal roll on lari kullanamiyoruz bildiginiz gibi. gratiste Crystal deo stick var doğal taşlardan yapılma biraz islatip sürülüyor.belki almak istersiniz.

Canım benim de hamile kaldigimdan beri fena dökülüyor zaten dökülme vardı ama aşırı oldu yengemlerden duyduğum kadarıyla bu orta dönemde toparlaniyo gurlesiyomus doğum sonrası yine dokuluyomus
Ay bir gürleşme dönemi olsa tamam sonra gene dökülsün madem :/ emzirme döneminde çok oluyor diye biliyorum araştıracam bakayım bugün.

Demirine bi baktir istersen canim düsmus olabilir bence.birde dogumdan sonra emzirme konusunda sakincalimi bilmiyorum ama saç dokulmesi için biotin kullanyolar iyi gelebilir buda bi seçenek tabi
Doktora gittiğimde bi sorayım bakalım aslında vinalac kullanıyorum demir, biotin ve b12 var içinde ama yeterli gelmiyodur belki.

Demir ve b12 eksilmiş olabilir canım normalde doğumdan sonra dökülüyor derler ama.... benim önceden de çok dökülüyordu hala da çok dökülüyor takmıyorum artık alıştım
Ya işte daha önce bu sebepten depresif günler geçirdiğim için bi daha yaşamak istmiyorum gerçi bu sefer farklı her şey bebiş için

kızlar Bir de şey sormak istiyorum Etlik Zübeyde Hanım da 2li testimi yaptirmistim haftaya çarşamba gidebilecegim. 10 gün içinde sonuç çıkar demişlerdi ve 10 günü geçti internet sitesinde laboratuvar sonuç bölümü var ama bilgileri girdiğimde kayıt bulunamadı uyarısı alıyorum. herhalde gidip öğrenmek dışında başka bir şansımız yok

TuRuNCu Merhaba bizde bugün 17+0 olduk ama ben hala bebeğin haraketlerini tam hissedebilmis değilim dün sanki bi kıpırtı oldu ama emin değilim ne zaman hissetcem ya

internetten görünmüyorsa gitmen gerekiyor sanırım arayıp öğrenilebilir mi bilmiyorum.. ben de ankaradayım bu arada..

Selam 2017 subat anneleri nasipse bende 17 mart annesi olacağım sizleri 1 ay geriden takip ediyorum yani..Ankarada olanlara bir sorum olacakti.kimler hangi doktora yada hastaneye gidiyor 12.haftamda olmama ragmen hala nereye gidecegime tam olarak karar verebilmis degilim bana yardimci olursaniz cok sevinirim ❤

Ben de rosmanndan almıştım kızlar tamamen bitkisel hatta bildiğiniz limon fiyatı da 10 lira falandı galiba.. Ama trabzonda rosmann yok bitince ben de gratis e bakayım.. Teşekkür ettim..

TuRuNCu Merhaba bizde bugün 17+0 olduk ama ben hala bebeğin haraketlerini tam hissedebilmis değilim dün sanki bi kıpırtı oldu ama emin değilim ne zaman hissetcem ya
Canim ben de 17+1 im ben de hissetmiyorum hala sanirim ilk gebelikte hissedilmiyo kolay kolay. Aslinda 3 gündür ara sira ben yatarken sakinken minik pitirti gibi birkaç kere birsey hissettim kisa sürdü ama. Hani bazen bacak kası falan seyirir ya oyle bir histi ama bebek mi değil mi anlayamiyorum

sonbaharss dediginiz gibi belkide biz hissedemiyoruz bide zayıf insanlar daha erken hisseder diye duymuştum bende öyle zayıf bi insan değilim bi an once tekmelesin istiyorum TuRuNCu evet cnm ilk gebeliğim ya kızlar alıntı nasıl yapılıyo bi beceremedim

Günaydınnnnn

Zaman hiç geçmiyor sanki ayın 31inde de benim randevum var çok özledim kuzumu kocaman olmuştur cinsiyet de öğrenirim inşallah

Kız bebek kıyafetleri o kadar güzeller ki özenmemek elde değil

Ya işte daha önce bu sebepten depresif günler geçirdiğim için bi daha yaşamak istmiyorum gerçi bu sefer farklı her şey bebiş için

Haklısın canım bebişlere feda olsun
Benim bir arkadaşım bu saç dökülmesi yüzünden kel gibi kalmıştı nerdeyse ama doktora gitti b12ler kan ilaçları derken şimdi saçlarına inanamıyorum nasıl o hale geldi diye. Sinameki falan da sürmüştü valla aslan yelesi gibi oldu

Bir doğsunlar hayırlısıyla saçlara bakım yaparız inşallah

Tatlım mesajların altında çoklu alıntı yazıyor ona tıkla mesajı yazmadan önce de mesaj yazdığın yerde alıntıları ekle yazıyor parantezlerine falan dokunmadan yazarsan oluyor

Ben de hissetmek istiyorum dün bulaşık koyuyordum makineye haliyle biraz eğilmiştim birdenbire böyle birşey kaykıldı sanki içimde çok sevindim ama bir daha olmadı yataktan kalkarken dönerken falan böyle birisi içten dokunuyor gibi oluyorum ama emin değilim işte bebek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…