Bana cuma dr basladi kan ilacini canm ac karnina al dedi oncedende böyle kullanmiştim ama simdi midem daha hassas boş mide kabul etmedi sabah aradim yemekten 2 saat sonra al dedi.sende oyle kullanrsin miden hassassa yada ferrm fort kolay yutuluyo aslinda yan etkide yapyo hepsi sanirim ferrm fort kullandim gyno ferro sanol bide kan şuruplari var onlardan kullandim hepsinde oluyo malesef
bana yan etki yapti canm hazimsizlik karinbiraktim ama kimilerine gore degisiyo
canm bende yan etkisi oldu mide bulantisi hazimsizlik idrarda degisiklik kabixlik karin agrisi fln yapti doktoruma soyledim surubunu vericekmisyani hap bana grlmrdi. ama sen bi dene bi kac gun hemen bi degisiklik olursa uc gunde anlarsin
oldu galiba tşk ederimTatlım mesajların altında çoklu alıntı yazıyor ona tıkla mesajı yazmadan önce de mesaj yazdığın yerde alıntıları ekle yazıyor parantezlerine falan dokunmadan yazarsan oluyor
Ben de hissetmek istiyorumdün bulaşık koyuyordum makineye haliyle biraz eğilmiştim birdenbire böyle birşey kaykıldı sanki içimde çok sevindim ama bir daha olmadı yataktan kalkarken dönerken falan böyle birisi içten dokunuyor gibi oluyorum ama emin değilim işte bebek mi
Rica ederimoldu galiba tşk ederiminş en kisa zamanda hissederiz cinsiyet belli oldu mu sizin
bizimde bu hafta netleşecek yani inşallah 14. Hafta %90 kız.demişti doktor bakalım değişmez heralde artıkRica ederim
Malesef daha olmadı 31 ağustosta randevum var inşallah öğreniriz yoksa çatlicam
merhabaaSelam 2017 subat anneleri nasipse bende 17 mart annesi olacağım sizleri 1 ay geriden takip ediyorum yani..Ankarada olanlara bir sorum olacakti.kimler hangi doktora yada hastaneye gidiyor 12.haftamda olmama ragmen hala nereye gidecegime tam olarak karar verebilmis degilim bana yardimci olursaniz cok sevinirim ❤
Kızlar doktor kıza benziyor dedi.. Yanılma olabilr mi :)
@sonbaharss dediginiz gibi belkide biz hissedemiyoruz bide zayıf insanlar daha erken hisseder diye duymuştum bende öyle zayıf bi insan değilimbi an once tekmelesin istiyorum TuRuNCu evet cnm ilk gebeliğim ya kızlar alıntı nasıl yapılıyo bi beceremedim
İyi akşamlar arkadaşlar bende bu cuma gideceğim inş. Dr a daha cinsiyeti ogrenemedim :) hep kız istediğim için kızım olcak gibi hissediyorum ama gorenler çoğunlukla güzellik gelmiş yüzüne oğlun olcak diyorlar :) bakalım artık ins. Ogrenirim artık. Bende de bel ağrısı çok oluyo özellikle oturup kalkarken, normaldir buyuyo diyodum burdada okudum bi cok kişide varmış ağrı. Hareketini hissetmeye basladiniz mi ben başladım minik minik tabii çok değil belki günde bi kaç defa anca oda kendimi dinlersem :)
Dün düğünden çıktık ve asansör e bincez eşim le öndeydik kapı açıldı teyzeler kayınvalide fln da var ben bindim eşim de büyüklere yol verdi ve asansör doldu neyse iniyoruz gulerek dedim ki aaa kocamdan ayırdılar beni dedim hiç bi art niyet olmadan kiiii bunda ne art niyet beklenir ki ?? Sadece eşim binemedi kaldı diye dedim gülelim diye kayinvalidem gözlerini devirip tövbe estağfurullah dedi neyse onlar bi ustte indj teyze gelini fln demişler ki ali nin arabası değil mi eşimin yanı onunla git onla mi geldim de onla gidiyim kocasından ayiriririm fln şimdi demiş ve ben bunu duydum şok oldum kiiiii ben her yere kayinvalidemi de çağıran biriyimnasıl bi şaka alinip bu şekilde millete yansıtılabilir ki anlamadım çok zoruma gitti kızıyla tartıştığımiz günden beri bana soğuk bu geldi evin neşesi geldi diyen kadın bana böyle şimdi naptim bunları yaşayacak diye paraladim dünden beri kendimi
Eki Görüntüle 1874268 Kuzumun doğum gününü kutladık bugün teyzeleri. Darısı bebişlerimizin başına:)
evet benim bebeğiminde cinsiyetini öğrenmiş buluyoruz.
