- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
beeeennnnkızlar benim gibi hala cinsiyetini öğrenemeyen var mı
Ben çok araştırdım. Kendi drumuz dahil birkaç çocuk drunada danıştım ve hepside onay verirnce yaptırdım. Bir zararrınıda görmedik şükür. Neden tavsiye edilmiyor?Ilk 1 yilda tavsiye edilmiyor
Bence de erken daha. Ben dayanamadım birkaç kıyafet aldım ama başka birşey almam. Gerçi bebek arabası var evde. Beşik falan alacağım 7. Aydan sonraBiri bebek arabasimi dedibanuelis baktıgim ve almak için heycanlandigim tek şey şuanda ama daha çok erken biraz daha büyüsun bebis
16 haftalik canım. Sen 2 hafta öncesini daha net gormustun. Bu arada bu bacak arası. Doktor erkek dedi bide size soriim dedimcanım bu tam görunmuyo ki ne kadarlık ki
Sünnetin kendisinden dolayi deil. Eger bir zorunluluk yoksa, ilk 1 yilda anestezi almasi uygun deil bebisin. Ama bir patoloji vardir, yapilmasi gerekiyordur o zmn ayriBen çok araştırdım. Kendi drumuz dahil birkaç çocuk drunada danıştım ve hepside onay verirnce yaptırdım. Bir zararrınıda görmedik şükür. Neden tavsiye edilmiyor?
Çok güzel bi tavsiye oldu hem de teşekkür ederizÖzellikle erkek anneleri için bu mesajım :)
İlk oğlumu doğduğu 7.ci gün sünnet ettirdik. Hem peygamberimizin sünneti olduğu için,hem bebeğin idrarı 7.ci gün itibari ile antibiyotik etkili olup çabuk iyileştirdiği için.
Lokal anestezi olması ve psikolojik olarak etkilenmiyor olmalarıda bonus tabi. Doğum öncesi bu kararı alıp doğum sonrası caymaya ramak kala annemin ve eşimin zoru ile yaptırdık sünneti:).
Oğluma tek doz dahi ağrı kesici vermeden 3-4 günde tek bir acı ağlaması yaşamadan atlattık. Zaten en hareketsiz oldukları dönem.
Allah izin verirse bu oğlumu da 7.ci gün sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Bütün erkek analarına tavsiyemdir :)
Ya arkadaşlar kusura bakmayın size yansıttı m. Eşime çok kızdım tam bir odun.hastalanan eli titriyor bişi olursa diye ama normalde hiç takmıyor. Kendini benimle yaristiriyor ya o da çok yoruluyormus. Ondan arka odaya gittim kapıyı kilitledi.m. pis kaka koca işte.Hayırdım canım?
Kime küstün?
Arka oda nere?
Haklısın bugün yeni bir başlangıç yaptım inşallah iyi gelir gelmezse terapi alırım ne yapsak.Bu duygusal değişimler çok normal hepimiz yaşıyoruz zaman zaman..Ama kafanda büyütme hiç birşeyi unutma her şey hormonlardan
Kız Allah iyiliğini versin. Evde kız evde arka oda. Kocaman kızdım kendimi cezalandırdim.
Haklısın hakkını helal et herkesin kendi sıkıntısı var zaten bi de ben. Sanırım regl dönemimé denk geldi normalde de çok zorlanıyorum. Eskiden regl zamanları deli fişek oluyordum bu tepki obdan da geliyor olabilir.A Armaganhayat , canım bi psikolojik destek mi alsan bir kaç seans ?
Ruh halin pek iyi yansımıyor buraya..
Yani muhtemelen hormonlardan kaynaklanıyordur ama bir destek sana iyi gelecekse neden olmasın ki ?
Ben de aynı durumdayım. Diyabet geçirdim çünkü. Şimdi hep bi diyet hep bi diyet. Dikkat edicem ben de 82 kiloyum yani boy 1 65 işte sen düşün beni.17+2 den günaydınlar herkese
Hayırlı cumalar diliyorum
Uykum var ama bir türlü uyuyamıyorum çünkü tam 1 saattir oğluş içerde karete yapıyor sanırım.
Normalde sabahları karnımı doyurmadan hissedemezdim ama bu sabah pek hareketliyiz. Dün gece mide kazınmalarına dayanamayarak gece 12 de sofra kurdum kendime.
Karnımı bir güzel doyurup uyudum.
