2017 Şubat Anneleri

Canim benim ben de erken hissettim ama diğerlerinden biliyom ki bebek hareketi. İkinci üçüncü de anlıyor sun yani hangisi.
Ilk gebelikte geç hissediliyo ama sonrakilerde daha erken hissediliyo zatende 11. Haftadada degil yani :)

Ohoo ne çok yazmışsınız maaşallah. Bende 2. Trimester enerjisi filan yok. son 3 gündür çok yoğunum en taşıyoruz ben hiç birşeye elimi sürmeyip ortalıkta dolaşmaktan her seslenenin yanına gitmekten bile yoruluyorum belim ağrıyor ayakta kalmaktan...
Bu arada mide yanmam var stres telaş kaynaklı mı yoksa hamilelikten mi bilemedim.
Eşler değişik yeri geliyor bizden çok söyleniyor yeri geliyor hamilelikten kaynaklı şeyleri anlayamıyorlar ama Allah başımızdan eksik etmesin onları. Büyük babaannem var hep sende çok uzun yaşa diye dua eder uyarırım eşinden ayırmasın diye dua et diye..

Fazla ayakta kalinca veya yüruyunce yada evde is yapaym
biraz acayip bel ağrim oluyo 3 gündur
uzanip ayaga kalktıgımda basamiyorm ya kopuyo belim
Fıtık var mı sende ?Bende fıtık vardı ve geçen gün biraz evi toparladım belim kaç gündür kopuyor ayak topuguma kadar vuruyor sancısı. Doktor ilaç veremedi

Fıtık var mı sende ?Bende fıtık vardı ve geçen gün biraz evi toparladım belim kaç gündür kopuyor ayak topuguma kadar vuruyor sancısı. Doktor ilaç veremedi
Yok canm fitk filan ama benim ilk gebeliktede 3. Aydan sonra böyle olmustuaynisını yasiyorm simdide

Park yatak fiyati uygun ama bende pek hoşlaşmıyorm park yataktan ondansa ıkea beşik daha hoş ve yan parmakligini ilk etapta takmayinca anne yani beşik oluveriyo ark.aldi bayildim.
Ben de ikea dan düşünüyorum bebek odasını fiyatına göre tasarımları çok hoş..

Selam kizlar ne cok yazmissiniz beee yaaa:))okuyamadim maalesef,hizli gectigim kadariyla yazayim dedim, maheen dikkat et canim dinlen bol bol bel sirt agrisini bilirim ayakta cok kalmamaya calis
TuRuNCu nasil oldun canim agrin gecti mi?
Yeni isimler goruyorum hosgeldiniz kizlar
Cinsiyeti belli olanlar da gozunuzaydin darisi biz ogrenemeyenlere insallah:)
Ben suan daha iyiyim sabah bulantilarj ve tiksinmeler gecmek uzere cok sukur,ayakta kalamiyorum cok agriyor kasiklarim belim,misafirim var ona ragmen ayakta kalmamaya calisiyorum ama gecen haftaya kiyasla bu hafta daha rahatim geceleri haric,uykuyu alamamk rahat yatamamak delirtiyor ha birde daha sakinim relaxxx:))

Ben de ikea dan düşünüyorum bebek odasını fiyatına göre tasarımları çok hoş..
Kesinlikle cok sade ve tatli:)
Bende yatagimin yanina anne yani olarak düsunüyorum.chicconun anne yani besikleri var hem pahali hemde kullanm süresi çok kısa bu besigi 4 yaşina kadar kullanabilirsin büyuk ve saglamda

ay bn bile duygulandm simdi okuyunca sen hissednce ne mutlu olmussundr masallah bebislerimize bn de kesin aglarim ilk hissedince vara yoga agliom bn zaten aşırı duygusallastm tv izleyemez oldm ya reklamlara bile duygulaniom

Saol canm dikkat edicem ciddi anlamda şimdiden başladi inşallah uzun surmez bu agri bebişimin kemikleri guclenmeye basladi galiba bol bol calsiyum almaliyim

Kesinlikle cok sade ve tatli:)
Bende yatagimin yanina anne yani olarak düsunüyorum.chicconun anne yani besikleri var hem pahali hemde kullanm süresi çok kısa bu besigi 4 yaşina kadar kullanabilirsin büyuk ve saglamda
Kesinlikle ben de ne park yatak ne de anne yanı düşünüyorum.. Dediğin gibi o paraya çok kısa süre kullanılıyo.. Bahsettiğin ikea beşiği bu galiba ben de ilk etapta böyle kullanmayı düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 79
arkadaşlar ikea nın bu modelleri benimde çok hoşuma gidiyo ancak sağlam olmadığı konusunda şikayetler duydum acaba ne denli doğru bende kararsız kaldım

Tam olarak bu degil cam benziyo ama başlıklari parmaklikli degil benim dedigimin daha sik duruyo gerisi ayni foto paylasamyorm tlf kaynakli paylasirdm yoksa

ay bn bile duygulandm simdi okuyunca sen hissednce ne mutlu olmussundr masallah bebislerimize bn de kesin aglarim ilk hissedince vara yoga agliom bn zaten aşırı duygusallastm tv izleyemez oldm ya reklamlara bile duygulaniom
Ben de cok agliyorum bu aralar.. yaprak dökümü izliyorum haftaiçi cok agliyorum izlerken de

arkadaşlar ikea nın bu modelleri benimde çok hoşuma gidiyo ancak sağlam olmadığı konusunda şikayetler duydum acaba ne denli doğru bende kararsız kaldım
Yani arkadasim 2 aydir kullanyo gayet saglam 4 yaşina kadar kullanabiliriz dedi canm ama ben kullanmadigim icin bilemycem

Yani arkadasim 2 aydir kullanyo gayet saglam 4 yaşina kadar kullanabiliriz dedi canm ama ben kullanmadigim icin bilemycem
Canim guzel duruyor az once baktim ama bisey soracagim arkadasin peki bunun icine nasil bir yatak kullandi acaba?bu da sorun hangi yatak saglikli hangisi cokmez vs kafamiz dolacak yine iyi olsun derken bide pimpirikliyim ben bir bebegin once yatagi besigi sonra arabasi iyi olmali en cok kullanilanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…