Hayırlı olsun oğlun, adıyla yaşasın inşallahMerhaba arkadaşlar çok oldu yazamadım okuyorum dersler falan derken ihmal ediyorum herşeyi bu gün doktordaydık oğlumuz olucak inşallah ismini seçtik şimdiden ömür İsmail olucak inşallah herşey yolunda ama biraz büyük bebişimiz 111gram çıktı hihi hepimize dua ediyorum her gün sağlıkla kucağımıza alalım die Mutlu günler
Kendimi kaldirabilsem dedim en azindan sütumu filan iceyim bende ama kalkamyormBen de bi kaç gündür 12 de zor uyanıyorum sıcaklardan galiba hiç çıkasım gelmiyo yataktan.. Ama sonra da kızıyorum kendime 12 ye kadar aç kaldı bebeğim diyedaha mı dikkatli davranmam lazım acaba? Kalkıp bişiler yeyip geri yatayım diyorum yok gözümü açamıyorum
Huseyin hoca mı demişti kilo konusunu bana kilo ile ilgili hiç bisey demedi :) bide hiç tartmadi tansiyon ölçümü fln yapmadı kaç aydır devlete gittiğimde geçen direk tartiya çıkarıp tansiyon ölçtü sana bakmismiydi Huseyin hocaDr banada ilk beş ay kilo alımı olmazsa daha iyi olur dedi ama cinsiyette yine %60 erkek %40 kızda kaldık
Huseyin hoca mı demişti kilo konusunu bana kilo ile ilgili hiç bisey demedi :) bide hiç tartmadi tansiyon ölçümü fln yapmadı kaç aydır devlete gittiğimde geçen direk tartiya çıkarıp tansiyon ölçtü sana bakmismiydi Huseyin hoca
Aynen bakmiyo onlara hiç ona takilmistim mesela ben takibe alması gerekmiyomu aslındayok canım yeni gittiğim dr söyledi. Yok Hüseyin hoca ne tansiyon ne de kilo baktı.Yenisi baktı ama kilo ve tansiyona.
Aynen bakmiyo onlara hiç ona takilmistim mesela ben takibe alması gerekmiyomu aslında
Bende 6kilo aldim onu.düşünüyordum napcam.diyeBu arada kacar kilo aldiniz kizlar? Ben 4 kilo almisimbu bi haftada aldim ne aldiysam. Sanirim hizli gidiyorum
Onu da dusundum gözlem yapıp ona gore mi hareket ediyo acaba diye ama tansiyon fln ne bilim gebelikte beliren şeyler ... Neyse vardır bi bildiği artık ne diyelim :) şimdi sen cuma ya ona gitmicenmi Minasera ya mi devam edeceksinAslında dediğin doğru ama belki hastaya şöyle bir bakıyordur hastanın kilosu yoksa gerek duymuyor olabilir.
Onu da dusundum gözlem yapıp ona gore mi hareket ediyo acaba diye ama tansiyon fln ne bilim gebelikte beliren şeyler ... Neyse vardır bi bildiği artık ne diyelim :) şimdi sen cuma ya ona gitmicenmi Minasera ya mi devam edeceksin
Hayırlısı olsun neresi içine siniyosa öyle yap ben hiç bunları düşünmedim nedense :) Minasera nasıl istediğin gibi mi bakabildinmi odalarına flnBen minaseraya devam edeceğim inşallah.Cuma günkü randevumu iptal ettim ama sadece hastanenin fiziki şartları yüzünden.Kalacağımız odaları gezmek istedim şu an yerimiz yok demişlerdi e dedim şu an ben doğuruyor olsam ne olacaktı dedim sizi oda boşalana kadar başka servise alacaktık dedi. Neyse ya belki iyidir ama benim gözüme nedense hep olumsuzluklar takıldı belkide.
Hayırlısı olsun neresi içine siniyosa öyle yap ben hiç bunları düşünmedim nedense :) Minasera nasıl istediğin gibi mi bakabildinmi odalarına fln
Son haftalarda zaten acaba erkekmi demeye başlamıştım kendimi hazirlamak için yinede bi tuhaf duygu tarif edemiyorum sanırım daha çok kaygı baskın nasil zaptedicem :) nasıl uğraşılır vs. Sanki kiz anneyle daha yakın onu idare etmek daha kolay gibi gelirdi. Bide biz iki kız kardestik erkekle buyumedigim için belki bilmediğimden endişe hat safhada :)
Çok şanslısın o zaman. Biraz da genetik, aileden birine çekiyor işte.Selam kızlar.
Yoğunluktan çok sık uğrayamıyorum.
Sıcaklardanda perişan olduk valla. Bi an önce sonbahar gelse keşke...
Kızlar erkek bebişlerden korkmayın yaa. :))
Hepsinin karakteri aynı olmuyor.
Sizlere tavsiyem özellikle pedagog Yaşar Kuru ve pedagog Adem güneş'in kitaplarını ve her tür yazılarını okuyup takip etmeniz.
Ben oğlumu bu pedagoglara göre yetiştirmeye çalıştım. Çok uyumlu ve çok naif bir çocuk. Hiç koltuk veya sandalye tepesinde gezdiğini bilmem :))
Kıyafet desen 2-3 reyondan seçip alıyoruz yarım saatte. Saçlar desen berber hallediyo :)).
Velhasılı kelam her çocuk farklıdır. Ben gülerek arada bir "rabbim bir erkek daha nasip eylese oğlum gibi" derdim,galiba duam tuttu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?