2017 Şubat Anneleri

Ay ikisi bir bunların ya aynisindan bi tane daha anaaa. .Benim Ki De Öyle Ya Hiç GÜNLERİ Bilmez Zorla Kutlarım Zorla ÇİÇEK Aldırırim. Mesela doğumlarda bile hediye almaz ben peşinen söylerim yaptırır im.
Geçen hafta bende de çok vardı bu hafta geçiyor sanırım sırayla yaşıyoruz bunları. Benim de çok afedersin akıntı çok bi de yeşil gibi enfeksiyon olabilir mi bilmiyorum dr arayacağım. Geçmiş olsun bu arada.
Benimki de pis kaka koca
Yontun bunları
Evet yontmak laxim ama nasıl. Ben herşeyde bi yol olduğuna çok inanırım. Ama bunda yol bulamadım. Bakalım marangoza versek mi kizlar
Neden ?
Çocuk cerrahı bir sorun olmayacağını söylemişti ki bi sorun olsaydı peygamber efendimiz önermezdi
Kesinlikle sana katılıyorum bi zaman sonra kabul görecektir eminim. Ben ilkini 4 aylık yaptırdım 4 günde iyileşti ikinciye yaptirmadimmm duruyor o kalacak çünkü iki bitti. Artık pedagoglarin tavsiye ettigi zamanda yaptiracaz.inşallah Hamza yi 7. Günde yaptiracam inşallah

Üç gündür şiddetli bir bel ağrım var. Zaten bel fıtığım vardı şu an sol bacağıma vuruyor ve kimildayamiyorum. Kadın evi temizlendi iki gün sonra biraz dağılmıştı ve sadece etrafı topladım temizlikte yapmadım böyle oldum Doktora gidecem ama bul ile de bişey yapmaz yeni bir fıtık mı oluştu ortalığı toplarken off off

Ben de fıtık hastasıyım canım çok zor oluyor uzanincq kalkıyorum bu ara.gebelikte biraz daha zor oluyor.yorma kendini çok fazla.dikkat et.

Kızlar ben çok mutluyum sizinle paylaşayım istedim.. Ablam ve bitanecik yeğenim geliyolar bi saat sonra yanımda olacaklar inşallah yarın da kardeşim gelecek ayyy evim şenlencek valla darısı ailesinden uzakta olup da yolunu gözleyen herkese inşallah.. çok zor uzak bi şehirde bi başına olmak hele ki hamilikte

Evet yontmak laxim ama nasıl. Ben herşeyde bi yol olduğuna çok inanırım. Ama bunda yol bulamadım. Bakalım marangoza versek mi kizlar

Böyle değildi benimki noldu adama anlamıyorum odunluk az buçuk vardı iyice kalasa döndü

Ben sinirliyim tersim tamam ama ben hamileyim bir kere mazeretim var

Kızlar kocalarinizla ilgili yazdıklarınızı üzülerek okuyorum. Inşallah bir yolunu bulup duzeltirsiniz beğenmediğiniz huylarini. Çok şükür ben eş konusunda çok şanslıyım. Beni benden daha çok düşünür.
Biraz da hormonların etkisi var galiba yaptıklarına daha çok takmanız. Elinizden geldiğince çok takmamaya çalışın ki bebeğiniz huzursuz bir ortamda dünyaya gelmesin. Doğduğunda sizin evdeki huzurszlugunuz bebeğin de huzursuz bir bebek olmasına neden olabilir. Uzmanlar çok uyarıyor Bebeğinizi huzurlu bir ortamda dünyaya getirmeniz konusunda.

canım 99 tl :)

Canım bugün benim de kopacak gibi belim dediğin gibi bacagima vuruyo ayagima bile vuruyo fıtık fln yoktu bende ama sanırım rahim genişlediği için diye dusunup kendimi öyle motive ediyorum

Yarama tuz bastın bak yine aglicam geçenhafta da benim ev öyleydi yeğenler Yengem annem babam bi hafta nasıl geçti anlamadım ve çok enerjiktim onlar gitti bi koydu bana kalakaldim yine yalnız

Böyle değildi benimki noldu adama anlamıyorum odunluk az buçuk vardı iyice kalasa döndü

Şuan bende aynı psikolojideyim ve sadece bu yorumunu eşim e söyledim dediği su oldu aynı seeennn.... Kocası da aynı beennn yüzsüz yaaaa

Benim çok şükür huzursuzluğum yok eşim benim de çok iyidir ama bazen düşüncesiz ve ilgisiz davraniyo sanırım o da dedim ya artık geçim sıkıntısı vs ve benim şuan aşırı hassas olmamdan kaynakliyo çok şükür arkamdadir ama herseyde

Gözün aydın. Rabbim ağız tadıyla birtek nasip etsin ailenle.

Erkek işte zamanla kalaslasiyorlar neyse takmayalim onlar da öyle demek bizim payıma da odun düştü ne edek
Maşallah Allah bozmasın canım. Haklısın bunlar süreç geçecek hepsi inşallah. Allah bizimkiler é de merhamet versin diyelim.

Ben hamileyken huzursuz bu adam.sıkıntıya gelmiyor işte. Aman ne hali varsa görsün. Aslında çoğu erkek böyle ama görmüyoruz işte bazen. Eşime de dedim zaten seni artık takmıyorum bil dedim.sabah da hiç bişey olmamış gibi sarılıyor ya ...demek normal geliyor ona

Kız bide daha benim bi sene oldu diyorum ki şimdiden hadi geçim sıkıntısı bilmem ne derdine dustuysen ileri de napucuk :) aman iyi olsunlar da napak beterleri var şükürler olsun yine bunlara ne edek :)

tavsiye için teşekkürler

Bende artık hissetmek istiyorum yaaaa

benimde haftaya annemler geliyo çok şükür rahata erer iyice bir yayılırım yaptıracağım yemek listesi hazır bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…