2017 Şubat Anneleri

Allah iyiliğini versin :) ben aşırı sabrsz sinirliyim sadece kimsenin sözüne takmazdin hemen kırıliyorum ağzını burnunu kirasim geliyo kalbimi kıranların

Çok güzel bir duygu değil mi :)
Ben sana yazarken benimkide pıt pıtlıyor şimdi :))

Allah iyiliğini versin :) ben aşırı sabrsz sinirliyim sadece kimsenin sözüne takmazdin hemen kırıliyorum ağzını burnunu kirasim geliyo kalbimi kıranların
Aynı benim de normalde de sinirli bi yapım var ama iki katı oldum ve inadına gibi ustume geliniyo benim de ağız burun girisesim geliyo onlara

Kız bide daha benim bi sene oldu diyorum ki şimdiden hadi geçim sıkıntısı bilmem ne derdine dustuysen ileri de napucuk :) aman iyi olsunlar da napak beterleri var şükürler olsun yine bunlara ne edek :)
He yaw bizi seviyorlar ya. Bunlar is kolik tipler.böyle oluyor demek.kız aksama buzlari eritim mi
İnşallah. İleri zamanlarda da daha fazlasını hissederim gerçekten de anlıyorlar

Benc
Bu yavrucaklar çok yaramaz ya bizimkide bağdaş kurmuş :)
Bence doktor cok önemli sıradan aletle bile iyi bir dr vücut yapısından anlıyor. Benm ilk kızımı hemen anlamıştı.ve o kizim doğuma kadar göstermedi . Sonra oğlumda 6. Aya kadar kız dediler.. ..bundada erkek hissediyorum ama bakalım artik burdaki dr lar anlamadı kıza benzio çıkıntı var dedi.benim dr ne dicek 10. Unda gitcez daha.. birde kızlar ultrason fazla girmek zararlımı hani cinsiyet icin..

He yaw bizi seviyorlar ya. Bunlar is kolik tipler.böyle oluyor demek.kız aksama buzlari eritim mi

İnşallah. İleri zamanlarda da daha fazlasını hissederim gerçekten de anlıyorlar
Erit kuzum erit napcan seni bilmem de benim ondan başka kimsem yok burda enazindan arkamda diyorum ya şükürler olsun ne tipler var daha

Senin bebegin cinsiyeti belli oldumu ben erkekde çok sınırlı olmustm 2 kizimda duygusal
Geçen hafta acil e gittim erkeğe benziyo kesin değil ama dedi çünkü pozisyonu o kadar uğraştı yakalayamadı :) ptesi yada salı kendi Dr uma gitcem bakalım netlesir herhalde pipisi dusmediyse erkek yanı hahayy bide bana çekip şimdi bunları hissediyomus kız gibi surekli aglayan bi tip olurmuş

Hadi pazartesi olsun da kızımı göreyim
Bende ptesi yada salı gitcem endişe tedirginlik basladi yine bide bugün yine agriliyim ustune bide bi dünya nevresim yikadim bi yandan yıka as topla katla daha makina calisiyo Yoruldum

biberonu ne marka almayı düşünüyorsunuz.. ben dr Browns ile aventin cam biberonları arasında kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…