Ayni bu besigin yatagi var ıkea sitesinde onu aldi detayini bilmiyorum ama su anda memnun.Canim guzel duruyor az once baktim ama bisey soracagim arkadasin peki bunun icine nasil bir yatak kullandi acaba?bu da sorun hangi yatak saglikli hangisi cokmez vs kafamiz dolacak yine iyi olsun derken bide pimpirikliyim ben bir bebegin once yatagi besigi sonra arabasi iyi olmali en cok kullanilanlar
Bakayim ona da burda ikea yok ama ankaradan en yakin istenebilir sagol canimAyni bu besigin yatagi var ıkea sitesinde onu aldi detayini bilmiyorum ama su anda memnun.
Internet sitesinden al :)Bakayim ona da burda ikea yok ama ankaradan en yakin istenebilir sagol canim
Ben bu modelini düşünüyorum.. Beşik zaten 3 sene ancak kullanacak.. Ömürlük değil ikea ın mobilyaları ama bence alanların büyük kısmı da memnun gibi.. İnşallah ben de memnun kalırımarkadaşlar ikea nın bu modelleri benimde çok hoşuma gidiyo ancak sağlam olmadığı konusunda şikayetler duydum acaba ne denli doğru bende kararsız kaldım
Evet canım bildim yeni doğum yapan bi arkadaşım bundan ve bunun dolabını aldı.. Çok şık gerçektenhttp://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx
bundan bahsediyorum b8 degisik versiyonu
Yatak konusunda ben de çok kararsızım.. Ya bilindik bi yatak markasından ortapedik bi yatak düşünüyorum ya da ikeadan alıp üzerine yün yatak yaptırmayı düşünüyorum.. Ama hala araştırma içerisindeyim hangisi daha sağlıklı olur diye.. Bi de ilk etapta reflü yatakları var ondan almayo düşünüyorum..Canim guzel duruyor az once baktim ama bisey soracagim arkadasin peki bunun icine nasil bir yatak kullandi acaba?bu da sorun hangi yatak saglikli hangisi cokmez vs kafamiz dolacak yine iyi olsun derken bide pimpirikliyim ben bir bebegin once yatagi besigi sonra arabasi iyi olmali en cok kullanilanlar
Bir tarafını yükseltirsin altına destekle al sana reflü yatağı. O kadar çabuk büyüyorlar ki çok gereksiz şeyler almamak lazım. Sana diyorum ama ben almıyor muyum neler aldım neler kızımda. Kıyafetlerini saklamıştım bir kızım daha olur diye ama erkek olunca vereceğim birine. O kadar çok almışım ki çoğu şeyi 1-2 kez giymiş. İçim gitti ama hepsini de saklayamam ki.Yatak konusunda ben de çok kararsızım.. Ya bilindik bi yatak markasından ortapedik bi yatak düşünüyorum ya da ikeadan alıp üzerine yün yatak yaptırmayı düşünüyorum.. Ama hala araştırma içerisindeyim hangisi daha sağlıklı olur diye.. Bi de ilk etapta refkü yatakları var ondan almayo düşünüyorum..
Ben de cok agliyorum bu aralar.. yaprak dökümü izliyorum haftaiçi cok agliyorum izlerken de
Sorma o alma hastalığı ilk bebeği olan herkeste var anlaşılan ama insan engel de olamıyo ki kendineBir tarafını yükseltirsin altına destekle al sana reflü yatağı. O kadar çabuk büyüyorlar ki çok gereksiz şeyler almamak lazım. Sana diyorum ama ben almıyor muyum neler aldım neler kızımda. Kıyafetlerini saklamıştım bir kızım daha olur diye ama erkek olunca vereceğim birine. O kadar çok almışım ki çoğu şeyi 1-2 kez giymiş. İçim gitti ama hepsini de saklayamam ki.
İki çoçuk olunca işler biraz daha karışıyo tabiBebeğimin odası bile olmayacak. Kızıma oda takımı aldım ama bir yatak daha sığmaz. İlk 5 aydan sonra yatak odasında yatırmam ben. Oturma odasına park yatak alacağım mecburen.salonda oturmayı sevmiyorum ben ama mecburen orada oturacağız. 1 oda daha lazım bize.birine al diğerine alma olmaz.
ooo yaprak dökümü cok tehlikeli zaten gecen bn de izledm hüngür hüngür ağladım
Ya arkadaslar bende durup duruken birden bire bir yorgunluk oluyor. Carpinti basliyor. Zor nefes aliyorum sanki. Elim ayagim tutmuyor. Neden olur ki acaba. Basina boyle birsey gelen varmi.
Kızlar pantolonu aldım orda giyemedim evde denedim begendim pazartesi bir tane daha vereceğim. Sadece ust kismin lastigini cok sıkı birakmamis ilerleyen zamanlarda sıkmasın diye ama simdi de gevsek olmuş bir pens attiririm daralır sonra actiririm genisledigimdeEki Görüntüle 1876904 Eki Görüntüle 1876905 Eki Görüntüle 1876907
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx
bundan bahsediyorum b8 degisik versiyonu
senin bebişin şeysi pek bi kıymeyli çıktı. Bi göstermedi.
Burdada ıkea yok canm alirsam netten alirm bende ben ilk bebegi kaybettgm icin onun herseyi 0 daha almiştim yani çilekten bebek odasini aldim anne yani olarak alirim bunuda öyle düsündum inşallah sağlıkla evladimıza kavusursak planlarm öyleBunu forumda birçok kişiden duydum iyi diye. Ama burda ikea yok görmeden de almak istemiyorum ben. Orda varsa ikea, bu modelin odası da çok güzeldi.
Gunaydin kizlar. Cuma gunu dr a gittum bebegim kesin kiz. Dr bebegin eşinin rahim agzina yakin durdugunu soyledi. Umarim yukari cikar. Bebek o kadar hareketliydi ki dr cok fena bi cimcime olacak dedi:)arada hissettigim seyin bebegin kalp atimi olup olmadığını sordum. Kendine ait bi damar olabilir ya da bebegin hickiriklarini hissediyosundur cunku bebegin kalbi derinlerde. Ay olsun bir seyler hissettikten sonra ne oldugu onemli degil. Cok sukur detayli ultrasonumuz temiz cikti. Sirt ustu yatmis kafasini ekrana cevirmisti. Ay cok tatliydii. Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?