Benim hamile kaldigimi öğrendiğim ilk haftalarda çok fazlaydı bu ara geçmişti iki gundur yine basladiİlerleyen dönemlerde daha çok oluyomuşinşallah kimse yokken yakalar bizi ayy bi de çalışanlar için çok zor olur
Saol cnm sorma bende dün gece hiç uyuyamadım acile gittim serum yiyince kendime geldim ama ewe dönünce tekrar başladı bi kaç saat sonra. Eşim we ben sağlıkçı olunca serum konusunda biraz şanslıyız ewde 2. Lt yi taktık bizde bitmek üzere dr 3 lt ye tamamlayın demiş hem sıwı için onu hem ateş için başka bi serum yiyorum geceden beri ama yine de ateş için serum etkisi geçince geri başlıyo tekrardan bi serum off terle üşü canım çıktı dün akşamdan beri antibiyotik kullanabilsek daha çabuk geçerdi ama işte malesef kullanamıyoruz böyle de ateş gitmiyo napıcam bilmiyorum bebişe bişe olacak diye korkuyorumGeçmiş olsun canım.
Ben de enfeksiyon kapmıştım.
Ateşten iki gün uyyamadım.
2 lt serumla kendime geldim.
Keşke dr serum yazsa.
Böyle atlatmak zor oluyo evde.
Gece başıma ayaklarıma ıslak bez koyup uyudum yoksa uyutmuyo
Saol cnm inş geçsin yaa içmeye çalışıyorum bol bol su serum da alıyorumGecmis olsn cnm dikkat et kendine bol bol su ic meyve ye.. insallah gecer biran önce
Minoset içebilirsin ateş için. Geçmiş olsunKızlar 2 gündür ateşle uğraşıyorum idrar yolu enfeksiyonu biraz da boğaz enfeksiyonum warmış sabah kendi doktorum fazla değil ilaç wermicem dedi ateşim de düşmüştü ama şimdi geri çıkmaya başladı napıcam ben böyle bi durum yaşayan war mı
Arada olabiliyor takma kafaya bende sok oldum bi haftadirgecmisti sürekli yattım ,kustum ben. Geçti diye seviniyordum ki bulantı az var ama geçen gün kustum.bence stres tetikliyor emin ol.mutlu olacagin şeyler yap.Ya kızlar bulantilar gitmişti arada geliyordu ama önceki gibi değildim ama ne yersem yine agzimda tuhaf bi tat vardı ama dünden beri yine bulaniyom benbide acayip gaz var dün öldüm resmen varmı böyle olan gecmicekmi bu bulantı korkuyorum gitmisken niye geldi bi terslik mi var acaba diye
Bende öyle dusunuyorum hafta sonum stresli geçti bide sanırım sıcakta tetikliyo gibi normal olsun herşey de çekeriz napalimArada olabiliyor takma kafaya bende sok oldum bi haftadirgecmisti sürekli yattım ,kustum ben. Geçti diye seviniyordum ki bulantı az var ama geçen gün kustum.bence stres tetikliyor emin ol.mutlu olacagin şeyler yap.
Benim dr um prof olcak yakinda ve asla vitamin önermiyor . Bol meyve vs tavsiye etti.ayrıca demir hapı verdi bu hafta oda gece iyi adam alıyorum hic rahatsz etmiyor.Ben decaviti de icmiyomama korkuyom da bebeğimden bisey esirgiyorum diye napcam ki
Bilmiyorum ya icemiyorum kontrolde soylicem çok yeterli de beslenemiyorum diye dusunuyorum o yüzden kendimi kötü hissediyorumBenim dr um prof olcak yakinda ve asla vitamin önermiyor . Bol meyve vs tavsiye etti.ayrıca demir hapı verdi bu hafta oda gece iyi adam alıyorum hic rahatsz etmiyor.
Takma kafaya bebeğin gelişiyor dur ama daha sağlıklı olması ilaçla bence cokta iyi değil. Sadece vitamin sorunu ,anemi filan yoksakorkma bise olmazBilmiyorum ya icemiyorum kontrolde soylicem çok yeterli de beslenemiyorum diye dusunuyorum o yüzden kendimi kötü hissediyorumben normalde mercimek kadar hapı bile içerken 2 bardak suyla içerim bu sanki mideme oturup kaliyo çok büyük o yüzden icemiyom
Öyle bisey yok gibi tahlillerde kansızlık fln çıkmadı ama bilmiyorum gerçi meyveyi normalde hiç yemezdim ama bulantilar yüzünden meyveye çok düştüm yiyorum çok şükür onlar vitamin olur inşTakma kafaya bebeğin gelişiyor dur ama daha sağlıklı olması ilaçla bence cokta iyi değil. Sadece vitamin sorunu ,anemi filan yoksakorkma bise olmaz
Bende hem sinir hem ağlama var gerçi normalde de çok çabuk ağlayan biriyim ama hamilelikte krizlere giriyorum bazen geçen face te yabancı birinin kına gecesindeki müziğe bile ağladım haftasonu eşimin dayı kızının kınası vardı kız ağlamadi beni zor susturdularAyh b7 gebeligimde 3 kere ancak ağladım daha cok sinirliyim ,kızlarımda ağlardım bunda olgundaki gibi sinirliyim çok.ama iki gündür acaip moralim bozuk.. dokunsalar ağlıcam... napcez yaa bakalim aralik bi gelse hayrlisiyla ocak sonu doğurdum inş belki.. normalde 22 şubat doğumum.sezeryan ve yapışıklık var ondan erken oluyo
Ben de olmadı çok şükür ama çevremdekiler hep karşılaşmış öyle bi sıkıntı ile bakalım sıra bana ne zaman gelecek..Benim hamile kaldigimi öğrendiğim ilk haftalarda çok fazlaydı bu ara geçmişti iki gundur yine basladi
Sinirden çatliyabilirim şuan çat kapi şehir dışından aç ve yatili halde misafir gelinirmi yahu!!!
Insan haber vermezmi ya kim olursa olsun!!!
Çok büyük bi düşüncesizlik bence.. Anne baba olsa bile haber verilmeli.. Allah yardımcın olsun.. Ben olsam dayanamam laf sokarımSinirden çatliyabilirim şuan çat kapi şehir dışından aç ve yatili halde misafir gelinirmi yahu!!!
Sinirden çatliyabilirim şuan çat kapi şehir dışından aç ve yatili halde misafir gelinirmi yahu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?