neden o kadar uzatıyorsun ki bayramdan önce git nolcak sanki. bana bayramdan önce demilşti ben dayanamıyorum cuma gitmeyi düşünüyorum. erken derse bayramdan önce bi daha giderim :)VALLA KIZLAR BENIM DOKTOR KONTROLÜM BAYRAM DOLAYISIYLA AYIN 19 UNA KALDI NASI BEKLİCEM O KADAR BİLMİYORUM OF YAAA BU KADAR UZUN SÜRE OLUR MU YA BEN BEBEĞİMİ MERAK EDİYORUM
Sende bendensin banada bayram oncesi dedi sali carsamba gibi ama dayanamayip cuma giderim herhald zor dayandim su zamana kadar bi ay zati bebegimi ozledim yaaaaaneden o kadar uzatıyorsun ki bayramdan önce git nolcak sanki. bana bayramdan önce demilşti ben dayanamıyorum cuma gitmeyi düşünüyorum. erken derse bayramdan önce bi daha giderim :)
neden o kadar uzatıyorsun ki bayramdan önce git nolcak sanki. bana bayramdan önce demilşti ben dayanamıyorum cuma gitmeyi düşünüyorum. erken derse bayramdan önce bi daha giderim :)
neden o kadar uzatıyorsun ki bayramdan önce git nolcak sanki. bana bayramdan önce demilşti ben dayanamıyorum cuma gitmeyi düşünüyorum. erken derse bayramdan önce bi daha giderim :)
Yahu benim geçen günlerde göbek deliğimin sağa doğru 3cm alt çaprazında kahvaltı sonrası üç kez hızlıca kanat çırpıntısı gibi bişey oldu ama ben gazdır diyorum erken çünkü ama kilom yok işte acaba mı diyorum kafayı sıyırıyorumBen ilk olarak 16. Haftamda hissettim. Bel bölgem zayıf onun da etkisi olabilir. Saglam bir akşam yemeğinden sonra uzanıyordum ilk pıt pit hissettim eşimi çağırdım elini koydu ve o elini koyunca daha güçlü bir pıt geldi iceriden. 17. Haftaya girince daha da artti ama çok duzenli degil. Arkadaşın tanımı birebir uyuyor içerde mısır patlıyor sanki :):) çok güzel bir duygu ben ağladım ilk hissettiğimde. Yemekten sonra uzanınca pıt pıtlar artıyor. :):)
Yahu benim geçen günlerde göbek deliğimin sağa doğru 3cm alt çaprazında kahvaltı sonrası üç kez hızlıca kanat çırpıntısı gibi bişey oldu ama ben gazdır diyorum erken çünkü ama kilom yok işte acaba mı diyorum kafayı sıyırıyorum
Gazdır o gaz
aynen bende önce öyle diyordum çarşamba perşembe giderim diye. ayy dayanamayacam cuma giderim sonra nasılsa 10 gün kontrol hakkım var yine giderimSende bendensin banada bayram oncesi dedi sali carsamba gibi ama dayanamayip cuma giderim herhald zor dayandim su zamana kadar bi ay zati bebegimi ozledim yaaaaa
Bende de sürekli var â ma ben incir ve mürdüm erigiyle çözdüm sorunu canım.ozellikle yiyebilirsen sabah aç karnina çok iyi geliyor.ben protestan içiyorum o da artırıyor gibime geliyor.Günaydın kızlar
Hiç olmadığım kadar kabızım ya. Napıcam ben.
aman ne bekleyecen bayramdan önce gel söyleyeyim cinsiyetini demişti benim doktor. ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum bekleyemiyorumcanım eylülün dokuzuna aldım randevuyu valla 15 ınde gel dedi ama 15 şini bekleyınce 19 una kalıyo
Aha ayni bend oyle didim hahaha kiz valla helal bize bende ozele gidicem cinsiyet icin ins ogrenirim yaaa 15+5gunluk oluyo cuma esime de dedim cumami gitsek valla dayanamiyom diye esim gulme krizine girdi bendim ona 6 eylulde gidelim diyen simdi yan cizince benide gectin diyo napim anayiz biz daha merakliyiz yavvv acayip de heyecanliyizaynen bende önce öyle diyordum çarşamba perşembe giderim diye. ayy dayanamayacam cuma giderim sonra nasılsa 10 gün kontrol hakkım var yine giderim
Kiz ben bide bebemi ozledim yav bi aydir gormedim onu yazuk gunah yavv gorelim bence de cuma gunu bizaman ne bekleyecen bayramdan önce gel söyleyeyim cinsiyetini demişti benim doktor. ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum bekleyemiyorumgöstermezse en azından sonraki hafta yine giderim napayım
herkese günaydın hanımlar. 1 haftadır yokum. haftayı bağırsak enfeksiyonu ile uğraşmakla geçirdim. kabus gibiydi. karın ağrısı, ishal, mide bulantısı, her wc ye gidişten sonra düşen tansiyon bayılacakmış gibi hissetmek, halsizlik, vücudum çok susuz kalmış. iki gün hastanede yattım. serumlar ultrasonlar bitmek bilmedi. Allahtan bebeğim iyi. ama ben bittim. şimdi daha iyiyim. ishalim azaldı. halsizlik çok olmasa da hala devam ediyor. raporum bittiğinden iş başı yaptım. işler birikmiş. ben hasta iken aksi gibi kızlarımdan biri bisiklete binerken düşmüş. dizi ve dirseği yarılmış. sağlık ocağına götürdük apar topar. kalkan derinin altını yıkarken onlar çığlık çığlığa kızım. tansiyonum hepten düştü. hergün pansuman yapın dedi dr. antibiyotik verdi ciddi yaralanmış iltihap yapmasın dedi. eşim içim kaldırmıyor diye yapmıyor pansumanını kuzumun. benim de ellerim titriyor yaparken ama iş başa düştü. Annelik işte. içim gidiyor. ama yapıyorum yine. iş başı yapacağımı duyan kızım hemen başladı titremeye annee sen gidince kim yapacak pansumanımı? babaannem hızlı çeker bantları canım yanar benim diye başladı ağlamaya. dedim sen üzülme ben artık sabahları değil akşamları yapıcam sana pansuman. sildi gözyaşlarını. velhasıl kötü bir hafta sonuydu.
herkes hissetmeye başlamış galiba. maşallah bebişlerinize. daha bende bir şey yok. yada var ama ben bağırsaklarım sanıyorum. :) biraz daha bekleyelim bakalım. hayırlısı.
Yahu benim geçen günlerde göbek deliğimin sağa doğru 3cm alt çaprazında kahvaltı sonrası üç kez hızlıca kanat çırpıntısı gibi bişey oldu ama ben gazdır diyorum erken çünkü ama kilom yok işte acaba mı diyorum kafayı sıyırıyorum
Gazdır o gaz
Bende aktardan mürdum erigi kurusu aldim sabahlari ac karnina onu yiyorm ise yariyo :)mavikelime canım bağırsak çalıştırmaya bir oneri de benden. Aksamdan bir bardak suyun icine 1 tane ceviz içi atiyorsun sabah ac karnina cevizi yiyip suyu iciyorsun o da epey çalıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?