en azından seninkine yorum yapmış benimki yorum bile yapamıyorum dedi.Resmen görmeyelim diye sırtını dönmüştü
Allah iyiliğini versin :) ben aşırı sabrsz sinirliyim sadece kimsenin sözüne takmazdin hemen kırıliyorumBende hem sinir hem ağlama var gerçi normalde de çok çabuk ağlayan biriyim ama hamilelikte krizlere giriyorum bazen geçen face te yabancı birinin kına gecesindeki müziğe bile ağladım haftasonu eşimin dayı kızının kınası vardı kız ağlamadi beni zor susturdular
Kizlar bugun ilk kez bebegimi hissettim. Ustelikte en mutsuz en umutsuz en uzgun oldugum anda. Sanki bebegim uzulme anne ben varim der gibiydi. Rabbimin bir mucizesi. Sukurler olsun. Simdi cok daha fazla inaniyorum onlar bizi duyuyor hissediyor.insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.
Aynı benim de normalde de sinirli bi yapım var ama iki katı oldum ve inadına gibi ustume geliniyo benim de ağız burun girisesim geliyo onlaraAllah iyiliğini versin :) ben aşırı sabrsz sinirliyim sadece kimsenin sözüne takmazdin hemen kırıliyorumağzını burnunu kirasim geliyo kalbimi kıranların
He yaw bizi seviyorlar ya. Bunlar is kolik tipler.böyle oluyor demek.kız aksama buzlari eritim miKız bide daha benim bi sene oldu diyorum ki şimdiden hadi geçim sıkıntısı bilmem ne derdine dustuysen ileri de napucuk :) aman iyi olsunlar da napak beterleri var şükürler olsun yine bunlara ne edek :)
İnşallah. İleri zamanlarda da daha fazlasını hissederim gerçekten de anlıyorlarKizlar bugun ilk kez bebegimi hissettim. Ustelikte en mutsuz en umutsuz en uzgun oldugum anda. Sanki bebegim uzulme anne ben varim der gibiydi. Rabbimin bir mucizesi. Sukurler olsun. Simdi cok daha fazla inaniyorum onlar bizi duyuyor hissediyor.insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.
Bence doktor cok önemli sıradan aletle bile iyi bir dr vücut yapısından anlıyor. Benm ilk kızımı hemen anlamıştı.ve o kizim doğuma kadar göstermedi . Sonra oğlumda 6. Aya kadar kız dediler.. ..bundada erkek hissediyorum ama bakalım artik burdaki dr lar anlamadı kıza benzio çıkıntı var dedi.benim dr ne dicek 10. Unda gitcez daha.. birde kızlar ultrason fazla girmek zararlımı hani cinsiyet icin..Bu yavrucaklar çok yaramaz ya bizimkide bağdaş kurmuş :)
Senin bebegin cinsiyeti belli oldumu ben erkekde çok sınırlı olmustm 2 kizimda duygusalAynı benim de normalde de sinirli bi yapım var ama iki katı oldum ve inadına gibi ustume geliniyo benim de ağız burun girisesim geliyo onlara
Erit kuzum erit napcan seni bilmem de benim ondan başka kimsem yok burda enazindan arkamda diyorum ya şükürler olsun ne tipler var dahaHe yaw bizi seviyorlar ya. Bunlar is kolik tipler.böyle oluyor demek.kız aksama buzlari eritim mi
İnşallah. İleri zamanlarda da daha fazlasını hissederim gerçekten de anlıyorlar
Geçen hafta acil e gittim erkeğe benziyo kesin değil ama dedi çünkü pozisyonu o kadar uğraştı yakalayamadı :) ptesi yada salı kendi Dr uma gitcem bakalım netlesir herhalde pipisi dusmediyse erkek yanıSenin bebegin cinsiyeti belli oldumu ben erkekde çok sınırlı olmustm 2 kizimda duygusal
Bende ptesi yada salı gitcem endişe tedirginlik basladi yineHadi pazartesi olsun da kızımı göreyim
Ilk 1 yil degil canim 2 yaşindan ya 5 ti yada yediydi hatirlayamadim tam o aralikta tavsiye edilmiyorIlk 1 yilda tavsiye edilmiyor
Ha ha hayt çok güldüm yaaaa. Allah iyiliğini versin. Bülent Ersoy örneğinden sonra olay kapanmıştır dağılım beylerEki Görüntüle 1876182 Eki Görüntüle 1876184
A Armaganhayat @The ilknur kizlaarrrr bakın tam da konumuza nasıl uygun
Aynen öyle dagilalimHa ha hayt çok güldüm yaaaa. Allah iyiliğini versin. Bülent Ersoy örneğinden sonra olay kapanmıştır dağılım beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?