2017 Şubat Anneleri

Ayy hadi hayirli olsun canm benimde 7 sinde randevum herkesinki belli oldu bende sorayim artik dr a ama soyliyceni sanmiyorum

merhabalar kızlar :))
buralarda yoktum bayadır birsürü şey birikmiş hepsini okuyamadım keyifler iyidir inşallah
cinsiyetler baya belli olmuş maşallah bende bu hafta gidicem bakalım bizimki ne çıkcak

Ben de uras dedim ama kimseden onay alamadım

Şimdi benim de üçüncü de erkenden hissettim ama bazı arkadaslara fazla erken gibi geldi. Bu kişisel Bişey dir. Burda farklı yönlendirme diye düşünmedim. Zaten açıklamada yaptım ordaki bi değişimdir falan dedim.yoksa neden yönlendirme olsun ki.hem ben doktor da değilim. Benim doktorum bile erken dedi fakat bazı anneler hissettiğini söylüyor dedi. Ben de sadece paylaştım bu konularda iddia da bile bulunmam. Herkesin gebeligi kendindefir en iyi d é obilir ana 11. Haftada hissetmek imkansız dedim. Üçüncü kez bebek sahibi olucam ve hepsi de birbirinden farklı ama bebeğin hareket şekli aynı tecrübeyle anlayabiliriz. Ki diyorum ya ben emin olduğum halde bana katılmayan arkadaslara da böyle bişey demedim. Sanada yalan söylemenin bi alemi de yok zaten.o yüzden rahat ol yönlendirdiği falan kast etmedim

Ben de uras dedim ama kimseden onay alamadım
ben de daha onay almadım eşim atlas istiyo onu da ben istemiyorum hayırlısı ama arada bi tekrarlayın zamanla kulağa hoş gelince eh meh diyip sonradan tamam diyorlar :) Uzay ı kimse beğenmemişti önce şimdi başka isim düşünemiyoruz diyorlar özellikle aile büyükleri

Valla canım kocaya hasret kaldim. Keşke evvelden ayırmış olsaydım. Dediğim gibi oğlum çok hasreti bana o zaman 12 saat ayrıydik ben de öylece özlem gideriyordum. Şimdi de odasına koyuyoruz aramıza dönüyoruz bı bakıyoruz paşa bizim yatakta

Günaydın kızlar. Alışverişe kacıncı haftada başlasak.. çok sabırsızım ama duruyorum şu günde geçsin şu haftada geçsin.. birde kış bebeği olacak ekstra ne almamız lazım.. listesi olan varmı?

1 adet 10 lu hastane çıkış
2 adet 5li hastane çıkışı
1 ADET 125 ML VE 330 ml cma biberon avent marka
2 adet emzik
ateş ölçer
banyo ürünleri ( ben markada kararsızım yurt dışından getirmek şansım var organik olsun istiyorum)
Bornoz .. yıkama aparatları
Bebek alt değiştime minderi
Nevresimn takımı 1 adet
2 adet battaniye 1 adet yorgan 2 adet yastık
beşik
yatak koruma
Reflü yastığı
banyo termometresi
süt sağma makinesi aldım bunu avent marka
süt saklama poşetleri
Göğüs pedleri ve kremi
Bebek deterjanı
Tırnak makası
kundak
burun aspritörü
bebek çantası

Battaniye fazla alin diyolar penyeler cok kullansli sanrim biberondur emziktik kücuk seyleri cinsiyet belliyse alabilirsin hevesliykende boyle buyuk seyleri 8. Aya filan son ayda bebek sekeridir filan onlarla uğraşirsin:)

Hayırlı olsun canim. Uras çok güzel isim. Bu arada erkek anneleri kulübüne hoşgeldin canım. Evinin hem kraliçesi hem prensesi oluyorsun.sağlıkla kucağına alırsın insallah

İnşallah

Battaniye fazla alin diyolar penyeler cok kullansli sanrim biberondur emziktik kücuk seyleri cinsiyet belliyse alabilirsin hevesliykende boyle buyuk seyleri 8. Aya filan son ayda bebek sekeridir filan onlarla uğraşirsin:)

ya çok heycanlandımmm ya ben hepsini almak istiyorum dayanamıyorummmm
ölecem bennnn ya 6 ay nası beklicem biran önce doğsun istiyorum yaa allahımmm :)

ben doktora gidicem dokuzunda cınsıyetını öğrenırsem ufak ufak alıcam hatta yatak odası takımını alıcam azar azar taksıtle ödiycem :)
Besini aldik bile en azindan agir olani alalim dedik esimin isleri kisa dogru yavasliyo hic dgilse ufak seyelr kalsin dedik napalim erken oldu ama kisin isleri yavasladi icin maasida gec aliuo cok sukur suan paramiz varken alalim diyoruz bazi seyleri

evet belli cinsiyet işte alacağım yaa dayanamıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…