Natural Seti e bebekte indirimdeydi canim ya gögüs pompası çok gerekli bişeymi?Aynen canım. O pipet benide gıcık ediyordu.
Aventin yeni doğan natural serisi çok hoş. Onu alacağım ben.
Bana 12. Hafta erkek dedi kendi dr um.14. Hafta kıza benzio dedi başka iki dr. Ama çıkıntı varmış :) cook güldüm ya pipisi dusmediyse :) kız resimleri görmedin mı erkek ve kız in 12. Haftasını benzio avretleri.14. Hafta kızsa o pipi gözüken klitoris içine giriyormuş ama erkekse kalıyormuş.ben kendi gözlerimle gördüm pipi aa dedim.ayrıntılı benim dr un ultrasonu .ama iste burdaki dr lar in ultrasonu çok net değil ne biliyim.o kadar heyecanliyimki sanki ilkcocugum,rabbim hayirlisini versin iki çocuğumdan ayriyim ben. Bi kizim var evmde. Oğlumu okadar ozluyorumki o yüzden erkek olsa daha coksevinirim bakalım 16. Hafta ne diycek dr ayin 10.daGeçen hafta acil e gittim erkeğe benziyo kesin değil ama dedi çünkü pozisyonu o kadar uğraştı yakalayamadı :) ptesi yada salı kendi Dr uma gitcem bakalım netlesir herhalde pipisi dusmediyse erkek yanıhahayy bide bana çekip şimdi bunları hissediyomus kız gibi surekli aglayan bi tip olurmuş
Aynen herkese öyle diyom pipisi dusmezse erkek diyom gülüyolarBana 12. Hafta erkek dedi kendi dr um.14. Hafta kıza benzio dedi başka iki dr. Ama çıkıntı varmış :) cook güldüm ya pipisi dusmediyse :) kız resimleri görmedin mı erkek ve kız in 12. Haftasını benzio avretleri.14. Hafta kızsa o pipi gözüken klitoris içine giriyormuş ama erkekse kalıyormuş.ben kendi gözlerimle gördüm pipi aa dedim.ayrıntılı benim dr un ultrasonu .ama iste burdaki dr lar in ultrasonu çok net değil ne biliyim.o kadar heyecanliyimki sanki ilkcocugum,rabbim hayirlisini versin iki çocuğumdan ayriyim ben. Bi kizim var evmde. Oğlumu okadar ozluyorumki o yüzden erkek olsa daha coksevinirim bakalım 16. Hafta ne diycek dr ayin 10.da:)
Kızlar kocalarinizla ilgili yazdıklarınızı üzülerek okuyorum. Inşallah bir yolunu bulup duzeltirsiniz beğenmediğiniz huylarini. Çok şükür ben eş konusunda çok şanslıyım. Beni benden daha çok düşünür.
Biraz da hormonların etkisi var galiba yaptıklarına daha çok takmanız. Elinizden geldiğince çok takmamaya çalışın ki bebeğiniz huzursuz bir ortamda dünyaya gelmesin. Doğduğunda sizin evdeki huzurszlugunuz bebeğin de huzursuz bir bebek olmasına neden olabilir. Uzmanlar çok uyarıyor Bebeğinizi huzurlu bir ortamda dünyaya getirmeniz konusunda.
