Benim çok enteresandi ama ruyayla gerçek arası bisey yaşadım :) yavastan kafayı yiyorum galibaBende 2 3 gundur bir iki pit hissettim gibi ama tamda emib degilim bugun oda yok simdide stres oluyorum neden diye. Sabah beri elim karnimda. Nolcak bu halimiz ya
Ayy ne cekioz bu ruyalardan.. ben hissetmeyi birak kucagima almistm ruyamda bi de deli gibi diom ki gozleri babasina benzio benm gbi yesil gozlu nie olmadi triplerine griodum tövbe yareppimmKızlar bu gece noldu uyur uyanık gibiyim biyandan da rüya görüyorum bi ara sanki gerçekten karnim seyridi bisey oynadı gibi ve onda Rüyam da da annem var yanımda bende o olduğu anda annemin elini aldım sol tarafima koydum oda oynadığını hissetti ve güldü :) sanırım çok etkisinde kalıyorum niye hissetmiyorum diye :)
Valla bende oyleyim dusunsene cinsiyet ogrenmeye gidicem ve pat kotu bisi olcak diye aklim cikiuo yaaaa ins guzel haber aliriz valla bu teorilerin baslamasi normalmis demek insan endise ediyo ya bian once kucagimiza saglicakla gelirler de icimiz rahat eder insaAllahTabiki de artık o Allah in emri kontrol günü yaklaşıyor ben başlıyorum saçma sapan düşünmeye :)
Ayy ne cekioz bu ruyalardan.. ben hissetmeyi birak kucagima almistm ruyamda bi de deli gibi diom ki gozleri babasina benzio benm gbi yesil gozlu nie olmadi triplerine griodum tövbe yareppimmsiyirdim iyice..
Aynen öyle hayırlısıyla güzel haberler alırız inş hepimiz deValla bende oyleyim dusunsene cinsiyet ogrenmeye gidicem ve pat kotu bisi olcak diye aklim cikiuo yaaaa ins guzel haber aliriz valla bu teorilerin baslamasi normalmis demek insan endise ediyo ya bian once kucagimiza saglicakla gelirler de icimiz rahat eder insaAllah
Bendede ayni etkikeri yapti. Zaten gazliyim. Gazmana dondum. Simdi gecti ama. Sen istersen doktoruna bir danis. Belki degistirir ilaci. Ama kan ilaclarinin yan etkisi oluyor. Cogu kiside kabizlik yapiyor.
Günaydın güzel haftasonları tatlı annişler
Ben hala eski pantolonlarima oluyorum kilo almadim daha 1.75 boyum 70 kiloyum. Ama yine de artık hamile pantolonu alayim dedim ve gittim gebe diye mağaza var oraya. Malesef ki orasi cok pahali lcw ye ve de factoya gittim orda da dar paçalar gercek kot gibi olanlar 60 liraydi bazilari da uygundu ama hem bol pacali hem çuval gibiydi.Sonra düşündüm düşük bel giydigim zamanlardan kalma birsürü kotum var evde hepsini de kaliteli almışım. Ben de internetten araştırmaya basladim acaba düşük bel pantolonu hamile pantolonuna cevirme diye birsey olur mu diye. Baktim ki yapmislar zaten hazir satilanlarin da mantigi ayni. Dün terziye verdim anlattim da ne istediğimi. Gobek kismina penye de aldim kumascidan. Bugün alacagim bakalim ortaya nasil birşey çıkmış. En kötüsunü dusunursek pantolon çöpe gider zaten giymiyordum
Bizimki kapaliymis canim 31 ine kaldı randevumSali gunu 30 agustos resmi tatil ya hastaneler acik mi
Mercimek gaz yapar diye biliyorum benBende gazman gibiyimmama yan etki kabızlık yaptı bende kabızlık çok kötü hergün bir kase mercimek çorbası içiyorum ki biraz rahat çıkayım tuvalete
Iyi yapmışsın gerisi terziye kalmış artık
Ben de lcw den aldım çok güzeller ama bir beden büyük aldım. Hem ilerleyen aylarda kilo alırım diye hem de bol bol daha iyi oldu. Boyfriend jeans diyorlar ya öyle durdu. Bir dar paça bir de ispanyol paça aldım. Başka mağazalar hem pahalıydı hem de çok kadınsı duruyordu
Ben de yaptırmıştım ama hiç güzel olmadı.bence 1 tane deneyin..Bir tane siyah kot aldım iyi bir marka onu çok kullandım. Eylülde çalışmaya başlayacağım. Normal kıyafetlerim olmuyor hamile kıyafetleri de tam oturmuyor hala. Benim önceki hamileliğimden kalanlar var, kardeşimden de aldım şanslıyım. Geçen gün e- bebekten siyah t- shirt aldım, üzerine gömlek hırka ne bulursam giyerim değişik değişik. Birkaç elbise var kışlık yeter sanırım. Sonrasında veririm birine 2 tane çocuk yeter bana.Günaydın güzel haftasonları tatlı annişler
