2017 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun oğlun, adıyla yaşasın inşallah bi yandan okul bi yandan hamilelik allah kolaylık versin sana.. size de mutlu günler..

Kendimi kaldirabilsem dedim en azindan sütumu filan iceyim bende ama kalkamyorm bu ara bi halsizlik geldi hepimiz boyleyiz demekki

Dr banada ilk beş ay kilo alımı olmazsa daha iyi olur dedi ama cinsiyette yine %60 erkek %40 kızda kaldık

Dr banada ilk beş ay kilo alımı olmazsa daha iyi olur dedi ama cinsiyette yine %60 erkek %40 kızda kaldık
Huseyin hoca mı demişti kilo konusunu bana kilo ile ilgili hiç bisey demedi :) bide hiç tartmadi tansiyon ölçümü fln yapmadı kaç aydır devlete gittiğimde geçen direk tartiya çıkarıp tansiyon ölçtü sana bakmismiydi Huseyin hoca

yok canım yeni gittiğim dr söyledi. Yok Hüseyin hoca ne tansiyon ne de kilo baktı.Yenisi baktı ama kilo ve tansiyona.

yok canım yeni gittiğim dr söyledi. Yok Hüseyin hoca ne tansiyon ne de kilo baktı.Yenisi baktı ama kilo ve tansiyona.
Aynen bakmiyo onlara hiç ona takilmistim mesela ben takibe alması gerekmiyomu aslında

Aslında dediğin doğru ama belki hastaya şöyle bir bakıyordur hastanın kilosu yoksa gerek duymuyor olabilir.
Onu da dusundum gözlem yapıp ona gore mi hareket ediyo acaba diye ama tansiyon fln ne bilim gebelikte beliren şeyler ... Neyse vardır bi bildiği artık ne diyelim :) şimdi sen cuma ya ona gitmicenmi Minasera ya mi devam edeceksin

Ben minaseraya devam edeceğim inşallah.Cuma günkü randevumu iptal ettim ama sadece hastanenin fiziki şartları yüzünden.Kalacağımız odaları gezmek istedim şu an yerimiz yok demişlerdi e dedim şu an ben doğuruyor olsam ne olacaktı dedim sizi oda boşalana kadar başka servise alacaktık dedi. Neyse ya belki iyidir ama benim gözüme nedense hep olumsuzluklar takıldı belkide.

Onu da dusundum gözlem yapıp ona gore mi hareket ediyo acaba diye ama tansiyon fln ne bilim gebelikte beliren şeyler ... Neyse vardır bi bildiği artık ne diyelim :) şimdi sen cuma ya ona gitmicenmi Minasera ya mi devam edeceksin

Ben minaseraya devam edeceğim inşallah.Cuma günkü randevumu iptal ettim ama sadece hastanenin fiziki şartları yüzünden.Kalacağımız odaları gezmek istedim şu an yerimiz yok demişlerdi e dedim şu an ben doğuruyor olsam ne olacaktı dedim sizi oda boşalana kadar başka servise alacaktık dedi. Neyse ya belki iyidir ama benim gözüme nedense hep olumsuzluklar takıldı belkide.

Hayırlısı olsun neresi içine siniyosa öyle yap ben hiç bunları düşünmedim nedense :) Minasera nasıl istediğin gibi mi bakabildinmi odalarına fln

Hayırlısı olsun neresi içine siniyosa öyle yap ben hiç bunları düşünmedim nedense :) Minasera nasıl istediğin gibi mi bakabildinmi odalarına fln

evet odaları normaldi doğum haneside temiz ve büyüktü en önemlisi bebek yoğum bakımı doğumhanenin yanında gürültü patırdıdan uzak. sen koruda doğumhaneyi falan gezdinmi?

Selam kızlar.
Yoğunluktan çok sık uğrayamıyorum.
Sıcaklardanda perişan olduk valla. Bi an önce sonbahar gelse keşke...

Kızlar erkek bebişlerden korkmayın yaa. :))
Hepsinin karakteri aynı olmuyor.

Sizlere tavsiyem özellikle pedagog Yaşar Kuru ve pedagog Adem güneş'in kitaplarını ve her tür yazılarını okuyup takip etmeniz.
Ben oğlumu bu pedagoglara göre yetiştirmeye çalıştım. Çok uyumlu ve çok naif bir çocuk. Hiç koltuk veya sandalye tepesinde gezdiğini bilmem :))
Kıyafet desen 2-3 reyondan seçip alıyoruz yarım saatte. Saçlar desen berber hallediyo :)).
Velhasılı kelam her çocuk farklıdır. Ben gülerek arada bir "rabbim bir erkek daha nasip eylese oğlum gibi" derdim,galiba duam tuttu :))

Kızlar bel açıklığı nedir ya. Şimdi okudum biri yazmış. 5 aylık bebeğinin bel açıklığı varmış doktor sonlandıralım demiş zaten kötü rüya gördüm dün gece. 5 aylık oluncaya kadar belli olmamış mı başıma gelse ne yaparım, düşün düşün mahvoldum.

Hayırlı olsun oğluşun canım. benim eşimgil 3 erkek kardeşler ve üçü de annelerine inanılmaz düşkün ne olsa annem derler babayı boşvermişler

Çok şanslısın o zaman. Biraz da genetik, aileden birine çekiyor işte.

@Saraziz , ben henüz kilo almadım canım.
6.aya kadar da almak istemiyorum. Dikkat ediyorum.

Loveali canım gebelik takibinde rutin tansiyon kontrolü yapıpmalı diye biliyorum. Senin dr neden yapmıyor acaba ? Gebelikte tansiyon önemli...

@bahar7684 ,canım seni anlıyorum. Tam rahatladım derken 3 cü bebek haberi psikolojik olarak etkiliyor. Kolay değil onları büyütmek. Uykusuz geceler bi ayrı ,hastalık dönemleri bi ayrı ,yemesi içmesi bi ayrı ,özel ilgisi bi ayrı...
Ben de ilk 4 ay bunları düşünerek mutlu olamadım hiç. Malum benimkide süpriz bebek...
Şu aralar kendimi dinlemeyi bıraktım. Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip eylesin,sonrası için de güç derman versin inşallah..
Sen de böyle düşünerek toparlanmaya çalış kuzum. Kolay değil elbet ama bu günlerde geçecek... Ve bir gün o evin dağınıklığını ,çığlıkları bile arayacağız...

selam bayanlarrrrr... dayanamadım ve bugün doktoraaa gitttimmmm yine göstermedi birde cihazı çok iyi doktorun ama ne erkek ne kız diyebildi... ne yapcam bilmem ya artık cicişlerrr almakk istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…