- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Ay ikisi bir bunların ya aynisindan bi tane daha anaaa.Ahhh kuzum ya en iyisi bile bazen odunlasiyo işte bende eşim in biseyin den değil bu benimle yarış içinde olmasından çok şikayetçiyim bu yüzden bizde arada tartisiriz ya şuan bende normal halim gibi değilim ki bende yoruluyorum yorgunum deyip cikiyo işin içinden benimle kiyasliyo kendinibide vardiyeli calisiyo hepten nazlaniyo bende bazen diyorum bi çalışan sen misin sanki herkes ekmek peşinde diye ama işte .... Bak bi sene oldu evlilik yıl dönümü bile kutlamadi bahanesi annemler burdaymis ne yapabilirmis hoş onlar olmasa kırmızı halılar serecekti ya bide ilk senemiz yani ben büyük şeyler beklemem hiç bi msj bile yazabilirdin gün içinde dediğimde de hee çok vaktim vardı ya oldu hepsini toplayıp yontacan bunların
Geçen hafta bende de çok vardı bu hafta geçiyor sanırım sırayla yaşıyoruz bunları. Benim de çok afedersin akıntı çok bi de yeşil gibi enfeksiyon olabilir mi bilmiyorum dr arayacağım. Geçmiş olsun bu arada.Bugün bende depresyon halindeyim sankibide geceden beri yine agrim var vajinal ağrı karın ağrısı bel ağrısı kuyruk sokumu da agriyo bugün bütün agrilar i bi arada yaşıyorum ve çok keyifsizim değişik sancılar var sanki karın bolgem de bide akintim bi kaç gündür çoğaldı gibi
Evet yontmak laxim ama nasıl. Ben herşeyde bi yol olduğuna çok inanırım. Ama bunda yol bulamadım. Bakalım marangoza versek mi kizlarBenimki de pis kaka koca
Yontun bunları
Kesinlikle sana katılıyorum bi zaman sonra kabul görecektir eminim. Ben ilkini 4 aylık yaptırdım 4 günde iyileşti ikinciye yaptirmadimmm duruyor o kalacak çünkü iki bitti. Artık pedagoglarin tavsiye ettigi zamanda yaptiracaz.inşallah Hamza yi 7. Günde yaptiracam inşallahNeden ?
Çocuk cerrahı bir sorun olmayacağını söylemişti ki bi sorun olsaydı peygamber efendimiz önermezdi
Ben de fıtık hastasıyım canım çok zor oluyor uzanincq kalkıyorum bu ara.gebelikte biraz daha zor oluyor.yorma kendini çok fazla.dikkat et.Üç gündür şiddetli bir bel ağrım var. Zaten bel fıtığım vardışu an sol bacağıma vuruyor ve kimildayamiyorum. Kadın evi temizlendi iki gün sonra biraz dağılmıştı ve sadece etrafı topladım temizlikte yapmadım böyle oldum Doktora gidecem ama bul ile de bişey yapmaz yeni bir fıtık mı oluştu ortalığı toplarken off off
Evet yontmak laxim ama nasıl. Ben herşeyde bi yol olduğuna çok inanırım. Ama bunda yol bulamadım. Bakalım marangoza versek mi kizlar
canım 99 tl :)Aynen ben de baktım taşınacak gibi değillerdi... hem arabaların iskeletleri ağır hem de içinden çıkan elde taşınan parçaları ağırdı... ben çoğunlukla tek gezcem ve evimiz asansörlü değil.... o yüzden iyi düşünmem lazım.... Arabamız vardı ev alcaz diye onu da sattık o yüzden bebek arabası şart
Canım öncelikle tayin işlerin hayırlı olsun :) bende de dünden beri gaz var karın ağrısı yapıyor afedersin 5 dk da bir sancıyla geliyor gidiyorbulantı da çıktı acaba gitsem mi doktora? Sende de mi böyle olmuştu?
Benim ilk atandığım okul anadolu meslek lisesiydi erkekler çoğunluktaydı. Ilk birkaç ay çok zordu ama sonra alıştım evine yakınmış en azından elle tutulur bir tarafı varmış tatlım
Ne kadarmış bu kübra?
Ay ikisi bir bunların ya aynisindan bi tane daha anaaa..Benim Ki De Öyle Ya Hiç GÜNLERİ Bilmez Zorla Kutlarım Zorla ÇİÇEK Aldırırim. Mesela doğumlarda bile hediye almaz ben peşinen söylerim yaptırır im.
