- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
E- bebekte pierre cardin bebek arabası %67 indirime girmiş. Sitesinden bakın isterseniz.
Ya kızlar bulantilar gitmişti arada geliyordu ama önceki gibi değildim ama ne yersem yine agzimda tuhaf bi tat vardı ama dünden beri yine bulaniyom benbide acayip gaz var dün öldüm resmen varmı böyle olan gecmicekmi bu bulantı korkuyorum gitmisken niye geldi bi terslik mi var acaba diye
decavit i bıraktım ben zaten farklı bir vitamin aldım ama anlamadığım bana tahlil yapmadan direk vitamine başladı bakalım belki haftaya tahlil yapar. a vitaminin fazlası zararlıymış çocuğa nasıl anlıycam fazla aldığımı.
Bana daha var ya ne yana donsem lip oraya geliyo bebek cok komik ya varya sanki ucurumdan dusmus gibi balik gubi bisi kayiuo yattigim yere harbi bazen gidiklaniuo gbi oluyom ya rabbim bu duyguyu olmayan herkese nasip etsin gercekten cok guzel seyler bunlar rabbim kucaklamayi da nasio etsin yaaaa
Evet baya aşağıda geliyor elime sertlik... doğrudur yaniSelamm anneler,bugun ikili test sonucunu ogrenmeye gittik gitmisken tekrar baktik bebise,test cok sukur olumlu iyi dedi dr,5.aydan sonra karina cikar bebis dedi(konusulmustu ya burda sordum oyuzden)idrarda enfeksiyon cikti akintim cok demistim ilac verdi ve yine bacak arasi bos kiza venziyor dedi bayagi bakti ama ben bir sonraki randevuya kadar listeye yazdirmicam simdilik kiz diye seviniyoz bakalim ikinci kiz geliyor dedi dr hayirlisi olsun,cook okuyamadim insallah iyisinizdir kizlar
kizlar ya bn cok asiri derecede ekşi yigiyorum esimde kiziyo bebege zarar verir fazlasi fln diye ama napim istiyo canm herseyin eksisi olsun limonu alip oylece yigesim var sizce zararlimi bebege bisey olurmu
benim kinde de var ama yetmemiş zaten aynı ilacı kullanıyırduk senle sanırım vinelac benim bayağı düşükmüş yaBana dr un verdigi vitamin ilacinin icinde d3 vitaminide mevcut hatta calsiyum magnezyum dahi var ve ayri ayri almaktansa daha kolay oluyo böyle
Cikarmam başından beri hiç olmadı şükür ama hep midem agzimda gezdim rahatlamistim biraz yine geldi bende anlamadım sıcak tetikliyo galiba geçenlerde hava serindi burda ve ben rahattim iki gundur sıcak ve yine bulaniyomCanım sen demiştin sanırım chicco nun liteway kullandım diye ben onu gördüm geçen bir mağazada hem fiyati çok uygundu (seyahat sistemlere göre) hem de gerçekten baya hafifti
Ben de iki gündür çok kötüyümsabah fena halde susamış uyandım bir bardak su içtim içtiğim gibi sonra gün içinde ne yediysem çıktı anlamadim niye geri geldi bu bulantı
Ben de zararlı diye duymuştum ve hemen decavit e baktım 100 birim birşey vardı mg gibi ondan fazlası zararliymis decavitte de tam o kadar vardı. Daha fazla almayız ciğer falan yemezsek sanırım
Ayyy inşallah tatlım
Evet baya aşağıda geliyor elime sertlik... doğrudur yani
Eğer öyleyse benim bebek ekşi suratlı doğacak o kadar ekşi yiyorum ki.... gece gece kalkıp turşu yiyorum
Bende artık canım birşeyler istesin istiyorum ya.. Böyle bayıla bayıla yiyim hamilelik yaşayayımyok ya hep normal normal devam ediyorum.
