2017 Şubat Anneleri

leke yapıyomu canım?
ben yıllardır rolon kullanmıyom, leke korkusundan.
ama iyiyse deneyebilirm :)

İkili test sonuçları sanırım internete gözükmüyor. Bende başka hastanede yaptırdım ama benimde gözükmüyordu. Ya doktor haber veriyor, yada gidip öğrenebiliyorsun.

sanırım karınduvarının inceliği vs ile ilgili ben ilk hamileliğimde 24. haftada anca hissetmiştim sonra bidaha durmadı gerçi
Ama şimdi hala bişey yok yine 6.ayda anca heraldee

Günaydın herkese...
Canım ben de net hissediyorum artık. Ben de belki kızdı r diyorum.rüyamda kız gördüğümden sanırım. Bu arada kocami yataktan kovdu çok sıcaktı. Sabah bana çok kizgindi aman çok da tin...
korkudan daha başlayamadım
inşallah cesaretimi toplayınca başlıcam.
Ben de ferpleks fil kullanıyorum. Bazen ama midem üçüncüyé dayanmiyorum

Loveali peace_in_the_world Arkadaşlar şimdi minesera hastanesinden geldim. Dr Esra hanıma gittim. Görüşmemizde eline bir beyaz kağıt alıp hakkımda bir çok soru sordu yaşım, kaçıncı gebelik ,mesleğim telefon numaram, geçirdiğim hastalıklar hepsini dikkatli bir şekilde not etti. Daha sonra ultrasona geçtik ultrason görüntüsü büyük bir televizyondan da görülebiliyor eşim oradan seyretti. Her şeyini inceledi bebeğin ama cinsiyeti yine kesin göremedik ama %60 erkek dedi. Sonra tekrar masasına döndük ben demeden beni tarttı ve tansiyonuma baktı. Daha sonra ben sormadan kafamdaki tüm soru işaretlerini kendisi açıklamaya başladı. Doğuma kendisi giriyor saat gün ne olursa olsun ayrıca doğuma kendi ebesi geliyor yani doğum sırasında hiç tanımadığınız bir ebeyle karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca ben sormadan gebelere özel güneş kreminden tutunda çatlak kremine kadar kendisi önerilerde bulunuyor. Hatta beslenme programınız hakkında bilgi veriyor. O kadar her şeyi açıkladı ki inanın benim aklıma soracak soru gelmedi.Telefonunu verdi istediğin her zaman bana ulaşabilirsiniz dedi.

Birazda hastaneden bahsedeyim; hastane çok ferah odalarını gezdik çok yeni olduğu için hastane çok ferah ve sakin. Doğum odasını da gezme imkanı buldum çok büyük ve temizdi ayrıca yeni doğan yoğun bakımı doğumhane ile yan yana olduğu için bebek gayet steril bir şekilde yoğum bakıma alınıyor diğer hastanelerde olduğu gibi bebek kattan kata gezmiyor.Ayrıca Allah korusun ama çok ters durumlar için hastanede hazır kan bankası da mevcutmuş.

Benim ilk izlenimlerim çok olumlu yönde kısmetse buraya devam etmeye karar verdik. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Selamlar...

Allah razı olsun uzun uzun yazmissiniz.
Acibadem gercekten cok ama cok pahali bütçesine bagli tabi kisinin.cihangir beyin adini bende cok duydum gidenler hep cok memnun.sükran hanimi sevmiyorm ben zira 2 kez muayne olmustum gebelik öncesi sevemedim kendilerini.
Suan gittiginiz nesrin hanimida normal dogumcu yanlisi doktorlardan diye biliyorum kendisini instagramdan da takip ediyorum en güzel yani normal dogumu desteklemesi.sadece hastane dogum ücreti iste bizim bütçemizi aşıyor malesef ki
Özel saglik sigortasida yaptirmak istedim lakin onu gebelik olusmadan 6 ay önceden baslatmis olmaliymisim ki doğumuda kapsasin.o yüzden sadece sgk dan yararlanabiliyorm. Cevabınız icn cok teşekkür ederim saglikli bir gebelik diliyorum ❤

ca
canım ben Etlik Zübeyde hanima gidiyorum testlerimi falan orda yaptırdım ücretsiz diye cumartesi de koru sincan a başlayacağım nasipse

ankaradayım ama ben de hala bir doktora karar veremedim maalesef

bol bilgi içeren bir yazı olmuş teşekkür ederiz

Gaza getirdin beni su yazdiklarinla ya eşim e dün sordum bize uzak biraz dedi ama şu yazdıklarını okuyunca şuan hemen gidesim geldi muayene ücreti de aslında koruya gore çok iyi ama doğum çok pahalı geldi bana dün 2900 demistin dimi randevu almak nasıl hemen alabiliyomusun

canım diğer yazdıklarını da okudum.
eşinin çevresi sizi fena kıskanıyo anlaşılan.
resmi ol, kimseye gerektiğinden fazla yüz verme.
Allah yardımcın olsun...
Bi sene oldu başladı millt işte ama evet öyle yapcam artık herkese bi mesafe koyup canımı yakanın canını yakcam isteyene lafını vercem artık

Yaa ne zormus doktor secimi yapmak ya
Canım bende Sincan koru Hüseyin hocaya gidiyorum memnunum aslında ama bu ara sanki sanki çok yoğun olduğu için biraz ilgisiz gibi geldi C cibal bi Dr önerdi bak istersen yazısına o da aynı Sincan koru ya gidiyodu ama çok memnun kalmış bugün ku drundan

evet randevun almak kolay doğum epiduralsiz 2900 içinde kapı süsü 30 tane şekerlik gibi bebek hediyesi cibinlik kuaför tac ve en önemlisi doğum albümü de var beklerken albümü de inceledik. İstersen bir git beğenirsen devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…