2017 Şubat Anneleri

Bn
Evet özellikle nefesimi tutunca oluyor sertlik. Bir de elini koyunca o atış hissediliyor benimki sağda mesela...

Aminnn herkes hayirlisiyla bu duyguyu tadar inşallah
mde genelde hep sagda oluyo ama cok geziyo kesin yaramaz olacak bu diyom az yan yatsam lip yattim yere geliyo acayip komik sabah bi oteye bi beriye serseme cevirdim gerekten de elimi koyup hafif bastirdim yere geliuo dokunuslari hissedermis ama biz net bi sekilde onu hissedemezmisiz ya karincalanma yada hafif bi sanci gibi sertlikde hafif hissedersin dediydi bana inanilmaz guzel bisi yaa valla deneyin bi saga bi sola yapin bakin gelicekmi oraya gercekten geliyo ay bide durun daha bunun tekmesi var oyyy bi gelse o gunlerrr valla

Iki hafta varmış aramızda seninki az büyük :)

Ben bugun youtube dan videolar izledim anne karnında hareket eden bebekler diye aratip çok güzeldi hepsi çok duygulandim biz de yaşariz inşallah
Ay canim ben 12. Haftamda da hissediyirsum bir seyler... ben hep solda hissediyorum ortada sagda bir sey yok:)cuma ya da ctesi dr gel goreyim seni unuttun beni dedi. gittigimde cinsiyetine de kesin bir sey der. Hepimiz saglikla alalim kucağımıza

Bid ekizlar gazim olunca daha cok hissediyorum bebegi karnim sisince bide ga sikistirinca bebegi daha iyi hissediyorum valla acayip gulesim geliuo o zaman kendi kendime yaa bide ilerleyen zamanalrda nolacak acaaa

Bu arada kacar kilo aldiniz kizlar? Ben 4 kilo almisimbu bi haftada aldim ne aldiysam. Sanirim hizli gidiyorum

En son pazar tartılmıştım onda aynıydım ama dün kendimi kaybedip 6 dilim ekmek yemişim normalde 3 dilim keserdi beni ama nasıl oldu anlamadım iştahım açılıyor ben de alacağım sanırım bu hafta

Evet dün gece denedim sağda normalde benimki de birkaç gündür soluma yattım sanki mide çok su dolu olunca bulp bulp yapar ya öyle bir hisle sola geçiyor tabi farklı bir his eskisi gibi değilim ilk iki ay da böyle değildim hatta....

Hemen doktora gidip görmek istiyorum son 6 gün

Az kalmış hadi bakalım

günaydınnnnn annecikler meraklı. bende o kalp atışı dediğiniz şey uzun zamandır var yani hamilelikle oldu. doktora sordum senin damarın dedi. bende bebegin kalp atışı oldugunu düşünmüyorum ama bebege giden bir damar olduguna inanıyorum. şu ana kadar bir kere otururken masaya koydum başımı onda içimde bişeyin kaydıgını hissettim remen gıdıklandım onun dışında ben bişi hissetmiyorum. bazen bastırıyorum azıcık sert geliyor zarar veririm diye korkuyorum boşveriyorum :)

Ben gebeliğimin 11. haftasından 15. haftasına kadar sürekli mutsuz gezdim ağladım.. geceleri yatamadım. Hep kötü bişi olacak korkusu vardı. Bebeğimi istediğim an sahip oldum hamdolsun herşey çok iyi ama içimde hep bi sıkıntı vardı.. artık sinirlerim bozulmuştu. Evde kalamadım anneme gittim. Sabaha kadar ben ağladım annem ağladı..(annem dünyadaki bir melek) en sonuda Psikologa gitmeye karar verdim. Doktorun tespiti kaygı bozukluğu ve bunu aileden almışsın dedi yani senin annen yada babanda böyle ve sende bunu cocuğuna miras bırakacaksın dedi.. gerçektende öyle annem bizim üstümüze tittrer ve çok paniktir 5 dk geç kalsak sokaklara düşerdi..3 seans gittim.. Psikologlar ciddi anlamda pahalı.. Bence devlet bu konuda hamile annelere ve hamilelik sonrası destek olmalı.. 3 seans bile iyi geldi bana sonra bıraktım.. velhasıl kendinizi çok yormadan ve ilerlemeden psikolojik yardım almanızda fayda var.. :)

Günaydın kızlar bütün gece yine uyuyamadim bi kaç gündür düzene girmişti uykum bu gece yine döndüm durdum başım catliyo MaHlass hadi güzel haberlerle gel inş canım bende de bi huzursuzluk var sanırım kontrol suresi uzayinca bebeği dusunup sorun arıyorum kendi kendime ve içimi bisey kemiriyo resmen bide hafta sonu bütün enerjimi aldiklari için o kadar negatifim ki bi kaç gündür

AY CANIM RAHATSIZDIM İŞE GELEMEDIM YA HALA DA İYİ DEĞİLİM Bİ HALSIZLIK VAR ÇOK KÖTÜ
bende özellikle akşamları halsiz oluyorum zaten erkenden de uyuyorum. nugün sebebini bilmediğim baş agrısı var bende de ama genel itibari ile iyiyim. sana da geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişede

Günaydin kızlar bende hala kalkamadm oyalniyrm yatakta canm hic bisey yapmk istemiyo

Günaydın kizlar bu sabah Dr a gittik ve bebeğimizin cinsiyetini ogrendik bi oğlumuz olacak ins. Hep kiz istediğimiz için hayaller hep kizimlq ilgiliydi şimdi bi oglum olcak demeye kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum sanki erkek çocuk daha zor olurmuş gibi bi algim vardı hep ins. Kolay bi cocuk olur diye dua ediyorum simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…