Kumascida gri veya lacivert olsaydi öyle alacaktim ama siyah vardi bir de uzun tunikler giydigim için hele hic görülmez durumu kurtarsin yeter. Terzi de böylelikle kendini geliştirmiş oldu internette herşey var artık cok faydalı diyorKadının gücü ve aklıistersek herşeyi yapar ve yaptiriz valla guzel gorunuyo zaten o siyah kısmı kimse görmediği için iyi olmuş elindekileri değerlendirmiş oldun işte
güzel olmuş bir tanede ben deneyimKızlar pantolonu aldım orda giyemedim evde denedim begendim pazartesi bir tane daha vereceğim. Sadece ust kismin lastigini cok sıkı birakmamis ilerleyen zamanlarda sıkmasın diye ama simdi de gevsek olmuş bir pens attiririm daralır sonra actiririm genisledigimdeEki Görüntüle 1876904 Eki Görüntüle 1876905 Eki Görüntüle 1876907
Dene tabi canim netten arastir resimleri gösterirsin terziye yapar zaten o da. Kumascidan da penye alirsingüzel olmuş bir tanede ben deneyim
Ustune az daha katar şahin alırım oglusumun üstüne yaparim ileride kullanırAllaaammm neler yapiolar para tuzagi 1700 tl ye bebek arabasi mi olur?
Aynen canım çok iyi olmuş güle güle giymeyi nasip etsin RabbimKumascida gri veya lacivert olsaydi öyle alacaktim ama siyah vardi bir de uzun tunikler giydigim için hele hic görülmez durumu kurtarsin yeter. Terzi de böylelikle kendini geliştirmiş oldu internette herşey var artık cok faydalı diyorçok sevindim çünkü pantolonlarimi seviyordum ama düsuk bel oldugu icin çok göbek ve yanlarımi cikariyordu daha hamile olmadan hamile yaftasini yiyordum yıllardır. Ben de yuksek bele geçmiştim her yerimi topluyor diye bunlar da boylelikle degerlenmis oldu
Sen diger video mu izlee ama duygusala baglamak yoooğğ taaamm miii?Ustune az daha katar şahin alırım oglusumun üstüne yaparim ileride kullanır
İzlemem zaten bugün heyheyliyim olmazSen diger video mu izlee ama duygusala baglamak yoooğğ taaamm miii?
ben trabzonda yaşıyorum geçen ben de bişiler alayım diye çıktım dediğin gibi erkek için hiç bir şey yokBugün Eminönü ne gittim bebek mağazalarına da bir bakayım dedim. Yaaa kızların elbiseleri filan çeşit çok ve cok güzel erkekler için pek bişey yokErkek annelerinin dramı :)
Kızlarrrr demin ilk kez cok net hissettim bebeği.. içimde birsey güp etti ve ah dedim biraz acıdı sonra esim hemen elini koydu oraya bastirdi iyice ve birkac kere daha hareket etti ve ben söylemeden eşim dedi bak simdi oynuyo şimdi yine oynuyo diye çok çok duygulandim ben çok emin olamiyordum gaz mi bebek mi diye ama eşim de hissettiyse bebişimdir o benim..gözlerim doldu
Kızlarrrr demin ilk kez cok net hissettim bebeği.. içimde birsey güp etti ve ah dedim biraz acıdı sonra esim hemen elini koydu oraya bastirdi iyice ve birkac kere daha hareket etti ve ben söylemeden eşim dedi bak simdi oynuyo şimdi yine oynuyo diye çok çok duygulandim ben çok emin olamiyordum gaz mi bebek mi diye ama eşim de hissettiyse bebişimdir o benim..gözlerim doldu
Gercek bebek hareketini gazdan ayirtedebiliyosun. Dun bende ilk kez hissetmistim. Bugunde bi kez hissettim. Hissettikce daha oncekilerin gaz oldugunu bunun bebek oldugunu daha iyi anliyosun. Ben birde sundan ayirt ediyorum gaz hareketleri daha derinden gelirken bebegin hareketi yuzeyel.rabbim herkese tattirsin cok guzel bi duygu.Kızlarrrr demin ilk kez cok net hissettim bebeği.. içimde birsey güp etti ve ah dedim biraz acıdı sonra esim hemen elini koydu oraya bastirdi iyice ve birkac kere daha hareket etti ve ben söylemeden eşim dedi bak simdi oynuyo şimdi yine oynuyo diye çok çok duygulandim ben çok emin olamiyordum gaz mi bebek mi diye ama eşim de hissettiyse bebişimdir o benim..gözlerim doldu
Gercek bebek hareketini gazdan ayirtedebiliyosun. Dun bende ilk kez hissetmistim. Bugunde bi kez hissettim. Hissettikce daha oncekilerin gaz oldugunu bunun bebek oldugunu daha iyi anliyosun. Ben birde sundan ayirt ediyorum gaz hareketleri daha derinden gelirken bebegin hareketi yuzeyel.rabbim herkese tattirsin cok guzel bi duygu.
https://m.joker.com.tr/urun/tripper...mpaign=scn_a00507ad4e6b4000&_sgm_action=click Arkadaşlar bu yatak nasıl sizce, genel olarak memnun olduğunu okudum, fiyatı da uygun?
Park yatak fiyati uygun ama bende pek hoşlaşmıyorm park yataktan ondansa ıkea beşik daha hoş ve yan parmakligini ilk etapta takmayinca anne yani beşik oluveriyo ark.aldi bayildim.https://m.joker.com.tr/urun/tripper...mpaign=scn_a00507ad4e6b4000&_sgm_action=click Arkadaşlar bu yatak nasıl sizce, genel olarak memnun olduğunu okudum, fiyatı da uygun?
Canim benim ben de erken hissettim ama diğerlerinden biliyom ki bebek hareketi. İkinci üçüncü de anlıyor sun yani hangisi.İnatla hissettiğini iddia edenlerimiz var:))) olmaz diyoruz eminim diyolar neyyyyseeee:))) ancak 18 den sonra arkadaşlar öncesi gaz gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?