Çok mu fenayiz neAaà kuru iftira Allah ım sen koru
Ozledigimden bahsettim. O da azıcık. Hıh. Çok ayıp hem insan kocasını çekistirir mi hiccc
Evet baya baya serin bugün sıcak benim de bulantı ve halsizligi tetikliyoGunaydn kızlar burda hava serin yağmurlusanki enerji akıyor havadan sicakta bulanti da halszlikte daha baskn oluo du bende..
Bana dr um gyneferon verdi ferro sanol yerine bende bugn baslicam ama demir ilaclari genel olarak gaz ve diyare yapioms kabiz olmktan iyidir diye düşünüyorum.. Dr cok fazla yan etkisi olursa şurubuna ceviririz demişti..kızla bende ferra sanol yan etki yaptı. söylemesi ayıp gaz ve ishal şeklinde.. 1 hafadır kullanıyodum ve 2-3 gündür etkiler başladı. prospektüste ciddi yan etkidir doktora başvurun diyor. sizdede oldumu? olduysa ne yaptınız?
Biz iyi yüz şükür :) kız bak gazlı gecirmissin o hissediyom dediğin yoğun gaz olmasınSlm kizlar nasilsiniz ben bu jafta birazcuk gazli hafta gecirdim biraz da basim kalabalikti herkes nasilmis bakalim
Yok kiz ben taa 11 nci haftadan beri bebegi hissediyorumki bu hafta gaz oldugunda daha cok hissettim elimle koymus gibi yerini daha rahat buluyodum hehehehhe o ayri gaz ayri en cok iki gundur yasadim gaz sorunu oda bebek baya kasiklara kacmisti gaz yer birakmadi demekki ama inan sabit bolgede yani bebek nerdeyse kalp orda atiyo hiphizli yani gaz olmasi mumkun degil deneyen arkadaslar da hissettiklerini ayni seyelri yasadjkalrini soyledi cikolata yedigim zaman baya bi kipirdiyo hissediyom onu benBiz iyi yüz şükür :) kız bak gazlı gecirmissin o hissediyom dediğin yoğun gaz olmasın
Kız 11. Hafta da daha doğru dürüst sekillenmiyo bile :) neyse sen anasin ne dersen o :)Yok kiz ben taa 11 nci haftadan beri bebegi hissediyorumki bu hafta gaz oldugunda daha cok hissettim elimle koymus gibi yerini daha rahat buluyodum hehehehhe o ayri gaz ayri en cok iki gundur yasadim gaz sorunu oda bebek baya kasiklara kacmisti gaz yer birakmadi demekki ama inan sabit bolgede yani bebek nerdeyse kalp orda atiyo hiphizli yani gaz olmasi mumkun degil deneyen arkadaslar da hissettiklerini ayni seyelri yasadjkalrini soyledi cikolata yedigim zaman baya bi kipirdiyo hissediyom onu ben
Kız ben lc den 20 TL ye aldım siyah kot gibi de değil keten gibi de ama kalıbı paçaları fln çok güzeldi dar paça çok İspanyol paça bende sevmediğim için tam istediğim gibi paçası ben zayifim bacaklar fln çok incedir hiç öyle çuval gibi durmadı gayet güzel oturdu yaniGünaydın güzel haftasonları tatlı annişler
Ben hala eski pantolonlarima oluyorum kilo almadim daha 1.75 boyum 70 kiloyum. Ama yine de artık hamile pantolonu alayim dedim ve gittim gebe diye mağaza var oraya. Malesef ki orasi cok pahali lcw ye ve de factoya gittim orda da dar paçalar gercek kot gibi olanlar 60 liraydi bazilari da uygundu ama hem bol pacali hem çuval gibiydi.Sonra düşündüm düşük bel giydigim zamanlardan kalma birsürü kotum var evde hepsini de kaliteli almışım. Ben de internetten araştırmaya basladim acaba düşük bel pantolonu hamile pantolonuna cevirme diye birsey olur mu diye. Baktim ki yapmislar zaten hazir satilanlarin da mantigi ayni. Dün terziye verdim anlattim da ne istediğimi. Gobek kismina penye de aldim kumascidan. Bugün alacagim bakalim ortaya nasil birşey çıkmış. En kötüsunü dusunursek pantolon çöpe gider zaten giymiyordum
