7. Ay mi ben çatlarim heralde ozamana kadarsenin 2. Gebeliğin oldu içinmi daha erken hissettim cnm acaba
Günaydın güzel anneler. roll on kullananlar için bir tavsiyem olacak normal roll on lari kullanamiyoruz bildiginiz gibi. gratiste Crystal deo stick var doğal taşlardan yapılma biraz islatip sürülüyor.belki almak istersiniz.
inşallah canım yaEvet canım. İkincilerde daha çabuk hissediliyormuş. Bence sen de bu hafta içerisinde hissedersin
İkili test sonuçları sanırım internete gözükmüyor. Bende başka hastanede yaptırdım ama benimde gözükmüyordu. Ya doktor haber veriyor, yada gidip öğrenebiliyorsun.kızlar Bir de şey sormak istiyorum Etlik Zübeyde Hanım da 2li testimi yaptirmistim haftaya çarşamba gidebilecegim. 10 gün içinde sonuç çıkar demişlerdi ve 10 günü geçti internet sitesinde laboratuvar sonuç bölümü var ama bilgileri girdiğimde kayıt bulunamadı uyarısı alıyorum. herhalde gidip öğrenmek dışında başka bir şansımız yok
sanırım karınduvarının inceliği vs ile ilgili ben ilk hamileliğimde 24. haftada anca hissetmiştim sonra bidaha durmadı gerçiYok kuzum zayıflıkla alakası yok :))
Ben de fazla kiloluyum. İlk bebeğimi 17+6 da net hissettim.
İkinciyi 14+0 da başladım hissetmeye ama çok zayıftı. Şuan daha güçlü hissediyorum.
Abimin eşi 50 kilo. İlk bebeğini 7.ci ayda ,ikincisini 5ci ayda hissetti.. Yani zayıflıkla ilgisi pek yok.
Günaydın herkese...Günaydın kızlar..
17+ 0 olduk bugün..
Zaman geçip gidiyor. Kontrole 2 haftamız var daha. Bebiş baya büyüdü sanırım ki artık hareketlerini çok net hissediyorum..
Dün çok fena sağ kasık ağrım vardı. Oturup kalkmakta ve yürümekte çok zorlandım. Döş bölgem de çok ağrıyor öksürürken.
Bütün gece açık balkon kapısının önünde yatıyorum. Sanırım kaslarımı üşütüyorum
Eşim tüm gece başımda bekledi. Ben üzerimi açtıkca o kapattı. Patladım valla sabaha kadar ama sesimi de çıkaramadım
Kızlar bu gece rüyamda hep kız bebek kıyafetlerini sevip alıyordum. Pembiş pembiş elbiseler o kadar hoşuma gidiyor ki
Şimdi içimden bir ses ,acaba iki doktor da yanlış görmüş olabilir mi diyor
Bakalım artık bir daha ki randevuda kesinleşir
Ben de ferpleks fil kullanıyorum. Bazen ama midem üçüncüyé dayanmiyorumkorkudan daha başlayamadım
inşallah cesaretimi toplayınca başlıcam.
Allah razı olsun uzun uzun yazmissiniz.merhabaa
Bende ankaradayım.. Devlet hastaneleri ve doktorları hakkında malesef bilgim yok düşünüp araştırmadım bile iki kere gittim hiç beğenmedim oralardaki durumu. Devlet hastanesine gitmek zorunda kalanlara allah yardımcı olsun doktorundan hemşiresine ekipmandan odalara içler acısı malesefokadar vergiler nereye gidiyor belli değil işte ... neyseee
Benim ikinci hamileliğim biraz daha bilgim var ikinci sefer araştırdığım için :) nerede oturduğuna da bağlı tabi hastane ve doktor seçimin ama ben batıkentte oturuyorum medical park yakın ohhh iyi deyip ilk hamileliğimde oraya gittim.. doktorum süper değildi ehh di:) doğumuma 4 gün kala hastaneden ayrıldıkendine özel muayenehane açtı.. hastaneyle kavga dövüş vs.. aslında odalar temiz hemşireler süper vs ama hastane işletmesi çok kötü remen ticari gözle bakıyorlar herkese kimden ne koparırsan kar. herkes farklı fiyatla doğum yapıyor yani pazarlık kuvvetine bağlı.. Şuanki doktorları bilmiyorum birtek Aylin Ayrım var popüler ama çok kalabalık oluyor diğerlerine göre ücreti daha yüksek ben pek sevmemiştim:) Birde orada Süha Bey'e muayene olmutşum benim doktor gidince bir kere bana sen doğuramazsın direk sezeryan dedi hoş doğuramadım zaten de :) ama şimdiki doktorum aslında erken karar verilmiş vs vs dedi neyyse diğer doktorlrı bilmiyorum çoğu yeni..
