2017 Şubat Anneleri

Bende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası

Canım ben tam 2.5 aylıkken göbüş çıkıca kısa bel pantolanlar sıkmaya başladı.. bebeğimin hep içerde sıkıştığını düşünerekten 3 haftadır hamiş pantolonlar giyiorum. 36 beden normal pantolon zatn..sadece göbek ve bel kısmı penye.. görünmüyor o kısımda.. sen niye bu kadar kafana taktın.. tadını çıkar bu cicilerin.. henüz hamileliği alışamamışsındır. kötü bir anneyim diyede düşünme.. buralarda dolanıp yazmamızın sebebi hep bebeğimizi düşündüğümüzden...

5 gündür ayak parmağımın zonkluyor ... çektirdiğim tırnak çok sıktı canımı.... bebeğimi hepten unuttum bende

Bana da büyük ihtimal erkek dedi bende gördüm zaten eğer kordon değilse tabi :)
Hayırlısı olsun ben baya riskler geçirdiğim için cinsiyet i hiç merak etmedim hep sağlığını soruyorum gittiğimde bide ilk bebek nedense hiç cinsiyet aklıma gelmiyo millet ne meraksizsin diyodu :)

Benim de öyle pantolonları n güneşi açık geziyorum yaa. Ben daha çok üç çocuk psikolojisini atlatamadim canım. Sanırım ondan dolayı gitmiyorum halen içimde reddetme olayı var
Üçüncü çocuk olmasını son 5 yıldır hayatım çocuk büyütmek geçti çok şükür tabi ama yoruldum.
Bende giymiyorum daha. Cokta karnim yok. Normal pantolonlarim oluyor diye. Sanirim ben daha hamilelige kendimi kaptirmak istemiyorum. Icim hala tedirgin. Hareketlerini tam hissetmeden gecmeyecek galiba.
Korkma inşallah kucağına da alırsın. Aslında üç gündür gece kaldırıyor çocuklar ben tekrardan aynı şeyleri mi yasayacam diye düşündüm. Sanırım bu fikir beni mutsuz ediyor.
Haklısın gitmekte fayda var her anı ayrı bir sevap .bende de önemsenmediğimide dusunuyorum
Ya o değil halen de değilim gibi düşünüyorum. Kabullenemiyorum. Yoksa rahat giymesi çok da problem değil. Aman canınızı da sıktı m. Hakkınızı helal edin
5 gündür ayak parmağımın zonkluyor ... çektirdiğim tırnak çok sıktı canımı.... bebeğimi hepten unuttum bende

Aynen kuzum o var sende diğerlerini büyütüp daha belki yeni biraz rahata kavusmusken gelince psikolojik olarak etkilenmissindir ama deme öyle kötü anneyim fln diye biz daha ilk olduğu için heyecan çok var sizler ikinci üçüncü olanlar zorluğunu daha çok biliyorsunuz o yüzden psikolojiniz bizim kadar lay lay lom olmayabilir normal yani ama kucağına alınca değişir herşeyin yine

Aynen öyle maalesef aslında çok iyi Dr lari da var diyolar bize mi denk gelmiyo biz mi çok şey bekliyoruz anlamadım

Ben de sizdenim bir türlü kafama yatmıyor hiçbir yer

Valla tam bnm istediğim gibi teni. Tatile gittik hiç acı çekmedi, kızarmadı bile. Ben beyazım malesef hiç sevmiyorum. İnşallah oğlum da buğday tenli olur bana çekmez.

Benim gibii güneşte 1 saat dursam çikolataya dönüyorum

Benim de sıfır uyku sıcak uyutmuyor su içmeye kalkiyorum sonra wc sonra yatış tarzımdan bebeğe birşey olur diye korkuyorum bir de karşı binanın bebeği oldu çocuk gece ağlıyor ben uyanıyorum sanki annesi benim

Detaylı ultrason a az kaldı Rabbim onda iyi sonuçlar çıkarsın karşımıza inş
Ya ben çok merak ediyorum detaylı ultrasonu görmek istiyorum nasıl acaba ağzı burnu kime benziyor neler yapıyor içerdeee

Canım çok geçmiş olsun

E Ela yesil evettt koyulaştı ve üstünde siyah siyah şeyler oluştu çok çirkin gözüküyorlar gözüme

Diyorum ya böyle böyle nerde dogurcaz kimbilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…