2017 Şubat Anneleri

Yuh gercektende canm ya ben hamile oldugumu söylemedim ama biliyolar belli kv söylemiş galiba agir kaldirmama filan izin vermiyolar..valla kahvaltilik biseyler hazirladm napym sinir oldum zaten okumus ögretmen insanlar ama görgüsuzluk bu yaptiklari maksatli bisey gibi geldi bana zaten öyle davranişlari var.durduk yere stres oldum
Iki gundur belim agriyo zaten

Çok büyük bi düşüncesizlik bence.. Anne baba olsa bile haber verilmeli.. Allah yardımcın olsun.. Ben olsam dayanamam laf sokarım
Anne baba olsa cekinmem canm ya bu kadar sinir olmam yine esimin halalari enişteleri( ne alakaysa...

Cok cok cok acayip sinir olurum ve senin misafirlerede oldum. Banada gecen hafta sonu geldi haberim vardi ama resmen emrivaki yaptilar. Musaitmisiniz diye sormadan geldiler. Catladim sinirden. Esimde yoruldum diye cok uzuldu ama is isten gecti.
Yarim saat sanra sizin evde oluruz demişler aşimde hoş görmedi ama yapacak bişey yok şehir dısından geldiler çunku canim..çok sinir oldum kv yi aradim oda şok bide ona kizginligimi anlattim boyle boyle yaptilar diye zavallim bişeyde diyemedi tabi.

Evet çok açıklayıcı bir mesaj oldu di mi....
Şu an çok kizginim bütün yorgun hallerin geri geldi bu gel gitler de bi bitmedi

Selamm anneler,bugun ikili test sonucunu ogrenmeye gittik gitmisken tekrar baktik bebise,test cok sukur olumlu iyi dedi dr,5.aydan sonra karina cikar bebis dedi(konusulmustu ya burda sordum oyuzden)idrarda enfeksiyon cikti akintim cok demistim ilac verdi ve yine bacak arasi bos kiza venziyor dedi bayagi bakti ama ben bir sonraki randevuya kadar listeye yazdirmicam simdilik kiz diye seviniyoz bakalim ikinci kiz geliyor dedi dr hayirlisi olsun,cook okuyamadim insallah iyisinizdir kizlar

Üzüldüm
Nevresimlerini ver müsade iste dinlen kuzum, kendini zorlama.
Ay insanı durduk yere kötü ederler böyleleri yaa.
Normal zaman olsa en iyi şekilde ağırlarsın ama şuan kendimizi zor taşıyoz.
Maksatlı derken kötü bi niyet mi sezdin tavırlarından?
Neyse niyetini iyi tut, Allah için elinden geleni yap, çok kendine yüklenmeden.
Allah yardımcın olsun canım.

ooo sizin ev baya şanslı ikinci kız geliyosa Hayırlı olsun sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin rabbim Enfeksiyon için de geçmiş olsun inşallah atlatırsım en kısa zamanda.. Benim bebiş zaten aşağıda elimi koyunca yeri belli gibi hafiften de büyüyo

kizlar ya bn cok asiri derecede ekşi yigiyorum esimde kiziyo bebege zarar verir fazlasi fln diye ama napim istiyo canm herseyin eksisi olsun limonu alip oylece yigesim var sizce zararlimi bebege bisey olurmu

Ya ayni his bendede var 2 gun once farkettim. Bazen sagimda bazen solumda sertlik oluyo. Ama baya asagida. diyorum bebisler artik daha yukari cikmadimi. Cumartesi benim kontrolum unutmazsam sorucam

merhaba,

ben dün doktora gittim ve doktor bebek burda şu an da diye yerini gösterdi.. zaten ultrasonla bakarkende baktıgı yer orasıydı gerçi

yani en kestirme yolda tarif etmek gerekirse göbek deliğinizin neredeyse bir karış aşağısında ordaki kemik kısmın hemen üstünde.. inanamadım o kadar aşağıda olduğuna bende hatta doktorada hala ne kadar aşağıda dedim gülümsedi..

Ben de olmadı çok şükür ama çevremdekiler hep karşılaşmış öyle bi sıkıntı ile bakalım sıra bana ne zaman gelecek.. Salatalık da gaz yaparmış senin ki o yüZden olabilir belki
Salatalik surekli yemiyom ki bulantim olunca dünden beri var gaz olayım

Sinirden çatliyabilirim şuan çat kapi şehir dışından aç ve yatili halde misafir gelinirmi yahu!!!
Insan haber vermezmi ya kim olursa olsun!!!
Yuhhh yanı benim ailem bile annem babam Yengem bile artık biraz iyiysen gelelim dedi ve öyle de yaptılar dusuncesizlik ya sinir bozucu

Kızlar benimde gaz olayım hamileliğin başından beri hiç geçmedi. Sadece dönem dönem azalıyor veya çoğalıyor. Su bile içsem geğiriyorum..
Bağırsak gazı ise süt ürünlerini yediğimde daha fazla oluyor. Bitse de kurtulsak şu gaz olayından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…