Ay bu kramplar olmasın da pahalı olsun napalim bi deniyim bakiyim hangi marka kullaniyonuz kullananlarLaktozsuz sütü kesinlikle deneyin. Çok rahatlatıyor. Fiyatı diğer sütlerden biraz pahalı ama o gaz sancısını çekmekten daha iyidir.
Ben normal kadın doğumdan almayı dusunuyodum o yönlendiriyo diye biliyorum Yengem de fln öyle yapmıştık bizPerinatolojiden alcan cnm bazi yerlerde radyoloji uzmani da bakio..
Sağlıklı olsunlar da buluruz bir çaresini. Yeğenim2.5 yaşında hala park yatakta yatıyor. Ablasıyla ona oda yapmışlar ama yeni yatakta yatmamış, mecburen park yatağa dönmüşler odaları da ayırmışlar.Aynen bende once park yatak alacagim,sonra odalari duzen yapacagim kiz oldugu kesinlesirse kizimin odasiyla otirma odasini degistirip bebegin yatagini da oraya alip kizlarin odasi yapacagim ki eger erkek olursa buyuk odayi kizima verip kucuk odayi oglana duzeyim takim alayim diyorum yada parca parca alip takim yapmak ve salonda oturmak en mantiklisi canim,kizlar buyuyunce ilkler yani ders caliscaklar vs salonda oturmak daha iyi
Tabi cnm hastanede yonlendiriolar ztn ama yapildigi bolum Perinatoloji..Ben normal kadın doğumdan almayı dusunuyodum o yönlendiriyo diye biliyorum Yengem de fln öyle yapmıştık biz
Benimki 20. Hafta demiştiKizlar merhaba bisey sorcaktim size tetonos aşısı ne zaman oluyor. Saglik ocagindaki hemsire 17.haftada gel demisti sonra 17.haftada gittim izne ayrilmis baska bi hemsire 21~22haftada gel dedi . siz aşı yaptirdiniz mi
ay ben buna bayıldııımBen bu modeli almayı düşünüyorum. Biraz büyüdükten sonra önünü açıp karyola gibi kullanabilirim.
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...urunleri/00257953/gonatt-bebek-karyolasi.aspx
Ben instagramda takip ediyorum ısmarladım bile. Çok güzel şeyler var cartersta.Eveet çok güzel şeyler var aslında.
Özellikle oskosh ve carters markasına baksın erkek anneleri.
sagol cnm o zaman direk bu bolumlere aliyorum randevuyu. kadin doğumcu yönlendirmiyor yani?Perinatolojiden alcan cnm bazi yerlerde radyoloji uzmani da bakio..
Ben instagramda takip ediyorum ısmarladım bile. Çok güzel şeyler var cartersta.
Hastane de yönlendiriyor bölümlere ben direk ismini yazdm...sagol cnm o zaman direk bu bolumlere aliyorum randevuyu. kadin doğumcu yönlendirmiyor yani?
Ama vitamindense demir hapı daha önemli çünkü doktor dedi demir sizin doğum sonrası çökmenizi önlüyor malum kanama falan filan ile kan kaybimiz olacakBunun içinde de kapsıyor diye biliyodum yok vermedi vermesinde mümkünse bana hap vermesinonlari da biliyom berbat onlarda icemem iğne versin bana hergun yaptiriyim ama hap
Ben demiştim :) ya var var olmasına güzel şeyler ama kızlarınki kadar zengin bir çeşit yok :)Kızlar bu arada dün kimdi hatırlamıyorum erkek çocuk için bişey bulamadım diyodu ben az önce kızım için markafoniyle trendyola baktım da inanılmaz güzel ve çookk uygun fiyatlı çok değişik şeyler var hem erkek hem kız için. Her marka geliyo ara ara.. Oralara da bakın derim. Ben birsürü şey beğendim
Ben süt icince sindirim sistemim bildiğin duruyor kabızlık günlerce sürüyorAynı işte bende ilk hamile olduğumu öğrendim süt içmeyi denedim bi iki içtim aynı anlattigin gibi karnimda kramplar tuvaletten cikamadim hamilelikle alakalı sandım sonra eşim sütü bi içme dedi duzeldim ve şimdi puding te olsun sutlu bi tatlı yapiyim yiyim yine aynı duruma geliyorum mesela dün de işte mc in dondurmasını yedim bütün gece bittim yine karın krampindan olmuyo napim mahvoluyorumlaktozsuz bilmiyorum denemedim eşim de ondan alalım diyo ama korkuyorum artık içmeye
evet canım 300 müş 13 ekimde Prof. aydan hanim geliyormuş ayrıntılı ultrason için. ayrıntılı için ne zaman gideceksin canım. 2li iyi çıktıysa 3 lü 4lü isteniyor mu yine de acabaAyrıntılı ya Huseyin hoca 300 dedi bana bende 3 lu 4 lu yaptirmicam stres oluyorum ayrıntılı yı da Zübeyde hanım da yaptırmayı dusunuyorum bakalım
Evet aynen canım. Eylül sonu ya da Ekim başı gibi yaptıracağım bende kısmetse.17 22 hafta araliginda oluo ama en dogrusu 20.haftada yaptrmakmis seninle benim sat ayni benim dr 26 eylulden ekimin ilk haftasina kdr yaptirabilirsin dedi..
Aynen gonul neler istiyor ama en onemlisi.hem.kullanis hem alan olarak dusunmek hayirlisi bakalim saglikli dogsunlar da ben kizimi 7 aylikken ayirmistim ufakligi daha gec ayiracagim bu gidisle.oyle gorunuyrSağlıklı olsunlar da buluruz bir çaresini. Yeğenim2.5 yaşında hala park yatakta yatıyor. Ablasıyla ona oda yapmışlar ama yeni yatakta yatmamış, mecburen park yatağa dönmüşler odaları da ayırmışlar.
Ayrıntılı için 19. Haftada bi kadın doğuma randevu alcam bi kaç gün içinde gün veriyolarmis ordan yönlendirir artık salı da Huseyin hocaya gitcem zaten sorcam onada tekrar 2 li çok şükür iyi çıkmıştıevet canım 300 müş 13 ekimde Prof. aydan hanim geliyormuş ayrıntılı ultrason için. ayrıntılı için ne zaman gideceksin canım. 2li iyi çıktıysa 3 lü 4lü isteniyor mu yine de acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?