Bu aralar Balgat koru çok meşhur oranında meşhur doktoru Aylin hanım dı sanırım adı.. Ama o da pahalı diğerlerine göre. Bir de Ümit korucuoğlu var meşhur ama eğer doğum gece vs ise gelmiyo 3 arkadaşımı da ebe doğurttu son anda geldi doktor vs. Sincan koru hastanesi nasıl bilmiyorum burda gidenler vardı.
Ankarada en pahalı hastane Acıbadem. Orada Sarp Bey var arkadaşım orada doğum yaptı hem doktordan hem hastaneden çok memnundu. Hastane baya pahalı ama çocuğun bir çok şeyini veriyorlar yıkama seti kıyafet vs hatta arkadaşım taburcu olcak hastabakıcı gelmiş sizi yıkamaya geldim diye falan:)
Bir de özel muayenehane olup hastanelerle anlaşan doktorlar var ikitanesi en meşhur bildiğim. Biri Cihangir Çakıcı Tepe prime da yeri anlaşmalı hastanesinde doğum yaptırıyor. Kuzenimin doktoruydu çok tatlı biri herzaman geri dönüş yapıyor vs. Dİğeri de Şükran Çakmak o da Tepe Prime da genelde ondanda memnunlar. İkiside doğum zamanı kendi ekibiyle çalışıyor hastaneye dışardan gelmiş oluyorlar ama böyle de biraz tuzlu tabi:) çünkü hem doktora hem hastaneye ücret ödüyorsun.
Ben şuan mermorial a gidiyorum doktorum Nesrin Fener çok tatlı bir bayan. Hastane de inanılmaz güzel. Oğlumun çocuk doktoruda orda Sami bey ondan da memnunum.. Tavsiye edebilrim..
Diğer Akay, Liv hospital HRS ile ilgili malesef bilgim yok.. Özel sağlık sigortan varsa ona göre karar verebilirsin. SGKlıysan tamamlayıcı sigorta yaptırıp yararlanabilirsin ya da hastanelerin farklı farklı doğum paketleri var (10 muayane+tahliller+doğum vs gibi) onlardan satın alıp öyle gidevilirsin doktora veya hastaneye karar verdikten sonra...
oyyy baya yazmışım umarım yardımcı olur...
haftaya gidebilecem inşallah canım. holeyyy sen nereye gidiyorsun. bu cumartesi koru sincan a baslicaminternetten görünmüyorsa gitmen gerekiyor sanırımarayıp öğrenilebilir mi bilmiyorum.. ben de ankaradayım bu arada..
canım ben Etlik Zübeyde hanima gidiyorum testlerimi falan orda yaptırdım ücretsiz diye cumartesi de koru sincan a başlayacağım nasipseSelam 2017 subat anneleri nasipse bende 17 mart annesi olacağım sizleri 1 ay geriden takip ediyorum yani..Ankarada olanlara bir sorum olacakti.kimler hangi doktora yada hastaneye gidiyor 12.haftamda olmama ragmen hala nereye gidecegime tam olarak karar verebilmis degilim bana yardimci olursaniz cok sevinirim ❤
o daha uygunmus canım fiyati ben de ona da bakayım .ben de teşekkür ettimBen de rosmanndan almıştım kızlar tamamen bitkisel hatta bildiğiniz limonfiyatı da 10 lira falandı galiba.. Ama trabzonda rosmann yok bitince ben de gratis e bakayım.. Teşekkür ettim..
