2017 Şubat Anneleri

Hayirli olsun canm
Bendede ayni his var biliyomsun istemedigmden degil ama erkekse cinsiyeti biraz zaman alicak bu fikre alismamiz çünku obur gebelktende kiz düsüncesine hep alistik.tuhaf olucak sanrm simdiden aliştirmaya calisiyrm hatta kendimi subat anneleri hep erkek olunca

ooo bir oğluş dahaaa yokmu arttıran :) yaramazlığı bilmem ama hareket açısından kızlara göre daha hareketliler bence. Uzay şuan 10 aylık yürüyor çok rahat yataktan iniyor tırmanıyor vs vs ama yaramazlık konusunda aslında uyumlu çocuk çok ağlamaz ama kuzenimin de oğlu var o biraz huysuz daha şimdiden kıskanmaya vurmalara vs başladı sanırım o çocuğun kişiliğiyle ilgili ya da algısıyla bilemicem:) yani erkek çocukları arasında da fark var mutlaka.. sağlıklı olsun az hareketli olsun anneyi çok üzmesin yeter diyelim dimi :)

Son haftalarda zaten acaba erkekmi demeye başlamıştım kendimi hazirlamak için yinede bi tuhaf duygu tarif edemiyorum sanırım daha çok kaygı baskın nasil zaptedicem :) nasıl uğraşılır vs. Sanki kiz anneyle daha yakın onu idare etmek daha kolay gibi gelirdi. Bide biz iki kız kardestik erkekle buyumedigim için belki bilmediğimden endişe hat safhada :)

Amin amin :) aynen sakin olsun yaramaz olmasın kolay bi cocuk olsun ilk çocuk olcak zaten tecrübesiz anne baba :) Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Kizlar geldik cok sukur saglikliyiz icime su serpildi resmen..%90 erkek dedi cinsiyetimize oğluşum gelio inşallah..
Hayırli olsun canim:) cinsiyetleri listeye yazan arkadaşa etiketlesek listeye ekliyebilirse cok iyi olur

Ay bende de kaygı bozukluğu var. Deprem ve cok zor 5 yılım oldu.herseyden korkuyorum aslında üç seans gittim. Bıraktım 1.5 sene evveldi. Bi şey sorucam neden miras kalıyor ki diyelim biz annemiz gibi davranmazsak çocuğumuz etkilenme z belki. Allah korusun çok üzülürüm
Ben de anneniz gibiyim işte tüm gün onları düşünüyorum çevremdeki herkes bana üzülüyor biliyor musun. Yedi mi içti mi birisi onları üzdü mu başına bi şey geldimi sürüp gidiyor. Bi de bu üçüncü olunca hepten kaygılı olucam. Öf ya çok yorgunum. Seanslar çok pahalı gercekten

Merhaba arkadaşlar çok oldu yazamadım okuyorum dersler falan derken ihmal ediyorum herşeyi bu gün doktordaydık oğlumuz olucak inşallah ismini seçtik şimdiden ömür İsmail olucak inşallah herşey yolunda ama biraz büyük bebişimiz 111gram çıktı hihi hepimize dua ediyorum her gün sağlıkla kucağımıza alalım die Mutlu günler

Günaydin kızlar bende hala kalkamadm oyalniyrm yatakta canm hic bisey yapmk istemiyo
Ben de bi kaç gündür 12 de zor uyanıyorum sıcaklardan galiba hiç çıkasım gelmiyo yataktan.. Ama sonra da kızıyorum kendime 12 ye kadar aç kaldı bebeğim diye daha mı dikkatli davranmam lazım acaba? Kalkıp bişiler yeyip geri yatayım diyorum yok gözümü açamıyorum

Kizlar cok teşekkür ederim inşallah öğrenemeyenlerde bir an önce öğrenir gider gitmez sağlığını soruo insan.. Hepimize dua ediyorum saglikla dogup buyusunler..Kız bende cok istiodum ismi bile belliydi ışıl koycktk.. Hayirlisi olsun inşallah hepimiz içinde hayırlı evlatlar olsun..

Bu arada kacar kilo aldiniz kizlar? Ben 4 kilo almisimbu bi haftada aldim ne aldiysam. Sanirim hizli gidiyorum
Ben de iki kilo aldım ama bulantılar bittikten sonra çok su içmeye başladım dr aşırı susuz kaldın o yerine geldi dedi.şu an artış yok zaten ilk 6 ay kilo almam yasak canım.
Valla ben de çok erken hissettim ilk gebelik değil o yüzden biliyorum ki bebek hareketi bunlar.
günaydın bayanlarrr... moralım bozuk sıkıntılıyım halsiz ve huzursuzum ama bir sebebi yok
Bi tane daha ben. Yok yok bu hormonlar yapıyor k8zlar öyle diyelim gecistirelim. Haydi hop hop hop haydi hop hop hop canlanalim artık. Geçicidir inşallah
Çok şey yaşadın canım normaldir yani.inşallah bebisim görünce biter hepsi canım

Hayırlı olsun erkek çocuk hareketidir ama hareketinin derecesi değişkendir. İnşallah uysal bi hareketlidir
Kizlar geldik cok sukur saglikliyiz icime su serpildi resmen..%90 erkek dedi cinsiyetimize oğluşum gelio inşallah..
Hayırlı olsun oğluşun. subat in ilk yarısı erkek ikinci yarışı kız çoğunluklü mu bana mı öyle geliyor.

Hayırlı olsun oğluşun.. Bence de senin gibiydim hep ilk bebeğim kız olsun istemiştim hayallerim hep kıza dönüktü ama demek ki oğlumuzun olması bizim için daha hayırlısıymış rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize..

Aynen canım su hafta başı gelsede bi gorsem bebegimi güç alcam tekrar yoksa ki gerçekten bütün enerjimi emdiler resmen ctesi teyzesi ni getirmistik eşimin kına dan sonra o bile enerjine hayran kaldım masAllah demişti ama hepsini emdiler çok keyifsizim yine

Bende aynı oyleyim hele ki eşim 12/8 gece vardiyesinde daha kötü oluyorum sabah o gelince uyaniyorum uykum acilmasin diye yatiyorum sonra da uyanınca da esimi bekliyorum kahvaltı için çok aç kaldigimi dusunup vicdan yapıyorum bu defa da

Herkese guzel huzurlu bir gun diliyorum. Bizimde cumartesi kontrolumuz. Ama icim titriyor resmen. Insallah sagligi yerindedir. Cinsiyet ogrenenlerin gozu aydin. Hayirli olsun. Erkek evladi iyidir. Saci basi kiyafeti susu pusu olmaz. Sadedir iyidir yani. Benimde icime kiz gibi doguyordu ama bu kadar erkek haberi aldiktan sonra benimkide oyledir diye hic merakim kalmadi. Bakalim hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…