Benim ruh hali tuhaf ama ilk bebek ve çok istediğim için o şekilde bi ruh halim yok ben iki haftadır fln giyiyorum hamileliği çünkü kapaliyim etek giyerdim genelde onlarda hep belime gore 36-38 flndi hiçbiri olmuyo mecbur hamilelik pantolonu aldımKizlar ya ben bu gebeligi kabullenemedim sanırım halen gebelik pantolonu giymemeye inat ediyorum. Bu inadim da doğuma kadar sürecek. Gözümde çok büyüyor ya yorgunum da aslında. Korkularım da var sanırım. Ay çok kötü bi anneyim gibi geliyor bu anlarda bana. Bilmem ki psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum. Sizin ruh haliniz nasıl.
Kizlar ya ben bu gebeligi kabullenemedim sanırım halen gebelik pantolonu giymemeye inat ediyorum. Bu inadim da doğuma kadar sürecek. Gözümde çok büyüyor ya yorgunum da aslında. Korkularım da var sanırım. Ay çok kötü bi anneyim gibi geliyor bu anlarda bana. Bilmem ki psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum. Sizin ruh haliniz nasıl.
Bende giymiyorum daha. Cokta karnim yok. Normal pantolonlarim oluyor diye. Sanirim ben daha hamilelige kendimi kaptirmak istemiyorum. Icim hala tedirgin. Hareketlerini tam hissetmeden gecmeyecek galiba.Kizlar ya ben bu gebeligi kabullenemedim sanırım halen gebelik pantolonu giymemeye inat ediyorum. Bu inadim da doğuma kadar sürecek. Gözümde çok büyüyor ya yorgunum da aslında. Korkularım da var sanırım. Ay çok kötü bi anneyim gibi geliyor bu anlarda bana. Bilmem ki psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum. Sizin ruh haliniz nasıl.
Hafta sonu cumartesi işe gitmiceğim halde sabah 6 buçukta uyandım pazar günü de sabah 9 da uyandım son bir kaç haftadır böyle uyuyamıyorum. Halbuki uykuya aşık biriyim evde kaldığım günlerde deli gibi uyurdum. Geceleri zaten wc için kalkıyorum ondan sonra da aynı dediğin gibi uykum kaçıyo ve zor uyuyorum.
Aynen olabilir, seninle tarihlerimiz yakın sende de kasık ağrıları oluyo mu bu aralar?Çocuk doğunca olacak uykusuz geceler için hazırlık galiba :)
Ay bilmiyom bana da %90 kız dedi ama eşim hala erkek olduğunu iddia ediyo
arada kaldım, adam Y kromozomunu verdiğinden emin adeta
Aynen olabilir, seninle tarihlerimiz yakın sende de kasık ağrıları oluyo mu bu aralar?
Benimde maalesef gebeliğin başından beri geniz akıntım var ve burnum akmıyor. Kulaklarımda bu yüzden tıkanıyor.kızlar alerjik rinit ve konka şişmesi mağduru var mı forumda benim gibi? Geceleri daha da artıyor nefes alamıyorum yutkunamıyorum.Dün Adana"da kulak burun boğaz hastanesine gittik. Dpktorun bir " sen niye geldin ki şimdi " demediği kaldı..İlaç veremez ameliyat edemez adam ne yapsın..Burun içinde alerjik rinite bağlı konka şişmesi ve deformasyon var. Doğal yollardan çözüm bulan var mı? İleri ki aylarda her şey daha zor olacak diye korkuyorum.. Bebeğimin kokusunu bile alamayacağım bu gidişle çok canım sıkkın.. Yardımınıza ihtiyacım var..
Benimde bi kaç gündür akşamları ara ara oluyo da normal o zaman belki de :)Evet oluyor bazen hafif bazende çok rahatsız edici oluyorlar
Bende sıcaktan ötürü giyemiyorum.İlk bebeğim olmasını çok istediğim halde mutsuzum aynı şekilde. Önemsenmediğimide düşünüyorum farklı duygular yaşıyorum. Bende gideceğim galiba psikoloğaKizlar ya ben bu gebeligi kabullenemedim sanırım halen gebelik pantolonu giymemeye inat ediyorum. Bu inadim da doğuma kadar sürecek. Gözümde çok büyüyor ya yorgunum da aslında. Korkularım da var sanırım. Ay çok kötü bi anneyim gibi geliyor bu anlarda bana. Bilmem ki psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum. Sizin ruh haliniz nasıl.
