2017 Şubat Anneleri

Hmm doktorlar nasil zübeyde hanimda ?iyi ilgileniyorlar mi ultrasonda herseyleri gösteriyorlar mi
Ben 13. Haftamda gittim bakiyim bi nedir ne değildir diye ne bebeği gostermesi ekranı bile çevirmedi bana bebek iyi dedi o kadar nerdeyse niye geldin dicekti

E bunları istemezsen ne kadar oluyo ki acaba :) valla dedim ya şuan hemen gidesim geldi Dr un yaklaşımını okuyunca nosunu verirmisin bi eşimle konusiyim da goruniyim olmazsa 78 di dimi muayene ücreti

Evet nesrin hanım ben seni normal doğurturdum dedi malesef özel salık sigortaların teminatlarında doğum için 1 yıl beklemek gerekiyor.. Ama dediğim gibi siz yine paket vs varmı bir sorun.. İşallah gönlünüze göre bir yer ve doktor bulur sağlıkla bebişi kucağınıza alırsınız :)

içine sinen bir yer bulmana çok sevindim.. ben de bugün doktora gittim dayanamadım çok özledim diye.. bir ay olmuştu napim bu sefer özel keçiören hastanesine gittim yakın ve uygun fiyatı iki görüp gelicem dedim.. gerçi doktor bir sürü baktı baktı anlattı sağolsun.. ama maalesef bizim bebiş açmadı bacaklarını.. çekmiş karnına dizlerini kapamış sıkıcada öyle durdu açmadı.. biraz inatçı olacak galiba dedi doktor neyse görüştükya minikimle o bana yeter bi süre

geldiğimden beri sanki regl olacakmış gibi karnımdan bacaklarıma yayılan bir ağrı ve karnımda ara ara iğne gibi batma oluyor ama neden bilmiyorum.. rahatını bozduk galiba sıpacığın var mı aranızda böyle birşey yaşayan kızlar??

Hmm evet mineseraya gitmis orasida aklimda bi gidip doktoru denemek istiyorum.sincanda bize cok cok uzak düşüyor ya birde son zamanlarda hüseyin beyin yogunlugunu ve dogru düzgün ilgilenmediğini cok okudum o yüzden denemek bile gelmedi içimden

Ya iste o kadinin en iyi yani normal dogum yanlısı olmasi.bi soraym dediğiniz gibi cok teşekkür ederim ❤

Aynen yoğun o yuzden biraz çabuk sürüyor muayenesi minesera yı çok güzel anlattı gitmek istiyorum böyle böyle Dr u değilde nerde dogurcaz onu merak ediyorum her yeri deniyoz

Evet bakalım şu an burada devam etmeyi düşünüyorum bizdede aynısı oldu dr göstermek istemiyor bebek dedi. ağrı ve iğnelenme bende de var iyiye işaret diye düşünüyorum rahim genişlediğinden oluyor sanıyorum.

Bende de oluyo o ara ara bi iki gün çoğalıyor bazen iyiyim sanırım adet döngüsünde oluyo

Hmm doktorlar nasil zübeyde hanimda ?iyi ilgileniyorlar mi ultrasonda herseyleri gösteriyorlar mi
canım aslında biraz beklentine bağlı. benim gittiğim doktor ilgileniyor denilebilir ama hiç ilgilenmiyor diye duyduğum da çok oldu. ben testler için orda devam edicem kaydim olsun en azından orda da ama özel e başlayacağım dediğim gibi.onun sebebi de sormak istediklerimi rahatça sorabilmek istediğimde doktora ulaşabilmek ve bebeğimle ilgili detayları öğrenebilmek için

canım ben de cumartesi korudan Faika hanima gidicem hüseyin bey yoğun diye onunla başlamak istedim bir de birinin tavsiyesi üzerine. Bi bilgin var mı Faika hanimla ilgili

muayene ücreti ne kadar canım

işimiz iş gerçekten.bizim doktor gata'lı olduğu için biraz sert ve temkinli.emin olmasa bu kadarını da söylemezdi diye düşünüyoruz.hayırlısı artık 10 gün sonra bakıp inşlh netleştiririz :) ama sizinkisi daha orjinalmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…