Anladm canm teşekkür ederim cevap icincanım aslında biraz beklentine bağlı. benim gittiğim doktor ilgileniyor denilebilir ama hiç ilgilenmiyor diye duyduğum da çok oldu. ben testler için orda devam edicem kaydim olsun en azından orda da ama özel e başlayacağım dediğim gibi.onun sebebi de sormak istediklerimi rahatça sorabilmek istediğimde doktora ulaşabilmek ve bebeğimle ilgili detayları öğrenebilmek için
Iste böyleleri yüzünden insan devlet hastanesinden nefret ediyor yaAynen oyle ydi kendi ekranda bi iki dk baktı aha bu bebeğin bile demedi sinir oldum
Onu hiç duymadım canım zaten bende bi senedir ankaradayim yabancı sayılırım burda Huseyin hocaya Sincan lokman hekim de kizddigim bi Dr dan sonra gittim ve çok motive etti beni ondan sonra da ona devam ediyorum ama yoğun o yüzden biraz ilgisiz mi acaba bu ara diyorumcanım ben de cumartesi korudan Faika hanima gidicem hüseyin bey yoğun diye onunla başlamak istedim bir de birinin tavsiyesi üzerine. Bi bilgin var mı Faika hanimla ilgili
Hahahahha bende en son nerde dogurcam bu kararsizlikla merak ediyorumAynen yoğun o yuzden biraz çabuk sürüyor muayenesi minesera yı çok güzel anlattı gitmek istiyorum böyle böyle Dr u değilde nerde dogurcaz onu merak ediyorumher yeri deniyoz
Aynen öyle maalesef aslında çok iyi Dr lari da var diyolar bize mi denk gelmiyo biz mi çok şey bekliyoruz anlamadımIste böyleleri yüzünden insan devlet hastanesinden nefret ediyor ya
Valla tam bnm istediğim gibi teni. Tatile gittik hiç acı çekmedi, kızarmadı bile. Ben beyazım malesef hiç sevmiyorum. İnşallah oğlum da buğday tenli olur bana çekmez.Ayy maşşallahh..
esmer güzeli, nası da yakışmış beyazlar sarılar
Aynen aynenHahahahha bende en son nerde dogurcam bu kararsizlikla merak ediyorum
Ben 11+6 da öğrendim. Bence başka doktora git merak etmiyor musun?benim dr gibi bi türlü emin olamayan bi tipse işimiz zor canım.
16+3te hala çözemedi benimki
halbuki çocuk açtı bacağını bi güzel.
dediği tek şey: pipiye benzer bişi yok gibi.
saol ya dicektim, sustum.artık 4.ayın sonuna söyler heralde bidahaki kontrolde
Valla bu gidisle öyle olacak gercektenAynen ayneno dr nasıl bu nasıl derken artık nere denk gelirse dogurcaz bi yerde
anladım canım teşekkür ederim başhekim olduğu için de ekstra bir yoğunluğu var sanırım. ben gittikten sonra paylaşırım düşüncelerimiOnu hiç duymadım canım zaten bende bi senedir ankaradayim yabancı sayılırım burda Huseyin hocaya Sincan lokman hekim de kizddigim bi Dr dan sonra gittim ve çok motive etti beni ondan sonra da ona devam ediyorum ama yoğun o yüzden biraz ilgisiz mi acaba bu ara diyorum
kızlar alerjik rinit ve konka şişmesi mağduru var mı forumda benim gibi? Geceleri daha da artıyor nefes alamıyorum yutkunamıyorum.Dün Adana"da kulak burun boğaz hastanesine gittik. Dpktorun bir " sen niye geldin ki şimdi " demediği kaldı..İlaç veremez ameliyat edemez adam ne yapsın..Burun içinde alerjik rinite bağlı konka şişmesi ve deformasyon var. Doğal yollardan çözüm bulan var mı? İleri ki aylarda her şey daha zor olacak diye korkuyorum.. Bebeğimin kokusunu bile alamayacağım bu gidişle çok canım sıkkın.. Yardımınıza ihtiyacım var..
Aynen başhekim de olduğu için ekstra yoğun ama çok motive edicianladım canım teşekkür ederim başhekim olduğu için de ekstra bir yoğunluğu var sanırım. ben gittikten sonra paylaşırım düşüncelerimi
Hafta sonu cumartesi işe gitmiceğim halde sabah 6 buçukta uyandım pazar günü de sabah 9 da uyandım son bir kaç haftadır böyle uyuyamıyorum. Halbuki uykuya aşık biriyim evde kaldığım günlerde deli gibi uyurdum. Geceleri zaten wc için kalkıyorum ondan sonra da aynı dediğin gibi uykum kaçıyo ve zor uyuyorum.Ben bu aralar geceleri uyuyamıyorum aksam 11 gibi yatıyorum 3 gibi dikiyorum gözlerimi bir kaç saat uykusuz sonra tekrar dalıyorum acaba uykumumu alıyorum anlamadım yaklaşık bir haftadır öyleyim varmı uykuları kaçan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?