kizlar ya bn cok asiri derecede ekşi yigiyorum esimde kiziyo bebege zarar verir fazlasi fln diye ama napim istiyo canm herseyin eksisi olsun limonu alip oylece yigesim var sizce zararlimi bebege bisey olurmu
Nasıl ya benimkini pat diye söyledi.
Aynı benim de işte ilk başlarda fenaydim bi ara geçti bi süredir yoktu iki gundur dinle bugün yine yoğun ve fena midem şişti resmen yineKızlar benimde gaz olayım hamileliğin başından beri hiç geçmedi. Sadece dönem dönem azalıyor veya çoğalıyor. Su bile içsem geğiriyorum..
Bağırsak gazı ise süt ürünlerini yediğimde daha fazla oluyor. Bitse de kurtulsak şu gaz olayından...
İyyy tuhaf oldum yaaaaa ağzımı sulandirdinizBişey olmaz canım merak etme :)
Miden sağlamsa sıkıntı yok :)
Benim yengem kilo kilo limon yerdi hamileliğinde,bir şeyde olmadı. Canın istiyorsa ye limonu. Gece gece benim bile canım istedi şimdi :)))
Uydurmasin eşin canım ne istiyorsa ye boşver ne zararı olsun ekşinin hem vücudunun ihtiyacı olmasa canın cekmez kikizlar ya bn cok asiri derecede ekşi yigiyorum esimde kiziyo bebege zarar verir fazlasi fln diye ama napim istiyo canm herseyin eksisi olsun limonu alip oylece yigesim var sizce zararlimi bebege bisey olurmu
Aynı benim de işte ilk başlarda fenaydim bi ara geçti bi süredir yoktu iki gundur dinle bugün yine yoğun ve fena midem şişti resmen yineve buda bulantimi tetikliyo sanırım
Bence benim dr ya tecrübesiz ya da hata yapmaktan korkuyo, garantici bi tip.
Malesef canim gunun talihsizligini yaşiyorum hayir o samimiyetide vermedim inan cok sacma ve anlamsiz geliyo yaptiklari sinirleniyorum....Yuhhh yanı benim ailem bile annem babam Yengem bile artık biraz iyiysen gelelim dedi ve öyle de yaptılar dusuncesizlik ya sinir bozucu
Hahayyy bunlar hamilelik bulantısıyla alakalı değil ki normal de de inanılmaz igreeeennnncccccBenim bulantılar tamamen bitti çok şükür ama ağır kokularda hala kötü oluyorum.
Az önce dışardan binanın giriş kapısını açtığımda burnuma iğrenç bi ayak kokusu geldi. İçim bulandı.
Sonra asansöre bi teyze bindi. Mübarek sanki yarım kilo sarımsak yemiş.Öldüm bittim inene kadar. Eve zor attım kendimi
Anlıyorum canım bende sinir olurdum normalde misafir den kaçmak değil tabiki bu şuan ruh halimiz farklı ve tam olarak vücudumuz rahat değil yatmak kalkmak istiyoruz tuhafiz ve bu yüzden çekilmez geliyo bunlar hele ki bide habersiz hazırlıksız pat diye gelmeleri çok kötü olmuşMalesef canim gunun talihsizligini yaşiyorum hayir o samimiyetide vermedim inan cok sacma ve anlamsiz geliyo yaptiklari sinirleniyorum....
dimiiii yaniii o saniyo zarar vericek insani kuruntuda birakiyo. eksi olsunda neolursa olsun yigiyorum vallaa hem demmekki kizim istiyomusUydurmasin eşin canım ne istiyorsa ye boşver ne zararı olsun ekşinin hem vücudunun ihtiyacı olmasa canın cekmez kihamilelik farklı birşey sonuçta.
ayyy canm ya kusura bakma soyledim oyle ama bianlik bosluguma geldi.Bişey olmaz canım merak etme :)
Miden sağlamsa sıkıntı yok :)
Benim yengem kilo kilo limon yerdi hamileliğinde,bir şeyde olmadı. Canın istiyorsa ye limonu. Gece gece benim bile canım istedi şimdi :)))
Öyle oldu canm malesefAnlıyorum canım bende sinir olurdum normalde misafir den kaçmak değil tabiki bu şuan ruh halimiz farklı ve tam olarak vücudumuz rahat değil yatmak kalkmak istiyoruz tuhafiz ve bu yüzden çekilmez geliyo bunlar hele ki bide habersiz hazırlıksız pat diye gelmeleri çok kötü olmuş
Gozunuz aydin seda,d vitaminini saglik ocagindan verdiler bana,dr a soyledim suan gunes var vitamini aliyoruz herhalukarda gerek varmi kullanmaya suan dedim gunes gidince kisin ic dedi dr saglikla gelsin bebisin insallahslm hamişler misafirim gitti çok şükür ve canım çıktı onlar gider gitmez hemen doktora gittik muayne günümde geçmişti onlar varken gidemedik ikili testler normal çıkmış üçüncü teste gerek yok bence dedi doktor bizde siz bilirsiniz dedik veeeee cinsiyeti kızmış son muaynede erkek gibi demişti birde d vitaminine baktırmıştım ben 6 çıkmış çok düşükmüş d vitamini için suda çözünen gazoz tarzı bir ilaç verdi d vitamininize baktırın kızlar ben bu testi kendim vermiştim doktor istememişti iyikide baktırmışım bebişin kemik gelişimi için çok önemliymiş
Bende artık canım birşeyler istesin istiyorum ya.. Böyle bayıla bayıla yiyim hamilelik yaşayayımdimiiii yaniii o saniyo zarar vericek insani kuruntuda birakiyo. eksi olsunda neolursa olsun yigiyorum vallaa hem demmekki kizim istiyomus
Bana dr un verdigi vitamin ilacinin icinde d3 vitaminide mevcut hatta calsiyum magnezyum dahi var ve ayri ayri almaktansa daha kolay oluyo böyleGozunuz aydin seda,d vitaminini saglik ocagindan verdiler bana,dr a soyledim suan gunes var vitamini aliyoruz herhalukarda gerek varmi kullanmaya suan dedim gunes gidince kisin ic dedi dr saglikla gelsin bebisin insallah
En iyisi canim suan icmiyirum valla ilac beklemedeyimkendimi meyve ve sebzeye vrdim nezaman bulantim olmazsa ozaman iciyorum:))Bana dr un verdigi vitamin ilacinin icinde d3 vitaminide mevcut hatta calsiyum magnezyum dahi var ve ayri ayri almaktansa daha kolay oluyo böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?