Bircok kisi de dogumdaki anestezi den sonra kabizlik muhakkak oluomus kardesimde ne cektim ayy hatirlatma dio 1 ay kabiz olmusEmzirirken olmayız inşallah Kabız
Ben de emin olamadım anlayip anlamadigina internette videolar var ızleyin dedim adama bakalim birazdan gidip alacağım. Ben de eylülde başlayacağım iste 1 2 tane olsa yeter bana daha gobek cikmadigi için tişört falan almadim simdilik tuniklerimi giyiyorum bakalim. Ben de elbise giyemiyorum ne yaz ne kış. Küçükten beri annem hep bizi pantolonlarla büyüttügü için üsüyorum etek giyince ve oturup kalkarken rahat edemiyorum aslinda hamilelikte en rahati o olurBen de yaptırmıştım ama hiç güzel olmadı.bence 1 tane deneyin..Bir tane siyah kot aldım iyi bir marka onu çok kullandım. Eylülde çalışmaya başlayacağım. Normal kıyafetlerim olmuyor hamile kıyafetleri de tam oturmuyor hala. Benim önceki hamileliğimden kalanlar var, kardeşimden de aldım şanslıyım. Geçen gün e- bebekten siyah t- shirt aldım, üzerine gömlek hırka ne bulursam giyerim değişik değişik. Birkaç elbise var kışlık yeter sanırım. Sonrasında veririm birine 2 tane çocuk yeter bana.
Ben de dr a sormustum sanki icimde bisi kayiyo gbi hissediyorum doktorumda 18-20.haftada anca hissedersin dedi..Daha 10 cm lik bebegin eli ayagi ne ki demisti
Bircok kisi de dogumdaki anestezi den sonra kabizlik muhakkak oluomus kardesimde ne cektim ayy hatirlatma dio 1 ay kabiz olmusgerci bende ilk dusugumdeki anestezide 3 4 gun olmustum zor valla..Neyse dusunmeyelimm iyi olsun her sey..
Bendede kabızlık yaptı sanırım. Yani başka bireşyden değilse ondan oldu galiba. Bide çoookk afedersiniz ama simsiyah bişiBendede ayni etkikeri yapti. Zaten gazliyim. Gazmana dondum. Simdi gecti ama. Sen istersen doktoruna bir danis. Belki degistirir ilaci. Ama kan ilaclarinin yan etkisi oluyor. Cogu kiside kabizlik yapiyor.
Arada bende yaşıyorum sanki bisey çok heyecanlanmisim gibi atiyo kalbim ve bi anda çok yorgun hissediyorum olabiliyo demekki aynı şeyler yaşandığına goreYa arkadaslar bende durup duruken birden bire bir yorgunluk oluyor. Carpinti basliyor. Zor nefes aliyorum sanki. Elim ayagim tutmuyor. Neden olur ki acaba. Basina boyle birsey gelen varmi.
Tansiyonunuzu takip edin bence. Bi ara bende de oldu. Kendi Drum devam ederse kardioloğa görün dedi. Şükür kesildi. Ama sürede iş yeri hekimim sürekli tansiyonunu ölçtü.Ya arkadaslar bende durup duruken birden bire bir yorgunluk oluyor. Carpinti basliyor. Zor nefes aliyorum sanki. Elim ayagim tutmuyor. Neden olur ki acaba. Basina boyle birsey gelen varmi.
Aynen bende oyle oluyorrum. Normal demekki. Bir nefes iki kisiye yetmiyor herhalde.Arada bende yaşıyorum sanki bisey çok heyecanlanmisim gibi atiyo kalbim ve bi anda çok yorgun hissediyorum olabiliyo demekki aynı şeyler yaşandığına gore
Ya arkadaslar bende durup duruken birden bire bir yorgunluk oluyor. Carpinti basliyor. Zor nefes aliyorum sanki. Elim ayagim tutmuyor. Neden olur ki acaba. Basina boyle birsey gelen varmi.
Tansiyonda olabilir. Havada cok sicak belki onunda etkisi vardir. Benim nabzim cok hizlaniyor. normaldede hizli atar zaten.Tansiyonunuzu takip edin bence. Bi ara bende de oldu. Kendi Drum devam ederse kardioloğa görün dedi. Şükür kesildi. Ama sürede iş yeri hekimim sürekli tansiyonunu ölçtü.
Bende soylicem Dr a bu sefer gittiğimdeTansiyonunuzu takip edin bence. Bi ara bende de oldu. Kendi Drum devam ederse kardioloğa görün dedi. Şükür kesildi. Ama sürede iş yeri hekimim sürekli tansiyonunu ölçtü.
Olabilir evet şuan bile mesela benim öyle çok hızlı atiyoTansiyonda olabilir. Havada cok sicak belki onunda etkisi vardir. Benim nabzim cok hizlaniyor. normaldede hizli atar zaten.
ne zaman yaptırılıyor bende istiyorum birde saglik ocagimi yoksa ozele mi yaptıracaksın canımKızlar ben mutlaka grip aşısı yaptıracağım. Aynı şekilde oğluma ve eşime de yaptırmayı düşünüyorum.
Tavsiye...
Benim doktor ilk kilo ve tansiyon bakiyor sonra ultrasona aliyor. Benim her zaman 10/5 olan tansiyon orda heyecandan 12/8 falan cikiyor.Bende soylicem Dr a bu sefer gittiğimde
Benim Dr hiç bakmadı daha bunlara geçen devlete gittim orda hemen baktı hemşire benim de normalde dusuktur tansiyon o gün 12/8 di ama o hızlı kalp atışı suan var mesela ve o kadar bariz ki hanı göbeğin orda da atar ya hep bi damar resmen şuan dışardan belli niye böyle anlamadımBenim doktor ilk kilo ve tansiyon bakiyor sonra ultrasona aliyor. Benim her zaman 10/5 olan tansiyon orda heyecandan 12/8 falan cikiyor.
Gecen okuduğum bi yazıydı paylaşmak istedim konuyu görünce:Ya arkadaslar bende durup duruken birden bire bir yorgunluk oluyor. Carpinti basliyor. Zor nefes aliyorum sanki. Elim ayagim tutmuyor. Neden olur ki acaba. Basina boyle birsey gelen varmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?