2017 Şubat Anneleri

Ya bilmiyorum ki bu güne kadar hiç böyle ateşim olmamıştı çok cnm sıkılıyo bebeğe bişe olur mu diye
bendede enfeksiyon ve ateş problemi var ateşimi takip etmemi söyledi dr 38 ve üstü bebeğe zararlıymış 38 gördümmü hemen gel bekleme dedi şimdilik çok şükür 38 çıkmadı bol su enfeksiyona tek önerdikleri

spina bifida sanırım bunu engellemek için özellikle folik asite gebelikte ve öncesinde başlanması öneriliyor. Herşeyi kafaya takarsak günler geçmez bende çok düşündüm herşeyi hasta oldum resmen .. Dua edelim sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza

Başıma gelmedi ama idrar yolu için bol su iç ama bol derken baya baya soğuğa yakın duş al ateş için de

Yaşar Kuru'yu hiç duymadım.
Adem Güneş'i çok duydum ama henüz okumadım.
Ben de iki yabancı yazarın kitabını aldım:
1- Hypnobirthing-Marie F. Mongan(Normal doğumu kolaylaştırmak için doğumdan önce okuycam)
2-Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler- Melinda Blau

ikisinin de çok methini duydum. inşallah işe yarar :)

selam bayanlarrrrr... dayanamadım ve bugün doktoraaa gitttimmmm yine göstermedi birde cihazı çok iyi doktorun ama ne erkek ne kız diyebildi... ne yapcam bilmem ya artık cicişlerrr almakk istiyorumm

Ay bende meraktan çatladım.
Kesin bişi diyemem, görünmüyo dedi dr.

Amin canm öyle ama ben son gittigimde dr bakti mesela omurilige filan sorun yoktu bahsedilen kisi düzenli dr kontrolünde degildr muhtemelen..bu sikintıli durumlari yasayanlara Allah yardim etsin kimseninde basina vermesin ama ben okumaktan kaciniyorm böyle seyleri kafaya takmamak icin çunku binbir türlu sey var ve zaten kafaya takma potansiyelimiz var hepimizinde.

Kendimi kaldirabilsem dedim en azindan sütumu filan iceyim bende ama kalkamyorm bu ara bi halsizlik geldi hepimiz boyleyiz demekki

İnşallah bi zararı olmaz bebişlerimize gerçi çok acayip bi açlık hissetmiyorum hissetsem bebek zorla kaldırırdı galiba..

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.. Bol bol su içmeye çalış normal içtiğinden daha da fazla..

İnşallah bi zararı olmaz bebişlerimize gerçi çok acayip bi açlık hissetmiyorum hissetsem bebek zorla kaldırırdı galiba..
Ben acikmaya başladım artık mide kazintisiyla uyaniyorum bazen ama diyorum ya eşim in vardiye olayı beni de biraz aç birakiyo beslenir inş ya ne diyelim

Bana daha var ya ne yana donsem lip oraya geliyo bebek cok komik ya varya sanki ucurumdan dusmus gibi balik gubi bisi kayiuo yattigim yere harbi bazen gidiklaniuo gbi oluyom ya rabbim bu duyguyu olmayan herkese nasip etsin gercekten cok guzel seyler bunlar rabbim kucaklamayi da nasio etsin yaaaa

Kız sabahtan da okudum eminmisin bu kadar net hissettigine burda bizden ileri de olup 2.-3. Bebeğe hamile olanlar bile daha bu kadar net hissettiklerini soylemediler bizde mi var gariplik

Nekadar ince düşünceli annelersizin
Benim aklıma bile gelmiyo bebeği aç koydum diye düşünmek.
Ay ne geniş bi anne adayıyım ben öyle

Kıza benziyo ama çıkıntı var ne demek ki?
O pipi olmasın sakın diyeydin :)
Çıkıntı varsa erkektir bence.

Ya surekli yazan üyelerden biri vardı Merve liydi ismi sanırım burda Sincan daydı annesine gelecekti hatta o fln nerde ki acaba epeydir gorunmuyo

Aaa evet demi.
Ben de hatırladım.
mrwmstf buydu adı.
Nerelerdesin merve kız merak ettik seni :)

Son düzenleme:
Benim de çok gaz oluyor eşim artık bıktı benden Çok utanıyorum ya ama içimde kalsa da acayip sıkıntılı bir durum ne yapayım yani...

Ayynenn.
Ya ben eşim dahil kimsenin yanında hiç gaz çıkarmadım şimdiye kadar.
Ve kaçcak diye çok korkuyorum.
Aşırı gazlandım çünkü

Geçmiş olsun canım.
Ben de enfeksiyon kapmıştım.
Ateşten iki gün uyyamadım.
2 lt serumla kendime geldim.
Keşke dr serum yazsa.
Böyle atlatmak zor oluyo evde.
Gece başıma ayaklarıma ıslak bez koyup uyudum yoksa uyutmuyo

Gecmis olsn cnm dikkat et kendine bol bol su ic meyve ye.. insallah gecer biran önce

Nekadar ince düşünceli annelersizin
Benim aklıma bile gelmiyo bebeği aç koydum diye düşünmek.
Ay ne geniş bi anne adayıyım ben öyle
Ayy keşke ben de öyle olsam ne güzel kafa rahat olunca bebek de rahat olur.. Ben de aksine herşeyi kafaya takıyorum.. Geçen bi arkadaş yazmış 3 bardak süt içmek lazım diye içemiyorum diye öyle üzüldüm ki saatlerce kafaya taktım bunu.. Ama en güzeli rahat kafa

Ayynenn.
Ya ben eşim dahil kimsenin yanında hiç gaz çıkarmadım şimdiye kadar.
Ve kaçcak diye çok korkuyorum.
Aşırı gazlandım çünkü
İlerleyen dönemlerde daha çok oluyomuş inşallah kimse yokken yakalar bizi ayy bi de çalışanlar için çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…