Yok dedim ya nedense hiç bunları düşünmedim aslında dusunmek lazım bende bi bakiyim :)evet odaları normaldi doğum haneside temiz ve büyüktü en önemlisi bebek yoğum bakımı doğumhanenin yanında gürültü patırdıdan uzak. sen koruda doğumhaneyi falan gezdinmi?
Bilmiyorum canım bende ona takıldım aslında neden yapmiyo anlamadım ya da artık bu aylardan sonra mı yapacak onu da hiç bilmiyorum begenmedigim devlette bile baktı mesela geçen gittiğimde önemli tabi tansiyon şeker gebelikte belirebiliyo sonuçta kafam karıştı@Saraziz , ben henüz kilo almadım canım.
6.aya kadar da almak istemiyorum. Dikkat ediyorum.
Loveali canım gebelik takibinde rutin tansiyon kontrolü yapıpmalı diye biliyorum. Senin dr neden yapmıyor acaba ? Gebelikte tansiyon önemli...
A Armaganhayat ,canım seni anlıyorum. Tam rahatladım derken 3 cü bebek haberi psikolojik olarak etkiliyor. Kolay değil onları büyütmek. Uykusuz geceler bi ayrı ,hastalık dönemleri bi ayrı ,yemesi içmesi bi ayrı ,özel ilgisi bi ayrı...
Ben de ilk 4 ay bunları düşünerek mutlu olamadım hiç. Malum benimkide süpriz bebek...
Şu aralar kendimi dinlemeyi bıraktım. Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip eylesin,sonrası için de güç derman versin inşallah..
Sen de böyle düşünerek toparlanmaya çalış kuzum. Kolay değil elbet ama bu günlerde geçecek... Ve bir gün o evin dağınıklığını ,çığlıkları bile arayacağız...
Zor oluyo tabi uyku basıyo ders arası ama onun için herşey değerHayırlı olsun oğlun, adıyla yaşasın inşallahbi yandan okul bi yandan hamilelik allah kolaylık versin sana.. size de mutlu günler..
Ya surekli yazan üyelerden biri vardı Merve liydi ismi sanırım burda Sincan daydı annesine gelecekti hatta o fln nerde ki acaba epeydir gorunmuyo
Yok onun gözlüklü kendi resmi vardı bende az bakiyim dedim ama çok sayfa varilk sayfada isimlere baktım ama yoktu isimlerde.. hani şu şeker sarı saçlı kız canndy resmi vardı.. bende göremedim .. hayırdır canım?
Senin dediğin buralarda arada bi gü yaziyo sadeceilk sayfada isimlere baktım ama yoktu isimlerde.. hani şu şeker sarı saçlı kız canndy resmi vardı.. bende göremedim .. hayırdır canım?
Bende 2 kilo almışım zaten kiloluyum ama doktor normal dedi içinde büyüyen bişey var dediBende 6kilo aldim onu.düşünüyordum napcam.diye
Merhaba kızlar Rabbim hayırlı sağlıklı ca kucagimiza almak nasip etsin,ben daha yataktan yeni kalktim boyle zor gebelik görmedim bir öncesi düşüktü ondan mi bilemem. 14+1 im ve şükür bebek iyi sadece siyah yuvarlak var oda önemli değil dedi kistolabilirmis..12. Hafta erkek dedi drm dun başka dr a gittim.benim dr a ayda bir gidiyorum uzak. 14. Hafta yani kıza benzio ama çıkıntı var yüzde 80 kız dedi. Sizdede oldumu bu. Erkek diyen dr benm dr. Aletleri cokgelismis. Bu kız diyen dr aleti sıradan.sonuçta gözü alışmıştır ama bilemedim 16 .hafta muayenem var bakalım drum ne dicek.herkes öğreniyor ben gebeliklerimde bi türlü ogrenemiyorum 6 .aydan önce..
Ya öyle mi diyor herkes bana evlenince seni unutulan diyor.çok üzülüyorumHayırlı olsun oğluşun canım. benim eşimgil 3 erkek kardeşler ve üçü de annelerine inanılmaz düşkün ne olsa annem derler babayı boşvermişler
Sağol canım tam seni sorucaktim nasılsın canim. Haklısın buraya yazınca rahatlıyor um ya.içindekini bi yere bıraktım sanki. İnşallah kolaylaştıran Allah tır. Sağ salim kolay bi bebek Olur inşallah@Saraziz , ben henüz kilo almadım canım.
6.aya kadar da almak istemiyorum. Dikkat ediyorum.
Loveali canım gebelik takibinde rutin tansiyon kontrolü yapıpmalı diye biliyorum. Senin dr neden yapmıyor acaba ? Gebelikte tansiyon önemli...