doktor çok garantici 15. haftaya kadar bekletti bizi,son kontrolümdede yüksek ihtimalle kız dedi.2 hafta sonra kontrolüm var o zaman netleştiriz dedi..ama ben endişelendim şimdi, cinsiyeti net gözükmezmi ki 15. haftada
kızlarrr yemek yiemiyorum sürekli meyve istiyor canım ne yapıcam
Cinsiyeti öğrenen arkadasları tebrik ediyorum,bekleyenlerin de rabbim gönlüne göre versin.sıkıntılı bir hamilelik geciriyorum her hafta iğne oluyorum hap kullanamıyorum yan etkileri bünyemi zorluyor vitamin demir kan hapı kullanmıyorum. Plasentam cok assagıda ve kesede kanamam var hala,rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah
Bir oğlum var bir oğlum daha olacak insallah. Kız istiyordum ama kosmet erkekmiş değişmezse oğlum olacak
Kaynana muhabbetine gelince zaten canınızı acıtmak için yapıyorlar,üzülmeyin canınız sağolsun bundan mühimi olamaz.sizi üzenediklerini görünce daha güzel oluyor inanın fırsat vermeyin
kizlar yaaaa benim cok saçım dökülüyor evde her yer sac elimi kafama goturmeye korkuyorum valla ilk fark ettgmde umursamamaya calistm çünkü lise donemimde cok saclarim dökülmüştu inanılmaz psikolojimi bozdu biliyorum bu durumun gidişatını.. dokulmeden bi kac yil sonra toparladı ama uzun bi süreç işte. .. Gebelikte nasıl oluyor ne kadar zamanda topluyor ki saclar kendini? var mi benzer problemi olan?
Günaydın kızlar..
17+ 0 olduk bugün..
Zaman geçip gidiyor. Kontrole 2 haftamız var daha. Bebiş baya büyüdü sanırım ki artık hareketlerini çok net hissediyorum..
Dün çok fena sağ kasık ağrım vardı. Oturup kalkmakta ve yürümekte çok zorlandım. Döş bölgem de çok ağrıyor öksürürken.
Bütün gece açık balkon kapısının önünde yatıyorum. Sanırım kaslarımı üşütüyorum
Eşim tüm gece başımda bekledi. Ben üzerimi açtıkca o kapattı. Patladım valla sabaha kadar ama sesimi de çıkaramadım
Kızlar bu gece rüyamda hep kız bebek kıyafetlerini sevip alıyordum. Pembiş pembiş elbiseler o kadar hoşuma gidiyor ki
Şimdi içimden bir ses ,acaba iki doktor da yanlış görmüş olabilir mi diyor
Bakalım artık bir daha ki randevuda kesinleşir
bizimde bu hafta netleşecek yani inşallah 14. Hafta %90 kız.demişti doktor bakalım değişmez heralde artık
benim dr gibi bi türlü emin olamayan bi tipse işimiz zor canım.
16+3te hala çözemedi benimki
halbuki çocuk açtı bacağını bi güzel.
dediği tek şey: pipiye benzer bişi yok gibi.
saol ya dicektim, sustum.artık 4.ayın sonuna söyler heralde bidahaki kontrolde
Benim haftamda olan herkesin bulantisi gecti mi
7. Ay mi ben çatlarim heralde ozamana kadarYok kuzum zayıflıkla alakası yok :))
Ben de fazla kiloluyum. İlk bebeğimi 17+6 da net hissettim.
İkinciyi 14+0 da başladım hissetmeye ama çok zayıftı. Şuan daha güçlü hissediyorum.
Abimin eşi 50 kilo. İlk bebeğini 7.ci ayda ,ikincisini 5ci ayda hissetti.. Yani zayıflıkla ilgisi pek yok.
canım moralini bozmak istemek ama, bi kocakarı inanışı: bebek rüyadakinin tersi çıkar diyolar.
eşim de ben de en baştan beri erkek görüyoz rüyada ama dr %90 kız dedi.
hala inanamadık bizde.
gerçi ben kızı severim.
ama eşim çaktırmadan erkek istiyo sanırım.
bakalım bidahaki kontrole netleşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?