ayy yerim ben o suratiCanım sen demiştin sanırım chicco nun liteway kullandım diye ben onu gördüm geçen bir mağazada hem fiyati çok uygundu (seyahat sistemlere göre) hem de gerçekten baya hafifti
Ben de iki gündür çok kötüyümsabah fena halde susamış uyandım bir bardak su içtim içtiğim gibi sonra gün içinde ne yediysem çıktı anlamadim niye geri geldi bu bulantı
Ben de zararlı diye duymuştum ve hemen decavit e baktım 100 birim birşey vardı mg gibi ondan fazlası zararliymis decavitte de tam o kadar vardı. Daha fazla almayız ciğer falan yemezsek sanırım
Ayyy inşallah tatlım
Evet baya aşağıda geliyor elime sertlik... doğrudur yani
Eğer öyleyse benim bebek ekşi suratlı doğacak o kadar ekşi yiyorum ki.... gece gece kalkıp turşu yiyorum
Cikarmam başından beri hiç olmadı şükür ama hep midem agzimda gezdim rahatlamistim biraz yine geldi bende anlamadım sıcak tetikliyo galiba geçenlerde hava serindi burda ve ben rahattim iki gundur sıcak ve yine bulaniyom
ayy yerim ben o surati
Olabilir valla canım burası felaket sıcak resmen eriyorum oturduğum yerde... şöyle yayla falan olsa da gitsekkk
Nerdesin ki sen :) burası da sıcak ama en azından nem yok akşamları güzel serin trabzon a yaylalara mi cikaydik
Doğsun ahhhh ahh ısıracam minik poposunu daaa
O zaman da donuyoz deriz bebek usicek deriz deriz biz hep birşeylerGaziantep canım burası da serin normalde geceleri ama benim evim çok sıcak
Bir balkonum var serin orda da yatamıyorum eşim kızıyor bana bakarlarmış yan binadakiler
Ah şu kış bi geleydiallahtan kışın doğum yapcaz
Yorum yapip seni doldurmicam :)Merhaba bayanlar...her aksam elimj karnima koyup mesajlarinizi okuyorum ..16+3 deyi arada bi hareketlilik oluyo ama gaz midir bilemiyorum...bir haftadir memlekette ailin yaninda kaliyorum..esim yanindayken cok ilgilidir ama uzakta olunca bekleeigim ilgiyi goremedim ve sinir oldumkendiai de ailesinin yaninda kaliyo ..ben aramasam arayip sordugu da yok...bi de bugun benden izin istiyo ..haftasonu bekar arkadaslariyla tatile gidecekmis beyefendi... izin vermesem gitmez ama uzulmesini de istemiyorum...azicik ilgi gosterse kafama bile takmam ama boyle olunca canim sikiliyor
O zaman da donuyoz deriz bebek usicek deriz deriz biz hep birşeyler
Yok benimki o degil osteocare düsükmu bilmiyorm ama işime geliyo ayri ayri kullanmaktansa tek hapla hepsini almakbenim kinde de var ama yetmemiş zaten aynı ilacı kullanıyırduk senle sanırım vinelac benim bayağı düşükmüş ya
Ben de 7 kilo almisimmmmReyhan idrar iltihabı kız bebek de daha fazla oluyor nedense bebeğinin cinsiyeti ney acaba ? Ayrıca avakado yaprağı azıcık ayda 3 gün sabah aksam aç ve uyumadan önce 2 şer bardak 5.dk kaynattigin avakado çayını iç. Bildiğim hamile kalmayida kolaylastiriyor zararlı degil ama yinede araştır.yalnız şok olacaksın ilaç filan halt etmiş anında yokediyo iltihabı.. inan çok çektim bunu biri söyleye ne kadar.dua edeceksin bana. Ama yinede araştır bi .
K8zlar ben 7 kilo alem 15 .haftamyatmak5an herhalde kanamam olmuştu da.. gebeliğin çok agirgeciyo hala tıkınıyorum bi çok seyden..
Biri bebek arabasimi dedibanuelis baktıgim ve almak için heycanlandigim tek şey şuanda ama daha çok erken biraz daha büyüsun bebis
Aynen canim bide internetten baktigim markatla alakali şikayet sayfalarina bakiyorum şikayet varmi diye chicco nun urban plus olanina baktim bende onu çok begendim hafifmiş ama kullanişlimi bilmiyorm hemen almiycam indirim filan yakalarsam belki anca öyle alırim seyahat sistem dedigin travel olanlardan bahsediyosun dimiEvettt ben baktım biraz piyasa araştırması yapim dedim seyahat sistemler çok güzel ama çok kaba ve ağır biraz daha düşünmeliyim hem o arada bebiş de büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?