A Armaganhayat ,canım seni anlıyorum. Tam rahatladım derken 3 cü bebek haberi psikolojik olarak etkiliyor. Kolay değil onları büyütmek. Uykusuz geceler bi ayrı ,hastalık dönemleri bi ayrı ,yemesi içmesi bi ayrı ,özel ilgisi bi ayrı...
Ben de ilk 4 ay bunları düşünerek mutlu olamadım hiç. Malum benimkide süpriz bebek...
Şu aralar kendimi dinlemeyi bıraktım. Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip eylesin,sonrası için de güç derman versin inşallah..
Sen de böyle düşünerek toparlanmaya çalış kuzum. Kolay değil elbet ama bu günlerde geçecek... Ve bir gün o evin dağınıklığını ,çığlıkları bile arayacağız...
Canim ya tadını çıkar her anın uniusex al birax en azından az hevesini alırsın. Kıyamam yaselam bayanlarrrrr... dayanamadım ve bugün doktoraaa gitttimmmm yine göstermedi birde cihazı çok iyi doktorun ama ne erkek ne kız diyebildi... ne yapcam bilmem ya artık cicişlerrr almakk istiyorumm
Canim benim de ara ara halen de oluyor ne yapalım tam bitene kadar bekliyecez artık.Ya kızlar bulantilar gitmişti arada geliyordu ama önceki gibi değildim ama ne yersem yine agzimda tuhaf bi tat vardı ama dünden beri yine bulaniyom benbide acayip gaz var dün öldüm resmen varmı böyle olan gecmicekmi bu bulantı korkuyorum gitmisken niye geldi bi terslik mi var acaba diye
Sen iyi bi kayınvalide olursan evlenince de unutmazlar merak etme bak benim eşim babasıyla pek arası yok o yüzden bekarkende de pek durmazmis evde evlenince de pek aramaz ama ben her fırsatta gotururum annen özler seni hadi gidelim diye annesi bile diyodu sen gelince yüzünü gormeye başladık diye yok gitmeyelim dese zorla gotururdum hadi hadi annen gorsun diye ama tabi noldu sonuç .... O yüzden hayırlı bi gelinin olursa inş evladını ayırmaz sendenYa öyle mi diyor herkes bana evlenince seni unutulan diyor.çok üzülüyorum
Ben onları çok sevdim Rabbim ayırmasın. Mutlu oldum iletin sağol canim.
Sağol canım tam seni sorucaktim nasılsın canim. Haklısın buraya yazınca rahatlıyor um ya.içindekini bi yere bıraktım sanki. İnşallah kolaylaştıran Allah tır. Sağ salim kolay bi bebek Olur inşallah
Canim ya tadını çıkar her anın uniusex al birax en azından az hevesini alırsın. Kıyamam ya
Benim de çok gaz oluyor eşim artık bıktı bendenYa kızlar bulantilar gitmişti arada geliyordu ama önceki gibi değildim ama ne yersem yine agzimda tuhaf bi tat vardı ama dünden beri yine bulaniyom benbide acayip gaz var dün öldüm resmen varmı böyle olan gecmicekmi bu bulantı korkuyorum gitmisken niye geldi bi terslik mi var acaba diye
Bi anormallik olmasında bekleriz artık napalimCanim benim de ara ara halen de oluyor ne yapalım tam bitene kadar bekliyecez artık.
Aynen bende çekindiğim için tutuyorum bazen kendimi eşim kiziyo daha kötü oluyosun diye bi haftadır rahattim ama iki gundur yine hortladi sankiBenim de çok gaz oluyor eşim artık bıktı bendenÇok utanıyorum ya ama içimde kalsa da acayip sıkıntılı bir durum ne yapayım yani...
Sanırım detaylı ultrasonda oğreniyoruz bu tarz detayları.. İlk kez duydum dediğin durumu Rabbim şifa ve sabır versin. Bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarimiza alalım vakti saati gelince. Benim de korkar var geliyor arada içimi rahatlatmaya çalışıyorum..Kızlar bel açıklığı nedir ya. Şimdi okudum biri yazmış. 5 aylık bebeğinin bel açıklığı varmış doktor sonlandıralım demiş zaten kötü rüya gördüm dün gece. 5 aylık oluncaya kadar belli olmamış mı başıma gelse ne yaparım, düşün düşün mahvoldum.
Ya kızlar bulantilar gitmişti arada geliyordu ama önceki gibi değildim ama ne yersem yine agzimda tuhaf bi tat vardı ama dünden beri yine bulaniyom benbide acayip gaz var dün öldüm resmen varmı böyle olan gecmicekmi bu bulantı korkuyorum gitmisken niye geldi bi terslik mi var acaba diye
Canim ya tadını çıkar her anın uniusex al birax en azından az hevesini alırsın. Kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?