Geçen hafta bende de çok vardı bu hafta geçiyor sanırım sırayla yaşıyoruz bunları. Benim de çok afedersin akıntı çok bi de yeşil gibi enfeksiyon olabilir mi bilmiyorum dr arayacağım. Geçmiş olsun bu arada.
Evet yontmak laxim ama nasıl. Ben herşeyde bi yol olduğuna çok inanırım. Ama bunda yol bulamadım. Bakalım marangoza versek mi kizlar
Yaaa işte sen bi tek seninki saniyodun dimi :) değil canım çoğu aynı aslında bazen de hak veriyorum geçim sıkıntısı dünya telaşı biraz onları da yoruyo sanırım ama dedim mesela ben büyük şeyler beklemem ama ilk senemizdi düğünü kendimiz yaptık onun babasından hiç bi fayda olmadı şuan o yüzden borcumuz var o yüzden ondan maddi bisey beklemiyorum bunu da biliyo en azından bi msj olabilirdi o da yoktunapalim artık öyle kabullencez mecbur :)
Canım bugün benim de kopacak gibi belim dediğin gibi bacagima vuruyo ayagima bile vuruyo fıtık fln yoktu bende ama sanırım rahim genişlediği için diye dusunup kendimi öyle motive ediyorumÜç gündür şiddetli bir bel ağrım var. Zaten bel fıtığım vardışu an sol bacağıma vuruyor ve kimildayamiyorum. Kadın evi temizlendi iki gün sonra biraz dağılmıştı ve sadece etrafı topladım temizlikte yapmadım böyle oldum Doktora gidecem ama bul ile de bişey yapmaz yeni bir fıtık mı oluştu ortalığı toplarken off off
Yarama tuz bastın bak yine aglicamKızlar ben çok mutluyum sizinle paylaşayım istedim.. Ablam ve bitanecik yeğenim geliyolar bi saat sonra yanımda olacaklar inşallahyarın da kardeşim gelecek ayyy evim şenlencek valla darısı ailesinden uzakta olup da yolunu gözleyen herkese inşallah.. çok zor uzak bi şehirde bi başına olmak hele ki hamilikte
Şuan bende aynı psikolojideyim ve sadece bu yorumunu eşim e söyledim dediği su oldu aynı seeennn.... Kocası da aynı beennnBöyle değildi benimki noldu adama anlamıyorumodunluk az buçuk vardı iyice kalasa döndü
Ben sinirliyim tersim tamam ama ben hamileyim bir kere mazeretim var
Benim çok şükür huzursuzluğum yok eşim benim de çok iyidir ama bazen düşüncesiz ve ilgisiz davraniyo sanırım o da dedim ya artık geçim sıkıntısı vs ve benim şuan aşırı hassas olmamdan kaynakliyo çok şükür arkamdadir ama herseydeKızlar kocalarinizla ilgili yazdıklarınızı üzülerek okuyorum. Inşallah bir yolunu bulup duzeltirsiniz beğenmediğiniz huylarini. Çok şükür ben eş konusunda çok şanslıyım. Beni benden daha çok düşünür.
Biraz da hormonların etkisi var galiba yaptıklarına daha çok takmanız. Elinizden geldiğince çok takmamaya çalışın ki bebeğiniz huzursuz bir ortamda dünyaya gelmesin. Doğduğunda sizin evdeki huzurszlugunuz bebeğin de huzursuz bir bebek olmasına neden olabilir. Uzmanlar çok uyarıyor Bebeğinizi huzurlu bir ortamda dünyaya getirmeniz konusunda.
Gözün aydın. Rabbim ağız tadıyla birtek nasip etsin ailenle.Kızlar ben çok mutluyum sizinle paylaşayım istedim.. Ablam ve bitanecik yeğenim geliyolar bi saat sonra yanımda olacaklar inşallahyarın da kardeşim gelecek ayyy evim şenlencek valla darısı ailesinden uzakta olup da yolunu gözleyen herkese inşallah.. çok zor uzak bi şehirde bi başına olmak hele ki hamilikte
Erkek işte zamanla kalaslasiyorlar neyse takmayalim onlar da öyle demek bizim payıma da odun düştü ne edekBöyle değildi benimki noldu adama anlamıyorumodunluk az buçuk vardı iyice kalasa döndü
Ben sinirliyim tersim tamam ama ben hamileyim bir kere mazeretim var
Maşallah Allah bozmasın canım. Haklısın bunlar süreç geçecek hepsi inşallah. Allah bizimkiler é de merhamet versin diyelim.Kızlar kocalarinizla ilgili yazdıklarınızı üzülerek okuyorum. Inşallah bir yolunu bulup duzeltirsiniz beğenmediğiniz huylarini. Çok şükür ben eş konusunda çok şanslıyım. Beni benden daha çok düşünür.