canım 99 tl :)
Şuan bende aynı psikolojideyim ve sadece bu yorumunu eşim e söyledim dediği su oldu aynı seeennn.... Kocası da aynı beennnyüzsüz yaaaa
Eki Görüntüle 1876182 Eki Görüntüle 1876184
@bahar7684tereyagli ekmek kizlaarrrr bakın tam da konumuza nasıl uygun
Aynen tam yüzsüz ya bide diyo ki bak yalnız degilmissin senin gibi bi dünya varmış mutlu olmalısın diyoNormalde biz eşimle çok iyi ve uyumluyduk bırak böyle küslüğü atışmazdık bile... ama ne oldu bilmiyorum benim de psikolojim bozuk yaz tatili ve sıcak diye evden çıkmıyorum o yüzden saçma sapan hareketler yapıyorum eşim de işi çok kötü şu aralar ve iş yerindekilerle de atışmış acısı benden çıkıyor işteInşallah düzelir
Ay baya ucuzmuş ilk başta yatırmak için çok iyi duruyor
Hahaha tam yüzsüzlüğü ele aldılar
Neyse bu akşam bir ayar vereyim bakalım
Bülent Ersoygüldürdün kız beni allah iyiliğini versin
Aynen tam yüzsüz ya bide diyo ki bak yalnız degilmissin senin gibi bi dünya varmış mutlu olmalısın diyobide diyo ki niye bize de erkekler klubu yok bizde dertleşelim diyo
Bülent Ersoy lu kısım evet çok doğru o yüzden dagilalim dedikdicek başka bisey kalmadı amin Rabbim cumlemizin hep iyiliğini versin :) bugün bi çoğunuz bunu dedi bana büyük ihtimal bu dualarla iyi olcam
Canım seni çok iyi anlıyorum her gelip gittiklerinde ben senin gibi hissediyorum.. Ama napalım bizim de kısmetimizde bu varmış.. İnşallah sık sık gidip gelmek nasip olur hepimize..Yarama tuz bastın bak yine aglicamgeçenhafta da benim ev öyleydi yeğenler Yengem annem babam bi hafta nasıl geçti anlamadım ve çok enerjiktim onlar gitti bi koydu bana kalakaldim yine yalnız
Aynen balliyim bugün :) hahayyy kursun bizimkileri de üye yapalımBak misafirin de geliyor bugün baya ballısınn
Az kaldı benim koca kuracak erkekler kulübünü de bir derdim var da sürekli annesine gitmek isteyen karıları eleştirirler artık orda da
Aynen çok zor oluyo ben sık gidiyodum ama artık o da zor doğum du bebek buyumesiydi bakalım dediğin gibi napalim nasip kısmet işteCanım seni çok iyi anlıyorum her gelip gittiklerinde ben senin gibi hissediyorum.. Ama napalım bizim de kısmetimizde bu varmış.. İnşallah sık sık gidip gelmek nasip olur hepimize..
Ayy sorma ben de yaptım listemibenimde haftaya annemler geliyo çok şükür rahata erer iyice bir yayılırım yaptıracağım yemek listesi hazır bile
Hiçte bile kim demiş
Şubat anneleri değil de kocadan dertlilere döndükBilmem bebisler bitmis kocalara başlanmış
Şubat anneleri değil de kocadan dertlilere döndükama çok ayıp kim yapmışsa ayıp etmiş insan kocasını şikayet eder mi hiç
Kizlar iyi geceler napionuz dedikodumu yapionuz
Ben kv de kaliom evimi cok ozledim yaa yemek yapabilcek kdr duzelsem de eve gecsem artkevi temizlicem daha 3 aydr toza karışmıştır 3 gune anca temizlerim..
Aynennnnçok ayıpmış koca çekiştirmek aaaa
Canımmmm sen daha iyi olmadın mıvalla zor yani insanın evi gibisi yok... benim halsizlik bulantı çok azaldı sadece sabah aç olursam oluyor. Geçsin artık seninki de
Sen hala kv demisin canım geç artık ya yavaş yavaş yaparsın daha rahat olursunKizlar iyi geceler napionuz dedikodumu yapionuz
Ben kv de kaliom evimi cok ozledim yaa yemek yapabilcek kdr duzelsem de eve gecsem artkevi temizlicem daha 3 aydr toza karışmıştır 3 gune anca temizlerim..
Ayyy gözün aydın canım çok sevindimTaaammm yanlız kaldım derkene diğer Yengem geliyomus az önce aradı bi kaç gün kalcakmis yine yeğenler ses evin içi neşe olacak
Tkml_ sana iclenmistim iyi oldu bana da
Sağol canım aynen öyle oldu galiba :) bi kaç günde olsa yine bi çocuk sesleri iyi gelecek banaAyyy gözün aydın canım çok sevindimhamile hamile rabbim üzülmene razı gelmedi anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?