Galiba bu hareketlenme gece yediklerim için bir teşekkür mesajı.
Tabi bu gece yeme olayı son olsun istiyorum çünkü fazla kilodan çoook korkuyorum. Bir yanda açlık hissi öte yanda kilo derdi... Bir an önce doğursam daha iyi olacak galiba
Afiyet olsun canim.ben de kacinamadigim durumlarda tadını cikariyorum valla dönüşte dikkat edersin artıkVarya 2 haftadır memleketteyim öyle pisboğaz yedim ki kimbilir kaç kilo aldım bu hamurlardan. Tartı da yok. Salı dönüp Şok yaşayacağıma eminim ama her sabah arkadaşlarla kahvaltı buluşmaları Deniz kenarı tıkınmaları gece sahilde atıştırmalar hep devam.
Ahhh kuzum ya en iyisi bile bazen odunlasiyo işte bende eşim in biseyin den değil bu benimle yarış içinde olmasından çok şikayetçiyim bu yüzden bizde arada tartisiriz ya şuan bende normal halim gibi değilim ki bende yoruluyorum yorgunum deyip cikiyo işin içinden benimle kiyasliyo kendiniYa arkadaşlar kusura bakmayın size yansıttı m. Eşime çok kızdım tam bir odun.hastalanan eli titriyor bişi olursa diye ama normalde hiç takmıyor. Kendini benimle yaristiriyor ya o da çok yoruluyormus. Ondan arka odaya gittim kapıyı kilitledi.m. pis kaka koca işte.
Haklısın bugün yeni bir başlangıç yaptım inşallah iyi gelir gelmezse terapi alırım ne yapsak.
Kız Allah iyiliğini versin. Evde kız evde arka oda. Kocaman kızdım kendimi cezalandırdim.
Haklısın hakkını helal et herkesin kendi sıkıntısı var zaten bi de ben. Sanırım regl dönemimé denk geldi normalde de çok zorlanıyorum. Eskiden regl zamanları deli fişek oluyordum bu tepki obdan da geliyor olabilir.
Ben de aynı durumdayım. Diyabet geçirdim çünkü. Şimdi hep bi diyet hep bi diyet. Dikkat edicem ben de 82 kiloyum yani boy 1 65 işte sen düşün beni.
Afiyet olsun canim.ben de kacinamadigim durumlarda tadını cikariyorum valla dönüşte dikkat edersin artık
Bebis yarası inşallah
bende onlari diyorum şu kraftin pierre cardin nin filan twistti sanırim onlar çok kocaman ve agır magazadada gördum ondan istiyodm o yüzden vaz gectim haberlesiriz burda kim hangisinden alcak iyimi diye bebek arabasina çok önem veriyorm ben yasadigim yerin coğrafi koşullarindan dolayi malesef iyi bisey olmali
Bu arada önceki gece yine hastanelik oldum gazdan. Meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. O da ekstra bulantı yaparmış. Yek dozluk ilacı içtim bir de metpamid verdiler, günde 2 kez içtim 2 gündür bulantım falan kalmadı artık :) 2 gün önce resmen ölüyordum.
Bir de kaç gündür şu tayin işleri ile uğraştım stresi yetti onun. İnşallahh iyi bir okul olur bebeğime uzak olmaz.
@Salliala yaptın mı tercihleri?
Ben de 40 doldurabilmek için uğraştım çok, evin karşısındaki Anadolu teknik liseyi yazarken çok düşündüm inşallah pişman olmam. Sen hiç lise yazdın mı?
Bana da pzt açıklanır gibi geliyor. 2. İl içi/dışı muhabbeti de çıktı diye. İlişik kesmek için de vekalet verdim inşallah sorunsuz hallolur
kızlar bakın ne buldum çok tatlı bundan maaşımı alim hemen bi sipariş geçiyorumm
Ya arkadaşlar kusura bakmayın size yansıttı m. Eşime çok kızdım tam bir odun.hastalanan eli titriyor bişi olursa diye ama normalde hiç takmıyor. Kendini benimle yaristiriyor ya o da çok yoruluyormus. Ondan arka odaya gittim kapıyı kilitledi.m. pis kaka koca işte.
HahayyyBenimki de pis kaka koca
Yontun bunları
Ilk 1 yilda tavsiye edilmiyor
Hahayyyplan yapıp yola getirelim bunların hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?