Ben ilk bebekte 18. Haftada hissetmistim ama su an 13. Haftadaym bencede erken 16 da filan hissederm heralde
Ben ilk bebekte 18.haftada hissetmistim:) bi umut iste ne acelemz varsaŞeftali kadar olmuş yavrucak biyerde okudum bugun seftali kadar diyo
2. Yada 3. Gebeligi olanlar
hissediyomusunuz bebek hareketlerini
çok azda olsa hissedenler olabiliyoms bu haftalarda??
Ilk gebelikte geç hissediliyo ama sonrakilerde daha erken hissediliyo zatende 11. Haftadada degil yani :)
Ben bu modeli almayı düşünüyorum. Biraz büyüdükten sonra önünü açıp karyola gibi kullanabilirim.
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...urunleri/00257953/gonatt-bebek-karyolasi.aspx
Niye olmasın ki ablam direk bebeğe oda yapmıştı yeğenim hep odasındaydi. Ben de oyle yapmayi düşünüyorum hem zaten yatak odam evin en soguk yeri bebek orda üşütür kendi odasinda olmasi alismasi icin de iyi gibime geliyor.Güzelmiş canım bu da. Ya ben ilk doğumdan itibaren odasında yatırmayı düşünüyorum. Olabilir mi acaba? Yatağına alışsın diye.
Dogdugu gibi ayirmayi ilk bebegini bekleyenler dusunuyoKızlar ben de oğlumu doğurmadan önce odasını filan hazırladım. 2-3 aylıkken ayırırım diye düşündüm ama olmadı. Malum gece uyanmaları,beslenmeleri derken en az 7-8 kere kalkardım. Her seferinde çocuk odasına gitmek uykulu uykulu çok zor gelirdi. Çok huysuz olduğunda alırdım yatağıma ,sabaha kadar miss gibi uyku çekerdim. Tavsiyem öyle erkenden ayırmamak..
Neticede dünyaya gelen minicik bir can ve sadece size ihtiyacı var.
Geçmiş olsun canım.. Bence normalden farklı durumlarda de gitmek en mantıklısı ya da en azından arayıp danışmakKizlar bugun öglenden beri çok kötüyum baygin yatiyorm kanım çekiliyo sanki vücudumdan yarm saattirde mide bulantim başladi yarin dr ami gitsem gebelik boyunca böyle bisey yasamadm korkmaya başladim
Hadi bebekken birlikte yatmak yada aynı oda da yatmak sıkıntı olmuyo ama yaş ilerledikçe bu sefer ayırmak zorlaşıyor benim 3-4 yaşında hala anne baba ile yatan öğrencilerim vardı ve veliler çok şikayetçiydi bu durumdan ama diğer arkadaşın dediği gibi pratikte başka odaya gitmek zor olacaktır acaba ilk 9 ay kendi beşiğinde annenin odasında olsa 9 aydan sonra beşiği ile birlikte kendi odasına geçse olur mu kiİlk cocukta 18. Haftada ikincide 26. Haftada bunda erken hissettim tabi düzenli değil halen de çok aşırı düzenli değil bazen eğilime ya da bacaklarımı karnima çekince işte otururken. Yani bunun bi numarasi da yok yani geç de hissetsem olur yani bana farketmez. Sağlıklı doğsun lar da. 11. Hafta erken tabi ama acaba o bölgede kanlama oluyor da o mu yapıyor bilemiyorum. Tabi esin hissetmesi imkansız bi olay da.segirme falanda. Aman neyse sağlı doğsun lar vaktinde gerisi mühim dgl.Allah size de nasip etsin inşallah. Sizin sikintisiz ilerleyin biz de seviniyorum yani.
