Sutlu gidalar tuketmemeye calis. Sut olarak laktozsuz sutu denedinmi. Yada ayran yogurtla idare edicenGünaydın kızlaryine yatağın içinde yuvarlanıp doğru durust uyuyamadigim bi gecenin ardından boyleyim şuan kızlar bana sütlü şeyler kesinlikle çok dokunuyor napcam ben iyice emin oldum artık dün AVM ye gittik bi dondurma yiyim dedim MC in bol sütlü ya gece yine mahvoldum karnıma bi kramp giriyo kivrandirdi resmen şuan hala öyle hamilelik öncesi bu kadar değildi hamile kaldigimdan beri hep böyle bide bu gece fena bacak kasılmaları yaşadım hep böyle bi gerdiresim vardı gecemin özeti bu @ivo cugum boyleydik işte
Onu denemedim canım korkuyom çünkü sütü tamamen tek icince daha beter oluyorum çünküSutlu gidalar tuketmemeye calis. Sut olarak laktozsuz sutu denedinmi. Yada ayran yogurtla idare edicen
Seninle ayniyiz benim bulantilar geçti demiştim ama 4-5 gundur bende yine bulanıyorum özellikle akşam ustu basliyo ve dün AVM de anladım ki bala koku hassasiyetim var geziceksem de açık ortam da gezmeliyim mahvoldum ordan çıkıncaGunaydin arkadaslar herkese guzel.huzurlu mutlu bir pazar diliyorum. Benim iki gundur hic istahim yok. Aklima ne getirsem midem bulaniyor. Hele kahvalti peynirden domatesten sogudum. Ama evdekiler kahvalti bekliyor. Oyy oyyy bu yastan sonra cocuk yapmaya niyet edersen olacagi bu diyorum.
Canim sadece nescafe icmek istiyor. 7/24 icebilirim sanki.
Yani bir kere dene istersen ben oyle iciyorum. Bide kahvaltilik kranclar oluyor ya hani onlardan yiyorum ben. Nestlenin musli si var kuru meyveler var icinde hem tatli ihtiyacimida karsilamis oluyorum hem sutu icmis oluyorum.Onu denemedim canım korkuyom çünkü sütü tamamen tek icince daha beter oluyorum çünküdediğin gibi yoğurt peynir onlarla idare etcem artık
Canim ben de gitmistim bu ayin 15inde. Bana dedi ki senin takibin 25 inde başlıyor o zaman gel. Yarin gidip yaptiracagim simdi.. demek ki 21 e kadar yolu varmış.. Ama kan da alacaklarmis bundan sonra her ay oyle dedi hemşireKizlar merhaba bisey sorcaktim size tetonos aşısı ne zaman oluyor. Saglik ocagindaki hemsire 17.haftada gel demisti sonra 17.haftada gittim izne ayrilmis baska bi hemsire 21~22haftada gel dedi . siz aşı yaptirdiniz mi
Gebelerin cogunda oluyo özellikle kuyruk sokumu kemigindeki ağri bende 3 gundur bel ağrisi çekiyorm canm fazla ayakta kalma is yapma dinlenKızlar gunaydin benim dünden beri kalçalarimdan dizlerime kadar agrim var hani spor yaparsin da ertesigun her yerin ağrır ya aynen oyle. Klozete otururken kalkarken bile acı cekiyorum çünkü üst bacaklarim ve popomun kemiği aşırı ağrıyor sanki karda popo üstü düşmüş gibiyim anlayamadim ki sebebi ne ola?
Demir ilacını alıyor musun ondan olabilir çünkü sütlü ürünler ve çaydan etkileniyor demirGünaydın kızlaryine yatağın içinde yuvarlanıp doğru durust uyuyamadigim bi gecenin ardından boyleyim şuan kızlar bana sütlü şeyler kesinlikle çok dokunuyor napcam ben iyice emin oldum artık dün AVM ye gittik bi dondurma yiyim dedim MC in bol sütlü ya gece yine mahvoldum karnıma bi kramp giriyo kivrandirdi resmen şuan hala öyle hamilelik öncesi bu kadar değildi hamile kaldigimdan beri hep böyle bide bu gece fena bacak kasılmaları yaşadım hep böyle bi gerdiresim vardı gecemin özeti bu @ivo cugum boyleydik işte
Benim ağrıma benziyor seninki de bel kısmını eğemiyorumKızlar gunaydin benim dünden beri kalçalarimdan dizlerime kadar agrim var hani spor yaparsin da ertesigun her yerin ağrır ya aynen oyle. Klozete otururken kalkarken bile acı cekiyorum çünkü üst bacaklarim ve popomun kemiği aşırı ağrıyor sanki karda popo üstü düşmüş gibiyim anlayamadim ki sebebi ne ola?
Bana da 20. Hafta gel dedi ama ben ilk çocukta baya bi doz yaptırmıştım gidince konuşçam bi beş on yıl gerek yok demişlerdi sankiKizlar merhaba bisey sorcaktim size tetonos aşısı ne zaman oluyor. Saglik ocagindaki hemsire 17.haftada gel demisti sonra 17.haftada gittim izne ayrilmis baska bi hemsire 21~22haftada gel dedi . siz aşı yaptirdiniz mi
bacak kasilmalariyla bnm de başım dertte yataktan yavasca kalkiyorum hafif gerip öyle yüruom anca bi de bütün vücudum ezilmis gibi oluyor. gece wcye gidince iyi oluor aslında biraz yürüyorum acilio bacaklarım yoksa bütün gece hareketsiz kaliyor.Günaydın kızlaryine yatağın içinde yuvarlanıp doğru durust uyuyamadigim bi gecenin ardından boyleyim şuan kızlar bana sütlü şeyler kesinlikle çok dokunuyor napcam ben iyice emin oldum artık dün AVM ye gittik bi dondurma yiyim dedim MC in bol sütlü ya gece yine mahvoldum karnıma bi kramp giriyo kivrandirdi resmen şuan hala öyle hamilelik öncesi bu kadar değildi hamile kaldigimdan beri hep böyle bide bu gece fena bacak kasılmaları yaşadım hep böyle bi gerdiresim vardı gecemin özeti bu @ivo cugum boyleydik işte
Benim de bu gece o kadar aşırı kasildi yabacak kasilmalariyla bnm de başım dertte yataktan yavasca kalkiyorum hafif gerip öyle yüruom anca bi de bütün vücudum ezilmis gibi oluyor. gece wcye gidince iyi oluor aslında biraz yürüyorum acilio bacaklarım yoksa bütün gece hareketsiz kaliyor.
de popo aciyor sanki yebi iğne vurulmusum da onun acisi varmis gibiKızlar gunaydin benim dünden beri kalçalarimdan dizlerime kadar agrim var hani spor yaparsin da ertesigun her yerin ağrır ya aynen oyle. Klozete otururken kalkarken bile acı cekiyorum çünkü üst bacaklarim ve popomun kemiği aşırı ağrıyor sanki karda popo üstü düşmüş gibiyim anlayamadim ki sebebi ne ola?
Benim de akşamları başladı canım ya ama buna da şükür ne diyelimGunaydin kizlarLoveali benm tam tersi sabahları kotu oluom su an ztn ilk bulantilarmda aksam kotu oluodm smdi de sabaha döndü.. koku da gecmio özellikle parfum bayiliom resmn esim parfum sıktığında eşsavar die dalga gecio benle
G Gumyang bana saglik ocagindan asi kartı vermişlerdi eylül icnde ama tarihi ta hatrlamiom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?