2017 Şubat Anneleri

Bana 12. Hafta erkek dedi kendi dr um.14. Hafta kıza benzio dedi başka iki dr. Ama çıkıntı varmış :) cook güldüm ya pipisi dusmediyse :) kız resimleri görmedin mı erkek ve kız in 12. Haftasını benzio avretleri.14. Hafta kızsa o pipi gözüken klitoris içine giriyormuş ama erkekse kalıyormuş.ben kendi gözlerimle gördüm pipi aa dedim.ayrıntılı benim dr un ultrasonu .ama iste burdaki dr lar in ultrasonu çok net değil ne biliyim.o kadar heyecanliyimki sanki ilkcocugum,rabbim hayirlisini versin iki çocuğumdan ayriyim ben. Bi kizim var evmde. Oğlumu okadar ozluyorumki o yüzden erkek olsa daha coksevinirim bakalım 16. Hafta ne diycek dr ayin 10.da :)

Aynen herkese öyle diyom pipisi dusmezse erkek diyom gülüyolar benimki Dr ultrason u açtığında bildiğin ayaktaydi şah a kalkmıştı zorladı yatırdı fln yine de kesin değil dedi herşey salı belli olacak bakalım ben hiç anlamiyorum resimlerden :) ilk bebegim benim bide riskliydim ya hic cinsiyet merakim olmadi hala dayok belki sali gunu yine sagligi iyi mi riskim gecti mi demekten cinsiyet yine aklima gelmicek neden ayrisin çocuğundan

Normalde biz eşimle çok iyi ve uyumluyduk bırak böyle küslüğü atışmazdık bile... ama ne oldu bilmiyorum benim de psikolojim bozuk yaz tatili ve sıcak diye evden çıkmıyorum o yüzden saçma sapan hareketler yapıyorum eşim de işi çok kötü şu aralar ve iş yerindekilerle de atışmış acısı benden çıkıyor işte Inşallah düzelir

Ay baya ucuzmuş ilk başta yatırmak için çok iyi duruyor

Şuan bende aynı psikolojideyim ve sadece bu yorumunu eşim e söyledim dediği su oldu aynı seeennn.... Kocası da aynı beennn yüzsüz yaaaa

Hahaha tam yüzsüzlüğü ele aldılar
Neyse bu akşam bir ayar vereyim bakalım

Bülent Ersoy güldürdün kız beni allah iyiliğini versin

Aynen tam yüzsüz ya bide diyo ki bak yalnız degilmissin senin gibi bi dünya varmış mutlu olmalısın diyo bide diyo ki niye bize de erkekler klubu yok bizde dertleşelim diyo
Bülent Ersoy lu kısım evet çok doğru o yüzden dagilalim dedik dicek başka bisey kalmadı amin Rabbim cumlemizin hep iyiliğini versin :) bugün bi çoğunuz bunu dedi bana büyük ihtimal bu dualarla iyi olcam

Bak misafirin de geliyor bugün baya ballısınn

Az kaldı benim koca kuracak erkekler kulübünü de bir derdim var da sürekli annesine gitmek isteyen karıları eleştirirler artık orda da

Yarama tuz bastın bak yine aglicam geçenhafta da benim ev öyleydi yeğenler Yengem annem babam bi hafta nasıl geçti anlamadım ve çok enerjiktim onlar gitti bi koydu bana kalakaldim yine yalnız
Canım seni çok iyi anlıyorum her gelip gittiklerinde ben senin gibi hissediyorum.. Ama napalım bizim de kısmetimizde bu varmış.. İnşallah sık sık gidip gelmek nasip olur hepimize..

Canım seni çok iyi anlıyorum her gelip gittiklerinde ben senin gibi hissediyorum.. Ama napalım bizim de kısmetimizde bu varmış.. İnşallah sık sık gidip gelmek nasip olur hepimize..
Aynen çok zor oluyo ben sık gidiyodum ama artık o da zor doğum du bebek buyumesiydi bakalım dediğin gibi napalim nasip kısmet işte

benimde haftaya annemler geliyo çok şükür rahata erer iyice bir yayılırım yaptıracağım yemek listesi hazır bile
Ayy sorma ben de yaptım listemi Baya da kabarık bi liste insanın ailesi gibisi yok allah yokluklarını göstermesin

Kizlar iyi geceler napionuz dedikodumu yapionuz
Ben kv de kaliom evimi cok ozledim yaa yemek yapabilcek kdr duzelsem de eve gecsem artk evi temizlicem daha 3 aydr toza karışmıştır 3 gune anca temizlerim..

Şubat anneleri değil de kocadan dertlilere döndük ama çok ayıp kim yapmışsa ayıp etmiş insan kocasını şikayet eder mi hiç

Aynennnn çok ayıpmış koca çekiştirmek aaaa

Ben kv de kaliom evimi cok ozledim yaa yemek yapabilcek kdr duzelsem de eve gecsem artk evi temizlicem daha 3 aydr toza karışmıştır 3 gune anca temizlerim..

Canımmmm sen daha iyi olmadın mı valla zor yani insanın evi gibisi yok... benim halsizlik bulantı çok azaldı sadece sabah aç olursam oluyor. Geçsin artık seninki de

Sen hala kv demisin canım geç artık ya yavaş yavaş yaparsın daha rahat olursun

Taaammm yanlız kaldım derkene diğer Yengem geliyomus az önce aradı bi kaç gün kalcakmis yine yeğenler ses evin içi neşe olacak
Tkml_ sana iclenmistim iyi oldu bana da
Ayyy gözün aydın canım çok sevindim hamile hamile rabbim üzülmene razı gelmedi anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…