2017 Şubat Anneleri

Özellikle erkek anneleri için bu mesajım :)
İlk oğlumu doğduğu 7.ci gün sünnet ettirdik. Hem peygamberimizin sünneti olduğu için,hem bebeğin idrarı 7.ci gün itibari ile antibiyotik etkili olup çabuk iyileştirdiği için.
Lokal anestezi olması ve psikolojik olarak etkilenmiyor olmalarıda bonus tabi. Doğum öncesi bu kararı alıp doğum sonrası caymaya ramak kala annemin ve eşimin zoru ile yaptırdık sünneti:).
Oğluma tek doz dahi ağrı kesici vermeden 3-4 günde tek bir acı ağlaması yaşamadan atlattık. Zaten en hareketsiz oldukları dönem.
Allah izin verirse bu oğlumu da 7.ci gün sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Bütün erkek analarına tavsiyemdir :)

Ne güzel yapmssn canm bende erkek olursa hemen sunnet ettiririm ayni fikirdeyim senle

Bastonlar kac yastan itibaren kullanliyoki canim yeni dogan için uygn olmaz heralde
Evet yeni doğan için kullanılması uygun olmaz.ozellikle yatar pozisyonun rahat olması gerekir ben yanılmıyorsan 1,5 yaslarinda kullanmaya başlamıştım bastona.ama inanilmaz hafif ve rahat oluyor

Benim hiç y
Benim hiç yürüme mesafesinde bi okul yok maalesef tek vasıta olan da 4 5 okul var ilk sıralara yazdım merkez de 40 ar kişilik sınıflar elim mahkum.. Her tür var ama lise ilk ondan sonrada. Çünkü yakında yoktu olsaydı yine yazardım. Karışık hepsinden var gönlüm ortaokuldan yana ilkokuldan geçeceğim çünkü 3 yıllık öğretmenim açıkçası direk lisede sınıf yönetiminde sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. Bende 41 î açmadım ama branş ingilizce olup 40 tercihen toplamda 69 civarı kontenjandan yerlesemeyeceksem dağ tepe mahremiyet yeri gelir diye düşündüm. Hamile ve tek başıma zorlanırım diye açmadım.. bende ona pişman olmam inşaallah.

Varya 2 haftadır memleketteyim öyle pisboğaz yedim ki kimbilir kaç kilo aldım bu hamurlardan. Tartı da yok. Salı dönüp Şok yaşayacağıma eminim ama her sabah arkadaşlarla kahvaltı buluşmaları Deniz kenarı tıkınmaları gece sahilde atıştırmalar hep devam.

Ben özelde anaokulu ilkokul çalıştım yıllarca sonra ortaokul çok rahat geldi sadece evrak işi var ama kolejde de vardı az bile geldi yanında. Liseden korkuyorum ben de. 1.62 boy zaten küçük de gösteriyorum. 3 yılın dolduysa il içi yaparsın 41 açmadım diye üzülme hiç. Kaç puanın var?

Tadını çıkar kuzumm. Eve dönünce sağlıklj bir beslenme programı ile kilo alımını durdurursun
Ben fazla kiloluyum. Bir de şeker hastalığına yatkınlığım var. Gebelik şekeri korkutuyor. Ayrıca oğlumda aldığım kiloları vermek için çok uğraştım,çok üzüldüm. O yüzden şuanda kilo almak çok korkutuyor beni.

Il içi kurtarmaz beni eşim Sakarya ben istanbul kalıyorum hemde İstanbul'da 2. Yıl buraya da es Durumu ile gelmiştim. Aynen bende 160 boy boy bi de çocuklarla eğlenmeyi seven alışan bir öğretmenin lisede bunu kullanırlar zorlanırım diye korkuyorum. Ama gelirse alışacağız mecbur bir şekilde. Orta okulda ilk yıl çalıştım bende köy okulu öğrenci de az çok zevkli geçmişti ki o sene tüm kademelere girdim 2 den 8 e yine de tat alarak yapmıştım. Evet maalesef evrak işi çok sınıfın kalabalık olmasından da cabası olacak gibi görünüyor..

Ilk 1 yilda tavsiye edilmiyor

Bende üç aylıktı yaptırdım. Gerçekten çok rahat ettik. Hiç acısı ağrısı olmadan atlattık. Hemende iyileşti zaten. Buda erkek olursa bunuda hemen yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…