- 31 Ekim 2013
- 73
- 94
- 38
Ogullarimizin ilk aski olcaz diyecsevinelim bizde dimi :) kız olsa babaya hayran olcakti :) benim eşim hem annesine hem babasına ikisine de duskun :)Hayırlı olsun oğluşun canım. benim eşimgil 3 erkek kardeşler ve üçü de annelerine inanılmaz düşkün ne olsa annem derler babayı boşvermişler
Ya insan heves ediyor ama kendimi durduruyorum bi almaya başlarsan arkası bitmez benim diye. Almayalım dediğim halde dün eşimle cikmistik yine o dayanamadı ilk bi kaç kıyafetini aldı :) minnak minnak ne tatlı ya el kadar şeyler saglikla dogsunlarda güzel günlerde giysiler kullansınlar ins.evet belli cinsiyet işte alacağım yaa dayanamıyorum:))
Ya insan heves ediyor ama kendimi durduruyorum bi almaya başlarsan arkası bitmez benim diye. Almayalım dediğim halde dün eşimle cikmistik yine o dayanamadı ilk bi kaç kıyafetini aldı :) minnak minnak ne tatlı ya el kadar şeyler saglikla dogsunlarda güzel günlerde giysiler kullansınlar ins.
Gözün aydın canm benim de 3. Tercih mesleki ve teknik Anadolu lisesi. Biraz korkuyorum açıkçası ama evimin yukarısındaki toki okulu. Çok şükür evimize kavuştuk bebişlerimizin şansına.
Erken daha :)ufak seyleri alabilirsiniz ama yada bebek odasina aksesuar filan da alinabilir :)ya çok heycanlandımmm ya ben hepsini almak istiyorum dayanamıyorummmm
ölecem bennnn ya 6 ay nası beklicem biran önce doğsun istiyorum yaa allahımmm :)
Mağazaya girince insan kendini tutamıyo zaten iyisimi bi süre girmemekevet belli cinsiyet işte alacağım yaa dayanamıyorum:))
Valla canım kocaya hasret kaldim. Keşke evvelden ayırmış olsaydım. Dediğim gibi oğlum çok hasreti bana o zaman 12 saat ayrıydik ben de öylece özlem gideriyordum. Şimdi de odasına koyuyoruz aramıza dönüyoruz bı bakıyoruz paşa bizim yatakta
Hahhahaynen ya 20. Haftalara ne kaldı ki
Merhaba herkese; bu sabah cinsiyet kesinleşti kızımız geliyor, masal Bebek :)) Masallar gibi güzel olsun hayatı inşallah. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
banuelis listeye ekler misin canm, kızımızın adı masal olacak
Günaydın kızlar. Alışverişe kacıncı haftada başlasak.. çok sabırsızım ama duruyorum şu günde geçsin şu haftada geçsin.. birde kış bebeği olacak ekstra ne almamız lazım.. listesi olan varmı?
1 adet 10 lu hastane çıkış
2 adet 5li hastane çıkışı
1 ADET 125 ML VE 330 ml cma biberon avent marka
2 adet emzik
ateş ölçer
banyo ürünleri ( ben markada kararsızım yurt dışından getirmek şansım var organik olsun istiyorum)
Bornoz .. yıkama aparatları
Bebek alt değiştime minderi
Nevresimn takımı 1 adet
2 adet battaniye 1 adet yorgan 2 adet yastık
beşik
yatak koruma
Reflü yastığı
banyo termometresi
süt sağma makinesi aldım bunu avent marka
süt saklama poşetleri
Göğüs pedleri ve kremi
Bebek deterjanı
Tırnak makası
kundak
burun aspritörü
bebek çantası
Günaydın kızlar. Alışverişe kacıncı haftada başlasak.. çok sabırsızım ama duruyorum şu günde geçsin şu haftada geçsin.. birde kış bebeği olacak ekstra ne almamız lazım.. listesi olan varmı?
