- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Aynen ben de bakıyorum şikayetlere kullanıcı yorumlarınaAynen canim bide internetten baktigim markatla alakali şikayet sayfalarina bakiyorum şikayet varmi diye chicco nun urban plus olanina baktim bende onu çok begendim hafifmiş ama kullanişlimi bilmiyorm hemen almiycam indirim filan yakalarsam belki anca öyle alırim seyahat sistem dedigin travel olanlardan bahsediyosun dimi
Aynen ben de bakıyorum şikayetlere kullanıcı yorumlarınaSürekli takip etmek lazım düştüğü zaman alırız. Evet travel olanları canım hani hem araba koltuğu hem çanta falan olabiliyor ya hoşuma gidiyor ama aradığım fiyat aralığındakiler çok da hafif değil
Günaydın :)Günaydın kızlarr. 17+0 olacağım ve ben hareketlerini hissetmeye başladım pıt pıt özellikle sabahları.. bnm oğlan sabah erkenci olacak belli oldu:) Hisseden varmı bnm gibi?
Geçmiş olsun çok. Evet yaptım 40 tane yazdım yakından başlayarak sıraladım bir şekilde hayırlısı olsun hakkımızdaBu arada önceki gece yine hastanelik oldum gazdan. Meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. O da ekstra bulantı yaparmış. Yek dozluk ilacı içtim bir de metpamid verdiler, günde 2 kez içtim 2 gündür bulantım falan kalmadı artık :) 2 gün önce resmen ölüyordum.
Bir de kaç gündür şu tayin işleri ile uğraştım stresi yetti onun. İnşallahh iyi bir okul olur bebeğime uzak olmaz.
Salliala yaptın mı tercihleri?
Ben de 40 doldurabilmek için uğraştım çok, evin karşısındaki Anadolu teknik liseyi yazarken çok düşündüm inşallah pişman olmam. Sen hiç lise yazdın mı?Geçmiş olsun çok. Evet yaptım 40 tane yazdım yakından başlayarak sıraladım bir şekilde hayırlısı olsun hakkımızdaErken açıklanır belki ya ne dersin ben en gec pazartesi belli diye düşünüyorum.
canım böyle şeyler düşünme. zor gerçekten ama bunları düşünüp bebişlere stres yaşatmaya gerek yok. Allah tüm herkesin bebişine ailesine kendisine saglık versin. ben bunları düşünme taraftarı degilim o gün gelsin ne yaşanması gerekse yaşanır ama benim nacizhane fikrim şimdiden bebişlere bunu yapmayalımKızlar bel açıklığı nedir ya. Şimdi okudum biri yazmış. 5 aylık bebeğinin bel açıklığı varmış doktor sonlandıralım demiş zaten kötü rüya gördüm dün gece. 5 aylık oluncaya kadar belli olmamış mı başıma gelse ne yaparım, düşün düşün mahvoldum.
Bana ilaç vermedi kan değerlerim iyi olduğu için. Fakat şuan enfeksiyon sebebiyle ilaç kullanıyorum canm. İhtiyacın yoksa geç başlamanda sıkıntı yok bence. Mesela kan hapına 21. Haftaya kadar ihtiyacın yok dedi doktorumArkadaşlar doktorunuz 12. Haftadan sonra hangi ilaçları verdi?lütfen yazar mısınız.benimki biraz ilgisiz gibi geldi..
ben 2 doktora gidiyorsum canım biri vitamin verdi digeri bişi vermedi ama ikiside önümüzdeki ay kan ilacına başlayacaz dedi. benim doktorlardan biri kilo ve tansiyon bakıyor biri bakmıyor. ama ben çok takmıyorum o kısmı tansiyon problemim yok çok şükür kilo da bu ara alıyorum sanki aman bebiş saglıklı olsun verilir :)Arkadaşlar doktorunuz 12. Haftadan sonra hangi ilaçları verdi?lütfen yazar mısınız.benimki biraz ilgisiz gibi geldi..
boşver yaaa sal gitsinBenim de çok gaz oluyor eşim artık bıktı bendenÇok utanıyorum ya ama içimde kalsa da acayip sıkıntılı bir durum ne yapayım yani...
Arkadaşlar doktorunuz 12. Haftadan sonra hangi ilaçları verdi?lütfen yazar mısınız.benimki biraz ilgisiz gibi geldi..
aynı benNekadar ince düşünceli annelersizin
Benim aklıma bile gelmiyo bebeği aç koydum diye düşünmek.
Ay ne geniş bi anne adayıyım ben öyle
Bastonlar kac yastan itibaren kullanliyoki canim yeni dogan için uygn olmaz heraldeBebek arabası konusunda oğlumda farklı zamanlarda tam 3 araba değiştirdik.İlki beni görsün diye çift yönlü olsun dedim yatabilsin uyuyabilsin diye geniş rahat olsun istedim bir müddet sonra tasimasi ,kullanimi ağır olduğundan zor oldu.ikincisi çabucak kırıldı.sonuncusunda baston tipi aldım kraftin en uzun onu kullandım.aradığınız ozellikleri sıralayın bence araba bagajına falan sigmasi da önemli.ama alisverisi bile çok keyifli oluyor.saglicakla kullansinlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?