2017 Şubat Anneleri

Laktozsuz sütü kesinlikle deneyin. Çok rahatlatıyor. Fiyatı diğer sütlerden biraz pahalı ama o gaz sancısını çekmekten daha iyidir.
Ay bu kramplar olmasın da pahalı olsun napalim bi deniyim bakiyim hangi marka kullaniyonuz kullananlar

Sağlıklı olsunlar da buluruz bir çaresini. Yeğenim2.5 yaşında hala park yatakta yatıyor. Ablasıyla ona oda yapmışlar ama yeni yatakta yatmamış, mecburen park yatağa dönmüşler odaları da ayırmışlar.

Kizlar merhaba bisey sorcaktim size tetonos aşısı ne zaman oluyor. Saglik ocagindaki hemsire 17.haftada gel demisti sonra 17.haftada gittim izne ayrilmis baska bi hemsire 21~22haftada gel dedi . siz aşı yaptirdiniz mi
Benimki 20. Hafta demişti

Eveet çok güzel şeyler var aslında.
Özellikle oskosh ve carters markasına baksın erkek anneleri.
Ben instagramda takip ediyorum ısmarladım bile. Çok güzel şeyler var cartersta.

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 70
Ben instagramda takip ediyorum ısmarladım bile. Çok güzel şeyler var cartersta.

Eveeet bunlara ben de bayıldımm.
Ben önce oğlumun bebekliklerini bi elden geçireyim. Neye ihtiyacım olduğunu belirleyip ona göre alışveriş yapayım diyorum. Malum onlarda tertemiz duruyor daha. Kıyamıyorum.

Bunun içinde de kapsıyor diye biliyodum yok vermedi vermesinde mümkünse bana hap vermesin onlari da biliyom berbat onlarda icemem iğne versin bana hergun yaptiriyim ama hap
Ama vitamindense demir hapı daha önemli çünkü doktor dedi demir sizin doğum sonrası çökmenizi önlüyor malum kanama falan filan ile kan kaybimiz olacak

Ben demiştim :) ya var var olmasına güzel şeyler ama kızlarınki kadar zengin bir çeşit yok :)

Ben süt icince sindirim sistemim bildiğin duruyor kabızlık günlerce sürüyor onun için icmiyorum hem bu konuda doktorlar ikiye bölünmüş bazıları yararlı diyor bazıları o kadarda yararlı değil diyor .Kardeşim de doktor oda pek yararlı değil ve sindirimi zor bir besin diyor

Ayrıntılı ya Huseyin hoca 300 dedi bana bende 3 lu 4 lu yaptirmicam stres oluyorum ayrıntılı yı da Zübeyde hanım da yaptırmayı dusunuyorum bakalım
evet canım 300 müş 13 ekimde Prof. aydan hanim geliyormuş ayrıntılı ultrason için. ayrıntılı için ne zaman gideceksin canım. 2li iyi çıktıysa 3 lü 4lü isteniyor mu yine de acaba

Aynen gonul neler istiyor ama en onemlisi.hem.kullanis hem alan olarak dusunmek hayirlisi bakalim saglikli dogsunlar da ben kizimi 7 aylikken ayirmistim ufakligi daha gec ayiracagim bu gidisle.oyle gorunuyr

amanın ben pes ettim 500 sayfadan fazla olmuş yazdıklarınız.
o kadar gün girmeyince böyle oluyor tabii.
kızlar ikinci trimester daha iyi değil mi? kendimi artık eskisi gibi bitkin hissetmiyorum.
yeni taşınmıştık ve mutfak lavabosundan koku geldiği için evde hep eşimi beklerdim yemek için. o koku ya gitmiş ya da ben eskisi gibi hissetmedim bilemedim. gelir gelmez de bir sirke ile karbonat döktüm artık hiç koku almıyorum yemeklerimi de yapabiliyorum.
ve tabii ki yaşasın temizlik. insanın kendi yapmadığı temizlik içine sinmiyormuş.
bu arada tatilde çok stresliydim sanırım kendimi şimdi de yormadan temizliğe veriyorum kafa dağıtmak için bebişime bir şey olmamıştır inşallah. yarın da kontrolum var, ayrıntılı ultorsonu devlete soracağım. sonraki hafta da artık devamlı gideceğim doktordon randevuyu aldım. özledim miniği bir ay oldu görmeyeli :)

evet canım 300 müş 13 ekimde Prof. aydan hanim geliyormuş ayrıntılı ultrason için. ayrıntılı için ne zaman gideceksin canım. 2li iyi çıktıysa 3 lü 4lü isteniyor mu yine de acaba
Ayrıntılı için 19. Haftada bi kadın doğuma randevu alcam bi kaç gün içinde gün veriyolarmis ordan yönlendirir artık salı da Huseyin hocaya gitcem zaten sorcam onada tekrar 2 li çok şükür iyi çıkmıştı

Dun dra gittim kizimi gordumm hersey yolunda sukurler olsun... bende sut yumurta yiyemiyorum halen doktorum kalsiyum icin corek otu. Protein icinde barbunya yiyebilirsin dedi.
Bugun cok enerjiktim evi dip kose temizledim belim agridi simdi dinleniyorum.. temizlik yapmaktan bir zarar gelmez demi ????

Kardesimin listesini aldm buyuk ihtiyaclarin fiyat araştırmasına baslayim artik, bakalim ne ne kdr? Bebek arabasi Kasım Aralik gibi yani kışa doğru düşüyormuş fiyatları o biraz beklesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…