2017 Şubat Anneleri

kizlar ya bn cok asiri derecede ekşi yigiyorum esimde kiziyo bebege zarar verir fazlasi fln diye ama napim istiyo canm herseyin eksisi olsun limonu alip oylece yigesim var sizce zararlimi bebege bisey olurmu

Bişey olmaz canım merak etme :)
Miden sağlamsa sıkıntı yok :)
Benim yengem kilo kilo limon yerdi hamileliğinde,bir şeyde olmadı. Canın istiyorsa ye limonu. Gece gece benim bile canım istedi şimdi :)))

Aynı benim de işte ilk başlarda fenaydim bi ara geçti bi süredir yoktu iki gundur dinle bugün yine yoğun ve fena midem şişti resmen yine ve buda bulantimi tetikliyo sanırım

@bahar7684 , canım bi psikolojik destek mi alsan bir kaç seans ?
Ruh halin pek iyi yansımıyor buraya..
Yani muhtemelen hormonlardan kaynaklanıyordur ama bir destek sana iyi gelecekse neden olmasın ki ?

Benim yengem kilo kilo limon yerdi hamileliğinde,bir şeyde olmadı. Canın istiyorsa ye limonu. Gece gece benim bile canım istedi şimdi :)))
İyyy tuhaf oldum yaaaaa ağzımı sulandirdiniz

kizlar ya bn cok asiri derecede ekşi yigiyorum esimde kiziyo bebege zarar verir fazlasi fln diye ama napim istiyo canm herseyin eksisi olsun limonu alip oylece yigesim var sizce zararlimi bebege bisey olurmu
Uydurmasin eşin canım ne istiyorsa ye boşver ne zararı olsun ekşinin hem vücudunun ihtiyacı olmasa canın cekmez ki hamilelik farklı birşey sonuçta.

Aynı benim de işte ilk başlarda fenaydim bi ara geçti bi süredir yoktu iki gundur dinle bugün yine yoğun ve fena midem şişti resmen yine ve buda bulantimi tetikliyo sanırım

Benim bulantılar tamamen bitti çok şükür ama ağır kokularda hala kötü oluyorum.
Az önce dışardan binanın giriş kapısını açtığımda burnuma iğrenç bi ayak kokusu geldi. İçim bulandı.
Sonra asansöre bi teyze bindi. Mübarek sanki yarım kilo sarımsak yemiş. Öldüm bittim inene kadar. Eve zor attım kendimi

Yuhhh yanı benim ailem bile annem babam Yengem bile artık biraz iyiysen gelelim dedi ve öyle de yaptılar dusuncesizlik ya sinir bozucu
Malesef canim gunun talihsizligini yaşiyorum hayir o samimiyetide vermedim inan cok sacma ve anlamsiz geliyo yaptiklari sinirleniyorum....

Hahayyy bunlar hamilelik bulantısıyla alakalı değil ki normal de de inanılmaz igreeeennnnccccc benim de geçti gibi demiştim ama dünden bugüne hortladi agzim tuhaf yine yemek yapabildim bugün çok şükür o kadar hassas değilim ama yedikten sonra bi tuhaf oluyorum

Malesef canim gunun talihsizligini yaşiyorum hayir o samimiyetide vermedim inan cok sacma ve anlamsiz geliyo yaptiklari sinirleniyorum....
Anlıyorum canım bende sinir olurdum normalde misafir den kaçmak değil tabiki bu şuan ruh halimiz farklı ve tam olarak vücudumuz rahat değil yatmak kalkmak istiyoruz tuhafiz ve bu yüzden çekilmez geliyo bunlar hele ki bide habersiz hazırlıksız pat diye gelmeleri çok kötü olmuş

Uydurmasin eşin canım ne istiyorsa ye boşver ne zararı olsun ekşinin hem vücudunun ihtiyacı olmasa canın cekmez ki hamilelik farklı birşey sonuçta.
dimiiii yaniii o saniyo zarar vericek insani kuruntuda birakiyo. eksi olsunda neolursa olsun yigiyorum vallaa hem demmekki kizim istiyomus

ayyy canm ya kusura bakma soyledim oyle ama bianlik bosluguma geldi.

Öyle oldu canm malesef

slm hamişler misafirim gitti çok şükür ve canım çıktı onlar gider gitmez hemen doktora gittik muayne günümde geçmişti onlar varken gidemedik ikili testler normal çıkmış üçüncü teste gerek yok bence dedi doktor bizde siz bilirsiniz dedik veeeee cinsiyeti kızmış son muaynede erkek gibi demişti birde d vitaminine baktırmıştım ben 6 çıkmış çok düşükmüş d vitamini için suda çözünen gazoz tarzı bir ilaç verdi d vitamininize baktırın kızlar ben bu testi kendim vermiştim doktor istememişti iyikide baktırmışım bebişin kemik gelişimi için çok önemliymiş

Gozunuz aydin seda,d vitaminini saglik ocagindan verdiler bana,dr a soyledim suan gunes var vitamini aliyoruz herhalukarda gerek varmi kullanmaya suan dedim gunes gidince kisin ic dedi dr saglikla gelsin bebisin insallah

dimiiii yaniii o saniyo zarar vericek insani kuruntuda birakiyo. eksi olsunda neolursa olsun yigiyorum vallaa hem demmekki kizim istiyomus
Bende artık canım birşeyler istesin istiyorum ya.. Böyle bayıla bayıla yiyim hamilelik yaşayayım yok ya hep normal normal devam ediyorum.

Gozunuz aydin seda,d vitaminini saglik ocagindan verdiler bana,dr a soyledim suan gunes var vitamini aliyoruz herhalukarda gerek varmi kullanmaya suan dedim gunes gidince kisin ic dedi dr saglikla gelsin bebisin insallah
Bana dr un verdigi vitamin ilacinin icinde d3 vitaminide mevcut hatta calsiyum magnezyum dahi var ve ayri ayri almaktansa daha kolay oluyo böyle

Bana dr un verdigi vitamin ilacinin icinde d3 vitaminide mevcut hatta calsiyum magnezyum dahi var ve ayri ayri almaktansa daha kolay oluyo böyle
En iyisi canim suan icmiyirum valla ilac beklemedeyimkendimi meyve ve sebzeye vrdim nezaman bulantim olmazsa ozaman iciyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…