2017 Şubat Anneleri

Yanlış anlaşıldım sanırım..
Ben zaten mesajımda yanında yatırmanın yetmediğini de belirterek yazarların mutlaka takip edilmesini tavsiye ettim.

Ben türkiyede belirli seviyelerde olan pedagogların yöntemini benimsediğim için onlara göre tavsiyelerde bulundum sadece ki bu insanlar kendilerini çocuk eğitimi için adamışlar...

Ben yurtdışında doğdum büyüdüm. Eğitimimi orda tamamladım. Çocuk eğitimi üzerine oradan sertifikalar aldım fakat bu yazarları keşfettikten sonra aslında bildiğim şeylerin hiç te doğru yöntemler olmadığını anladım..
Yabancıların çocuk eğitimi kesinlikle bizimkinden farklı..
Tabi ki her anne farklıdır...
Herkes burda kendi doğru bildiği şeyi anlatıyor..

Var ben :)
Yüzükle test,çamaşır suyuyla test ve çin-Rus takvimi filan derken baya baya geçti vakit
Yüzük testi erkek demişti
Sonra bi ark. Sabah ki ilk idrarın turuncumsu değilde yeşilimsi ise erkek demişti
Rus takvimi de erkek demişti
Allah gönlümüze göre verdi daha doğrusu benim gönlüme göre
İrkek

Tatlım bizim haftalarda el ile bastırıldığında hissediliyor.
Benim eşimde hissetti

ilk zamanlar anne pek yataktan çıkamıyor süeli odasından gidip alıp emzirmek geceleri de bebeği takibi çok zor olur gibi.

Günaydın kızlar
Hiç olmadığım kadar kabızım ya. Napıcam ben.
Günkurusu yemeni öneririm ayrıca yiyebiliyorsan tam tahıllı esmer ekmekler bu derdin devası yok yiyemiyorum diyorsanda bayat beyaz ekmeğin sindirimi daha kolay oluyor ayrıca sütte sindirime iyi geliyor yani bendeki etkisi bu şekilde :)

Hahhah
patlayan mısır demek
tamamdır

Ben ilk olarak 16. Haftamda hissettim. Bel bölgem zayıf onun da etkisi olabilir. Saglam bir akşam yemeğinden sonra uzanıyordum ilk pıt pit hissettim eşimi çağırdım elini koydu ve o elini koyunca daha güçlü bir pıt geldi iceriden. 17. Haftaya girince daha da artti ama çok duzenli degil. Arkadaşın tanımı birebir uyuyor içerde mısır patlıyor sanki :):) çok güzel bir duygu ben ağladım ilk hissettiğimde. Yemekten sonra uzanınca pıt pıtlar artıyor. :):)

Tansiyonum düşmüş olabilir canm bilmiyorumki hiç kendime gelemedim dün dogru düzgun.ilac filan dokundu sandim bende midemde hassaslasinca bugun daha iyiyim çok şukur tekrarlamaz umarim

bat 19 mayıs

Günaydın kızlar
Hiç olmadığım kadar kabızım ya. Napıcam ben.

Günaydınnnnn

Zeytinyağı iç bir kaşık canım hem cildin için faydalı hem kabızlığa iyi geliyor. Ben bi de lavaboya çıkmadan önce pamukla biraz zeytinyağı sürüyorum yumuşatıyor. Ama kar etmeyince mercimek çorbası içiyorum günde bir kase. Feci gaz oluyor ama olsun kabız olmamdan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…