2017 Şubat Anneleri

C&A da bebek ürünlerinde indirim vardı. Ama ben cinsiyeti öğrenemedimki

Ben çok araştırdım. Kendi drumuz dahil birkaç çocuk drunada danıştım ve hepside onay verirnce yaptırdım. Bir zararrınıda görmedik şükür. Neden tavsiye edilmiyor?
Sünnetin kendisinden dolayi deil. Eger bir zorunluluk yoksa, ilk 1 yilda anestezi almasi uygun deil bebisin. Ama bir patoloji vardir, yapilmasi gerekiyordur o zmn ayri

Çok güzel bi tavsiye oldu hem de teşekkür ederiz ben de erken yaptırmak istiyodum ama 7. Gün hiç aklıma gelmemişti. en az ağrı ile atlatsın istiyorum inşallah da öyle olur eşime kalsa 4 5 yaşında yaptırcakmış şaşkın

Herkese Günaydın

banuelis
Dün artık cinsiyeti netleşti cinsiyet erkek Yasadigim yer Ordu BDT 3 Şubat Yaş 33 Meslek öğretmen

3 lü zeka testi için kan verdim bakalım çok da merak etmiyorum doğrusu sonucunu. bebek nasıl diye kontrole gitmiştim gittiğimde de kan vermiş oldum. Doktor boyu 20 cm (bana biraz abartı geldi hamilelik takvimine göre) ağırlığı 200 gr. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum hazır vitaminlere çok sıcak bakmıyorum çünkü. Bulantı problemim yaklaşık 1 aydır olmadığı için elimden geldiğince herseyden yemeye çalışıyorum çok abartmadan. Şimdilik 2 kilo almışım. 20. Haftadan sonra belki tahlillerime göre kan ilacina başlarım.

Hayırdım canım?
Kime küstün?
Arka oda nere?
Ya arkadaşlar kusura bakmayın size yansıttı m. Eşime çok kızdım tam bir odun.hastalanan eli titriyor bişi olursa diye ama normalde hiç takmıyor. Kendini benimle yaristiriyor ya o da çok yoruluyormus. Ondan arka odaya gittim kapıyı kilitledi.m. pis kaka koca işte.
Bu duygusal değişimler çok normal hepimiz yaşıyoruz zaman zaman.. Ama kafanda büyütme hiç birşeyi unutma her şey hormonlardan
Haklısın bugün yeni bir başlangıç yaptım inşallah iyi gelir gelmezse terapi alırım ne yapsak.
Bende bunu merak ettim A Armaganhayat kız arka oda nere
Kız Allah iyiliğini versin. Evde kız evde arka oda. Kocaman kızdım kendimi cezalandırdim.
A Armaganhayat , canım bi psikolojik destek mi alsan bir kaç seans ?
Ruh halin pek iyi yansımıyor buraya..
Yani muhtemelen hormonlardan kaynaklanıyordur ama bir destek sana iyi gelecekse neden olmasın ki ?
Haklısın hakkını helal et herkesin kendi sıkıntısı var zaten bi de ben. Sanırım regl dönemimé denk geldi normalde de çok zorlanıyorum. Eskiden regl zamanları deli fişek oluyordum bu tepki obdan da geliyor olabilir.
Ben de aynı durumdayım. Diyabet geçirdim çünkü. Şimdi hep bi diyet hep bi diyet. Dikkat edicem ben de 82 kiloyum yani boy 1 65 işte sen düşün beni.
Afiyet olsun canim.ben de kacinamadigim durumlarda tadını cikariyorum valla dönüşte dikkat edersin artık
Bebis yarası inşallah

Ahhh kuzum ya en iyisi bile bazen odunlasiyo işte bende eşim in biseyin den değil bu benimle yarış içinde olmasından çok şikayetçiyim bu yüzden bizde arada tartisiriz ya şuan bende normal halim gibi değilim ki bende yoruluyorum yorgunum deyip cikiyo işin içinden benimle kiyasliyo kendini bide vardiyeli calisiyo hepten nazlaniyo bende bazen diyorum bi çalışan sen misin sanki herkes ekmek peşinde diye ama işte .... Bak bi sene oldu evlilik yıl dönümü bile kutlamadi bahanesi annemler burdaymis ne yapabilirmis hoş onlar olmasa kırmızı halılar serecekti ya bide ilk senemiz yani ben büyük şeyler beklemem hiç bi msj bile yazabilirdin gün içinde dediğimde de hee çok vaktim vardı ya oldu hepsini toplayıp yontacan bunların

Aynen ben de baktım taşınacak gibi değillerdi... hem arabaların iskeletleri ağır hem de içinden çıkan elde taşınan parçaları ağırdı... ben çoğunlukla tek gezcem ve evimiz asansörlü değil.... o yüzden iyi düşünmem lazım.... Arabamız vardı ev alcaz diye onu da sattık o yüzden bebek arabası şart

Canım öncelikle tayin işlerin hayırlı olsun :) bende de dünden beri gaz var karın ağrısı yapıyor afedersin 5 dk da bir sancıyla geliyor gidiyor bulantı da çıktı acaba gitsem mi doktora? Sende de mi böyle olmuştu?

Benim ilk atandığım okul anadolu meslek lisesiydi erkekler çoğunluktaydı. Ilk birkaç ay çok zordu ama sonra alıştım evine yakınmış en azından elle tutulur bir tarafı varmış tatlım

kızlar bakın ne buldum çok tatlı bundan maaşımı alim hemen bi sipariş geçiyorumm

Ne kadarmış bu kübra?

Bugün bende depresyon halindeyim sanki bide geceden beri yine agrim var vajinal ağrı karın ağrısı bel ağrısı kuyruk sokumu da agriyo bugün bütün agrilar i bi arada yaşıyorum ve çok keyifsizim değişik sancılar var sanki karın bolgem de bide akintim bi kaç gündür çoğaldı gibi

Benimki de pis kaka koca
Yontun bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…