Hehhehe ablam bnm oyle hissediyomdan kastim o haftada kalp atisi oluyodu ama sabit bolgelerde her yerde olmuyodu ilerledikce bebek hareket ettikce de nerdeyse orasi atiyodu ama hiphizli ablam elimle hissediyodum simdi saga donup yatsam sola donup yatsam hemen iniuo oraya hissediyorum yani nerede oldugunu elimle de buluyorum ama cok tatli bisi yaaaaa valla bazen gozlerim yasariyo hamile olmayan birine yaptim onda tik yokKız 11. Hafta da daha doğru dürüst sekillenmiyo bile :) neyse sen anasin ne dersen o :)
Benimde bebek büyüdukce o bölgeler de kalp atışı var ama bebeğe giden damar hiç bebek diye dusunmuyorum enteresan seninki çünkü burda 2.-3. Çocuğu olanlar bizden önde olanlar bile senin kadar net hissetmiyo daha :) sanslisin demekki :)Hehhehe ablam bnm oyle hissediyomdan kastim o haftada kalp atisi oluyodu ama sabit bolgelerde her yerde olmuyodu ilerledikce bebek hareket ettikce de nerdeyse orasi atiyodu ama hiphizli ablam elimle hissediyodum simdi saga donup yatsam sola donup yatsam hemen iniuo oraya hissediyorum yani nerede oldugunu elimle de buluyorum ama cok tatli bisi yaaaaa valla bazen gozlerim yasariyo hamile olmayan birine yaptim onda tik yok
Buda cok guzel bisi benim icin seviniyorum yeterki bebek iyi olsun hicbisi onemli degil bu arada bi hafta kaldi cinsiyet ogrenmeye bide o heyecan var ins hayirlisiyla ogrenip gelirim cok heyecanli yaaaBenimde bebek büyüdukce o bölgeler de kalp atışı var ama bebeğe giden damar hiç bebek diye dusunmuyorum enteresan seninki çünkü burda 2.-3. Çocuğu olanlar bizden önde olanlar bile senin kadar net hissetmiyo daha :) sanslisin demekki :)
Aynen hayırlısıyla güzel haberler alalım hep bende salı gitcem endişe ve tedirginlik başladı yineDemekki olsun ablam
Buda cok guzel bisi benim icin seviniyorum yeterki bebek iyi olsun hicbisi onemli degil bu arada bi hafta kaldi cinsiyet ogrenmeye bide o heyecan var ins hayirlisiyla ogrenip gelirim cok heyecanli yaaa
Sali gunu 30 agustos resmi tatil ya hastaneler acik miAynen hayırlısıyla güzel haberler alalım hep bende salı gitcem endişe ve tedirginlik başladı yine
Aha sendede mi basladi tedirginlik neyse ki insaAllah guzel haber alip donmek nasip olur bizeAynen hayırlısıyla güzel haberler alalım hep bende salı gitcem endişe ve tedirginlik başladı yine
Bende 2 3 gundur bir iki pit hissettim gibi ama tamda emib degilim bugun oda yok simdide stres oluyorum neden diye. Sabah beri elim karnimda. Nolcak bu halimiz yaKızlar bu gece noldu uyur uyanık gibiyim biyandan da rüya görüyorum bi ara sanki gerçekten karnim seyridi bisey oynadı gibi ve onda Rüyam da da annem var yanımda bende o olduğu anda annemin elini aldım sol tarafima koydum oda oynadığını hissetti ve güldü :) sanırım çok etkisinde kalıyorum niye hissetmiyorum diye :)
Benim Dr zaten şuan izinlik ptesiden itibaren baslicak dedi o günde çok yoğun dedi kız salı dedim o gün 30 ağustos olduğu için rapor reçete bisey yazamaz ama dedi demekki orda 23 nisan da fln da ordaydi benim DrSali gunu 30 agustos resmi tatil ya hastaneler acik mi
Tabiki de artık o Allah in emri kontrol günü yaklaşıyor ben başlıyorum saçma sapan düşünmeye :)Aha sendede mi basladi tedirginlik neyse ki insaAllah guzel haber alip donmek nasip olur bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?