2017 Şubat Anneleri

Ay böyle yerlerde hamilelik günlerimi özlüyorum :))
Ama sadece özlüyorum yeni bir hamileliği kaldıramam :)

Anladm canm teşekkür ederim cevap icin

canım ben de cumartesi korudan Faika hanima gidicem hüseyin bey yoğun diye onunla başlamak istedim bir de birinin tavsiyesi üzerine. Bi bilgin var mı Faika hanimla ilgili
Onu hiç duymadım canım zaten bende bi senedir ankaradayim yabancı sayılırım burda Huseyin hocaya Sincan lokman hekim de kizddigim bi Dr dan sonra gittim ve çok motive etti beni ondan sonra da ona devam ediyorum ama yoğun o yüzden biraz ilgisiz mi acaba bu ara diyorum

Aynen yoğun o yuzden biraz çabuk sürüyor muayenesi minesera yı çok güzel anlattı gitmek istiyorum böyle böyle Dr u değilde nerde dogurcaz onu merak ediyorum her yeri deniyoz
Hahahahha bende en son nerde dogurcam bu kararsizlikla merak ediyorum

Ayy maşşallahh..
esmer güzeli, nası da yakışmış beyazlar sarılar
Valla tam bnm istediğim gibi teni. Tatile gittik hiç acı çekmedi, kızarmadı bile. Ben beyazım malesef hiç sevmiyorum. İnşallah oğlum da buğday tenli olur bana çekmez.

Ben 11+6 da öğrendim. Bence başka doktora git merak etmiyor musun?

kızlar alerjik rinit ve konka şişmesi mağduru var mı forumda benim gibi? Geceleri daha da artıyor nefes alamıyorum yutkunamıyorum.Dün Adana"da kulak burun boğaz hastanesine gittik. Dpktorun bir " sen niye geldin ki şimdi " demediği kaldı..İlaç veremez ameliyat edemez adam ne yapsın..Burun içinde alerjik rinite bağlı konka şişmesi ve deformasyon var. Doğal yollardan çözüm bulan var mı? İleri ki aylarda her şey daha zor olacak diye korkuyorum.. Bebeğimin kokusunu bile alamayacağım bu gidişle çok canım sıkkın .. Yardımınıza ihtiyacım var..

anladım canım teşekkür ederim başhekim olduğu için de ekstra bir yoğunluğu var sanırım. ben gittikten sonra paylaşırım düşüncelerimi

Çok geçmiş olsun.
Bahsettiğin rahatsızlığın ne olduğunu bilmiyorum ama benim normalde tek burun deliğim tıkalı olur.Allerjik sanırım.
Hamilelikte burun içi daha çok şiştiği için özellikle geceleri zor nefes alıyorum ve çok can sıkıcı oluyor bu.

Ben bu aralar geceleri uyuyamıyorum aksam 11 gibi yatıyorum 3 gibi dikiyorum gözlerimi bir kaç saat uykusuz sonra tekrar dalıyorum acaba uykumumu alıyorum anlamadım yaklaşık bir haftadır öyleyim varmı uykuları kaçan

Selam kızlar bende ikili test yaptırdım sonuçlar çıkmış çalıştığım için bugün gidemiyorum yarın sabah gidicez meraktan çatlıcam ultrasonda ense kalınlığı falan normal 1.5 çıkmıştı doktor 2 nin altında çıkmasını isteriz sorun yok dedi ama inşallah şu testler de iyi çıkar ya merakta fena bişey.

Hafta sonu cumartesi işe gitmiceğim halde sabah 6 buçukta uyandım pazar günü de sabah 9 da uyandım son bir kaç haftadır böyle uyuyamıyorum. Halbuki uykuya aşık biriyim evde kaldığım günlerde deli gibi uyurdum. Geceleri zaten wc için kalkıyorum ondan sonra da aynı dediğin gibi uykum kaçıyo ve zor uyuyorum.

Kizlar ya ben bu gebeligi kabullenemedim sanırım halen gebelik pantolonu giymemeye inat ediyorum. Bu inadim da doğuma kadar sürecek. Gözümde çok büyüyor ya yorgunum da aslında. Korkularım da var sanırım. Ay çok kötü bi anneyim gibi geliyor bu anlarda bana. Bilmem ki psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum. Sizin ruh haliniz nasıl.

Kızlar bişi dicem ben decavit i icmiyorum bi kaç kez içtim çok büyük olduğu için sanki mideme öküz oturuyor gibi 12+ larda vermişti Dr icemiyom hiç bi yandan da korkuyorum ilacın etkisini bebeğimden esirgiyomuyum diye napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…