Yuh gercektende canm ya ben hamile oldugumu söylemedim ama biliyolar belli kv söylemiş galiba agir kaldirmama filan izin vermiyolar..valla kahvaltilik biseyler hazirladm napym sinir oldum zaten okumus ögretmen insanlar ama görgüsuzluk bu yaptiklari maksatli bisey gibi geldi bana zaten öyle davranişlari var.durduk yere stres oldumAy yuh yaaa.
Bilmiyolar mı hamile olduğunu canım?
Çok ayıp.
Ben 16+5 teyim daa kendi yemeğimi yapamıyom. Kaldı ki misafir ağırlamak.
Yazık sen daha yeni kendine gelmeye çalışıyon yorma kendini.
Dışardan söyleyin gerekirse.
Aynen canim laf soktum kaçarmiÇok büyük bi düşüncesizlik bence.. Anne baba olsa bile haber verilmeli.. Allah yardımcın olsun.. Ben olsam dayanamam laf sokarım
Anne baba olsa cekinmem canm ya bu kadar sinir olmam yine esimin halalari enişteleriÇok büyük bi düşüncesizlik bence.. Anne baba olsa bile haber verilmeli.. Allah yardımcın olsun.. Ben olsam dayanamam laf sokarım
Yarim saat sanra sizin evde oluruz demişler aşimde hoş görmedi ama yapacak bişey yok şehir dısından geldiler çunku canim..çok sinir oldum kv yi aradim oda şok bide ona kizginligimi anlattim boyle boyle yaptilar diye zavallim bişeyde diyemedi tabi.
Cok cok cok acayip sinir olurum ve senin misafirlerede oldum. Banada gecen hafta sonu geldi haberim vardi ama resmen emrivaki yaptilar. Musaitmisiniz diye sormadan geldiler. Catladim sinirden. Esimde yoruldum diye cok uzuldu ama is isten gecti.
Yuh gercektende canm ya ben hamile oldugumu söylemedim ama biliyolar belli kv söylemiş galiba agir kaldirmama filan izin vermiyolar..valla kahvaltilik biseyler hazirladm napym sinir oldum zaten okumus ögretmen insanlar ama görgüsuzluk bu yaptiklari maksatli bisey gibi geldi bana zaten öyle davranişlari var.durduk yere stres oldum
Iki gundur belim agriyo zaten
ooo sizin ev baya şanslı ikinci kız geliyosaSelamm anneler,bugun ikili test sonucunu ogrenmeye gittik gitmisken tekrar baktik bebise,test cok sukur olumlu iyi dedi dr,5.aydan sonra karina cikar bebis dedi(konusulmustu ya burda sordum oyuzden)idrarda enfeksiyon cikti akintim cok demistim ilac verdi ve yine bacak arasi bos kiza venziyor dedi bayagi bakti ama ben bir sonraki randevuya kadar listeye yazdirmicam simdilik kiz diye seviniyoz bakalim ikinci kiz geliyor dedi dr hayirlisi olsun,cook okuyamadim insallah iyisinizdir kizlar
Küstüm herkese arka odadayim
Bu duygusal değişimler çok normal hepimiz yaşıyoruz zaman zaman..Küstüm herkese arka odadayim
Ya ayni his bendede var 2 gun once farkettim. Bazen sagimda bazen solumda sertlik oluyo. Ama baya asagida. diyorum bebisler artik daha yukari cikmadimi. Cumartesi benim kontrolum unutmazsam sorucam
Salatalik surekli yemiyom ki bulantim olunca dünden beri var gaz olayımBen de olmadı çok şükür ama çevremdekiler hep karşılaşmış öyle bi sıkıntı ile bakalım sıra bana ne zaman gelecek..Salatalık da gaz yaparmış senin ki o yüZden olabilir belki
Yuhhh yanı benim ailem bile annem babam Yengem bile artık biraz iyiysen gelelim dedi ve öyle de yaptılar dusuncesizlik ya sinir bozucuSinirden çatliyabilirim şuan çat kapi şehir dışından aç ve yatili halde misafir gelinirmi yahu!!!
Insan haber vermezmi ya kim olursa olsun!!!
Nasıl ya benimkini pat diye söyledi.Ay bende meraktan çatladım.
Kesin bişi diyemem, görünmüyo dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?