2017 Şubat Anneleri

Bende 2 3 gundur bir iki pit hissettim gibi ama tamda emib degilim bugun oda yok simdide stres oluyorum neden diye. Sabah beri elim karnimda. Nolcak bu halimiz ya
Benim çok enteresandi ama ruyayla gerçek arası bisey yaşadım :) yavastan kafayı yiyorum galiba

Ayy ne cekioz bu ruyalardan.. ben hissetmeyi birak kucagima almistm ruyamda bi de deli gibi diom ki gozleri babasina benzio benm gbi yesil gozlu nie olmadi triplerine griodum tövbe yareppimm siyirdim iyice..

Tabiki de artık o Allah in emri kontrol günü yaklaşıyor ben başlıyorum saçma sapan düşünmeye :)
Valla bende oyleyim dusunsene cinsiyet ogrenmeye gidicem ve pat kotu bisi olcak diye aklim cikiuo yaaaa ins guzel haber aliriz valla bu teorilerin baslamasi normalmis demek insan endise ediyo ya bian once kucagimiza saglicakla gelirler de icimiz rahat eder insaAllah

Ayy ne cekioz bu ruyalardan.. ben hissetmeyi birak kucagima almistm ruyamda bi de deli gibi diom ki gozleri babasina benzio benm gbi yesil gozlu nie olmadi triplerine griodum tövbe yareppimm siyirdim iyice..
hahayyy hala trip peşindeyiz kadın milleti işte

Aynen öyle hayırlısıyla güzel haberler alırız inş hepimiz de

Bendede ayni etkikeri yapti. Zaten gazliyim. Gazmana dondum. Simdi gecti ama. Sen istersen doktoruna bir danis. Belki degistirir ilaci. Ama kan ilaclarinin yan etkisi oluyor. Cogu kiside kabizlik yapiyor.

Bende gazman gibiyimm ama yan etki kabızlık yaptı bende kabızlık çok kötü hergün bir kase mercimek çorbası içiyorum ki biraz rahat çıkayım tuvalete

Iyi yapmışsın gerisi terziye kalmış artık

Ben de lcw den aldım çok güzeller ama bir beden büyük aldım. Hem ilerleyen aylarda kilo alırım diye hem de bol bol daha iyi oldu. Boyfriend jeans diyorlar ya öyle durdu. Bir dar paça bir de ispanyol paça aldım. Başka mağazalar hem pahalıydı hem de çok kadınsı duruyordu

Mercimek gaz yapar diye biliyorum ben

Ben de yaptırmıştım ama hiç güzel olmadı.bence 1 tane deneyin..Bir tane siyah kot aldım iyi bir marka onu çok kullandım. Eylülde çalışmaya başlayacağım. Normal kıyafetlerim olmuyor hamile kıyafetleri de tam oturmuyor hala. Benim önceki hamileliğimden kalanlar var, kardeşimden de aldım şanslıyım. Geçen gün e- bebekten siyah t- shirt aldım, üzerine gömlek hırka ne bulursam giyerim değişik değişik. Birkaç elbise var kışlık yeter sanırım. Sonrasında veririm birine 2 tane çocuk yeter bana.

Kızlar kızmayın ama 11. Haftada hissetmek mümkün diil hareketleri gaz o gaz

Hele de kalp atışını duymak imkansız öyle üstten üstten

Ondan olabilir o zaman benim gazmanlığım

Kabız olmaktan çok korkuyorum gaza razı olim o zaman bir namaz kılmak için 3 kere abdest alıyorum yeminle ya kafayı yiycem
Aynen o yapabilir ben öyle biliyorum hatta emzirirken bile mercimeği onermezler bebeğe de gaz olmasın diye çok şükür bende daha hiç kabız olmadım biraz ishal halindeyim bile benim de ağızdan gaz im çok o bitiriyo benide

Bende yengemden istedim o getirecek dediğin gibi kaliyo sonra bide ben evdeyim genelde onlar yeter bana artık :)

Bende dedim ama hissediyorum diyo doğrudur belki ne diyelim ... Ben 12. Haftada gittim Dr dediki artık hissediyomusun ama öyle bi sordu ki hissetmem gerekiyo artık der gibi :) bende valla birşeyler oluyo ama bebek mi gaz mi bilemem dedim güldü bu kurnaz soruydu bu haftada bebek fln hissedemezsin dedi eğer kiii sorusuna aaaa eveettttt hissediyorum deyip atlasaymisim fena bozulcakmisim

Ben de dr a sormustum sanki icimde bisi kayiyo gbi hissediyorum doktorumda 18-20.haftada anca hissedersin dedi..Daha 10 cm lik bebegin eli ayagi ne ki demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…