Hayirli olsun canmGünaydın kizlar bu sabah Dr a gittik ve bebeğimizin cinsiyetini ogrendik bi oğlumuz olacak ins. Hep kiz istediğimiz için hayaller hep kizimlq ilgiliydi şimdi bi oglum olcak demeye kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum sanki erkek çocuk daha zor olurmuş gibi bi algim vardı hep ins. Kolay bi cocuk olur diye dua ediyorum simdi :)
Günaydın kizlar bu sabah Dr a gittik ve bebeğimizin cinsiyetini ogrendik bi oğlumuz olacak ins. Hep kiz istediğimiz için hayaller hep kizimlq ilgiliydi şimdi bi oglum olcak demeye kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum sanki erkek çocuk daha zor olurmuş gibi bi algim vardı hep ins. Kolay bi cocuk olur diye dua ediyorum simdi :)
Son haftalarda zaten acaba erkekmi demeye başlamıştım kendimi hazirlamak için yinede bi tuhaf duygu tarif edemiyorum sanırım daha çok kaygı baskın nasil zaptedicem :) nasıl uğraşılır vs. Sanki kiz anneyle daha yakın onu idare etmek daha kolay gibi gelirdi. Bide biz iki kız kardestik erkekle buyumedigim için belki bilmediğimden endişe hat safhada :)Hayirli olsun canm
Bendede ayni his var biliyomsun istemedigmden degil ama erkekse cinsiyeti biraz zaman alicak bu fikre alismamiz çünku obur gebelktende kiz düsüncesine hep alistik.tuhaf olucak sanrm simdiden aliştirmaya calisiyrm hatta kendimi subat anneleri hep erkek olunca
Amin amin :) aynen sakin olsun yaramaz olmasın kolay bi cocuk olsun ilk çocuk olcak zaten tecrübesiz anne baba :) Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahooo bir oğluş dahaaa yokmu arttıran :) yaramazlığı bilmem ama hareket açısından kızlara göre daha hareketliler bence. Uzay şuan 10 aylık yürüyor çok rahat yataktan iniyor tırmanıyor vs vs ama yaramazlık konusunda aslında uyumlu çocuk çok ağlamaz ama kuzenimin de oğlu var o biraz huysuz daha şimdiden kıskanmaya vurmalara vs başladı sanırım o çocuğun kişiliğiyle ilgili ya da algısıyla bilemicem:) yani erkek çocukları arasında da fark var mutlaka.. sağlıklı olsun az hareketli olsun anneyi çok üzmesin yeter diyelim dimi :)
Hadi gözün aydın :) hiç şaşırmadim erkek olmasına nedenseKizlar geldik cok sukur saglikliyiz icime su serpildi resmen..%90 erkek dedi cinsiyetimize oğluşum gelio inşallah..
gözün aydınnn :)) bir oğlan dahaa hadi bakalımmmm yok mu arttıran derken şaka yapmıştımm:)))Kizlar geldik cok sukur saglikliyiz icime su serpildi resmen..%90 erkek dedi cinsiyetimize oğluşum gelio inşallah..
Hayırli olsun canim:) cinsiyetleri listeye yazan arkadaşa etiketlesek listeye ekliyebilirse cok iyi olurKizlar geldik cok sukur saglikliyiz icime su serpildi resmen..%90 erkek dedi cinsiyetimize oğluşum gelio inşallah..
Ay bende de kaygı bozukluğu var. Deprem ve cok zor 5 yılım oldu.herseyden korkuyorum aslında üç seans gittim. Bıraktım 1.5 sene evveldi. Bi şey sorucam neden miras kalıyor ki diyelim biz annemiz gibi davranmazsak çocuğumuz etkilenme z belki. Allah korusun çok üzülürümBen gebeliğimin 11. haftasından 15. haftasına kadar sürekli mutsuz gezdim ağladım.. geceleri yatamadım. Hep kötü bişi olacak korkusu vardı. Bebeğimi istediğim an sahip oldum hamdolsun herşey çok iyi ama içimde hep bi sıkıntı vardı.. artık sinirlerim bozulmuştu. Evde kalamadım anneme gittim. Sabaha kadar ben ağladım annem ağladı..(annem dünyadaki bir melek) en sonuda Psikologa gitmeye karar verdim. Doktorun tespiti kaygı bozukluğu ve bunu aileden almışsın dedi yani senin annen yada babanda böyle ve sende bunu cocuğuna miras bırakacaksın dedi.. gerçektende öyle annem bizim üstümüze tittrer ve çok paniktir 5 dk geç kalsak sokaklara düşerdi..3 seans gittim.. Psikologlar ciddi anlamda pahalı.. Bence devlet bu konuda hamile annelere ve hamilelik sonrası destek olmalı.. 3 seans bile iyi geldi bana sonra bıraktım.. velhasıl kendinizi çok yormadan ve ilerlemeden psikolojik yardım almanızda fayda var.. :)
Ben de bi kaç gündür 12 de zor uyanıyorum sıcaklardan galiba hiç çıkasım gelmiyo yataktan.. Ama sonra da kızıyorum kendime 12 ye kadar aç kaldı bebeğim diyeGünaydin kızlar bende hala kalkamadm oyalniyrm yatakta canm hic bisey yapmk istemiyo
Ben de iki kilo aldım ama bulantılar bittikten sonra çok su içmeye başladım dr aşırı susuz kaldın o yerine geldi dedi.şu an artış yok zaten ilk 6 ay kilo almam yasak canım.Bu arada kacar kilo aldiniz kizlar? Ben 4 kilo almisimbu bi haftada aldim ne aldiysam. Sanirim hizli gidiyorum
