Ayy hadi hayirli olsun canm benimde 7 sinde randevum herkesinki belli oldu bende sorayim artik dr a ama soyliyceni sanmiyorumGünaydın kızlarrr bir erkek haberi de bendennnn
Zaten erkek büyük ihtimalle diyordu doktor ama al sana der gibi kocaman gösterdi oğluşum..
Ben de iki erkek anası oluyorum artık. Darısı üçüncüye işallah
banuelis bizide güncelleyebilirmisin müsait olunca İsmi de Uras olacak muhtemelen abisi Uzay a uygun. Tabiibunu ben düşünüyorum sonrası kocayı iknaya kalmış
erkektir erkekAyy hadi hayirli olsun canm benimde 7 sinde randevum herkesinki belli oldu bende sorayim artik dr a ama soyliyceni sanmiyorum
Bu gidisle erkek degilse bile pipisi cikacakerkektir erkekbaşka bişi çıkmıyo bizden:) hayırlısı canım bu seferde öğrenemezsen bidahakine kesin artık zaten:)
Kayısı,incir,zeytinyağı gibi şeyler malesef bende etkili olmuyor hele süt tam durduruyor bende .Yemekte acı küçük süs biber yiyince kabizligim geçiyor ama onu da sürekli yememek lazımGünaydın kızlar
Hiç olmadığım kadar kabızım ya. Napıcam ben.
Ben de uras dedim ama kimseden onay alamadımGünaydın kızlarrr bir erkek haberi de bendennnn
Zaten erkek büyük ihtimalle diyordu doktor ama al sana der gibi kocaman gösterdi oğluşum..
banuelis bizide güncelleyebilirmisin müsait olunca İsmi de Uras olacak muhtemelen abisi Uzay a uygun. Tabiibunu ben düşünüyorum sonrası kocayı iknaya kalmış
Şimdi benim de üçüncü de erkenden hissettim ama bazı arkadaslara fazla erken gibi geldi. Bu kişisel Bişey dir. Burda farklı yönlendirme diye düşünmedim. Zaten açıklamada yaptım ordaki bi değişimdir falan dedim.yoksa neden yönlendirme olsun ki.hem ben doktor da değilim. Benim doktorum bile erken dedi fakat bazı anneler hissettiğini söylüyor dedi. Ben de sadece paylaştım bu konularda iddia da bile bulunmam. Herkesin gebeligi kendindefir en iyi d é obilir ana 11. Haftada hissetmek imkansız dedim. Üçüncü kez bebek sahibi olucam ve hepsi de birbirinden farklı ama bebeğin hareket şekli aynı tecrübeyle anlayabiliriz. Ki diyorum ya ben emin olduğum halde bana katılmayan arkadaslara da böyle bişey demedim. Sanada yalan söylemenin bi alemi de yok zaten.o yüzden rahat ol yönlendirdiği falan kast etmedimA Armaganhayat canım eşin hissetmesi imkansiz demişsin fakat dün de bugün de eşimin elini koydum bastirdim karnima doktorun cihazi bastirdigi gibi ve sadece sustum hareket ettigi anlari söylemedim. Bugün hepsini değil ama güçlü olan 3 seferi hissetti doğru zamanda. Hayır olmasa neden böyle birşey söyleyeyim ki? Niye insanları farklı yönlendireyim?
ben de daha onay almadımBen de uras dedim ama kimseden onay alamadım
Valla canım kocaya hasret kaldimHanımlar günaydın
Ben de düşündüm çok zor olacak emzirmek sürekli kalkmak yatak odasından çocuk odasına gitmek diye. Ama benim yatak odamı görsenizeşyalarım çok küçük olmasına rağmen tek boşluk yatağımızın çevresinde ve balkon kapısının açılma kısmında. Yatağın çevresinde en geniş yer 50 cm ve oraya bir beşik sığdırmak zor sığsa bile sallayamam sanırım. Kapı boşluğunun olduğu yer de yeni doğan bir bebek için soğuk olacak. Hem de balkon kapısını açıp kapatmak sorun olacak
Yatakta yanımda yatsın desem, ben o düşünceye çok karşıyım ve korkuyorum. Çünkü bir tanıdığımız ikiz bebeklerinden birini yanında yatırmış ve gece fark etmeden üstüne yatıp kendi bebeğini öldürmüşonu duyduğumdan beri kesinlikle yanımda yatırmam diyorum. Çünkü ben de eşim de çok hareketli yatıyoruz hadi dikkat ettik hareket etmedik diyelim bu sefer de tedirgin olup uykumuzu alamayacağız. hadi ben izinli olacağım neyse ama eşim işe gidiyor. O yüzden yatağında yatırma fikri cazip geliyor. Hem de yatağına alışır diye düşündüm. Hani emzirme koltukları oluyor ya, sallanan onlardan alabilirim ama biraz daha kolaylık sağlayabilir.
