2017 Şubat Anneleri

Dünden beri bulantim var diye yine başladım tuzlu soğuk birşeyler aranmaya 3 tane salatalık yedim tuzlayipta puuffff ya hep salatalık mi yicem yine

İlerleyen dönemlerde daha çok oluyomuş inşallah kimse yokken yakalar bizi ayy bi de çalışanlar için çok zor olur
Benim hamile kaldigimi öğrendiğim ilk haftalarda çok fazlaydı bu ara geçmişti iki gundur yine basladi

Yalnız benim gaz olayı ağızdan acaba mideme bisey mi dokunuyor da artiyo böyle gaz çok olduğunda bulantim da tetikleniyo sanki

Saol cnm sorma bende dün gece hiç uyuyamadım acile gittim serum yiyince kendime geldim ama ewe dönünce tekrar başladı bi kaç saat sonra. Eşim we ben sağlıkçı olunca serum konusunda biraz şanslıyız ewde 2. Lt yi taktık bizde bitmek üzere dr 3 lt ye tamamlayın demiş hem sıwı için onu hem ateş için başka bi serum yiyorum geceden beri ama yine de ateş için serum etkisi geçince geri başlıyo tekrardan bi serum off terle üşü canım çıktı dün akşamdan beri antibiyotik kullanabilsek daha çabuk geçerdi ama işte malesef kullanamıyoruz böyle de ateş gitmiyo napıcam bilmiyorum bebişe bişe olacak diye korkuyorum

Minoset içebilirsin ateş için. Geçmiş olsun

Arada olabiliyor takma kafaya bende sok oldum bi haftadirgecmisti sürekli yattım ,kustum ben. Geçti diye seviniyordum ki bulantı az var ama geçen gün kustum.bence stres tetikliyor emin ol.mutlu olacagin şeyler yap.

Arada olabiliyor takma kafaya bende sok oldum bi haftadirgecmisti sürekli yattım ,kustum ben. Geçti diye seviniyordum ki bulantı az var ama geçen gün kustum.bence stres tetikliyor emin ol.mutlu olacagin şeyler yap.
Bende öyle dusunuyorum hafta sonum stresli geçti bide sanırım sıcakta tetikliyo gibi normal olsun herşey de çekeriz napalim

Ben decaviti de icmiyom ama korkuyom da bebeğimden bisey esirgiyorum diye napcam ki
Benim dr um prof olcak yakinda ve asla vitamin önermiyor . Bol meyve vs tavsiye etti.ayrıca demir hapı verdi bu hafta oda gece iyi adam alıyorum hic rahatsz etmiyor.

Benim dr um prof olcak yakinda ve asla vitamin önermiyor . Bol meyve vs tavsiye etti.ayrıca demir hapı verdi bu hafta oda gece iyi adam alıyorum hic rahatsz etmiyor.
Bilmiyorum ya icemiyorum kontrolde soylicem çok yeterli de beslenemiyorum diye dusunuyorum o yüzden kendimi kötü hissediyorum ben normalde mercimek kadar hapı bile içerken 2 bardak suyla içerim bu sanki mideme oturup kaliyo çok büyük o yüzden icemiyom

Reyhan idrar iltihabı kız bebek de daha fazla oluyor nedense bebeğinin cinsiyeti ney acaba ? Ayrıca avakado yaprağı azıcık ayda 3 gün sabah aksam aç ve uyumadan önce 2 şer bardak 5.dk kaynattigin avakado çayını iç. Bildiğim hamile kalmayida kolaylastiriyor zararlı degil ama yinede araştır.yalnız şok olacaksın ilaç filan halt etmiş anında yokediyo iltihabı.. inan çok çektim bunu biri söyleye ne kadar.dua edeceksin bana. Ama yinede araştır bi .
K8zlar ben 7 kilo alem 15 .haftam yatmak5an herhalde kanamam olmuştu da.. gebeliğin çok agirgeciyo hala tıkınıyorum bi çok seyden..

Takma kafaya bebeğin gelişiyor dur ama daha sağlıklı olması ilaçla bence cokta iyi değil. Sadece vitamin sorunu ,anemi filan yoksakorkma bise olmaz

Ayh b7 gebeligimde 3 kere ancak ağladım daha cok sinirliyim ,kızlarımda ağlardım bunda olgundaki gibi sinirliyim çok.ama iki gündür acaip moralim bozuk.. dokunsalar ağlıcam... napcez yaa bakalim aralik bi gelse hayrlisiyla ocak sonu doğurdum inş belki.. normalde 22 şubat doğumum.sezeryan ve yapışıklık var ondan erken oluyo

Takma kafaya bebeğin gelişiyor dur ama daha sağlıklı olması ilaçla bence cokta iyi değil. Sadece vitamin sorunu ,anemi filan yoksakorkma bise olmaz
Öyle bisey yok gibi tahlillerde kansızlık fln çıkmadı ama bilmiyorum gerçi meyveyi normalde hiç yemezdim ama bulantilar yüzünden meyveye çok düştüm yiyorum çok şükür onlar vitamin olur inş

Bende hem sinir hem ağlama var gerçi normalde de çok çabuk ağlayan biriyim ama hamilelikte krizlere giriyorum bazen geçen face te yabancı birinin kına gecesindeki müziğe bile ağladım haftasonu eşimin dayı kızının kınası vardı kız ağlamadi beni zor susturdular

Benim hamile kaldigimi öğrendiğim ilk haftalarda çok fazlaydı bu ara geçmişti iki gundur yine basladi
Ben de olmadı çok şükür ama çevremdekiler hep karşılaşmış öyle bi sıkıntı ile bakalım sıra bana ne zaman gelecek.. Salatalık da gaz yaparmış senin ki o yüZden olabilir belki

Sinirden çatliyabilirim şuan çat kapi şehir dışından aç ve yatili halde misafir gelinirmi yahu!!!
Insan haber vermezmi ya kim olursa olsun!!!

Sinirden çatliyabilirim şuan çat kapi şehir dışından aç ve yatili halde misafir gelinirmi yahu!!!

Ay yuh yaaa.
Bilmiyolar mı hamile olduğunu canım?
Çok ayıp.
Ben 16+5 teyim daa kendi yemeğimi yapamıyom. Kaldı ki misafir ağırlamak.
Yazık sen daha yeni kendine gelmeye çalışıyon yorma kendini.
Dışardan söyleyin gerekirse.

Çok büyük bi düşüncesizlik bence.. Anne baba olsa bile haber verilmeli.. Allah yardımcın olsun.. Ben olsam dayanamam laf sokarım

Cok cok cok acayip sinir olurum ve senin misafirlerede oldum. Banada gecen hafta sonu geldi haberim vardi ama resmen emrivaki yaptilar. Musaitmisiniz diye sormadan geldiler. Catladim sinirden. Esimde yoruldum diye cok uzuldu ama is isten gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…