2017 Şubat Anneleri

Ben decaviti de icmiyom ama korkuyom da bebeğimden bisey esirgiyorum diye napcam ki

Valla çok iyi gelin oldum çok kötü kaynana kayınpeder çıktı karşıma o yüzden şans diyorum bazen iyi olmak yetmiyor yaramıyor. İnşallah iyi gelinlerim zaten kızım yok ben onları pamuk gibi sarar sarmalarim

Benimde bazen hic olmuo bazende gun boyu bulaniom kac gundur yoktu hic bulantm..bugn ne yedysem cikardm azalms olmasina sukrediom hic cikarmaynca da suphe ediom iyi mi bebis diye iyice psikopat oldm hee gelgitli hallerdeym..

Sen iyi olmuşsun Rabbim de mukafatini gosterir sana inş hakkımızda hayırlısı olsun inş :)

Ben decaviti de icmiyom ama korkuyom da bebeğimden bisey esirgiyorum diye napcam ki

decavit i bıraktım ben zaten farklı bir vitamin aldım ama anlamadığım bana tahlil yapmadan direk vitamine başladı bakalım belki haftaya tahlil yapar. a vitaminin fazlası zararlıymış çocuğa nasıl anlıycam fazla aldığımı.

Omurilik açıkligindanmi bahsediyo acaba..takma canm sen herşeyi kafana iyi düsünki iyi olsun

Benimde bazen hic olmuo bazende gun boyu bulaniom kac gundur yoktu hic bulantm..bugn ne yedysem cikardm azalms olmasina sukrediom hic cikarmaynca da suphe ediom iyi mi bebis diye iyice psikopat oldm hee gelgitli hallerdeym..
Bende oyleyim ya bulantı varken bebek iyi diyodum bu haftalar da bulantilar geçmesi gerekiyordu niye yine başladı diye manyak manyak düşünceler sardı yine kafam da deli sorular

Bende Çözemedim ya biz mi çok araştırıyoruz çok nete bağlı kalıyoruz da ondan mı boyleyiz anlamadım gitti

Ya kizlar canim sıkıldı. Doktorum bu hafta izinliymis. Haftaya baslicakmis. Napicam ben bir hafta daha catlarim. Bende bu hafta izinliydim hafta ici izin alamayabilirim onun icin yine cumartesiye kalir. Devlet hastanesine gideniniz varmi. Bakiyorlarmi iyi. Acaba yarin gitsemmi bir hafta beklesemmi bilemedim.

Devlete git cnm orda da soyluyorlar ztn ozel de devlette olsa bazi drlar sormadan bisi soylemio sor basini agrit dr un icin rahatlar..

Kızlar 2 gündür ateşle uğraşıyorum idrar yolu enfeksiyonu biraz da boğaz enfeksiyonum warmış sabah kendi doktorum fazla değil ilaç wermicem dedi ateşim de düşmüştü ama şimdi geri çıkmaya başladı napıcam ben böyle bi durum yaşayan war mı

Benim Dr da bu hafta izinli ptesi baslicakmis onu bekliyorum valla ben iki hafta önce gittim devlete değil bebeği göstermek ekranı bile çevirmedi hepsi aynı değildir ama herhalde

Bende ateş hep var bende sorcaktim eşim hatta arada dokununca hep diyo yine ateşin var senin diye ama adet olamadığım için hamilelikten diye dusunuyorum benim kini

Omurilik açıkligindanmi bahsediyo acaba..takma canm sen herşeyi kafana iyi düsünki iyi olsun
Ben de duymustum bunu dr um omiriliginin sirasina bakti orda aciklik olmasi anormalmis folik asit eksikliğinden oluyormus eger aciklik azsa cocuk dogunca ilerde aneliyatla duzeliyormus çoksa %30 civari 5 sene yasayabiliyormus.. Aslnda hic bilmemek bakmamak lazm kese sivisiydi anomalliklerdi psikoloji bozan seyler.. Allahu teala esirgesin onlari..

kızlar ilaçtan açılmışken konu bana doktor ferro sanol verdi. (sanırım b12+demir+folic asit). istemesem vermicekti.. decavit dediğiniz vitamin sanırım?folik asitte vitamin dimi? birde akşamları krilom marka balık yağı alıyorum (kilo yapmasın diye geceleri alıyorum)

Bende ateş hep var bende sorcaktim eşim hatta arada dokununca hep diyo yine ateşin var senin diye ama adet olamadığım için hamilelikten diye dusunuyorum benim kini
Ya bilmiyorum ki bu güne kadar hiç böyle ateşim olmamıştı çok cnm sıkılıyo bebeğe bişe olur mu diye

Ya bilmiyorum ki bu güne kadar hiç böyle ateşim olmamıştı çok cnm sıkılıyo bebeğe bişe olur mu diye
İns olmaz canım biz kendimizi çok huylandiriyoruz herhalde stres yapiyoruz iyi düşünelim iyi olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…