biberonu ne marka almayı düşünüyorsunuz.. ben dr Browns ile aventin cam biberonları arasında kararsız kaldım
Nerdesiniz becanım sıkılıyor gelin buraya
Olsun beni de ihmal etmeyin burdaÇok yoğunum kuzum.
Kıçım yer görmedi 2 aydır valla.
Neyse ki pazartesiden itibaren 2 hafta boşluğum var. Sonra okullar açılana kadar kaynanagil gelecek.
Bana anca okullar açılınca rahat var valla.
Bugün bende fenayim bide nevresimleri fln yikadim oturamadim da doğru durust bugün bi agriliyim kasiklar belim desen kopacak gibi kalktigimdan beriKızlaaar kasıklarım çok ağrıyor 4-5 gündür. Özellikle oturup kalkarken hissediliyor. Enfeksiyonmu kaptım acaba ?
İdrarda yanma ağrı filan olmayınca arada kaldım.
Yarın geçmezse bi tahlil yaptırayım diyorum.
Aynisi bende de oluyo birkaç gündür. Ben de düşünüyorum acaba cok mu yürüdüm cok mu yoruldum falan diye. Bugun de öne dogru egilirken ağrıyor normaldir herhalde bilmem ki sen daha tecrubelisinKızlaaar kasıklarım çok ağrıyor 4-5 gündür. Özellikle oturup kalkarken hissediliyor. Enfeksiyonmu kaptım acaba ?
Bugün bende fenayim bide nevresimleri fln yikadim oturamadim da doğru durust bugün bi agriliyim kasiklar belim desen kopacak gibi kalktigimdan beri
Aynisi bende de oluyo birkaç gündür. Ben de düşünüyorum acaba cok mu yürüdüm cok mu yoruldum falan diye. Bugun de öne dogru egilirken ağrıyor normaldir herhalde bilmem ki sen daha tecrubelisin
Olabilir canım yorulunca artık vücut ta agirlasiyo ya ondan oluyo galibaKızlar o zaman gün içinde çok yorulduğum için oluyor bu ağrılar. Dört büklüm neneler gibi dolanıyom ortada :))
sonbaharss ,canım oğlumda hiç yorgunluğum olmadı. Evde tek başına ,yayıla yayıla geçirdim hamileliğimi :))
O yüzden bilemedim bu ağrı nedir necidir..
Her şeyi birden yapma bence bak ben resmen yerimden kalkamıyorum doktora ilaç yazamıyor pek öyle acınla kalıyorsunBugün bende fenayim bide nevresimleri fln yikadim oturamadim da doğru durust bugün bi agriliyim kasiklar belim desen kopacak gibi kalktigimdan beri
Doktora sordum kasık , bel ağrıları ve idrar yolu yanmalarini doktor bunların bebeğe zararı yok dedi. Kanama bizim için önemli dedi her ağrıda gereksiz paniklenme dediKızlaaar kasıklarım çok ağrıyor 4-5 gündür. Özellikle oturup kalkarken hissediliyor. Enfeksiyonmu kaptım acaba ?
Bende daha yeni ayaklandim zaten içerde kanama rahim de kasılma vs bi dünya şey atlattım 8. Haftamdan beri progestan kullanıyorum annemler fln gelmişti kalabalık o yüzden nevresimlerini yıkayım da yerlestiriyim dedim Yoruldum baya inş bisey olmazHer şeyi birden yapma bence bak ben resmen yerimden kalkamıyorum doktora ilaç yazamıyor pek öyle acınla kalıyorsun
Hiç şaşırmadim :) hep erkek hep erkekBir erkekte bizden :)Bugün doktor bize de %90 erkek dedi :)
Avent camlardan almistim emzikleride avent aldim simdide aventin normal biberonlarndan alcam cam olmayan dr browns u sevmedim o içindeki pipetten hiç hoslaşmadmbiberonu ne marka almayı düşünüyorsunuz.. ben dr Browns ile aventin cam biberonları arasında kararsız kaldım
Aynen canım. O pipet benide gıcık ediyordu.Avent camlardan almistim emzikleride avent aldim simdide aventin normal biberonlarndan alcam cam olmayan dr browns u sevmedim o içindeki pipetten hiç hoslaşmadm
senin bebişin şeysi pek bi kıymeyli çıktı. Bi göstermedi.hala %60 erkek %40 kız 2 doktorda aynı yüzdeyle konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?