2017 Şubat Anneleri

Aynen detaylı yı bende merak ediyorum inş merakımiz iyi şeylerle sonuçlanır kontrol haftam geliyo ya bende senaryolar başladı yine ay karnim küçüldü mu ne yok geriliyomu karnim bisey mi var aaa akintim geliyo fln filan hep bi endişe ya

Bulantilarim gitti gibiydi bugün yine bulaniyom ya agzimin tadı hiç yok bulantı gitse de yediğim şeyin gerçek tadını alamiyorum sanki hep tuhaf bi tat kaliyo agzimda

Evett işte acemi anneleriz napalım

Inşallah sağlıklıdır minikler

Hahahyy iyiymis benimki de eğer bi başka hastane daha dersem aynı şeyi dicek gibi

Derler valla herseyi

Kizlar ya sanirim bu normal bisi ama bu hafta bebek kasiklarimda geziyo sanki hissediyorum elimle hemen buluyorum yerini acaba normal mi bu sancimda oluyo yuruyemiyom gecen hafta cok yoruldum galiba eltimler aydindan bizim yakinimiza tasinicaklar baya hareketli gecti ama ben bisi yapmadim fazla yurudum diye dusunuyorum baya baya hissediyorum bebegin nerde oldunu bu hafta kasiklarima indi sanki normal dimi bu yani korkmama gerek yok dimi 10 gun sonra dra gidicem cinsiyet icin

Ya ayni his bendede var 2 gun once farkettim. Bazen sagimda bazen solumda sertlik oluyo. Ama baya asagida. diyorum bebisler artik daha yukari cikmadimi. Cumartesi benim kontrolum unutmazsam sorucam

Ya ayni his bendede var 2 gun once farkettim. Bazen sagimda bazen solumda sertlik oluyo. Ama baya asagida. diyorum bebisler artik daha yukari cikmadimi. Cumartesi benim kontrolum unutmazsam sorucam
Ya benimko geziyo hisseidyorum gercekten elimle sol tarafima bi iki oksuyorum gobegimin bebek hemen oraya geliyo oyle bir kalp atisi varki zaten bebegin nerde oldunu oyle anliyorum hamilelik oncesi karnimda kasikta kalp atisi hic olmazdi sertlikde geliyo mesela bebek nerdeyse orda kalp atiyo esimde dinliyo kulagiyla evet orda diger yerde degil diyo iki hafta oncede esimin dedigi bnmde buldugum yerde dr usgye bakarken cihazi ayni yere koydu mesela bebege bakiyo ya hani kimse inanmiyo ama ben hissediyorum insan vucudunu tanimazmi bu hafta kasiklarimda geziyo bi sagda bi solda arada ortaya geliyo ins normaldir sorunca banada yazar misin etiket yaparmisin benim bi 10 gun bilemedn 15 eylulin 5 i yada 6 si gibi gidicem dra tam esap yapamadim kaba taslak 10 gun diyom aslinda icimde korku suphe yokta normal mi acaba diye geciyo icimden

Aynen bende baya bi sorunlu geçirdim ya o yüzden iki kat tedirginlik var inş herşey normaldir

Inşallah canım

Ben de az önce ütü yaptım baya bi fazlaydı şimdi hemen sancı girdi ve belim ağrıyor yorulmamak lazım demek ki

Evet bugün kız kardeşime baktık onun kasığında atan birşey yok ama bende var işte bu bebek diyorum herkes mümkün değil diyince ben de gazdır diyip geçiştiriyorum ama baya aşağıdan hissediyorum rahmin olduğu yer sanırım orası

Bence bebek o oynayanlar

Yavrum bence de bebek cunku bebek nerdeyse kalp orda atiyo bnm kalbimden hizli bide dusun karnima bakimca disaridan belli oluyo sirt ustu yatiyorum dizim kiriyorum uzatmiyorum bacagimi nefesimi tuup bakinca inan varya sanki kalbim karnima inmoste orda atiyo ustelik sadece bi bolge atiyorum soldaysa solda sagdaysa sagda inan varya iananilmaz bisi bu ben 11 ci haftadan beri hissediyorum gaz degil bu gercekten kime desem yok soyle yok boyle mumkun degilmos de bilmem ne mumkun olmayan hicbirsy yoktur ve ben hamilelik oncesinide biliyorum gaz degil hatta esim bile bana sabaha artik kalp atisini duyabiliuorum diyo guppudu gupoidi ediyo diyo bana ve sabit dgil geziyo bu hafta kasiklara indi heralde rahim genisliyo ondan sanci oluyo ama bu bile guzel bi duygu yaa elimle bi yeri seviyorum bebegim gel biraya diyorum lap hemen elimin altinda sertlik oluyo hissedermis ufak ufak dr dediydi bana rabbim herkese kucaklamayi ansio etsin yavrularimizi olmayanlarada versin cifter cifter inanilmaz bi duygu bu ya

Ay bende hissediyorum bazen avucumu gidikliyor bir seyler cok tatli. Benim kasiklardan yukari cikti cok sukur daha yukarida hissediyorum ve gobek deligimin derinligi de azaldi. Ama daha cok hissetmek istiyorummm:))

Evet özellikle nefesimi tutunca oluyor sertlik. Bir de elini koyunca o atış hissediliyor benimki sağda mesela...

Aminnn herkes hayirlisiyla bu duyguyu tadar inşallah

Ay bende hissediyorum bazen avucumu gidikliyor bir seyler cok tatli. Benim kasiklardan yukari cikti cok sukur daha yukarida hissediyorum ve gobek deligimin derinligi de azaldi. Ama daha cok hissetmek istiyorummm:))

Iki hafta varmış aramızda seninki az büyük :)

Ben bugun youtube dan videolar izledim anne karnında hareket eden bebekler diye aratip çok güzeldi hepsi çok duygulandim biz de yaşariz inşallah

E yani kizlar hatirlayin bi hamilelik oncesi oluyomuydu boyle bolge bolge hip hizli kalp atan yerleriniz bend ehic olamzdi sanki karnimda yasam fonksiyonu yokmus gibi olirdu simdi cok farkli kiz vallahi artik elimle nere dokunsam lip orda sertliginide hissediyorum bnm kalbimden hizli atiyo kalbi dra desem topa tutar beni valla hahaha ama imkansoz diye bisi yokkkk esim bile kulagiyla duyuyo gup gup atiyo diyo benden deli her sabah dinler oper gider ise onu iki opse beni bi oper ama onu opmeden hoc gitmez ise her sabah beni opmesede karnimi oper gider iki hafta sonra yani 16+4 gunluk olacam ins cinsiyet icin gidicez bakalim dr ne dicek esim kipir kipir heyecanli benden beter yaa

İyi geceler kızlar.. İnternette dolanırken buldum bu videoyı belki yararı olur badem fikrini çok beğendim ilk fırsatta deniycem.. Ben de tavsiye üzerine hindistan cevizi yapını kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm.. Sayfayı incelerseniz hamile egzersizleri de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…