Selam 2017 subat anneleri nasipse bende 17 mart annesi olacağım sizleri 1 ay geriden takip ediyorum yani..Ankarada olanlara bir sorum olacakti.kimler hangi doktora yada hastaneye gidiyor 12.haftamda olmama ragmen hala nereye gidecegime tam olarak karar verebilmis degilim bana yardimci olursaniz cok sevinirim ❤
yok canım tam geçti diyorum ama ara ara oluyorBenim haftamda olan herkesin bulantisi gecti mi
merhabaa
Bende ankaradayım.. Devlet hastaneleri ve doktorları hakkında malesef bilgim yok düşünüp araştırmadım bile iki kere gittim hiç beğenmedim oralardaki durumu. Devlet hastanesine gitmek zorunda kalanlara allah yardımcı olsun doktorundan hemşiresine ekipmandan odalara içler acısı malesefokadar vergiler nereye gidiyor belli değil işte ... neyseee
Benim ikinci hamileliğim biraz daha bilgim var ikinci sefer araştırdığım için :) nerede oturduğuna da bağlı tabi hastane ve doktor seçimin ama ben batıkentte oturuyorum medical park yakın ohhh iyi deyip ilk hamileliğimde oraya gittim.. doktorum süper değildi ehh di:) doğumuma 4 gün kala hastaneden ayrıldıkendine özel muayenehane açtı.. hastaneyle kavga dövüş vs.. aslında odalar temiz hemşireler süper vs ama hastane işletmesi çok kötü remen ticari gözle bakıyorlar herkese kimden ne koparırsan kar. herkes farklı fiyatla doğum yapıyor yani pazarlık kuvvetine bağlı.. Şuanki doktorları bilmiyorum birtek Aylin Ayrım var popüler ama çok kalabalık oluyor diğerlerine göre ücreti daha yüksek ben pek sevmemiştim:) Birde orada Süha Bey'e muayene olmutşum benim doktor gidince bir kere bana sen doğuramazsın direk sezeryan dedi hoş doğuramadım zaten de :) ama şimdiki doktorum aslında erken karar verilmiş vs vs dedi neyyse diğer doktorlrı bilmiyorum çoğu yeni..
Bu aralar Balgat koru çok meşhur oranında meşhur doktoru Aylin hanım dı sanırım adı.. Ama o da pahalı diğerlerine göre. Bir de Ümit korucuoğlu var meşhur ama eğer doğum gece vs ise gelmiyo 3 arkadaşımı da ebe doğurttu son anda geldi doktor vs. Sincan koru hastanesi nasıl bilmiyorum burda gidenler vardı.
Ankarada en pahalı hastane Acıbadem. Orada Sarp Bey var arkadaşım orada doğum yaptı hem doktordan hem hastaneden çok memnundu. Hastane baya pahalı ama çocuğun bir çok şeyini veriyorlar yıkama seti kıyafet vs hatta arkadaşım taburcu olcak hastabakıcı gelmiş sizi yıkamaya geldim diye falan:)
Bir de özel muayenehane olup hastanelerle anlaşan doktorlar var ikitanesi en meşhur bildiğim. Biri Cihangir Çakıcı Tepe prime da yeri anlaşmalı hastanesinde doğum yaptırıyor. Kuzenimin doktoruydu çok tatlı biri herzaman geri dönüş yapıyor vs. Dİğeri de Şükran Çakmak o da Tepe Prime da genelde ondanda memnunlar. İkiside doğum zamanı kendi ekibiyle çalışıyor hastaneye dışardan gelmiş oluyorlar ama böyle de biraz tuzlu tabi:) çünkü hem doktora hem hastaneye ücret ödüyorsun.
