- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
mde genelde hep sagda oluyo ama cok geziyo kesin yaramaz olacak bu diyom az yan yatsam lip yattim yere geliyo acayip komik sabah bi oteye bi beriye serseme cevirdim gerekten de elimi koyup hafif bastirdim yere geliuo dokunuslari hissedermis ama biz net bi sekilde onu hissedemezmisiz ya karincalanma yada hafif bi sanci gibi sertlikde hafif hissedersin dediydi bana inanilmaz guzel bisi yaa valla deneyin bi saga bi sola yapin bakin gelicekmi oraya gercekten geliyo ay bide durun daha bunun tekmesi var oyyy bi gelse o gunlerrr vallaEvet özellikle nefesimi tutunca oluyor sertlik. Bir de elini koyunca o atış hissediliyor benimki sağda mesela...
Aminnn herkes hayirlisiyla bu duyguyu tadar inşallah
Ay canim ben 12. Haftamda da hissediyirsum bir seyler... ben hep solda hissediyorum ortada sagda bir sey yok:)cuma ya da ctesi dr gel goreyim seni unuttun beni dedi. gittigimde cinsiyetine de kesin bir sey der. Hepimiz saglikla alalim kucağımızaIki hafta varmış aramızda seninki az büyük :)
Ben bugun youtube dan videolar izledim anne karnında hareket eden bebekler diye aratipçok güzeldi hepsi çok duygulandim biz de yaşariz inşallah
Bid ekizlar gazim olunca daha cok hissediyorum bebegi karnim sisince bide ga sikistirinca bebegi daha iyi hissediyorum valla acayip gulesim geliuo o zaman kendi kendime yaa bide ilerleyen zamanalrda nolacak acaaaAy canim ben 12. Haftamda da hissediyirsum bir seyler... ben hep solda hissediyorum ortada sagda bir sey yok:)cuma ya da ctesi dr gel goreyim seni unuttun beni dedi. gittigimde cinsiyetine de kesin bir sey der. Hepimiz saglikla alalim kucağımıza
Bu arada kacar kilo aldiniz kizlar? Ben 4 kilo almisimbu bi haftada aldim ne aldiysam. Sanirim hizli gidiyorum
E yani kizlar hatirlayin bi hamilelik oncesi oluyomuydu boyle bolge bolge hip hizli kalp atan yerleriniz bend ehic olamzdi sanki karnimda yasam fonksiyonu yokmus gibi olirdu simdi cok farkli kiz vallahi artik elimle nere dokunsam lip orda sertliginide hissediyorum bnm kalbimden hizli atiyo kalbi dra desem topa tutar beni valla hahaha ama imkansoz diye bisi yokkkk esim bile kulagiyla duyuyo gup gup atiyo diyo benden deli her sabah dinler oper gider ise onu iki opse beni bi oper ama onu opmeden hoc gitmez ise her sabah beni opmesede karnimi oper gider iki hafta sonra yani 16+4 gunluk olacam ins cinsiyet icin gidicez bakalim dr ne dicek esim kipir kipir heyecanli benden beter yaa
Bn
mde genelde hep sagda oluyo ama cok geziyo kesin yaramaz olacak bu diyom az yan yatsam lip yattim yere geliyo acayip komik sabah bi oteye bi beriye serseme cevirdim gerekten de elimi koyup hafif bastirdim yere geliuo dokunuslari hissedermis ama biz net bi sekilde onu hissedemezmisiz ya karincalanma yada hafif bi sanci gibi sertlikde hafif hissedersin dediydi bana inanilmaz guzel bisi yaa valla deneyin bi saga bi sola yapin bakin gelicekmi oraya gercekten geliyo ay bide durun daha bunun tekmesi var oyyy bi gelse o gunlerrr valla
Ay canim ben 12. Haftamda da hissediyirsum bir seyler... ben hep solda hissediyorum ortada sagda bir sey yok:)cuma ya da ctesi dr gel goreyim seni unuttun beni dedi. gittigimde cinsiyetine de kesin bir sey der. Hepimiz saglikla alalim kucağımıza
Kizlar ya ben bu gebeligi kabullenemedim sanırım halen gebelik pantolonu giymemeye inat ediyorum. Bu inadim da doğuma kadar sürecek. Gözümde çok büyüyor ya yorgunum da aslında. Korkularım da var sanırım. Ay çok kötü bi anneyim gibi geliyor bu anlarda bana. Bilmem ki psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum. Sizin ruh haliniz nasıl.
nerdesin kız sen kaçtın gittin yoksunGÜNAYDIN KIZLAR BEN GELDMM :)
nerdesin kız sen kaçtın gittin yoksun
Gunaydin kizlar bir sure icimde bir huzursuzluk vardi yazasm gelmiyordu hic bugn 11 de kontrolüm var inşallah miniğim iyidir mutlu haberlerle gelirim..
Ben basladigim kilodayim ama sen benden ondesin normal bence. Benim midem duzelmedi henuz istahim da yok. Olsa ben de alirim eminimBu arada kacar kilo aldiniz kizlar? Ben 4 kilo almisimbu bi haftada aldim ne aldiysam. Sanirim hizli gidiyorum
bende özellikle akşamları halsiz oluyorum zaten erkenden de uyuyorum. nugün sebebini bilmediğim baş agrısı var bende de ama genel itibari ile iyiyim. sana da geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişedeAY CANIM RAHATSIZDIM İŞE GELEMEDIM YA HALA DA İYİ DEĞİLİM Bİ HALSIZLIK VAR ÇOK KÖTÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?