2017 Şubat Anneleri

Benim ruh hali tuhaf ama ilk bebek ve çok istediğim için o şekilde bi ruh halim yok ben iki haftadır fln giyiyorum hamileliği çünkü kapaliyim etek giyerdim genelde onlarda hep belime gore 36-38 flndi hiçbiri olmuyo mecbur hamilelik pantolonu aldım

Lütfen öyle olumsuz şyler düşünüp enerjini düşürme.. Her gebe gebelik pantolonunu sevecek diye bir kural yok ...Sonuçta bir tarzın vardır ve tercih etmiyorsundur. Çok kötü bir anne değilsin öyle düşünme ...Benim de korkularım var eksik hissediyor olabiliriz ama bu anne olduğumuzda tamamlanacak boşluklar bence..O yüzden sıkma canını güzelim

Bende giymiyorum daha. Cokta karnim yok. Normal pantolonlarim oluyor diye. Sanirim ben daha hamilelige kendimi kaptirmak istemiyorum. Icim hala tedirgin. Hareketlerini tam hissetmeden gecmeyecek galiba.

Çocuk doğunca olacak uykusuz geceler için hazırlık galiba :)

Ay bilmiyom bana da %90 kız dedi ama eşim hala erkek olduğunu iddia ediyo
arada kaldım, adam Y kromozomunu verdiğinden emin adeta

Erkekler öle galiba asla cinsiyet ayrımı yapmadığına eminim suna mutlu ama hep oğlum diyordu işin ilginci o oğlum dedikçe bende erkek bekliyordum :) hayırlısı olsun kız evlat büyük nimet ama işte eş erkek diyince bizde de acaba oluyor.. Benim için en önemlisi saglıklı sıhhatli imanlı Salih evlat olması

Benimde maalesef gebeliğin başından beri geniz akıntım var ve burnum akmıyor. Kulaklarımda bu yüzden tıkanıyor.
Aynı şekilde kbb gittim. İlaç yazamadığı için eczaneden deniz suyu alıp burnunuzu öyle yıkayabilirsiniz veya evde tuzlu suyu burnunuza çekebilirsiniz.
Birde kuru papatya aldım kaynamiş suya atıp kafada havlu buharını buruna çekmekte iyiymiş.

Bende sıcaktan ötürü giyemiyorum.İlk bebeğim olmasını çok istediğim halde mutsuzum aynı şekilde. Önemsenmediğimide düşünüyorum farklı duygular yaşıyorum. Bende gideceğim galiba psikoloğa

Deniz suyuyla burnumu yıkıyorum ama pek işe yaramıyor.. Papatyayı deneyeceğim çok teşekkür ederim geçmiş olsunn

Doktora söyledim normal olduğunu düşünüyorum dedim oda evet dedi zaten kontrolde de bir sorun çıkmadı çok şükür.
Ne güzel :) benimde geçen hafta kontrol vardı ikili test yapıldı bide kontrolde sorun çıkmadı test sonucunu da yarın sabah alıcaz inşallah bişey çıkmaz onda da :) sen yaptırdın mı ikili testleri falan.

happly İnşallah iyi çıkar. ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü yaptırdım kan testi istemedim açıkçası. Doktorda saygı gösterdi ısrar etmedi ultrasondan gördüğüme göre normal dedi.

Yani tabi zorunlu bişey değil sonuçta bide ultrasonda normal çıktıktan sonra zaten büyük ihtimal sorun olmuyomuş. Allahın izniyle iyi olcak bebişlerimiz

Bu hafta büyük ihtimalle 3 lu yu isticek benden de ama bende yaptirmicam 2 liyi yaptırdım sonucu gelene kadar akla karayı seçtim bide benim gibi kuruntulu olunca neler yazdım neler o yüzden yaptirmicam detaylı ultrason harici bisey

Maalesef hamileliğimin başından beri Burun tıkanıklığı nefes almada güçlük bazen geniz akıntısı yaşıyorum ilk Zaman'lar daha şiddetliydi şimdi biraz daha iyiyim malum ilaç kullanamıyoruz internetten araştırdım ve geceleri çift yastıkla yatıyorum bu bana iyi geldi önce zorlandım boynum ağrıdı ama sonra alıştım tavsiye ederim

Hamileliğimin ilk 3 ayı benim içinde zor geçti çok sinirliydim eşim gözüme batıyordu sürekli bir tartışma içindeydik daha hassastım ağlamaklıydım çok şükür 4. Ayımda bunları kendiliğimden atlattım sanırım vücut hamileliğe alıştıkça bazı şeyler daha kolay oluyor ama eğer hala atlatamadıysanız uzmandan yardım alın doğum sonrası lohusa psikolojisini de etkiler daha ağır geçebilir Allah korusun

Hamile pantolonu giymeye bu hafta başladım çünkü normal pantolonlarımın artık düğmesi kapanmaz oldu oğlumda alışkın olduğum için çok rahat geldi Zaman'la alışıyorsunuz büyüyen karnınız ancak bu kıyafetlerle rahat edebiliyor

2 li yapılınca 3 lüye gerek olmuyomuş diye biliyorum. Bende meraktan çatlıcam sabahı nasıl etcez baalım.

2 li yapılınca 3 lüye gerek olmuyomuş diye biliyorum. Bende meraktan çatlıcam sabahı nasıl etcez baalım.
Bilmiyorum bakalım isticekmi ama yaptirmicam çok şükür 2 li iyi çıktı zaten 3-4 hafta sonra da detaylı ultrason var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…