2017 Şubat Anneleri

Sen hala kv demisin canım geç artık ya yavaş yavaş yaparsın daha rahat olursun
Yok kizlar daha yemek falan yapamiom ben daha koku ve tiksintim felaket insallah gecer de giderim evime bulantimda bi gun iyi bigun kotu 5 kilo verdm hala almadm eve gidersem ac kalirz

Kızlar bu saate kadar evi topladım, çekmeceleri düzenledim, kıyafetlerimi düzenledim.Dün de kızımın odasını toparladım. küçük gelenleri ayırdım.Sanki birden şişecekmişim de hiç birşey yapamayacakmışım gibi hissediyorum. Buzdolabını temizlemek istiyorum, buzluğu kışlıklarla doldurmak istiyorum. Çıldırmış olmalıyım, ben böyle değildim.

Avent camlardan almistim emzikleride avent aldim simdide aventin normal biberonlarndan alcam cam olmayan dr browns u sevmedim o içindeki pipetten hiç hoslaşmadm
Ben kızımda avent kullandım , çok memnun kaldım. Yine avent alacağım. Bazı bebekler hiç almıyor biberon o yüzden çok almamak lazım ilk etapta.

Canm kusura bakma geç gördüm. Bende de sancılar öyle başlıyor girip çıkıyor sonrasında gaz çıkmayınca karnım şişiyor da şişiyor. Gala çıkmayınca bulantı başlıyor sonra hastanelik.
Enfeksiyonu anlayamadım ben. İdrar koyulaşmıştı birkaç gündür ama ilaçlardan sandım rengini ve kokusunu

Karnıma bir şey değmesinden nefret ediyor. Öğüre öğüre mahvoluyorum. Bugün eteğimin düğmesi rahatsız etti şimdi de pijamanın lastiği. Hamile pantolonlarının zamanı geldi sanırım

bencede çok ayıp hep A Armaganhayat o yaptı

Hahaha

Yok kizlar daha yemek falan yapamiom ben daha koku ve tiksintim felaket insallah gecer de giderim evime bulantimda bi gun iyi bigun kotu 5 kilo verdm hala almadm eve gidersem ac kalirz

Doğru aç kalmaktansa orda kalmak iyidir ben baya düzeldim bugünlere geleceğimi hiç sanmazdım ama oldu şükür. senin de geçer inşallah

Valla 2. Trimester enerjisi başladı mı ne ben de dün hızımı alamadım baya tenizlik yaptım

Anladım canım teşekkür ederim bende de feci gaz oluyor sancı da yapıyor korktum hani birşey olur da fark etmem diye idrarda birşey yok ama işte insanın içine kurt düşüyor

Natural Seti e bebekte indirimdeydi canim ya gögüs pompası çok gerekli bişeymi?

Calışan anneler alıyorlar pompayı canım.
Benim bebeğim hiç emmek istemedi.
O yüzden ben 2 haftalıkken pompa aldım ve 6 ay olana kadar sağarak verdim. Yani hiç belli olmuyor pompa işi.

kızla bende ferra sanol yan etki yaptı. söylemesi ayıp gaz ve ishal şeklinde.. 1 hafadır kullanıyodum ve 2-3 gündür etkiler başladı. prospektüste ciddi yan etkidir doktora başvurun diyor. sizdede oldumu? olduysa ne yaptınız?

AYNEN CANIM BENDE ÇOK BEGENDIM DAAHA GÜZEL MODELLERIDE VR

Özele yazcam okursun.benmde risk kanama vardı 7 kilo aldm 3 ayda yatmaktan birde kustuğum halde herseyi.. rabbim kimseyi evlatlarından ayirmasin.bence en zor şey bu

Bendede ayni etkikeri yapti. Zaten gazliyim. Gazmana dondum. Simdi gecti ama. Sen istersen doktoruna bir danis. Belki degistirir ilaci. Ama kan ilaclarinin yan etkisi oluyor. Cogu kiside kabizlik yapiyor.

Bende simdi kullanyorm bu ilaci sadece aç karnina alınca cıkarttm bikere korktm dr u aradim yemekten 2 saat sonra al dedi,3 sene kadar önce bu ilaci çok uzun süre kullanmiştim gebelik dısında ciddi kabizlik yapiyodu o zaman ama şimdi tam tersi ishal yapti bence içeriginde bi degişiklik yapmışlardir herkeste ayni etkisi var sanirim,bana göre daha iyi lavaboya gidebilyorm en azindan yan etkimi bilmiyrm ama kabiz yaptiginda ciddi siknti oluyodu

Evet bende okuyorum hatta toparlandim artık nasipse sağlıklı doğması için hatim e baslicam inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…