2017 Şubat Anneleri

dışı kaygan ferrrum fort'un, kolay yutulur muhtemelen.
ama daha başlayamadım korkudan.
bulantıdan nası bi bıktıysam artık...

korkudan daha başlayamadım
inşallah cesaretimi toplayınca başlıcam.

oldu galiba tşk ederim inş en kisa zamanda hissederiz cinsiyet belli oldu mu sizin

merhabaa
Bende ankaradayım.. Devlet hastaneleri ve doktorları hakkında malesef bilgim yok düşünüp araştırmadım bile iki kere gittim hiç beğenmedim oralardaki durumu. Devlet hastanesine gitmek zorunda kalanlara allah yardımcı olsun doktorundan hemşiresine ekipmandan odalara içler acısı malesef okadar vergiler nereye gidiyor belli değil işte ... neyseee
Benim ikinci hamileliğim biraz daha bilgim var ikinci sefer araştırdığım için :) nerede oturduğuna da bağlı tabi hastane ve doktor seçimin ama ben batıkentte oturuyorum medical park yakın ohhh iyi deyip ilk hamileliğimde oraya gittim.. doktorum süper değildi ehh di:) doğumuma 4 gün kala hastaneden ayrıldı kendine özel muayenehane açtı.. hastaneyle kavga dövüş vs.. aslında odalar temiz hemşireler süper vs ama hastane işletmesi çok kötü remen ticari gözle bakıyorlar herkese kimden ne koparırsan kar. herkes farklı fiyatla doğum yapıyor yani pazarlık kuvvetine bağlı.. Şuanki doktorları bilmiyorum birtek Aylin Ayrım var popüler ama çok kalabalık oluyor diğerlerine göre ücreti daha yüksek ben pek sevmemiştim:) Birde orada Süha Bey'e muayene olmutşum benim doktor gidince bir kere bana sen doğuramazsın direk sezeryan dedi hoş doğuramadım zaten de :) ama şimdiki doktorum aslında erken karar verilmiş vs vs dedi neyyse diğer doktorlrı bilmiyorum çoğu yeni..

Bu aralar Balgat koru çok meşhur oranında meşhur doktoru Aylin hanım dı sanırım adı.. Ama o da pahalı diğerlerine göre. Bir de Ümit korucuoğlu var meşhur ama eğer doğum gece vs ise gelmiyo 3 arkadaşımı da ebe doğurttu son anda geldi doktor vs. Sincan koru hastanesi nasıl bilmiyorum burda gidenler vardı.

Ankarada en pahalı hastane Acıbadem. Orada Sarp Bey var arkadaşım orada doğum yaptı hem doktordan hem hastaneden çok memnundu. Hastane baya pahalı ama çocuğun bir çok şeyini veriyorlar yıkama seti kıyafet vs hatta arkadaşım taburcu olcak hastabakıcı gelmiş sizi yıkamaya geldim diye falan:)

Bir de özel muayenehane olup hastanelerle anlaşan doktorlar var ikitanesi en meşhur bildiğim. Biri Cihangir Çakıcı Tepe prime da yeri anlaşmalı hastanesinde doğum yaptırıyor. Kuzenimin doktoruydu çok tatlı biri herzaman geri dönüş yapıyor vs. Dİğeri de Şükran Çakmak o da Tepe Prime da genelde ondanda memnunlar. İkiside doğum zamanı kendi ekibiyle çalışıyor hastaneye dışardan gelmiş oluyorlar ama böyle de biraz tuzlu tabi:) çünkü hem doktora hem hastaneye ücret ödüyorsun.

Ben şuan mermorial a gidiyorum doktorum Nesrin Fener çok tatlı bir bayan. Hastane de inanılmaz güzel. Oğlumun çocuk doktoruda orda Sami bey ondan da memnunum.. Tavsiye edebilrim..

Diğer Akay, Liv hospital HRS ile ilgili malesef bilgim yok.. Özel sağlık sigortan varsa ona göre karar verebilirsin. SGKlıysan tamamlayıcı sigorta yaptırıp yararlanabilirsin ya da hastanelerin farklı farklı doğum paketleri var (10 muayane+tahliller+doğum vs gibi) onlardan satın alıp öyle gidevilirsin doktora veya hastaneye karar verdikten sonra...

oyyy baya yazmışım umarım yardımcı olur...

Yok kuzum zayıflıkla alakası yok :))
Ben de fazla kiloluyum. İlk bebeğimi 17+6 da net hissettim.
İkinciyi 14+0 da başladım hissetmeye ama çok zayıftı. Şuan daha güçlü hissediyorum.

Abimin eşi 50 kilo. İlk bebeğini 7.ci ayda ,ikincisini 5ci ayda hissetti.. Yani zayıflıkla ilgisi pek yok.

çevremde istisnasız herkes erkek dedi.
yani rahat bi 30kişi, eşim dahil.
ben de öyle hissediyodum.
ama dr kıza benzetti.
16+3te nası hala anlayamadı bilmiyorum.
sanırım benim dr tecrübesiz, hiç emin olamıyo
iyse gıcık oldum, artık öğrenmek istiyom cinsiyetini....

canım diğer yazdıklarını da okudum.
eşinin çevresi sizi fena kıskanıyo anlaşılan.
resmi ol, kimseye gerektiğinden fazla yüz verme.
Allah yardımcın olsun...

benim dr gibi bi türlü emin olamayan bi tipse işimiz zor canım.
16+3te hala çözemedi benimki
halbuki çocuk açtı bacağını bi güzel.
dediği tek şey: pipiye benzer bişi yok gibi.
saol ya dicektim, sustum.artık 4.ayın sonuna söyler heralde bidahaki kontrolde

Allah bu günlerdeki sıkıntılarını ilerde ferahlık olarak karşına çıkarsın canım.
Güzel günlere yol açsın bu sıkıntılar, bir an önce geçsin inşallah

ayyynıı beeğğnn
artık saçımı kelime doğru taramak istemiyorummm.
keşke biri mucize bi çözüm bulsa

canım moralini bozmak istemek ama, bi kocakarı inanışı: bebek rüyadakinin tersi çıkar diyolar.
eşim de ben de en baştan beri erkek görüyoz rüyada ama dr %90 kız dedi.
hala inanamadık bizde.
gerçi ben kızı severim.
ama eşim çaktırmadan erkek istiyo sanırım.
bakalım bidahaki kontrole netleşir inşallah

bizimde bu hafta netleşecek yani inşallah 14. Hafta %90 kız.demişti doktor bakalım değişmez heralde artık

Ayy çok güzel hayırlı olsun
Ben de kız istiyor ve hissediyorum ama bakalım hayırlısı artık....

Ya ben de öğrenemezsem
Çatlarım valla başka doktora da gitsen belki söyler? Bir ay çok yaaa

Benim haftamda olan herkesin bulantisi gecti mi

Decavit kullandığım günler hala bulanıyor

7. Ay mi ben çatlarim heralde ozamana kadar senin 2. Gebeliğin oldu içinmi daha erken hissettim cnm acaba

O dediğine ben de inanıyorum valla :))
Hamile kaldığımdan beri rüyamda sadece kız bebek gördüm hep. Bu gece de kız kıyafetleri alıyordum. Bir oğlum var ,bir de kızım olsaydı diye düşündüğün için bilinçaltına yerleşiyor sanırım. Yoksa iki doktorda kesin olarak erkek dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…