2017 Şubat Anneleri

Ayni bu besigin yatagi var ıkea sitesinde onu aldi detayini bilmiyorum ama su anda memnun.

arkadaşlar ikea nın bu modelleri benimde çok hoşuma gidiyo ancak sağlam olmadığı konusunda şikayetler duydum acaba ne denli doğru bende kararsız kaldım
Ben bu modelini düşünüyorum.. Beşik zaten 3 sene ancak kullanacak.. Ömürlük değil ikea ın mobilyaları ama bence alanların büyük kısmı da memnun gibi.. İnşallah ben de memnun kalırım

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 49
Yatak konusunda ben de çok kararsızım.. Ya bilindik bi yatak markasından ortapedik bi yatak düşünüyorum ya da ikeadan alıp üzerine yün yatak yaptırmayı düşünüyorum.. Ama hala araştırma içerisindeyim hangisi daha sağlıklı olur diye.. Bi de ilk etapta reflü yatakları var ondan almayo düşünüyorum..

Son düzenleme:
Bir tarafını yükseltirsin altına destekle al sana reflü yatağı. O kadar çabuk büyüyorlar ki çok gereksiz şeyler almamak lazım. Sana diyorum ama ben almıyor muyum neler aldım neler kızımda. Kıyafetlerini saklamıştım bir kızım daha olur diye ama erkek olunca vereceğim birine. O kadar çok almışım ki çoğu şeyi 1-2 kez giymiş. İçim gitti ama hepsini de saklayamam ki.

Bebeğimin odası bile olmayacak. Kızıma oda takımı aldım ama bir yatak daha sığmaz. İlk 5 aydan sonra yatak odasında yatırmam ben. Oturma odasına park yatak alacağım mecburen.salonda oturmayı sevmiyorum ben ama mecburen orada oturacağız. 1 oda daha lazım bize.birine al diğerine alma olmaz.

Sorma o alma hastalığı ilk bebeği olan herkeste var anlaşılan ama insan engel de olamıyo ki kendine reflü yatağı bana şu açıdan mantıklı geldi hem çok pahalı değil 60 lira falan hem de ilk doğduğunda sadece yatağında değil salonda falan da yatırırken kullanılıyo.. Gerçi çevremde de kullananı hiç görmedim ayy bilemedim şimdi

İki çoçuk olunca işler biraz daha karışıyo tabi keşke bi yatak sığacak kadar daha yer olsaymış abla kardeş beraber kalırlarmış..

Ya arkadaslar bende durup duruken birden bire bir yorgunluk oluyor. Carpinti basliyor. Zor nefes aliyorum sanki. Elim ayagim tutmuyor. Neden olur ki acaba. Basina boyle birsey gelen varmi.

Ben de öyleyim. Sanki çok hızlı koşmuşum gibi oluyorum oturduğum yerde. Dizlerimin bağı çözülüyor sanki kalbim ikimize de zor yetişiyor diye düşünüyorum doktorum tansiyonuma bakıyor hep normal çıkıyor ama bilemiyorum tabi gerçek nedenini...

Çok güzel olmuş Güle güle kullan. Değerlendirmiş oldun.

Ben de bugün defacto ya gittim kızlar deli gibi indirim vardı

2 pantolon 2 bluz aldım. Çok güzellerrr

Kızlar gece son 20 sayfayı okudum, casus gibi sessizce :))
Hepsini bitirince bişiler yazıyım diyodum, gelgörki tel elimde uyyakalmışım :))
Uykum yok sanıyodum ben de 1 gibi uyudum sanırım Loveali cim. Umarım sende buraya yazdıktan kısa süre sonra uyyakalmışındır :)

Tabi bu vakitte gözlerimin cayır cayır olması ve kk'nin cinsellik bölümünde takılam sapık sözlükcüler gibi bişiler yazıyor olmamında trajikomik bi sebebi var :))

Bahar alerjim
Kızlar gece bi kaç kere uyanıp, apartman dolusu sümkürüp, hapşırıp boğaz temizliyom resmen
Ama o nası bi sestir, senin içine amca kaçmış diyo eşim :) ki hakkaten öyle, boğulcak gibi oluyorum, uyanır uyanmaz şiddetli hapşırıklar ve sümkürmelerden sanırım tüm mahalle nasipleniyo, malum yazgünü kapı pece açık
Mesela biraz önce en dip odada yatan annemi uyandırdım ulusa seslenişimle

Biri şu genzime bi çare bulurmiki acep
Normalde bi hap bi spreyle kurtulmuştum 2 yıldır, şuan onları kullanamadığım için deniz suyu çek dedi dr burnuna, ama o da bi işe yaramadı
Oturdum şuan bunu düşünüyom
Yaar bana bi çaağreee

Bunu forumda birçok kişiden duydum iyi diye. Ama burda ikea yok görmeden de almak istemiyorum ben. Orda varsa ikea, bu modelin odası da çok güzeldi.
Burdada ıkea yok canm alirsam netten alirm bende ben ilk bebegi kaybettgm icin onun herseyi 0 daha almiştim yani çilekten bebek odasini aldim anne yani olarak alirim bunuda öyle düsündum inşallah sağlıkla evladimıza kavusursak planlarm öyle

Gunaydin kizlar. Cuma gunu dr a gittum bebegim kesin kiz. Dr bebegin eşinin rahim agzina yakin durdugunu soyledi. Umarim yukari cikar. Bebek o kadar hareketliydi ki dr cok fena bi cimcime olacak dedi:)arada hissettigim seyin bebegin kalp atimi olup olmadığını sordum. Kendine ait bi damar olabilir ya da bebegin hickiriklarini hissediyosundur cunku bebegin kalbi derinlerde. Ay olsun bir seyler hissettikten sonra ne oldugu onemli degil. Cok sukur detayli ultrasonumuz temiz cikti. Sirt ustu yatmis kafasini ekrana cevirmisti. Ay cok tatliydii. Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

Maşallah canım hep güzel haberler alalım inşallah. Bizim de yarın kontrolümüz o kadar heyecanlıyım ki.. İnşallah hepimizin minikleri sağlıkla gelir kucaklarımıza.. Bütün annelerin tek isteği bu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…