Ben 13. Haftamda gittim bakiyim bi nedir ne değildir diye ne bebeği gostermesi ekranı bile çevirmedi banaHmm doktorlar nasil zübeyde hanimda ?iyi ilgileniyorlar mi ultrasonda herseyleri gösteriyorlar mi
E bunları istemezsen ne kadar oluyo ki acaba :) valla dedim ya şuan hemen gidesim geldi Dr un yaklaşımını okuyunca nosunu verirmisin bi eşimle konusiyim da goruniyim olmazsa 78 di dimi muayene ücretievet randevun almak kolay doğum epiduralsiz 2900 içinde kapı süsü 30 tane şekerlik gibi bebek hediyesi cibinlik kuaför tac ve en önemlisi doğum albümü de var beklerken albümü de inceledik. İstersen bir git beğenirsen devam edersin.
Evet nesrin hanım ben seni normal doğurturdum dediAllah razı olsun uzun uzun yazmissiniz.
Acibadem gercekten cok ama cok pahali bütçesine bagli tabi kisinin.cihangir beyin adini bende cok duydum gidenler hep cok memnun.sükran hanimi sevmiyorm ben zira 2 kez muayne olmustum gebelik öncesi sevemedim kendilerini.
Suan gittiginiz nesrin hanimida normal dogumcu yanlisi doktorlardan diye biliyorum kendisini instagramdan da takip ediyorum en güzel yani normal dogumu desteklemesi.sadece hastane dogum ücreti iste bizim bütçemizi aşıyor malesef ki
Özel saglik sigortasida yaptirmak istedim lakin onu gebelik olusmadan 6 ay önceden baslatmis olmaliymisim ki doğumuda kapsasin.o yüzden sadece sgk dan yararlanabiliyorm. Cevabınız icn cok teşekkür ederim saglikli bir gebelik diliyorum ❤
Loveali peace_in_the_world Arkadaşlar şimdi minesera hastanesinden geldim. Dr Esra hanıma gittim. Görüşmemizde eline bir beyaz kağıt alıp hakkımda bir çok soru sordu yaşım, kaçıncı gebelik ,mesleğim telefon numaram, geçirdiğim hastalıklar hepsini dikkatli bir şekilde not etti. Daha sonra ultrasona geçtik ultrason görüntüsü büyük bir televizyondan da görülebiliyor eşim oradan seyretti. Her şeyini inceledi bebeğin ama cinsiyeti yine kesin göremedik ama %60 erkek dedi. Sonra tekrar masasına döndük ben demeden beni tarttı ve tansiyonuma baktı. Daha sonra ben sormadan kafamdaki tüm soru işaretlerini kendisi açıklamaya başladı. Doğuma kendisi giriyor saat gün ne olursa olsun ayrıca doğuma kendi ebesi geliyor yani doğum sırasında hiç tanımadığınız bir ebeyle karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca ben sormadan gebelere özel güneş kreminden tutunda çatlak kremine kadar kendisi önerilerde bulunuyor. Hatta beslenme programınız hakkında bilgi veriyor. O kadar her şeyi açıkladı ki inanın benim aklıma soracak soru gelmedi.Telefonunu verdi istediğin her zaman bana ulaşabilirsiniz dedi.
Birazda hastaneden bahsedeyim; hastane çok ferah odalarını gezdik çok yeni olduğu için hastane çok ferah ve sakin. Doğum odasını da gezme imkanı buldum çok büyük ve temizdi ayrıca yeni doğan yoğun bakımı doğumhane ile yan yana olduğu için bebek gayet steril bir şekilde yoğum bakıma alınıyor diğer hastanelerde olduğu gibi bebek kattan kata gezmiyor.Ayrıca Allah korusun ama çok ters durumlar için hastanede hazır kan bankası da mevcutmuş.
Benim ilk izlenimlerim çok olumlu yönde kısmetse buraya devam etmeye karar verdik. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Selamlar...
Hmm evet mineseraya gitmis orasida aklimda bi gidip doktoru denemek istiyorum.sincanda bize cok cok uzak düşüyor ya birde son zamanlarda hüseyin beyin yogunlugunu ve dogru düzgün ilgilenmediğini cok okudum o yüzden denemek bile gelmedi içimden
canim ben de yeni öğrendim hemen sizinle paylaştım bugün alicam inşallah kullandığımda söyleyebilirimleke yapıyomu canım?
ben yıllardır rolon kullanmıyom, leke korkusundan.