1 adet 10 lu hastane çıkış
2 adet 5li hastane çıkışı
1 ADET 125 ML VE 330 ml cma biberon avent marka
2 adet emzik
ateş ölçer
banyo ürünleri ( ben markada kararsızım yurt dışından getirmek şansım var organik olsun istiyorum)
Bornoz .. yıkama aparatları
Bebek alt değiştime minderi
Nevresimn takımı 1 adet
2 adet battaniye 1 adet yorgan 2 adet yastık
beşik
yatak koruma
Reflü yastığı
banyo termometresi
süt sağma makinesi aldım bunu avent marka
süt saklama poşetleri
Göğüs pedleri ve kremi
Bebek deterjanı
Tırnak makası
kundak
burun aspritörü
bebek çantası
sağol canımmm külkedisi olmayalımda :)))))Hayırlı olsun canim. Uras çok güzel isim. Bu arada erkek anneleri kulübüne hoşgeldin canım. Evinin hem kraliçesi hem prensesi oluyorsun.sağlıkla kucağına alırsın insallah
Tulumlar filan 0-1 mi alinmali yoksa 1-3 mu peki:)adet 10 lu hastane çıkış EVET
2 adet 5li hastane çıkışı EVET
1 ADET 125 ML VE 330 ml cma biberon avent marka AVENT NATUREL SERİSİ TAVSİYEMDİR
2 adet emzik EVET
ateş ölçer BRAUN KULAKTAN ÖLÇER TAVSİYEMDİR.
banyo ürünleri ( ben markada kararsızım yurt dışından getirmek şansım var organik olsun istiyorum) DEVAMLI GETİRTEBİLECEKSEN TERCİH EDEBİLİRSİN. BEN YURTDIŞINDAN ZWİTSAL MARKASINI KULLANMIŞTIM.
Bornoz .. yıkama aparatları BORNOZ DEĞİLDE KAPŞONLU HAVLU TERCİH EDEBİLİRSİN.
Bebek alt değiştime minderi TERCİHE BAĞLI. CANBEBENİN BİR KAÇ KULLANIMLIK ALT AÇMA ÖRTÜLERİNİ ÇOK BEĞENMİŞTİM BEN.
Nevresimn takımı 1 adet EKSTRA OLARAK KAFANIN GELDİĞİ YERE BÜYÜK PAMUKLU ÖRTÜ DİKTİREBİLİRSİN. İLK DÖNEMLER SALYA VE KUSMA FAZLA OLUYOR. TEMİZ TEMİZ DEĞİŞİRSİN.
2 adet battaniye 1 adet yorgan 2 adet yastık BATTANİYE 1-2 DAHA OLABİLİR. YASTIK OMURGA GELİŞİMİ İÇİN İLK 2 SENE GEREKSİZ. OĞLUMDA KULLANMADIM 2 YAŞA KADAR. YORGANIMIZ NEVRESİM ÖLÇÜSÜNDE YÜN OLARAK HAZIRLANDI.
beşik TERCİH SENİN
yatak koruma KAFA ÇARPMALARI İÇİN KULLANIŞLI
Reflü yastığı BEN ALDIM AMA PEK KULLANMADIM
banyo termometresi ALDIM AMA GEREKSİZMİŞ :)
süt sağma makinesi aldım bunu avent marka GÜZEL ÜRÜN
süt saklama poşetleri SÜT OLMAYINCA KULLANAMADIM. SAĞDIĞIMI GÜN İÇİNDR TÜKETİYORDU KUZUCUM
Göğüs pedleri ve kremi PED KULLANAMADIM SÜTÜM AZ OLDUĞU İÇİN. KREM OLARAK LANSİNOHTAN MEMNUN KALDIM
Bebek deterjanı LEKELERİ ÇIKARMADIĞI İÇİN KISA SÜRELİ KULLANDIM
Tırnak makası EVET
kundak BATTANİYE İLE YAPTIM AMA OĞLUM HİÇ SEVMEDİ
burun aspritörü OTRİ BEBEYİ TEK GEÇERİM
bebek çantası BOL GÖZLÜ Bİ ÇANTA OLSUN :)
Listeye ekleyebileceğim şeyler :
- ağız silme mendilleri
- bol çıtçıtlı badi (kısa veya uzun kol tercihe bağlı)
- bol bol çeşitli bedenlerde altlı üstlü takımlar.
- Tulumlar çabuk büyüdükleri için çok kısa süre ile giydiriliyor. Fazla almayın o yüzden.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
%100 organik bir kaç ürün var bildiğim earth mama angel (ben kullanıyorum hem şampuan hem losyon hem de bottom balm) ya da trubaby..
