2017 Şubat Anneleri

Kadının gücü ve aklı istersek herşeyi yapar ve yaptiriz valla guzel gorunuyo zaten o siyah kısmı kimse görmediği için iyi olmuş elindekileri değerlendirmiş oldun işte
Kumascida gri veya lacivert olsaydi öyle alacaktim ama siyah vardi bir de uzun tunikler giydigim için hele hic görülmez durumu kurtarsin yeter. Terzi de böylelikle kendini geliştirmiş oldu internette herşey var artık cok faydalı diyorçok sevindim çünkü pantolonlarimi seviyordum ama düsuk bel oldugu icin çok göbek ve yanlarımi cikariyordu daha hamile olmadan hamile yaftasini yiyordum yıllardır. Ben de yuksek bele geçmiştim her yerimi topluyor diye bunlar da boylelikle degerlenmis oldu

Aynen canım çok iyi olmuş güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim

Bugün Eminönü ne gittim bebek mağazalarına da bir bakayım dedim. Yaaa kızların elbiseleri filan çeşit çok ve cok güzel erkekler için pek bişey yok Erkek annelerinin dramı :)
ben trabzonda yaşıyorum geçen ben de bişiler alayım diye çıktım dediğin gibi erkek için hiç bir şey yok inşallah sezon geçişi olduğu için yoktur ve yenileri gelir..

Kızlarrrr demin ilk kez cok net hissettim bebeği.. içimde birsey güp etti ve ah dedim biraz acıdı sonra esim hemen elini koydu oraya bastirdi iyice ve birkac kere daha hareket etti ve ben söylemeden eşim dedi bak simdi oynuyo şimdi yine oynuyo diye çok çok duygulandim ben çok emin olamiyordum gaz mi bebek mi diye ama eşim de hissettiyse bebişimdir o benim..gözlerim doldu

18.haftada hissetmen muhtemel canım maşallah

:))
Hadi gözün aydınnn..
Darısı geriden gelenlere :))

Gercek bebek hareketini gazdan ayirtedebiliyosun. Dun bende ilk kez hissetmistim. Bugunde bi kez hissettim. Hissettikce daha oncekilerin gaz oldugunu bunun bebek oldugunu daha iyi anliyosun. Ben birde sundan ayirt ediyorum gaz hareketleri daha derinden gelirken bebegin hareketi yuzeyel.rabbim herkese tattirsin cok guzel bi duygu.

İnatla hissettiğini iddia edenlerimiz var:))) olmaz diyoruz eminim diyolar neyyyyseeee:))) ancak 18 den sonra arkadaşlar öncesi gaz gaz

Fazla ayakta kalinca veya yüruyunce yada evde is yapaym
biraz acayip bel ağrim oluyo 3 gündur
uzanip ayaga kalktıgımda basamiyorm ya kopuyo belim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…