Biraz da hormonların etkisi var galiba yaptıklarına daha çok takmanız. Elinizden geldiğince çok takmamaya çalışın ki bebeğiniz huzursuz bir ortamda dünyaya gelmesin. Doğduğunda sizin evdeki huzurszlugunuz bebeğin de huzursuz bir bebek olmasına neden olabilir. Uzmanlar çok uyarıyor Bebeğinizi huzurlu bir ortamda dünyaya getirmeniz konusunda.
Ben hamileyken huzursuz bu adam.sıkıntıya gelmiyor işte. Aman ne hali varsa görsün. Aslında çoğu erkek böyle ama görmüyoruz işte bazen. Eşime de dedim zaten seni artık takmıyorum bil dedim.sabah da hiç bişey olmamış gibi sarılıyor ya ...demek normal geliyor onaBenim çok şükür huzursuzluğum yok eşim benim de çok iyidir ama bazen düşüncesiz ve ilgisiz davraniyo sanırım o da dedim ya artık geçim sıkıntısı vs ve benim şuan aşırı hassas olmamdan kaynakliyo çok şükür arkamdadir ama herseyde
Kız bide daha benim bi sene oldu diyorum ki şimdiden hadi geçim sıkıntısı bilmem ne derdine dustuysen ileri de napucuk :) aman iyi olsunlar da napak beterleri var şükürler olsun yine bunlara ne edek :)Gözün aydın. Rabbim ağız tadıyla birtek nasip etsin ailenle.
Erkek işte zamanla kalaslasiyorlar neyse takmayalim onlar da öyle demek bizim payıma da odun düştü ne edek
Maşallah Allah bozmasın canım. Haklısın bunlar süreç geçecek hepsi inşallah. Allah bizimkiler é de merhamet versin diyelim.
Ben hamileyken huzursuz bu adam.sıkıntıya gelmiyor işte. Aman ne hali varsa görsün. Aslında çoğu erkek böyle ama görmüyoruz işte bazen. Eşime de dedim zaten seni artık takmıyorum bil dedim.sabah da hiç bişey olmamış gibi sarılıyor ya ...demek normal geliyor ona
beeeennnn
en azından seninkine yorum yapmış benimki yorum bile yapamıyorum dedi.Resmen görmeyelim diye sırtını dönmüştühala %60 erkek %40 kız 2 doktorda aynı yüzdeyle konuştu
tavsiye için teşekkürlerÖzellikle erkek anneleri için bu mesajım :)
İlk oğlumu doğduğu 7.ci gün sünnet ettirdik. Hem peygamberimizin sünneti olduğu için,hem bebeğin idrarı 7.ci gün itibari ile antibiyotik etkili olup çabuk iyileştirdiği için.
Lokal anestezi olması ve psikolojik olarak etkilenmiyor olmalarıda bonus tabi. Doğum öncesi bu kararı alıp doğum sonrası caymaya ramak kala annemin ve eşimin zoru ile yaptırdık sünneti:).
Oğluma tek doz dahi ağrı kesici vermeden 3-4 günde tek bir acı ağlaması yaşamadan atlattık. Zaten en hareketsiz oldukları dönem.
Allah izin verirse bu oğlumu da 7.ci gün sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Bütün erkek analarına tavsiyemdir :)
Bende artık hissetmek istiyorum yaaaaKizlar bugun ilk kez bebegimi hissettim. Ustelikte en mutsuz en umutsuz en uzgun oldugum anda. Sanki bebegim uzulme anne ben varim der gibiydi. Rabbimin bir mucizesi. Sukurler olsun. Simdi cok daha fazla inaniyorum onlar bizi duyuyor hissediyor.insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.
benimde haftaya annemler geliyo çok şükür rahata erer iyice bir yayılırım yaptıracağım yemek listesi hazır bileKızlar ben çok mutluyum sizinle paylaşayım istedim.. Ablam ve bitanecik yeğenim geliyolar bi saat sonra yanımda olacaklar inşallahyarın da kardeşim gelecek ayyy evim şenlencek valla darısı ailesinden uzakta olup da yolunu gözleyen herkese inşallah.. çok zor uzak bi şehirde bi başına olmak hele ki hamilikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?