Bornoz yerine havlu almanı öneririm daha kullnışlı büyüdükleri zaman bornoz daha iyi oluyor.
POmpa ve biberonlardan çok memnunum bence iyi bir tercih
yastık 2 yaşına kadar kullanılmıyor alma bence..
bebek alt değiştirme minderinden ziyade alt değiştirme bezleri var daha hijyenik ilk zamanlar kontrolsüz çiş kaka yaptıkları için :)
Aventin göğüs kalkanını tavsiye ederim şiddetle ilk zamanlar yara olmasını engelledi bende bebek emmeyi tam öğreninceye kadar
şuan aklıma gelenler bunlar
adet 10 lu hastane çıkış EVET
2 adet 5li hastane çıkışı EVET
1 ADET 125 ML VE 330 ml cma biberon avent marka AVENT NATUREL SERİSİ TAVSİYEMDİR
2 adet emzik EVET
ateş ölçer BRAUN KULAKTAN ÖLÇER TAVSİYEMDİR.
banyo ürünleri ( ben markada kararsızım yurt dışından getirmek şansım var organik olsun istiyorum) DEVAMLI GETİRTEBİLECEKSEN TERCİH EDEBİLİRSİN. BEN YURTDIŞINDAN ZWİTSAL MARKASINI KULLANMIŞTIM.
Bornoz .. yıkama aparatları BORNOZ DEĞİLDE KAPŞONLU HAVLU TERCİH EDEBİLİRSİN.
Bebek alt değiştime minderi TERCİHE BAĞLI. CANBEBENİN BİR KAÇ KULLANIMLIK ALT AÇMA ÖRTÜLERİNİ ÇOK BEĞENMİŞTİM BEN.
Nevresimn takımı 1 adet EKSTRA OLARAK KAFANIN GELDİĞİ YERE BÜYÜK PAMUKLU ÖRTÜ DİKTİREBİLİRSİN. İLK DÖNEMLER SALYA VE KUSMA FAZLA OLUYOR. TEMİZ TEMİZ DEĞİŞİRSİN.
2 adet battaniye 1 adet yorgan 2 adet yastık BATTANİYE 1-2 DAHA OLABİLİR. YASTIK OMURGA GELİŞİMİ İÇİN İLK 2 SENE GEREKSİZ. OĞLUMDA KULLANMADIM 2 YAŞA KADAR. YORGANIMIZ NEVRESİM ÖLÇÜSÜNDE YÜN OLARAK HAZIRLANDI.
beşik TERCİH SENİN
yatak koruma KAFA ÇARPMALARI İÇİN KULLANIŞLI
Reflü yastığı BEN ALDIM AMA PEK KULLANMADIM
banyo termometresi ALDIM AMA GEREKSİZMİŞ :)
süt sağma makinesi aldım bunu avent marka GÜZEL ÜRÜN
süt saklama poşetleri SÜT OLMAYINCA KULLANAMADIM. SAĞDIĞIMI GÜN İÇİNDR TÜKETİYORDU KUZUCUM
Göğüs pedleri ve kremi PED KULLANAMADIM SÜTÜM AZ OLDUĞU İÇİN. KREM OLARAK LANSİNOHTAN MEMNUN KALDIM
Bebek deterjanı LEKELERİ ÇIKARMADIĞI İÇİN KISA SÜRELİ KULLANDIM
Tırnak makası EVET
kundak BATTANİYE İLE YAPTIM AMA OĞLUM HİÇ SEVMEDİ
burun aspritörü OTRİ BEBEYİ TEK GEÇERİM
bebek çantası BOL GÖZLÜ Bİ ÇANTA OLSUN :)
Listeye ekleyebileceğim şeyler :
- ağız silme mendilleri
- bol çıtçıtlı badi (kısa veya uzun kol tercihe bağlı)
- bol bol çeşitli bedenlerde altlı üstlü takımlar.
- Tulumlar çabuk büyüdükleri için çok kısa süre ile giydiriliyor. Fazla almayın o yüzden.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Beden olarak mı ?Tulumlar filan 0-1 mi alinmali yoksa 1-3 mu peki:)
Yok ay olarakBeden olarak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?