Bu hafta büyük ihtimalle 3 lu yu isticek benden de ama bende yaptirmicam 2 liyi yaptırdım sonucu gelene kadar akla karayı seçtim bide benim gibi kuruntulu olunca neler yazdım nelero yüzden yaptirmicam detaylı ultrason harici bisey
Detaylı ultrason a az kaldı Rabbim onda iyi sonuçlar çıkarsın karşımıza inşBende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası
Geçen hafta acile gitmistim sancim olduğu için orda Dr çok iyiydi cinsiyet ogrendiniz mi dedi bende hayır dedim bakalım bi dedi büyük ihtimal erkek dedi :)Cinsiyet tahmini yaptı mı doktor :)
Detaylı ultrason a az kaldı Rabbim onda iyi sonuçlar çıkarsın karşımıza inş
Bana da büyük ihtimal erkek dedi bende gördüm zaten eğer kordon değilse tabi :)Geçen hafta acile gitmistim sancim olduğu için orda Dr çok iyiydi cinsiyet ogrendiniz mi dedi bende hayır dedim bakalım bi dedi büyük ihtimal erkek dedi :)
Kizlar ya ben bu gebeligi kabullenemedim sanırım halen gebelik pantolonu giymemeye inat ediyorum. Bu inadim da doğuma kadar sürecek. Gözümde çok büyüyor ya yorgunum da aslında. Korkularım da var sanırım. Ay çok kötü bi anneyim gibi geliyor bu anlarda bana. Bilmem ki psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum. Sizin ruh haliniz nasıl.
Bisey çıkmaz inş Allah in izniyle Rabbim den hep hayırlısıni istedik inş hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucagimiza alicaz inşçok yaşa bende öyle çok korkuyorum ki o detaylı dan
Hayırlısı olsun ben baya riskler geçirdiğim için cinsiyet i hiç merak etmedim hep sağlığını soruyorum gittiğimde bide ilk bebek nedense hiç cinsiyet aklıma gelmiyo millet ne meraksizsin diyodu :)Bana da büyük ihtimal erkek dedi bende gördüm zaten eğer kordon değilse tabi :)
Geçmiş olsun canım tırnak çektirmek çok zor derler inş Rabbim sifani versin bi an önce5 gündür ayak parmağımın zonkluyor ... çektirdiğim tırnak çok sıktı canımı.... bebeğimi hepten unuttum bende
Tam tarifi internette var papatyanın. İbrahim saraçoğlunun tarifiDeniz suyuyla burnumu yıkıyorum ama pek işe yaramıyor.. Papatyayı deneyeceğim çok teşekkür ederim geçmiş olsunn
Benim de öyle pantolonları n güneşi açık geziyorum yaa. Ben daha çok üç çocuk psikolojisini atlatamadim canım. Sanırım ondan dolayı gitmiyorum halen içimde reddetme olayı varBenim ruh hali tuhaf ama ilk bebek ve çok istediğim için o şekilde bi ruh halim yok ben iki haftadır fln giyiyorum hamileliği çünkü kapaliyim etek giyerdim genelde onlarda hep belime gore 36-38 flndi hiçbiri olmuyo mecbur hamilelik pantolonu aldım
Üçüncü çocuk olmasını son 5 yıldır hayatım çocuk büyütmek geçti çok şükür tabi ama yoruldum.Lütfen öyle olumsuz şyler düşünüp enerjini düşürme.. Her gebe gebelik pantolonunu sevecek diye bir kural yok ...Sonuçta bir tarzın vardır ve tercih etmiyorsundur. Çok kötü bir anne değilsin öyle düşünme ...Benim de korkularım var eksik hissediyor olabiliriz ama bu anne olduğumuzda tamamlanacak boşluklar bence..O yüzden sıkma canını güzelim
Korkma inşallah kucağına da alırsın. Aslında üç gündür gece kaldırıyor çocuklar ben tekrardan aynı şeyleri mi yasayacam diye düşündüm. Sanırım bu fikir beni mutsuz ediyor.Bende giymiyorum daha. Cokta karnim yok. Normal pantolonlarim oluyor diye. Sanirim ben daha hamilelige kendimi kaptirmak istemiyorum. Icim hala tedirgin. Hareketlerini tam hissetmeden gecmeyecek galiba.