Doktora söyledim normal olduğunu düşünüyorum dedim oda evet dedi zaten kontrolde de bir sorun çıkmadı çok şükür.Benimde bi kaç gündür akşamları ara ara oluyo da normal o zaman belki de :)
Benimde maalesef gebeliğin başından beri geniz akıntım var ve burnum akmıyor. Kulaklarımda bu yüzden tıkanıyor.
Aynı şekilde kbb gittim. İlaç yazamadığı için eczaneden deniz suyu alıp burnunuzu öyle yıkayabilirsiniz veya evde tuzlu suyu burnunuza çekebilirsiniz.
Birde kuru papatya aldım kaynamiş suya atıp kafada havlu buharını buruna çekmekte iyiymiş.
Ne güzel :) benimde geçen hafta kontrol vardı ikili test yapıldı bide kontrolde sorun çıkmadı test sonucunu da yarın sabah alıcaz inşallah bişey çıkmaz onda da :) sen yaptırdın mı ikili testleri falan.Doktora söyledim normal olduğunu düşünüyorum dedim oda evet dedi zaten kontrolde de bir sorun çıkmadı çok şükür.
Yani tabi zorunlu bişey değil sonuçta bide ultrasonda normal çıktıktan sonra zaten büyük ihtimal sorun olmuyomuş. Allahın izniyle iyi olcak bebişlerimizhapply İnşallah iyi çıkar. ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü yaptırdım kan testi istemedim açıkçası. Doktorda saygı gösterdi ısrar etmedi ultrasondan gördüğüme göre normal dedi.
Bu hafta büyük ihtimalle 3 lu yu isticek benden de ama bende yaptirmicam 2 liyi yaptırdım sonucu gelene kadar akla karayı seçtim bide benim gibi kuruntulu olunca neler yazdım nelerhapply İnşallah iyi çıkar. ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü yaptırdım kan testi istemedim açıkçası. Doktorda saygı gösterdi ısrar etmedi ultrasondan gördüğüme göre normal dedi.
Maalesef hamileliğimin başından beri Burun tıkanıklığı nefes almada güçlük bazen geniz akıntısı yaşıyorum ilk Zaman'lar daha şiddetliydi şimdi biraz daha iyiyim malum ilaç kullanamıyoruz internetten araştırdım ve geceleri çift yastıkla yatıyorum bu bana iyi geldi önce zorlandım boynum ağrıdı ama sonra alıştım tavsiye ederimkızlar alerjik rinit ve konka şişmesi mağduru var mı forumda benim gibi? Geceleri daha da artıyor nefes alamıyorum yutkunamıyorum.Dün Adana"da kulak burun boğaz hastanesine gittik. Dpktorun bir " sen niye geldin ki şimdi " demediği kaldı..İlaç veremez ameliyat edemez adam ne yapsın..Burun içinde alerjik rinite bağlı konka şişmesi ve deformasyon var. Doğal yollardan çözüm bulan var mı? İleri ki aylarda her şey daha zor olacak diye korkuyorum.. Bebeğimin kokusunu bile alamayacağım bu gidişle çok canım sıkkın.. Yardımınıza ihtiyacım var..
2 li yapılınca 3 lüye gerek olmuyomuş diye biliyorum. Bende meraktan çatlıcam sabahı nasıl etcez baalım.Bu hafta büyük ihtimalle 3 lu yu isticek benden de ama bende yaptirmicam 2 liyi yaptırdım sonucu gelene kadar akla karayı seçtim bide benim gibi kuruntulu olunca neler yazdım nelero yüzden yaptirmicam detaylı ultrason harici bisey
Bilmiyorum bakalım isticekmi ama yaptirmicam çok şükür 2 li iyi çıktı zaten 3-4 hafta sonra da detaylı ultrason var2 li yapılınca 3 lüye gerek olmuyomuş diye biliyorum. Bende meraktan çatlıcam sabahı nasıl etcez baalım.
Cinsiyet tahmini yaptı mı doktor :)Bilmiyorum bakalım isticekmi ama yaptirmicam çok şükür 2 li iyi çıktı zaten 3-4 hafta sonra da detaylı ultrason var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?