Aynennnnçok ayıpmış koca çekiştirmek aaaa
Canımmmm sen daha iyi olmadın mıvalla zor yani insanın evi gibisi yok... benim halsizlik bulantı çok azaldı sadece sabah aç olursam oluyor. Geçsin artık seninki de
Yok kizlar daha yemek falan yapamiom ben daha koku ve tiksintim felaket insallah gecer de giderim evime bulantimda bi gun iyi bigun kotu 5 kilo verdm hala almadm eve gidersem ac kalirzSen hala kv demisin canım geç artık ya yavaş yavaş yaparsın daha rahat olursun
Ben kızımda avent kullandım , çok memnun kaldım. Yine avent alacağım. Bazı bebekler hiç almıyor biberon o yüzden çok almamak lazım ilk etapta.Avent camlardan almistim emzikleride avent aldim simdide aventin normal biberonlarndan alcam cam olmayan dr browns u sevmedim o içindeki pipetten hiç hoslaşmadm
Aynen ben de baktım taşınacak gibi değillerdi... hem arabaların iskeletleri ağır hem de içinden çıkan elde taşınan parçaları ağırdı... ben çoğunlukla tek gezcem ve evimiz asansörlü değil.... o yüzden iyi düşünmem lazım.... Arabamız vardı ev alcaz diye onu da sattık o yüzden bebek arabası şart
Canım öncelikle tayin işlerin hayırlı olsun :) bende de dünden beri gaz var karın ağrısı yapıyor afedersin 5 dk da bir sancıyla geliyor gidiyorbulantı da çıktı acaba gitsem mi doktora? Sende de mi böyle olmuştu?
Benim ilk atandığım okul anadolu meslek lisesiydi erkekler çoğunluktaydı. Ilk birkaç ay çok zordu ama sonra alıştım evine yakınmış en azından elle tutulur bir tarafı varmış tatlım
Ne kadarmış bu kübra?
Yok kizlar daha yemek falan yapamiom ben daha koku ve tiksintim felaket insallah gecer de giderim evime bulantimda bi gun iyi bigun kotu 5 kilo verdm hala almadm eve gidersem ac kalirz
Kızlar bu saate kadar evi topladım, çekmeceleri düzenledim, kıyafetlerimi düzenledim.Dün de kızımın odasını toparladım. küçük gelenleri ayırdım.Sanki birden şişecekmişim de hiç birşey yapamayacakmışım gibi hissediyorum. Buzdolabını temizlemek istiyorum, buzluğu kışlıklarla doldurmak istiyorum. Çıldırmış olmalıyım, ben böyle değildim.
Canm kusura bakma geç gördüm. Bende de sancılar öyle başlıyor girip çıkıyor sonrasında gaz çıkmayınca karnım şişiyor da şişiyor. Gala çıkmayınca bulantı başlıyor sonra hastanelik.
Enfeksiyonu anlayamadım ben. İdrar koyulaşmıştı birkaç gündür ama ilaçlardan sandım rengini ve kokusunu
Natural Seti e bebekte indirimdeydi canim ya gögüs pompası çok gerekli bişeymi?
Normalde biz eşimle çok iyi ve uyumluyduk bırak böyle küslüğü atışmazdık bile... ama ne oldu bilmiyorum benim de psikolojim bozuk yaz tatili ve sıcak diye evden çıkmıyorum o yüzden saçma sapan hareketler yapıyorum eşim de işi çok kötü şu aralar ve iş yerindekilerle de atışmış acısı benden çıkıyor işteInşallah düzelir
Ay baya ucuzmuş ilk başta yatırmak için çok iyi duruyor
Hahaha tam yüzsüzlüğü ele aldılar
Neyse bu akşam bir ayar vereyim bakalım
Bülent Ersoygüldürdün kız beni allah iyiliğini versin
Özele yazcam okursun.benmde risk kanama vardı 7 kilo aldm 3 ayda yatmaktan birde kustuğum halde herseyi.. rabbim kimseyi evlatlarından ayirmasin.bence en zor şey buAynen herkese öyle diyom pipisi dusmezse erkek diyom gülüyolarbenimki Dr ultrason u açtığında bildiğin ayaktaydi şah a kalkmıştı zorladı yatırdı fln yine de kesin değil dedi herşey salı belli olacak bakalım ben hiç anlamiyorum resimlerden :) ilk bebegim benim bide riskliydim ya hic cinsiyet merakim olmadi hala dayok belki sali gunu yine sagligi iyi mi riskim gecti mi demekten cinsiyet yine aklima gelmicek neden ayrisin çocuğundan
Aaà kuru iftira Allah ım sen koru
Gunaydn kızlar burda hava serin yağmurlusanki enerji akıyor havadan sicakta bulanti da halszlikte daha baskn oluo du bende..
Bendede ayni etkikeri yapti. Zaten gazliyim. Gazmana dondum. Simdi gecti ama. Sen istersen doktoruna bir danis. Belki degistirir ilaci. Ama kan ilaclarinin yan etkisi oluyor. Cogu kiside kabizlik yapiyor.kızla bende ferra sanol yan etki yaptı. söylemesi ayıp gaz ve ishal şeklinde.. 1 hafadır kullanıyodum ve 2-3 gündür etkiler başladı. prospektüste ciddi yan etkidir doktora başvurun diyor. sizdede oldumu? olduysa ne yaptınız?
Bende simdi kullanyorm bu ilaci sadece aç karnina alınca cıkarttm bikere korktm dr u aradim yemekten 2 saat sonra al dedi,3 sene kadar önce bu ilaci çok uzun süre kullanmiştim gebelik dısında ciddi kabizlik yapiyodu o zaman ama şimdi tam tersi ishal yapti bence içeriginde bi degişiklik yapmışlardir herkeste ayni etkisi var sanirim,bana göre daha iyi lavaboya gidebilyorm en azindan yan etkimi bilmiyrm ama kabiz yaptiginda ciddi siknti oluyodukızla bende ferra sanol yan etki yaptı. söylemesi ayıp gaz ve ishal şeklinde.. 1 hafadır kullanıyodum ve 2-3 gündür etkiler başladı. prospektüste ciddi yan etkidir doktora başvurun diyor. sizdede oldumu? olduysa ne yaptınız?
Evet bende okuyorum hatta toparlandim artık nasipse sağlıklı doğması için hatim e baslicam inş...Günaydın kızlaarr .. Erkek cocuk anneleri bebişlerimize yusuf suresi okuyalım yada dinletelim.. Hz yusuf gibi güzel yüzlü ve güzel huylu olsun inşallah:) biraz uzun.. dün yasin okunurken bnm bebiş tekmelere başladı nasıl hoşuma gitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?