ama iyiyse deneyebilirm :)
Yuhh artik ya gercekten miiBen 13. Haftamda gittim bakiyim bi nedir ne değildir diye ne bebeği gostermesi ekranı bile çevirmedi banabebek iyi dedi o kadar nerdeyse niye geldin dicekti
Ya iste o kadinin en iyi yani normal dogum yanlısı olmasi.bi soraym dediğiniz gibi cok teşekkür ederim ❤Evet nesrin hanım ben seni normal doğurturdum dedimalesef özel salık sigortaların teminatlarında doğum için 1 yıl beklemek gerekiyor.. Ama dediğim gibi siz yine paket vs varmı bir sorun.. İşallah gönlünüze göre bir yer ve doktor bulur sağlıkla bebişi kucağınıza alırsınız :)
Aynen yoğun o yuzden biraz çabuk sürüyor muayenesi minesera yı çok güzel anlattı gitmek istiyorum böyle böyle Dr u değilde nerde dogurcaz onu merak ediyorumHmm evet mineseraya gitmis orasida aklimda bi gidip doktoru denemek istiyorum.sincanda bize cok cok uzak düşüyor ya birde son zamanlarda hüseyin beyin yogunlugunu ve dogru düzgün ilgilenmediğini cok okudum o yüzden denemek bile gelmedi içimden
içine sinen bir yer bulmana çok sevindim..ben de bugün doktora gittim dayanamadım çok özledim diye.. bir ay olmuştu napim bu sefer özel keçiören hastanesine gittim yakın ve uygun fiyatı iki görüp gelicem dedim.. gerçi doktor bir sürü baktı baktı anlattı sağolsun.. ama maalesef bizim bebiş açmadı bacaklarını.. çekmiş karnına dizlerini kapamış sıkıcada öyle durdu açmadı.. biraz inatçı olacak galiba dedi doktor neyse görüştükya minikimle o bana yeter bi süre
geldiğimden beri sanki regl olacakmış gibi karnımdan bacaklarıma yayılan bir ağrı ve karnımda ara ara iğne gibi batma oluyor ama neden bilmiyorum..rahatını bozduk galiba sıpacığın var mı aranızda böyle birşey yaşayan kızlar??
Bende de oluyo o ara ara bi iki gün çoğalıyor bazen iyiyim sanırım adet döngüsünde oluyoiçine sinen bir yer bulmana çok sevindim..ben de bugün doktora gittim dayanamadım çok özledim diye.. bir ay olmuştu napim bu sefer özel keçiören hastanesine gittim yakın ve uygun fiyatı iki görüp gelicem dedim.. gerçi doktor bir sürü baktı baktı anlattı sağolsun.. ama maalesef bizim bebiş açmadı bacaklarını.. çekmiş karnına dizlerini kapamış sıkıcada öyle durdu açmadı.. biraz inatçı olacak galiba dedi doktor neyse görüştükya minikimle o bana yeter bi süre
geldiğimden beri sanki regl olacakmış gibi karnımdan bacaklarıma yayılan bir ağrı ve karnımda ara ara iğne gibi batma oluyor ama neden bilmiyorum..rahatını bozduk galiba sıpacığın var mı aranızda böyle birşey yaşayan kızlar??
Evet bakalım şu an burada devam etmeyi düşünüyorum bizdede aynısı oldu dr göstermek istemiyor bebek dedi. ağrı ve iğnelenme bende de var iyiye işaret diye düşünüyorum rahim genişlediğinden oluyor sanıyorum.
Aynen oyle ydi kendi ekranda bi iki dk baktı aha bu bebeğin bile demedi sinir oldumYuhh artik ya gercekten mii
canım aslında biraz beklentine bağlı. benim gittiğim doktor ilgileniyor denilebilir ama hiç ilgilenmiyor diye duyduğum da çok oldu. ben testler için orda devam edicem kaydim olsun en azından orda da ama özel e başlayacağım dediğim gibi.onun sebebi de sormak istediklerimi rahatça sorabilmek istediğimde doktora ulaşabilmek ve bebeğimle ilgili detayları öğrenebilmek içinHmm doktorlar nasil zübeyde hanimda ?iyi ilgileniyorlar mi ultrasonda herseyleri gösteriyorlar mi
canım ben de cumartesi korudan Faika hanima gidicem hüseyin bey yoğun diye onunla başlamak istedim bir de birinin tavsiyesi üzerine. Bi bilgin var mı Faika hanimla ilgili
muayene ücreti ne kadar canımevet randevun almak kolay doğum epiduralsiz 2900 içinde kapı süsü 30 tane şekerlik gibi bebek hediyesi cibinlik kuaför tac ve en önemlisi doğum albümü de var beklerken albümü de inceledik. İstersen bir git beğenirsen devam edersin.
muayene ücreti ne kadar canım
benim dr gibi bi türlü emin olamayan bi tipse işimiz zor canım.
16+3te hala çözemedi benimki
halbuki çocuk açtı bacağını bi güzel.
dediği tek şey: pipiye benzer bişi yok gibi.
saol ya dicektim, sustum.artık 4.ayın sonuna söyler heralde bidahaki kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?