Kizmiydi canim senin?nezaman ogrenmistiniz cinsiyetini kacinci haftada yaniKızlar bu arada dün kimdi hatırlamıyorum erkek çocuk için bişey bulamadım diyodu ben az önce kızım için markafoniyle trendyola baktım da inanılmaz güzel ve çookk uygun fiyatlı çok değişik şeyler var hem erkek hem kız için. Her marka geliyo ara ara.. Oralara da bakın derim. Ben birsürü şey beğendim
ben de ikiliyi devlette yaptırdım canım 4lu için ve ayrıntılı için gün verdi ama 4lu yu belki yaptirmam ayrintiliyi da devlette yaptircam inşallahTahliller biraz pahalı canım orda bende ikili yı devlette yaptırdım ayrintiliyida devlette yaptircam
Ayrıntılı ya Huseyin hoca 300 dedi bana bende 3 lu 4 lu yaptirmicam stres oluyorum ayrıntılı yı da Zübeyde hanım da yaptırmayı dusunuyorum bakalımben de ikiliyi devlette yaptırdım canım 4lu için ve ayrıntılı için gün verdi ama 4lu yu belki yaptirmam ayrintiliyi da devlette yaptircam inşallah
Ama sade süt te yapiyo sütle karıştırıp yediğim herşey yapiyo katkı var diyelim ama hamileliğin ilk haftası iciyim dedim acillik oldum ishal den sade icince de öyle oluyom yanı denedim hepsini depeynir ve yoğurt u biraz daha fazla tüketmeye calisiyom bende napim
Kızlar bu arada dün kimdi hatırlamıyorum erkek çocuk için bişey bulamadım diyodu ben az önce kızım için markafoniyle trendyola baktım da inanılmaz güzel ve çookk uygun fiyatlı çok değişik şeyler var hem erkek hem kız için. Her marka geliyo ara ara.. Oralara da bakın derim. Ben birsürü şey beğendim
Selam kizlar ne cok yazmissiniz beee yaaa:))okuyamadim maalesef,hizli gectigim kadariyla yazayim dedim,@maheen dikkat et canim dinlen bol bol bel sirt agrisini bilirim ayakta cok kalmamaya calis
TuRuNCu nasil oldun canim agrin gecti mi?
Yeni isimler goruyorum hosgeldiniz kizlar
Cinsiyeti belli olanlar da gozunuzaydin darisi biz ogrenemeyenlere insallah:)
Ben suan daha iyiyim sabah bulantilarj ve tiksinmeler gecmek uzere cok sukur,ayakta kalamiyorum cok agriyor kasiklarim belim,misafirim var ona ragmen ayakta kalmamaya calisiyorum ama gecen haftaya kiyasla bu hafta daha rahatim geceleri haric,uykuyu alamamk rahat yatamamak delirtiyor ha birde daha sakinim relaxxx:))
Aynı işte bende ilk hamile olduğumu öğrendim süt içmeyi denedim bi iki içtim aynı anlattigin gibi karnimda kramplar tuvaletten cikamadim hamilelikle alakalı sandım sonra eşim sütü bi içme dedi duzeldim ve şimdi puding te olsun sutlu bi tatlı yapiyim yiyim yine aynı duruma geliyorum mesela dün de işte mc in dondurmasını yedim bütün gece bittim yine karın krampindan olmuyo napim mahvoluyorumLoveali ,canım ben de süt ve süt ike yapılan şeylerden rahatsız oluyorum sanki .
Özellikle süt içtiğim günün akşamına doğru karnım ağrıyor ,bağırsaklarıma kramp giriyor. Oturup kalkmak bile işkence oluyor.
Ben yoğurdu pek yiyemediğim için günde 2 büyük bardak süt içiyordum ama bu kramplar çok fena. Laktozsuz sütmü denesek?
Hamilelikten önce böyle değildim ben de ya.
Bilmiyom ki ama peynir ve yoğurtta öyle olmuyo sadece süt karışımı şeyler bu hale getiriyorHmm ozaman laktoz alerjin olabilir mi?
Ben bu modeli almayı düşünüyorum. Biraz büyüdükten sonra önünü açıp karyola gibi kullanabilirim.Bunu forumda birçok kişiden duydum iyi diye. Ama burda ikea yok görmeden de almak istemiyorum ben. Orda varsa ikea, bu modelin odası da çok güzeldi.
Detaylı ultrason 20. haftada yapılmıyor mu?Gunaydin kizlar. Cuma gunu dr a gittum bebegim kesin kiz. Dr bebegin eşinin rahim agzina yakin durdugunu soyledi. Umarim yukari cikar. Bebek o kadar hareketliydi ki dr cok fena bi cimcime olacak dedi:)arada hissettigim seyin bebegin kalp atimi olup olmadığını sordum. Kendine ait bi damar olabilir ya da bebegin hickiriklarini hissediyosundur cunku bebegin kalbi derinlerde. Ay olsun bir seyler hissettikten sonra ne oldugu onemli degil. Cok sukur detayli ultrasonumuz temiz cikti. Sirt ustu yatmis kafasini ekrana cevirmisti. Ay cok tatliydii. Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
Laktozsuz sütü kesinlikle deneyin. Çok rahatlatıyor. Fiyatı diğer sütlerden biraz pahalı ama o gaz sancısını çekmekten daha iyidir.Onu denemedim canım korkuyom çünkü sütü tamamen tek icince daha beter oluyorum çünküdediğin gibi yoğurt peynir onlarla idare etcem artık
17 22 hafta araliginda oluo ama en dogrusu 20.haftada yaptrmakmis seninle benim sat ayni benim dr 26 eylulden ekimin ilk haftasina kdr yaptirabilirsin dedi..Detaylı ultrason 20. haftada yapılmıyor mu?
Hamileligimin ilk haftasndan beri laktozsuz iciyorum aksam yatmadan buyuk bi bardak gayet rahatm pinar dengeyi ben begenmedim kahverengmsi bi rengi var tatlimsi tadi ama icim rahat guzel tavsiye ederm..Laktozsuz sütü kesinlikle deneyin. Çok rahatlatıyor. Fiyatı diğer sütlerden biraz pahalı ama o gaz sancısını çekmekten daha iyidir.
Ben sandım büyük bir yatak.. Bahsettiğinden bende vardı çok az kullandık. Eğimli biraz iki tarafı destekli.. O kadar çabuk büyüyorlarki elinde kalıyor herşey.Sorma o alma hastalığı ilk bebeği olan herkeste var anlaşılan ama insan engel de olamıyo ki kendinereflü yatağı bana şu açıdan mantıklı geldi hem çok pahalı değil 60 lira falan hem de ilk doğduğunda sadece yatağında değil salonda falan da yatırırken kullanılıyo.. Gerçi çevremde de kullananı hiç görmedim ayy bilemedim şimdi
Perinatolojiden alcan cnm bazi yerlerde radyoloji uzmani da bakio..kizlar ayrintili ultrasonu devlette yaptirmayi dusunuyorsunuz sanirim cogunuz. bldigim kadariyla kadin dogumcumuz yapmıyor ayrintiliyi smdi devlette hangi bolumden alicaz randevuyu? hangi bolum doktoru bakıyor
Kizmiydi canim senin?nezaman ogrenmistiniz cinsiyetini kacinci haftada yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?