Bu arada o da ayırmasın çok da iyi bi şey olmadığı söyleniyor bu aralarda. Hatta anneyi hissederek uyusun bebekler deniyor.tabi ben buna karşıyım çünkü mazallah boğulur falan.ama aynı odada kalınabilir. Hatta biz aile boyu bi odada yatıyorum. Çalışınca ilk oğluma doktor iki yaşından sonraydi kendinle yatırım dedi cocukta güvenli bağlanma olmamış dedi. 4.5 aylıkken anneme bıraktım. Hep birlikte uyudu oğlumla iyi de geldi günden güne farketti baya. Ama şimdi odasını ayiramiyorum. O da ayrı dert
Iste oda ayirma olayi cok ince bir cizgi. Belli yasi gecirirsen ayirmak zor olur. 9ay 1 yas uygun olabilir odasina ayirmak icin. Ama anneyi emen bebekse yinede zor oluyor. Gece uyanip keyfine emmek istiyor. Mama icerse belki daha rahat olabilir. Velhasili her seyi zaman gosterecek. Ilk etapta saglikla dogsunlarda ben hic takmiyorum odaymis besikmis. Herseyin kolayi bulunur. Zaten cocuk seni yonlendiriyorHadi bebekken birlikte yatmak yada aynı oda da yatmak sıkıntı olmuyo ama yaş ilerledikçe bu sefer ayırmak zorlaşıyor benim 3-4 yaşında hala anne baba ile yatan öğrencilerim vardı ve veliler çok şikayetçiydi bu durumdan ama diğer arkadaşın dediği gibi pratikte başka odaya gitmek zor olacaktır acaba ilk 9 ay kendi beşiğinde annenin odasında olsa 9 aydan sonra beşiği ile birlikte kendi odasına geçse olur mu ki
Ben ayırmakta zorlanıyorum şimdi iki yaşında bir ara ayırdık çok korkuyordu hayali arkadaşlar falan oldu biz de yanımıza aldık Pedagog tavsiyesiyle. Fakat şimdi çok zor ayırmak üçüncü de geliyor kardeşiyle birlikte ayrıcam bu hafta küçüğün yatağı gelsin de.Hadi bebekken birlikte yatmak yada aynı oda da yatmak sıkıntı olmuyo ama yaş ilerledikçe bu sefer ayırmak zorlaşıyor benim 3-4 yaşında hala anne baba ile yatan öğrencilerim vardı ve veliler çok şikayetçiydi bu durumdan ama diğer arkadaşın dediği gibi pratikte başka odaya gitmek zor olacaktır acaba ilk 9 ay kendi beşiğinde annenin odasında olsa 9 aydan sonra beşiği ile birlikte kendi odasına geçse olur mu ki
Ben de hiç durmuyorum gündüz geziyorum kızımla. Akşam eşim gelince bir başlıyorum yatana kadar. Çok yoruluyorum ama duramıyorum. Bnm yaptığım silmek süpürmek değil. Ardiyeleri düzenledim mesela bugün. Sonra bazayı açtım orayı da elden geçirdim. Yemek, bulaşık derken şimdi oturdum. Korkuyorum da birşey olacak diye ama durduramıyorum kendimi. Çalışmaya başladam da kurtulsam bu takıntımdan.Dun dra gittim kizimi gordumm hersey yolunda sukurler olsun... bende sut yumurta yiyemiyorum halen doktorum kalsiyum icin corek otu. Protein icinde barbunya yiyebilirsin dedi.
Bugun cok enerjiktim evi dip kose temizledim belim agridi simdi dinleniyorum.. temizlik yapmaktan bir zarar gelmez demi ????
Kızım 5 aylıktı ayırdım odaları. Hiç sallamadım da şimdi 2 yaşında yatağına yatırırım, masal anlatırım öyle uyur. Uykusu yoksa işkence tabi. Ona da çare buldum sabah erken kaldırıyorum, erken yatıyor. Uymayı bilmeyen çocuk çok zor, hele memede uyutmak anne için kolaylık olsa da sonrası işkence. Aklınızda bulunsun emzirerek uyutmayın.Iste oda ayirma olayi cok ince bir cizgi. Belli yasi gecirisen
Benimki de 10 kere kalkardı elim gider alır getirir, emzirip ben götürürdüm. Ben kesinlikle uyuyamıyorum yanımdayken, düşer diye ödüm kopuyor. Kocaman çocukların anne babasıyla yatmasına çok karşıyım ben. Küçüğe de aynısını yapacağımKızlar ben de oğlumu doğurmadan önce odasını filan hazırladım. 2-3 aylıkken ayırırım diye düşündüm ama olmadı. Malum gece uyanmaları,beslenmeleri derken en az 7-8 kere kalkardım. Her seferinde çocuk odasına gitmek uykulu uykulu çok zor gelirdi. Çok huysuz olduğunda alırdım yatağıma ,sabaha kadar miss gibi uyku çekerdim. Tavsiyem öyle erkenden ayırmamak..
Neticede dünyaya gelen minicik bir can ve sadece size ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?