2017 Şubat Anneleri

Ya arkadaslar bende durup duruken birden bire bir yorgunluk oluyor. Carpinti basliyor. Zor nefes aliyorum sanki. Elim ayagim tutmuyor. Neden olur ki acaba. Basina boyle birsey gelen varmi.
Kalbimiz eskiye oranla 2 kati daha hızli çalısiyo ve kan pompaliyor benimde öyle oluyo bazen yoruldugumda filan normal sanirim bu durum

Kızlar ben mutlaka grip aşısı yaptıracağım. Aynı şekilde oğluma ve eşime de yaptırmayı düşünüyorum.
Tavsiye...
Ben hic yaptirmadim. Detayli bir bilgimde yok. Cok sukur masallah diyim ailece grip olmayiz nezle ile gecistiririz kisi oda en cok 1 yada 2 kere. Onun icin hamileliktede hic dusunmemistim.

ne zaman yaptırılıyor bende istiyorum birde saglik ocagimi yoksa ozele mi yaptıracaksın canım
.geçen sene oglum çok hasta oldu ona da istiyorum en azından hafif gecirilir

Canım ben geçen yıl 3.5 yaşındaki oğlum için 'fluarix tetra " isimli aşıyı aldım eczaneden aldım. Bu aşıyı devlet karşılamıyor ve 3 yaş üstü çocuklara uygulanıyor. Eğer ilk aşısıyla 1 ay ara ile yarım doz uygulanıyor. Aşıyı aldıktan sonra sağlık ocakları yapıyor canım.
Ben ekim sonu yaptırmıştım. Bu yıl da ekim sonu düşünüyorum

Kızlar ben mutlaka grip aşısı yaptıracağım. Aynı şekilde oğluma ve eşime de yaptırmayı düşünüyorum.
Tavsiye...
Kesinlikle emin olsam sakincasi olmadigindan bende yaptirrim cunkü cok agır geciryorm grip olunca

Ben hic yaptirmadim. Detayli bir bilgimde yok. Cok sukur masallah diyim ailece grip olmayiz nezle ile gecistiririz kisi oda en cok 1 yada 2 kere. Onun icin hamileliktede hic dusunmemistim.

Hamilelikte bünye çok hassas oluyor ve bir kez hastalık gelince ilaçsız atlatmak zor oluyor. Benim evde kreşe giden oğlum var. Geçen yıl onun hafif geçirdiği hastalıkları ben çok ağır geçirdim. Bu sene hamilelikte olunca mutlaka yaptıracağım aşıyı

Beni anlatmis. Kansizlikta var bende acaba dahadami artti. Cok tesekkur ederim bilgi icin. Demekki normal bi surecteyiz.

Tavsiye...
Keşke faranjit için de bir şey yapsalar.. Grip yerine faranjit olurum her kış.. Geniz akıntısı,boğaz kasintisi,hic geçmeyen hapşırma off offsprey olmayınca augmentinde ise yaramio napcaksam..

Keşke faranjit için de bir şey yapsalar.. Grip yerine faranjit olurum her kış.. Geniz akıntısı,boğaz kasintisi,hic geçmeyen hapşırma off offsprey olmayınca augmentinde ise yaramio napcaksam..
Bende oldu mu çok ağır oluyorum gribi çok sık olmam ama olunca fena 10 gün fln serumlar iğneler öyle geçer faranjit sorunu bende de var inş gebelikte yasamayiz

Kizlar nasilsiniz bayadir girmiyodum izindeyim die elime teli almaya pek vaktim olmadi
Bisi sorucam 15+5 deyiz ve iki gundur ara ara karnimin ici aciyo batiyo normalmiki yaaa daha gecen hafta gttim dr a sureklide rahatsiz etmek istemiyrmsizlerede bole oldumuuu

Kadının gücü ve aklı istersek herşeyi yapar ve yaptiriz valla guzel gorunuyo zaten o siyah kısmı kimse görmediği için iyi olmuş elindekileri değerlendirmiş oldun işte

Bende her hafta bir sonraki haftaya gircegm zmn oluo rahim buyuyo bide benim sinir uclarm cok hassas o yuzden en ufak batmayi hissediorm bu hafta gobek deliginin altinda oldu hep kasigimda igne batmasi gbi hissederdm..

Bende her hafta bir sonraki haftaya gircegm zmn oluo rahim buyuyo bide benim sinir uclarm cok hassas o yuzden en ufak batmayi hissediorm bu hafta gobek deliginin altinda oldu hep kasigimda igne batmasi gbi hissederdm..
Aynn canm ara ara giriyo korkuyorum ya allahm esirgesin benimde ilk defa oldu karnimizin ici genisliyo ondandir ins

Ay çok tesekkur ederim canim .Ben muhakkak yaptıricam geçen kış çok zor geçti hastaliktan ailecek serum almistik

Allaaammm neler yapiolar para tuzagi 1700 tl ye bebek arabasi mi olur?
Bunu biliyorm ben kullanişli biseye benziyo ama buset olarak sadece çok gereksiz tekerlekli bi pusete o kadar para verilmez bence nasılsa çok kısa bi süre kullanilıyo zaten ne gerek varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…