Ben decaviti de icmiyombanada oluyor ilacı bıraktım diye seviniyodum ama vitamin hapını akşam yatarken içiyorum biraz daha geçti bulantım oda tetikliyor olabilir.
onu yapayım dedim olmadıçünkü elim ya mavi ye yada direk pembeye gidiyo :)
Valla çok iyi gelin oldum çok kötü kaynana kayınpeder çıktı karşıma o yüzden şans diyorum bazen iyi olmak yetmiyor yaramıyor. İnşallah iyi gelinlerim zaten kızım yok ben onları pamuk gibi sarar sarmalarimSen iyi bi kayınvalide olursan evlenince de unutmazlar merak etme bak benim eşim babasıyla pek arası yok o yüzden bekarkende de pek durmazmis evde evlenince de pek aramaz ama ben her fırsatta gotururum annen özler seni hadi gidelim diye annesi bile diyodu sen gelince yüzünü gormeye başladık diye yok gitmeyelim dese zorla gotururdum hadi hadi annen gorsun diye ama tabi noldu sonuç .... O yüzden hayırlı bi gelinin olursa inş evladını ayırmaz senden
banada oluyor ilacı bıraktım diye seviniyodum ama vitamin hapını akşam yatarken içiyorum biraz daha geçti bulantım oda tetikliyor olabilir.
onu yapayım dedim olmadıçünkü elim ya mavi ye yada direk pembeye gidiyo :)
Yok dedim ya nedense hiç bunları düşünmedim aslında dusunmek lazım bende bi bakiyim :)
Benimde bazen hic olmuo bazende gun boyu bulaniom kac gundur yoktu hic bulantm..bugn ne yedysem cikardm azalms olmasina sukrediom hic cikarmaynca da suphe ediom iyi mi bebis diye iyice psikopat oldm hee gelgitli hallerdeym..Ya kızlar bulantilar gitmişti arada geliyordu ama önceki gibi değildim ama ne yersem yine agzimda tuhaf bi tat vardı ama dünden beri yine bulaniyom benbide acayip gaz var dün öldüm resmen varmı böyle olan gecmicekmi bu bulantı korkuyorum gitmisken niye geldi bi terslik mi var acaba diye
Sen iyi olmuşsun Rabbim de mukafatini gosterir sana inşValla çok iyi gelin oldum çok kötü kaynana kayınpeder çıktı karşıma o yüzden şans diyorum bazen iyi olmak yetmiyor yaramıyor. İnşallah iyi gelinlerim zaten kızım yok ben onları pamuk gibi sarar sarmalarim
Ben decaviti de icmiyomama korkuyom da bebeğimden bisey esirgiyorum diye napcam ki
Aynen izin veriyorlar dimi öyle gezmek istiyorum dedigimizdeHem onları gezerken ebeleri de tartmış olursun biraz.
Omurilik açıkligindanmi bahsediyo acaba..takma canm sen herşeyi kafana iyi düsünki iyi olsunKızlar bel açıklığı nedir ya. Şimdi okudum biri yazmış. 5 aylık bebeğinin bel açıklığı varmış doktor sonlandıralım demiş zaten kötü rüya gördüm dün gece. 5 aylık oluncaya kadar belli olmamış mı başıma gelse ne yaparım, düşün düşün mahvoldum.
Bende oyleyim ya bulantı varken bebek iyi diyodum bu haftalar da bulantilar geçmesi gerekiyordu niye yine başladı diye manyak manyak düşünceler sardı yine kafam da deli sorularBenimde bazen hic olmuo bazende gun boyu bulaniom kac gundur yoktu hic bulantm..bugn ne yedysem cikardm azalms olmasina sukrediom hic cikarmaynca da suphe ediom iyi mi bebis diye iyice psikopat oldm hee gelgitli hallerdeym..
Bende Çözemedim ya biz mi çok araştırıyoruz çok nete bağlı kalıyoruz da ondan mı boyleyiz anlamadım gittidecavit i bıraktım ben zaten farklı bir vitamin aldım ama anlamadığım bana tahlil yapmadan direk vitamine başladı bakalım belki haftaya tahlil yapar. a vitaminin fazlası zararlıymış çocuğa nasıl anlıycam fazla aldığımı.
Devlete git cnm orda da soyluyorlar ztn ozel de devlette olsa bazi drlar sormadan bisi soylemio sor basini agrit dr un icin rahatlar..Ya kizlar canim sıkıldı. Doktorum bu hafta izinliymis. Haftaya baslicakmis. Napicam ben bir hafta daha catlarim. Bende bu hafta izinliydim hafta ici izin alamayabilirim onun icin yine cumartesiye kalir. Devlet hastanesine gideniniz varmi. Bakiyorlarmi iyi. Acaba yarin gitsemmi bir hafta beklesemmi bilemedim.
Hem onları gezerken ebeleri de tartmış olursun biraz.
Benim Dr da bu hafta izinli ptesi baslicakmis onu bekliyorum valla ben iki hafta önce gittim devlete değil bebeği göstermek ekranı bile çevirmediYa kizlar canim sıkıldı. Doktorum bu hafta izinliymis. Haftaya baslicakmis. Napicam ben bir hafta daha catlarim. Bende bu hafta izinliydim hafta ici izin alamayabilirim onun icin yine cumartesiye kalir. Devlet hastanesine gideniniz varmi. Bakiyorlarmi iyi. Acaba yarin gitsemmi bir hafta beklesemmi bilemedim.
Bende ateş hep var bende sorcaktim eşim hatta arada dokununca hep diyo yine ateşin var senin diye ama adet olamadığım için hamilelikten diye dusunuyorum benim kiniKızlar 2 gündür ateşle uğraşıyorum idrar yolu enfeksiyonu biraz da boğaz enfeksiyonum warmış sabah kendi doktorum fazla değil ilaç wermicem dedi ateşim de düşmüştü ama şimdi geri çıkmaya başladı napıcam ben böyle bi durum yaşayan war mı
Ben de duymustum bunu dr um omiriliginin sirasina bakti orda aciklik olmasi anormalmis folik asit eksikliğinden oluyormus eger aciklik azsa cocuk dogunca ilerde aneliyatla duzeliyormus çoksa %30 civari 5 sene yasayabiliyormus.. Aslnda hic bilmemek bakmamak lazm kese sivisiydi anomalliklerdi psikoloji bozan seyler.. Allahu teala esirgesin onlari..Omurilik açıkligindanmi bahsediyo acaba..takma canm sen herşeyi kafana iyi düsünki iyi olsun
Ya bilmiyorum ki bu güne kadar hiç böyle ateşim olmamıştı çok cnm sıkılıyo bebeğe bişe olur mu diyeBende ateş hep var bende sorcaktim eşim hatta arada dokununca hep diyo yine ateşin var senin diye ama adet olamadığım için hamilelikten diye dusunuyorum benim kini
İns olmaz canım biz kendimizi çok huylandiriyoruz herhalde stres yapiyoruz iyi düşünelim iyi olsun inşYa bilmiyorum ki bu güne kadar hiç böyle ateşim olmamıştı çok cnm sıkılıyo bebeğe bişe olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?