Ben şuan mermorial a gidiyorum doktorum Nesrin Fener çok tatlı bir bayan. Hastane de inanılmaz güzel. Oğlumun çocuk doktoruda orda Sami bey ondan da memnunum.. Tavsiye edebilrim..
Diğer Akay, Liv hospital HRS ile ilgili malesef bilgim yok.. Özel sağlık sigortan varsa ona göre karar verebilirsin. SGKlıysan tamamlayıcı sigorta yaptırıp yararlanabilirsin ya da hastanelerin farklı farklı doğum paketleri var (10 muayane+tahliller+doğum vs gibi) onlardan satın alıp öyle gidevilirsin doktora veya hastaneye karar verdikten sonra...
oyyy baya yazmışım umarım yardımcı olur...
Yaaankaradayım ama ben de hala bir doktora karar veremedim maalesef
Gaza getirdin beni su yazdiklarinla yaLoveali peace_in_the_world Arkadaşlar şimdi minesera hastanesinden geldim. Dr Esra hanıma gittim. Görüşmemizde eline bir beyaz kağıt alıp hakkımda bir çok soru sordu yaşım, kaçıncı gebelik ,mesleğim telefon numaram, geçirdiğim hastalıklar hepsini dikkatli bir şekilde not etti. Daha sonra ultrasona geçtik ultrason görüntüsü büyük bir televizyondan da görülebiliyor eşim oradan seyretti. Her şeyini inceledi bebeğin ama cinsiyeti yine kesin göremedik ama %60 erkek dedi. Sonra tekrar masasına döndük ben demeden beni tarttı ve tansiyonuma baktı. Daha sonra ben sormadan kafamdaki tüm soru işaretlerini kendisi açıklamaya başladı. Doğuma kendisi giriyor saat gün ne olursa olsun ayrıca doğuma kendi ebesi geliyor yani doğum sırasında hiç tanımadığınız bir ebeyle karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca ben sormadan gebelere özel güneş kreminden tutunda çatlak kremine kadar kendisi önerilerde bulunuyor. Hatta beslenme programınız hakkında bilgi veriyor. O kadar her şeyi açıkladı ki inanın benim aklıma soracak soru gelmedi.Telefonunu verdi istediğin her zaman bana ulaşabilirsiniz dedi.
Birazda hastaneden bahsedeyim; hastane çok ferah odalarını gezdik çok yeni olduğu için hastane çok ferah ve sakin. Doğum odasını da gezme imkanı buldum çok büyük ve temizdi ayrıca yeni doğan yoğun bakımı doğumhane ile yan yana olduğu için bebek gayet steril bir şekilde yoğum bakıma alınıyor diğer hastanelerde olduğu gibi bebek kattan kata gezmiyor.Ayrıca Allah korusun ama çok ters durumlar için hastanede hazır kan bankası da mevcutmuş.
Benim ilk izlenimlerim çok olumlu yönde kısmetse buraya devam etmeye karar verdik. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Selamlar...
Hmm doktorlar nasil zübeyde hanimda ?iyi ilgileniyorlar mi ultrasonda herseyleri gösteriyorlar mica
canım ben Etlik Zübeyde hanima gidiyorum testlerimi falan orda yaptırdım ücretsiz diye cumartesi de koru sincan a başlayacağım nasipse
Bi sene oldu başladı millt işte ama evet öyle yapcam artık herkese bi mesafe koyup canımı yakanın canını yakcam isteyene lafını vercem artıkcanım diğer yazdıklarını da okudum.
eşinin çevresi sizi fena kıskanıyo anlaşılan.
resmi ol, kimseye gerektiğinden fazla yüz verme.
Allah yardımcın olsun...
Gaza getirdin beni su yazdiklarinla yaeşim e dün sordum bize uzak biraz dedi ama şu yazdıklarını okuyunca şuan hemen gidesim geldi muayene ücreti de aslında koruya gore çok iyi ama doğum çok pahalı geldi bana dün 2900 demistin dimi randevu almak nasıl hemen alabiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?