2017 Şubat Anneleri

O bende de oluo ama ben kum döküyorum ondan kalcama ve bacaklarima vuruo sag tarafmn agrisi kalca kemiğinin tam ustunde bi agri var mi? Varsa idrar testi ver..

Yani bir kere dene istersen ben oyle iciyorum. Bide kahvaltilik kranclar oluyor ya hani onlardan yiyorum ben. Nestlenin musli si var kuru meyveler var icinde hem tatli ihtiyacimida karsilamis oluyorum hem sutu icmis oluyorum.
Bende onlarla denemeyi de denedim ama aynı duruma geliyorum diyorum ya hamilelikte bu duruma geldim öncesinde bu kadar olmuyodum

Gebelerin cogunda oluyo özellikle kuyruk sokumu kemigindeki ağri bende 3 gundur bel ağrisi çekiyorm canm fazla ayakta kalma is yapma dinlen ilk gebeligimdede olmustu benim normal sanirim

Benim ağrıma benziyor seninki de bel kısmını eğemiyorum Bu haftalarda çoğu kişide olması acaba ordaki bir değişim ile mi ilgili ?

bnm

de popo aciyor sanki yebi iğne vurulmusum da onun acisi varmis gibi

O bende de oluo ama ben kum döküyorum ondan kalcama ve bacaklarima vuruo sag tarafmn agrisi kalca kemiğinin tam ustunde bi agri var mi? Varsa idrar testi ver..
İşte tam popo kemigim ve dizime kadar inen kaslarim agriyo dedigim gibi sanki ham vücuda spor yapmış gibi. Fitigim var 4 5 tane ama fıtık ağrısı değil onu ayirt edebiliyorum belki de normaldir bilmiyorum ki

bn dun deli gibi temizlik yaptim gebe oldugumu ogrendigimden beri ilk defa boyleydim diyebilirim. misafirim vardi bi de aksama pilim bitmisti artik gerçi gene iyi dayandm cok şükür ikinci trimester daha enerjik geciyor hatta gebelikte en keyifli donem diye okumuştum ama insan bi düşünüyor yine de her sey yolunda mi diye... bacak kasilmalarim falan var bi iste, onun haricinde karnimi memintolari takip ediom sisligi duruo mu diye..bayramdan sonra gideym diyodm doktora ama dayanamayacam yine uc haftadan fazla bekleyemiom randevuyu

Kiz o vitamin ferro senol veya gyneferon vermedi mi dr un?
Bunun içinde de kapsıyor diye biliyodum yok vermedi vermesinde mümkünse bana hap vermesin onlari da biliyom berbat onlarda icemem iğne versin bana hergun yaptiriyim ama hap

Canm süt rahatsız ediyorsa Pınar denge iç o daha iyi, ya da süt yerine ayran ve yoğurt tüket
Öyle yapcam artık bu kadar hassas değildim hamilelikte arttı geçen sütlü tatlı yaptım onda bile kötü oldum dondurma da bile ya mahvetti beni inş bebis te öyle olmaz yegenim yengemin yediginde bile emzirdigi için ishal oldu tahliller temizdi ama Dr en son süt ürünlerini kes dedi Yengem kesti yegenimin ishali düzeldi

Bunun içinde de kapsıyor diye biliyodum yok vermedi vermesinde mümkünse bana hap vermesin onlari da biliyom berbat onlarda icemem iğne versin bana hergun yaptiriyim ama hap
Sor bu gittiginde demir ilaci vercekse şurup icebiliosan onu versin şurubu da var..Dr bu gttigimde gyneferon verdi decavitle bunu kullan die ama ne hikmetse kan degerlermize bakmadan veriolar inşallah bisi olmaz..

Aynen bende once park yatak alacagim,sonra odalari duzen yapacagim kiz oldugu kesinlesirse kizimin odasiyla otirma odasini degistirip bebegin yatagini da oraya alip kizlarin odasi yapacagim ki eger erkek olursa buyuk odayi kizima verip kucuk odayi oglana duzeyim takim alayim diyorum yada parca parca alip takim yapmak ve salonda oturmak en mantiklisi canim,kizlar buyuyunce ilkler yani ders caliscaklar vs salonda oturmak daha iyi

Canım bence o rahatsız eden şey süt değil.
İçinde bi katkı varsa ya da glikuz şurubu falan olabilir.
Çünkü alerjin olmadığı müddetçe bu dönemde kalsiyuma çok ihtiyacımız var.
Doğal sütün zarar vereceğini sanmıyorum.

Sor bu gittiginde demir ilaci vercekse şurup icebiliosan onu versin şurubu da var..Dr bu gttigimde gyneferon verdi decavitle bunu kullan die ama ne hikmetse kan degerlermize bakmadan veriolar inşallah bisi olmaz..
Şurupları da öyle onların demir tozu yutmuş gibi bi ara vermişti bana Dr iyyy keske hiç ilaç icmesek ilaç dedinmi bitiyom ben

Ama sade süt te yapiyo sütle karıştırıp yediğim herşey yapiyo katkı var diyelim ama hamileliğin ilk haftası iciyim dedim acillik oldum ishal den sade icince de öyle oluyom yanı denedim hepsini de peynir ve yoğurt u biraz daha fazla tüketmeye calisiyom bende napim

kızlar Günaydın dün ben de doktora gittim ve bizim de oğluşumuz olacakmış inşallah. koru sincan da Faika Ceylan hanima gittim ilk kez ve sevdim doktorumu. ama tahliller ya da diğer şeyler pahali gelirse devlette yaptiracagim. bana da imom omega verdi bunu kullanan var mı. kramp için de az süt yoğurt tükettiğin için oluyor dedi kalsiyum yazdı ama besinlerden yeterli alamazsam kullanmayı düşünüyorum onu

Tahliller biraz pahalı canım orda bende ikili yı devlette yaptırdım ayrintiliyida devlette yaptircam

Kızlar bu arada dün kimdi hatırlamıyorum erkek çocuk için bişey bulamadım diyodu ben az önce kızım için markafoniyle trendyola baktım da inanılmaz güzel ve çookk uygun fiyatlı çok değişik şeyler var hem erkek hem kız için. Her marka geliyo ara ara.. Oralara da bakın derim. Ben birsürü şey beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…