Haklısın gitmekte fayda var her anı ayrı bir sevap .bende de önemsenmediğimide dusunuyorumBende sıcaktan ötürü giyemiyorum.İlk bebeğim olmasını çok istediğim halde mutsuzum aynı şekilde. Önemsenmediğimide düşünüyorum farklı duygular yaşıyorum. Bende gideceğim galiba psikoloğa
Ya o değil halen de değilim gibi düşünüyorum. Kabullenemiyorum. Yoksa rahat giymesi çok da problem değil. Aman canınızı da sıktı m. Hakkınızı helal edinCanım ben tam 2.5 aylıkken göbüş çıkıca kısa bel pantolanlar sıkmaya başladı.. bebeğimin hep içerde sıkıştığını düşünerekten 3 haftadır hamiş pantolonlar giyiorum. 36 beden normal pantolon zatn..sadece göbek ve bel kısmı penye.. görünmüyor o kısımda.. sen niye bu kadar kafana taktın.. tadını çıkar bu cicilerin..henüz hamileliği alışamamışsındır. kötü bir anneyim diyede düşünme.. buralarda dolanıp yazmamızın sebebi hep bebeğimizi düşündüğümüzden...
5 gündür ayak parmağımın zonkluyor ... çektirdiğim tırnak çok sıktı canımı.... bebeğimi hepten unuttum bende
Aynen kuzum o var sende diğerlerini büyütüp daha belki yeni biraz rahata kavusmusken gelince psikolojik olarak etkilenmissindir ama deme öyle kötü anneyim fln diye biz daha ilk olduğu için heyecan çok var sizler ikinci üçüncü olanlar zorluğunu daha çok biliyorsunuz o yüzden psikolojiniz bizim kadar lay lay lom olmayabilir normal yani ama kucağına alınca değişir herşeyin yineBenim de öyle pantolonları n güneşi açık geziyorum yaa. Ben daha çok üç çocuk psikolojisini atlatamadim canım. Sanırım ondan dolayı gitmiyorum halen içimde reddetme olayı var
Üçüncü çocuk olmasını son 5 yıldır hayatım çocuk büyütmek geçti çok şükür tabi ama yoruldum.
Korkma inşallah kucağına da alırsın. Aslında üç gündür gece kaldırıyor çocuklar ben tekrardan aynı şeyleri mi yasayacam diye düşündüm. Sanırım bu fikir beni mutsuz ediyor.
Haklısın gitmekte fayda var her anı ayrı bir sevap .bende de önemsenmediğimide dusunuyorum
Ya o değil halen de değilim gibi düşünüyorum. Kabullenemiyorum. Yoksa rahat giymesi çok da problem değil. Aman canınızı da sıktı m. Hakkınızı helal edin
Yok canım İstasyonda oturuyorum. Tren garının yanındaKizlar bisey sorcam ozellikle cinsiyeti belli olan annelere,gogsunuzun uc rengi koyulasti mi?renk farkliligi var mi
Karatay tarafinda mi oturuyorsun?
Aynen öyle maalesef aslında çok iyi Dr lari da var diyolar bize mi denk gelmiyo biz mi çok şey bekliyoruz anlamadım
Valla tam bnm istediğim gibi teni. Tatile gittik hiç acı çekmedi, kızarmadı bile. Ben beyazım malesef hiç sevmiyorum. İnşallah oğlum da buğday tenli olur bana çekmez.
Ben bu aralar geceleri uyuyamıyorum aksam 11 gibi yatıyorum 3 gibi dikiyorum gözlerimi bir kaç saat uykusuz sonra tekrar dalıyorum acaba uykumumu alıyorum anlamadım yaklaşık bir haftadır öyleyim varmı uykuları kaçan
Ya ben çok merak ediyorum detaylı ultrasonu görmek istiyorum nasıl acaba ağzı burnu kime benziyor neler yapıyor içerdeeeDetaylı ultrason a az kaldı Rabbim onda iyi sonuçlar çıkarsın karşımıza inş
5 gündür ayak parmağımın zonkluyor ... çektirdiğim tırnak çok sıktı canımı.... bebeğimi hepten unuttum bende
Diyorum ya böyle böyle nerde dogurcaz kimbilir :)Ben de sizdenim bir türlü kafama yatmıyor hiçbir yer
Benim gibiigüneşte 1 saat dursam çikolataya dönüyorum
Benim de sıfır uykusıcak uyutmuyor su içmeye kalkiyorum sonra wc sonra yatış tarzımdan bebeğe birşey olur diye korkuyorum bir de karşı binanın bebeği oldu çocuk gece ağlıyor ben uyanıyorum sanki annesi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?