Valla ben de çok erken hissettim ilk gebelik değil o yüzden biliyorum ki bebek hareketi bunlar.E yani kizlar hatirlayin bi hamilelik oncesi oluyomuydu boyle bolge bolge hip hizli kalp atan yerleriniz bend ehic olamzdi sanki karnimda yasam fonksiyonu yokmus gibi olirdu simdi cok farkli kiz vallahi artik elimle nere dokunsam lip orda sertliginide hissediyorum bnm kalbimden hizli atiyo kalbi dra desem topa tutar beni valla hahaha ama imkansoz diye bisi yokkkk esim bile kulagiyla duyuyo gup gup atiyo diyo benden deli her sabah dinler oper gider ise onu iki opse beni bi oper ama onu opmeden hoc gitmez ise her sabah beni opmesede karnimi oper gider iki hafta sonra yani 16+4 gunluk olacam ins cinsiyet icin gidicez bakalim dr ne dicek esim kipir kipir heyecanli benden beter yaa
Bi tane daha ben. Yok yok bu hormonlar yapıyor k8zlar öyle diyelim gecistirelim. Haydi hop hop hop haydi hop hop hop canlanalim artık. Geçicidir inşallahgünaydın bayanlarrr... moralım bozuk sıkıntılıyım halsiz ve huzursuzum ama bir sebebi yok
Çok şey yaşadın canım normaldir yani.inşallah bebisim görünce biter hepsi canımGünaydın kızlar bütün gece yine uyuyamadim bi kaç gündür düzene girmişti uykum bu gece yine döndüm durdum başım catliyoMaHlass hadi güzel haberlerle gel inş canım bende de bi huzursuzluk var sanırım kontrol suresi uzayinca bebeği dusunup sorun arıyorum kendi kendime ve içimi bisey kemiriyo resmen bide hafta sonu bütün enerjimi aldiklari için o kadar negatifim ki bi kaç gündür
Hayırlı olsun erkek çocuk hareketidir ama hareketinin derecesi değişkendir. İnşallah uysal bi hareketlidirGünaydın kizlar bu sabah Dr a gittik ve bebeğimizin cinsiyetini ogrendik bi oğlumuz olacak ins. Hep kiz istediğimiz için hayaller hep kizimlq ilgiliydi şimdi bi oglum olcak demeye kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum sanki erkek çocuk daha zor olurmuş gibi bi algim vardı hep ins. Kolay bi cocuk olur diye dua ediyorum simdi :)
Hayırlı olsun oğluşun. subat in ilk yarısı erkek ikinci yarışı kız çoğunluklü mu bana mı öyle geliyor.Kizlar geldik cok sukur saglikliyiz icime su serpildi resmen..%90 erkek dedi cinsiyetimize oğluşum gelio inşallah..
Hayırlı olsun oğluşun.. Bence de senin gibiydim hep ilk bebeğim kız olsun istemiştim hayallerim hep kıza dönüktü ama demek ki oğlumuzun olması bizim için daha hayırlısıymışGünaydın kizlar bu sabah Dr a gittik ve bebeğimizin cinsiyetini ogrendik bi oğlumuz olacak ins. Hep kiz istediğimiz için hayaller hep kizimlq ilgiliydi şimdi bi oglum olcak demeye kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum sanki erkek çocuk daha zor olurmuş gibi bi algim vardı hep ins. Kolay bi cocuk olur diye dua ediyorum simdi :)
Hayırlı olsun bi prens daha katılıyo demek aramızaKizlar geldik cok sukur saglikliyiz icime su serpildi resmen..%90 erkek dedi cinsiyetimize oğluşum gelio inşallah..
Aynen canım su hafta başı gelsede bi gorsem bebegimi güç alcam tekrar yoksa ki gerçekten bütün enerjimi emdiler resmenBen de iki kilo aldım ama bulantılar bittikten sonra çok su içmeye başladım dr aşırı susuz kaldın o yerine geldi dedi.şu an artış yok zaten ilk 6 ay kilo almam yasak canım.
Valla ben de çok erken hissettim ilk gebelik değil o yüzden biliyorum ki bebek hareketi bunlar.
Bi tane daha ben. Yok yok bu hormonlar yapıyor k8zlar öyle diyelim gecistirelim. Haydi hop hop hop haydi hop hop hop canlanalim artık. Geçicidir inşallah
Çok şey yaşadın canım normaldir yani.inşallah bebisim görünce biter hepsi canım
Hayırlı olsun erkek çocuk hareketidir ama hareketinin derecesi değişkendir. İnşallah uysal bi hareketlidir
Hayırlı olsun oğluşun. subat in ilk yarısı erkek ikinci yarışı kız çoğunluklü mu bana mı öyle geliyor.
Bende aynı oyleyim hele ki eşim 12/8 gece vardiyesinde daha kötü oluyorum sabah o gelince uyaniyorum uykum acilmasin diye yatiyorum sonra da uyanınca da esimi bekliyorum kahvaltı için çok aç kaldigimi dusunup vicdan yapıyorum bu defa daBen de bi kaç gündür 12 de zor uyanıyorum sıcaklardan galiba hiç çıkasım gelmiyo yataktan.. Ama sonra da kızıyorum kendime 12 ye kadar aç kaldı bebeğim diyedaha mı dikkatli davranmam lazım acaba? Kalkıp bişiler yeyip geri yatayım diyorum yok gözümü açamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?