Oda ayıramamaktan korkuyorum ben de. Çevremde çok örnek vardı.
Battaniye fazla alin diyolar penyeler cok kullansli sanrim biberondur emziktik kücuk seyleri cinsiyet belliyse alabilirsin hevesliykende boyleGünaydın kızlar. Alışverişe kacıncı haftada başlasak.. çok sabırsızım ama duruyorum şu günde geçsin şu haftada geçsin.. birde kış bebeği olacak ekstra ne almamız lazım.. listesi olan varmı?
1 adet 10 lu hastane çıkış
2 adet 5li hastane çıkışı
1 ADET 125 ML VE 330 ml cma biberon avent marka
2 adet emzik
ateş ölçer
banyo ürünleri ( ben markada kararsızım yurt dışından getirmek şansım var organik olsun istiyorum)
Bornoz .. yıkama aparatları
Bebek alt değiştime minderi
Nevresimn takımı 1 adet
2 adet battaniye 1 adet yorgan 2 adet yastık
beşik
yatak koruma
Reflü yastığı
banyo termometresi
süt sağma makinesi aldım bunu avent marka
süt saklama poşetleri
Göğüs pedleri ve kremi
Bebek deterjanı
Tırnak makası
kundak
burun aspritörü
bebek çantası
Hayırlı olsun canim. Uras çok güzel isim. Bu arada erkek anneleri kulübüne hoşgeldin canım. Evinin hem kraliçesi hem prensesi oluyorsun.sağlıkla kucağına alırsın insallahGünaydın kızlarrr bir erkek haberi de bendennnn
cinsiyetleri öğrenebilseydik keşke...ama ben 6-7 aydan önce bişey almak istemiyorum... böyle diyip anneler alıyomudur acaba ?
İnşallahBir kere hissedince gaz ile çok net ayırt edebiliyorsun :) hissedene kadar iki hafta elim karnımda gezdim diyebilirim :) çok meraklıyım ve 13. 14. haftalarda hissedenleri okuyunca benimki ne zaman hissedilecek diye çıldırıyordum :) :) içeriden bir şey sanki vuruyor gibi oldu bende çok farklı bir şey ya hepiniz hemen hissedersiniz inşallahhhhhh
Battaniye fazla alin diyolar penyeler cok kullansli sanrim biberondur emziktik kücuk seyleri cinsiyet belliyse alabilirsin hevesliykende boylebuyuk seyleri 8. Aya filan son ayda bebek sekeridir filan onlarla uğraşirsin:)
Ben mesela 6ci ayda baslarim dedim bi baktim baya bisiler almisim heheheheheh simdi cinsiyeti ogrenmeden bisi almicamcinsiyetleri öğrenebilseydik keşke...ama ben 6-7 aydan önce bişey almak istemiyorum... böyle diyip anneler alıyomudur acaba ?
HahhahÇok geçmiş olsun canım
Bende de oldu bir kere bulaşık diziyordum makineye eğilmiştim birden böyle hissettim gibi ama sonra geçti
Bıktım şu gazdan yaaa napim onu hissedip de bebeğim oynasın
Besini aldik bile en azindan agir olani alalim dedik esimin isleri kisa dogru yavasliyo hic dgilse ufak seyelr kalsin dedik napalim erken oldu ama kisin isleri yavasladi icin maasida gec aliuo cok sukur suan paramiz varken alalim diyoruz bazi seyleriben doktora gidicem dokuzunda cınsıyetını öğrenırsem ufak ufak alıcam hatta yatak odası takımını alıcam azar azar taksıtle ödiycem :)
Battaniye fazla alin diyolar penyeler cok kullansli sanrim biberondur emziktik kücuk seyleri cinsiyet belliyse alabilirsin hevesliykende boylebuyuk seyleri 8. Aya filan son ayda bebek sekeridir filan onlarla uğraşirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?