2017 Şubat Anneleri

Kizmiydi canim senin?nezaman ogrenmistiniz cinsiyetini kacinci haftada yani

ben de ikiliyi devlette yaptırdım canım 4lu için ve ayrıntılı için gün verdi ama 4lu yu belki yaptirmam ayrintiliyi da devlette yaptircam inşallah
Ayrıntılı ya Huseyin hoca 300 dedi bana bende 3 lu 4 lu yaptirmicam stres oluyorum ayrıntılı yı da Zübeyde hanım da yaptırmayı dusunuyorum bakalım

Hmm ozaman laktoz alerjin olabilir mi?

Loveali ,canım ben de süt ve süt ike yapılan şeylerden rahatsız oluyorum sanki .
Özellikle süt içtiğim günün akşamına doğru karnım ağrıyor ,bağırsaklarıma kramp giriyor. Oturup kalkmak bile işkence oluyor.
Ben yoğurdu pek yiyemediğim için günde 2 büyük bardak süt içiyordum ama bu kramplar çok fena. Laktozsuz sütmü denesek?
Hamilelikten önce böyle değildim ben de ya.

Eveet çok güzel şeyler var aslında.
Özellikle oskosh ve carters markasına baksın erkek anneleri.

Canım iyim bugün çok şükür. Yorgunluktan oluyormuş benim ağrım.

selam kızlar,
uzun zamandır giremiyordum, memleketten döndük. ne çok yazmışsınız kaçırdığım bir şeyler yoktur umarım. okumaya başlasam üç günde ancak bitecek sanırım

Aynı işte bende ilk hamile olduğumu öğrendim süt içmeyi denedim bi iki içtim aynı anlattigin gibi karnimda kramplar tuvaletten cikamadim hamilelikle alakalı sandım sonra eşim sütü bi içme dedi duzeldim ve şimdi puding te olsun sutlu bi tatlı yapiyim yiyim yine aynı duruma geliyorum mesela dün de işte mc in dondurmasını yedim bütün gece bittim yine karın krampindan olmuyo napim mahvoluyorum laktozsuz bilmiyorum denemedim eşim de ondan alalım diyo ama korkuyorum artık içmeye

Herkese merhaba izindeydim döndüm takip edemedim çok mesaj birikmiş yine hepsini okumam mümkün olmayacak umarım herkes iyidir benim de yarın doktor randevum var tatil yaramıştır umarım hareketlerini daha hissedemiyorum o yüzden hep meraktayım acaba iyi mi diye bu arada birkaç gündür ayaklarım şişti yarın doktora soracağım ama olabiliyor galiba hamilelikte yaşayan doktoruna soran var mı acaba

Detaylı ultrason 20. haftada yapılmıyor mu?

Onu denemedim canım korkuyom çünkü sütü tamamen tek icince daha beter oluyorum çünkü dediğin gibi yoğurt peynir onlarla idare etcem artık
Laktozsuz sütü kesinlikle deneyin. Çok rahatlatıyor. Fiyatı diğer sütlerden biraz pahalı ama o gaz sancısını çekmekten daha iyidir.

Laktozsuz sütü kesinlikle deneyin. Çok rahatlatıyor. Fiyatı diğer sütlerden biraz pahalı ama o gaz sancısını çekmekten daha iyidir.
Hamileligimin ilk haftasndan beri laktozsuz iciyorum aksam yatmadan buyuk bi bardak gayet rahatm pinar dengeyi ben begenmedim kahverengmsi bi rengi var tatlimsi tadi ama icim rahat guzel tavsiye ederm..

Ben sandım büyük bir yatak.. Bahsettiğinden bende vardı çok az kullandık. Eğimli biraz iki tarafı destekli.. O kadar çabuk büyüyorlarki elinde kalıyor herşey.

kizlar ayrintili ultrasonu devlette yaptirmayi dusunuyorsunuz sanirim cogunuz. bldigim kadariyla kadin dogumcumuz yapmıyor ayrintiliyi smdi devlette hangi bolumden alicaz randevuyu? hangi bolum doktoru bakıyor

kizlar ayrintili ultrasonu devlette yaptirmayi dusunuyorsunuz sanirim cogunuz. bldigim kadariyla kadin dogumcumuz yapmıyor ayrintiliyi smdi devlette hangi bolumden alicaz randevuyu? hangi bolum doktoru bakıyor
Perinatolojiden alcan cnm bazi yerlerde radyoloji uzmani da bakio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…