Ben hala eski pantolonlarima oluyorum kilo almadim daha 1.75 boyum 70 kiloyum. Ama yine de artık hamile pantolonu alayim dedim ve gittim gebe diye mağaza var oraya. Malesef ki orasi cok pahali lcw ye ve de factoya gittim orda da dar paçalar gercek kot gibi olanlar 60 liraydi bazilari da uygundu ama hem bol pacali hem çuval gibiydi.Sonra düşündüm düşük bel giydigim zamanlardan kalma birsürü kotum var evde hepsini de kaliteli almışım. Ben de internetten araştırmaya basladim acaba düşük bel pantolonu hamile pantolonuna cevirme diye birsey olur mu diye. Baktim ki yapmislar zaten hazir satilanlarin da mantigi ayni. Dün terziye verdim anlattim da ne istediğimi. Gobek kismina penye de aldim kumascidan. Bugün alacagim bakalim ortaya nasil birşey çıkmış. En kötüsunü dusunursek pantolon çöpe gider zaten giymiyordum
Yok kiz ben taa 11 nci haftadan beri bebegi hissediyorumki bu hafta gaz oldugunda daha cok hissettim elimle koymus gibi yerini daha rahat buluyodum hehehehhe o ayri gaz ayri en cok iki gundur yasadim gaz sorunu oda bebek baya kasiklara kacmisti gaz yer birakmadi demekki ama inan sabit bolgede yani bebek nerdeyse kalp orda atiyo hiphizli yani gaz olmasi mumkun degil deneyen arkadaslar da hissettiklerini ayni seyelri yasadjkalrini soyledi cikolata yedigim zaman baya bi kipirdiyo hissediyom onu ben
Mercimek gaz yapar diye biliyorum ben
Hehhehe ablam bnm oyle hissediyomdan kastim o haftada kalp atisi oluyodu ama sabit bolgelerde her yerde olmuyodu ilerledikce bebek hareket ettikce de nerdeyse orasi atiyodu ama hiphizli ablam elimle hissediyodum simdi saga donup yatsam sola donup yatsam hemen iniuo oraya hissediyorum yani nerede oldugunu elimle de buluyorum ama cok tatli bisi yaaaaa valla bazen gozlerim yasariyo hamile olmayan birine yaptim onda tik yok
Bence de mümkün değil tıbba aykırı:)Kızlar kızmayın ama 11. Haftada hissetmek mümkün diil hareketleri gaz o gaz
Aynen o yapabilir ben öyle biliyorum hatta emzirirken bile mercimeği onermezler bebeğe de gaz olmasın diye çok şükür bende daha hiç kabız olmadım biraz ishal halindeyim bile benim de ağızdan gaz im çok o bitiriyo benideOndan olabilir o zaman benim gazmanlığım
Kabız olmaktan çok korkuyorum gaza razı olim o zamanbir namaz kılmak için 3 kere abdest alıyorum yeminle ya kafayı yiycem
Bence de mümkün değil tıbba aykırı:)
Bende yengemden istedim o getirecek dediğin gibi kaliyo sonra bide ben evdeyim genelde onlar yeter bana artık :)Ben de yaptırmıştım ama hiç güzel olmadı.bence 1 tane deneyin..Bir tane siyah kot aldım iyi bir marka onu çok kullandım. Eylülde çalışmaya başlayacağım. Normal kıyafetlerim olmuyor hamile kıyafetleri de tam oturmuyor hala. Benim önceki hamileliğimden kalanlar var, kardeşimden de aldım şanslıyım. Geçen gün e- bebekten siyah t- shirt aldım, üzerine gömlek hırka ne bulursam giyerim değişik değişik. Birkaç elbise var kışlık yeter sanırım. Sonrasında veririm birine 2 tane çocuk yeter bana.
Bende dedim ama hissediyorum diyo doğrudur belki ne diyelim ... Ben 12. Haftada gittim Dr dediki artık hissediyomusun ama öyle bi sordu ki hissetmem gerekiyo artık der gibi :) bende valla birşeyler oluyo ama bebek mi gaz mi bilemem dedim güldü bu kurnaz soruydu bu haftada bebek fln hissedemezsin dediKızlar kızmayın ama 11. Haftada hissetmek mümkün diil hareketleri gaz o gaz
Ben de dr a sormustum sanki icimde bisi kayiyo gbi hissediyorum doktorumda 18-20.haftada anca hissedersin dedi..Daha 10 cm lik bebegin eli ayagi ne ki demistiKızlar kızmayın ama 11. Haftada hissetmek mümkün diil hareketleri gaz o gaz
Aynen o yapabilir ben öyle biliyorum hatta emzirirken bile mercimeği onermezler bebeğe de gaz olmasın diye çok şükür bende daha hiç kabız olmadım biraz ishal halindeyim bile benim de ağızdan gaz im çok o bitiriyo benide
Doğum sonrası bi çok insan yaşıyor canım kabızlık sorunu inş yasamayizEmzirirken olmayız inşallah Kabız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?