O bende de oluo ama ben kum döküyorum ondan kalcama ve bacaklarima vuruo sag tarafmn agrisi kalca kemiğinin tam ustunde bi agri var mi? Varsa idrar testi ver..Kızlar gunaydin benim dünden beri kalçalarimdan dizlerime kadar agrim var hani spor yaparsin da ertesigun her yerin ağrır ya aynen oyle. Klozete otururken kalkarken bile acı cekiyorum çünkü üst bacaklarim ve popomun kemiği aşırı ağrıyor sanki karda popo üstü düşmüş gibiyim anlayamadim ki sebebi ne ola?
Hayir onu icemiyorumDemir ilacını alıyor musun ondan olabilir çünkü sütlü ürünler ve çaydan etkileniyor demir
Bende onlarla denemeyi de denedim ama aynı duruma geliyorum diyorum ya hamilelikte bu duruma geldim öncesinde bu kadar olmuyodumYani bir kere dene istersen ben oyle iciyorum. Bide kahvaltilik kranclar oluyor ya hani onlardan yiyorum ben. Nestlenin musli si var kuru meyveler var icinde hem tatli ihtiyacimida karsilamis oluyorum hem sutu icmis oluyorum.
Gebelerin cogunda oluyo özellikle kuyruk sokumu kemigindeki ağri bende 3 gundur bel ağrisi çekiyorm canm fazla ayakta kalma is yapma dinlenilk gebeligimdede olmustu benim normal sanirim
Benim ağrıma benziyor seninki de bel kısmını eğemiyorumBu haftalarda çoğu kişide olması acaba ordaki bir değişim ile mi ilgili ?
bnm
de popo aciyor sanki yebi iğne vurulmusum da onun acisi varmis gibi
İşte tam popo kemigim ve dizime kadar inen kaslarim agriyo dedigim gibi sanki ham vücuda spor yapmış gibi. Fitigim var 4 5 tane ama fıtık ağrısı değil onu ayirt edebiliyorum belki de normaldir bilmiyorum kiO bende de oluo ama ben kum döküyorum ondan kalcama ve bacaklarima vuruo sag tarafmn agrisi kalca kemiğinin tam ustunde bi agri var mi? Varsa idrar testi ver..
Demir ikacinin adi ne kuzum senin?Hayir onu icemiyorumçok büyük çünkü bilmiyorum ama artık sütlü bisey yemicem çok fena yapiyo
DecavitDemir ikacinin adi ne kuzum senin?
Kiz o vitamin ferro senol veya gyneferon vermedi mi dr un?Decavit
Canm süt rahatsız ediyorsa Pınar denge iç o daha iyi, ya da süt yerine ayran ve yoğurt tüketDecavit
Bunun içinde de kapsıyor diye biliyodum yok vermedi vermesinde mümkünse bana hap vermesinKiz o vitamin ferro senol veya gyneferon vermedi mi dr un?
Ilk gebelikte geç hissediliyo ama sonrakilerde daha erken hissediliyo zatende 11. Haftadada
13.haftadır yanlış hatırlamıyorsam hissettiğimde. Şu an da aynı yerde tabi daha net.11.haftayı bilmiyorum. ....
Öyle yapcam artık bu kadar hassas değildim hamilelikte arttı geçen sütlü tatlı yaptım onda bile kötü oldum dondurma da bile ya mahvetti beniCanm süt rahatsız ediyorsa Pınar denge iç o daha iyi, ya da süt yerine ayran ve yoğurt tüket
Sor bu gittiginde demir ilaci vercekse şurup icebiliosan onu versin şurubu da var..Dr bu gttigimde gyneferon verdi decavitle bunu kullan die ama ne hikmetse kan degerlermize bakmadan veriolar inşallah bisi olmaz..Bunun içinde de kapsıyor diye biliyodum yok vermedi vermesinde mümkünse bana hap vermesinonlari da biliyom berbat onlarda icemem iğne versin bana hergun yaptiriyim ama hap
Aynen bende once park yatak alacagim,sonra odalari duzen yapacagim kiz oldugu kesinlesirse kizimin odasiyla otirma odasini degistirip bebegin yatagini da oraya alip kizlarin odasi yapacagim ki eger erkek olursa buyuk odayi kizima verip kucuk odayi oglana duzeyim takim alayim diyorum yada parca parca alip takim yapmak ve salonda oturmak en mantiklisi canim,kizlar buyuyunce ilkler yani ders caliscaklar vs salonda oturmak daha iyiBebeğimin odası bile olmayacak. Kızıma oda takımı aldım ama bir yatak daha sığmaz. İlk 5 aydan sonra yatak odasında yatırmam ben. Oturma odasına park yatak alacağım mecburen.salonda oturmayı sevmiyorum ben ama mecburen orada oturacağız. 1 oda daha lazım bize.birine al diğerine alma olmaz.
Günaydın kızlaryine yatağın içinde yuvarlanıp doğru durust uyuyamadigim bi gecenin ardından boyleyim şuan kızlar bana sütlü şeyler kesinlikle çok dokunuyor napcam ben iyice emin oldum artık dün AVM ye gittik bi dondurma yiyim dedim MC in bol sütlü ya gece yine mahvoldum karnıma bi kramp giriyo kivrandirdi resmen şuan hala öyle hamilelik öncesi bu kadar değildi hamile kaldigimdan beri hep böyle bide bu gece fena bacak kasılmaları yaşadım hep böyle bi gerdiresim vardı gecemin özeti bu Revna cugum boyleydik işte
Şurupları da öyle onların demir tozu yutmuş gibi bi ara vermişti bana Dr iyyySor bu gittiginde demir ilaci vercekse şurup icebiliosan onu versin şurubu da var..Dr bu gttigimde gyneferon verdi decavitle bunu kullan die ama ne hikmetse kan degerlermize bakmadan veriolar inşallah bisi olmaz..
Ama sade süt te yapiyo sütle karıştırıp yediğim herşey yapiyo katkı var diyelim ama hamileliğin ilk haftası iciyim dedim acillik oldum ishal den sade icince de öyle oluyom yanı denedim hepsini deCanım bence o rahatsız eden şey süt değil.
İçinde bi katkı varsa ya da glikuz şurubu falan olabilir.
Çünkü alerjin olmadığı müddetçe bu dönemde kalsiyuma çok ihtiyacımız var.
Doğal sütün zarar vereceğini sanmıyorum.
Tahliller biraz pahalı canım orda bende ikili yı devlette yaptırdım ayrintiliyida devlette yaptircamkızlar Günaydın dün ben de doktora gittim ve bizim de oğluşumuz olacakmış inşallah. koru sincan da Faika Ceylan hanima gittim ilk kez ve sevdim doktorumu. ama tahliller ya da diğer şeyler pahali gelirse devlette yaptiracagim. bana da imom omega verdi bunu kullanan var mı. kramp için de az süt yoğurt tükettiğin için oluyor dedi kalsiyum yazdı ama besinlerden yeterli alamazsam kullanmayı düşünüyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?