Besini aldik bile en azindan agir olani alalim dedik esimin isleri kisa dogru yavasliyo hic dgilse ufak seyelr kalsin dedik napalim erken oldu ama kisin isleri yavasladi icin maasida gec aliuo cok sukur suan paramiz varken alalim diyoruz bazi seyleri
hem yıkanınca çekiyor hemde çabuk büyüyorlar hem de belki büyük kilolu doğae 1-3 daha iyi çok dar giydirmeyin bebişlere zaten bol bol olsunYok ay olarak
%100 organik bir kaç ürün var bildiğim earth mama angel (ben kullanıyorum hem şampuan hem losyon hem de bottom balm) ya da trubaby..
Bornoz yerine havlu almanı öneririm daha kullnışlı büyüdükleri zaman bornoz daha iyi oluyor.
POmpa ve biberonlardan çok memnunum bence iyi bir tercih
yastık 2 yaşına kadar kullanılmıyor alma bence..
bebek alt değiştirme minderinden ziyade alt değiştirme bezleri var daha hijyenik ilk zamanlar kontrolsüz çiş kaka yaptıkları için :)
Aventin göğüs kalkanını tavsiye ederim şiddetle ilk zamanlar yara olmasını engelledi bende bebek emmeyi tam öğreninceye kadar
şuan aklıma gelenler bunlar
bu hafta kız haftası olsa herkez kızım olaacak deseben cumartesi gidicem yine ...
Kuzum hastane çıkışları idare ediyo bi müddet ama 0-3 ay olan bedenden çok almayın. Hemen büyüyor kuzular.Yok ay olarak
Cinsiyeti öğrenir öğrenmez çıtçıtlı body aldım 14 tane yenidoğan 2 ay kadar giyer diye umuyorum?hem yıkanınca çekiyor hemde çabuk büyüyorlar hem de belki büyük kilolu doğae 1-3 daha iyi çok dar giydirmeyin bebişlere zaten bol bol olsun
Cinsiyeti öğrenir öğrenmez çıtçıtlı body aldım 14 tane yenidoğan 2 ay kadar giyer diye umuyorum?
Tulum delisiyim h&m'de inanılmaz ürünler var 1-3 ay mı almalı?
Ya bide Bahara denk geliyor o ayları kısa kollu şeylerde almak lazım mı üşür mü sıcak mı gelir uzun kolluları acaba?
Niye gülüyorsun ki şimdişubat ayı soguk canım zıbınları uzun kollu al kesınlıkle de ya sen 14 tane cıtcıtlı bady napcan hediyede gelirdi ya sen beni çok güldürdün yaaa 14 tanee
adet 10 lu hastane çıkış EVET
2 adet 5li hastane çıkışı EVET
1 ADET 125 ML VE 330 ml cma biberon avent marka AVENT NATUREL SERİSİ TAVSİYEMDİR
2 adet emzik EVET
ateş ölçer BRAUN KULAKTAN ÖLÇER TAVSİYEMDİR.
banyo ürünleri ( ben markada kararsızım yurt dışından getirmek şansım var organik olsun istiyorum) DEVAMLI GETİRTEBİLECEKSEN TERCİH EDEBİLİRSİN. BEN YURTDIŞINDAN ZWİTSAL MARKASINI KULLANMIŞTIM.
Bornoz .. yıkama aparatları BORNOZ DEĞİLDE KAPŞONLU HAVLU TERCİH EDEBİLİRSİN.
Bebek alt değiştime minderi TERCİHE BAĞLI. CANBEBENİN BİR KAÇ KULLANIMLIK ALT AÇMA ÖRTÜLERİNİ ÇOK BEĞENMİŞTİM BEN.
Nevresimn takımı 1 adet EKSTRA OLARAK KAFANIN GELDİĞİ YERE BÜYÜK PAMUKLU ÖRTÜ DİKTİREBİLİRSİN. İLK DÖNEMLER SALYA VE KUSMA FAZLA OLUYOR. TEMİZ TEMİZ DEĞİŞİRSİN.
2 adet battaniye 1 adet yorgan 2 adet yastık BATTANİYE 1-2 DAHA OLABİLİR. YASTIK OMURGA GELİŞİMİ İÇİN İLK 2 SENE GEREKSİZ. OĞLUMDA KULLANMADIM 2 YAŞA KADAR. YORGANIMIZ NEVRESİM ÖLÇÜSÜNDE YÜN OLARAK HAZIRLANDI.
beşik TERCİH SENİN
yatak koruma KAFA ÇARPMALARI İÇİN KULLANIŞLI
Reflü yastığı BEN ALDIM AMA PEK KULLANMADIM
banyo termometresi ALDIM AMA GEREKSİZMİŞ :)
süt sağma makinesi aldım bunu avent marka GÜZEL ÜRÜN
süt saklama poşetleri SÜT OLMAYINCA KULLANAMADIM. SAĞDIĞIMI GÜN İÇİNDR TÜKETİYORDU KUZUCUM
Göğüs pedleri ve kremi PED KULLANAMADIM SÜTÜM AZ OLDUĞU İÇİN. KREM OLARAK LANSİNOHTAN MEMNUN KALDIM
Bebek deterjanı LEKELERİ ÇIKARMADIĞI İÇİN KISA SÜRELİ KULLANDIM
Tırnak makası EVET
kundak BATTANİYE İLE YAPTIM AMA OĞLUM HİÇ SEVMEDİ
burun aspritörü OTRİ BEBEYİ TEK GEÇERİM
bebek çantası BOL GÖZLÜ Bİ ÇANTA OLSUN :)
Listeye ekleyebileceğim şeyler :
- ağız silme mendilleri
- bol çıtçıtlı badi (kısa veya uzun kol tercihe bağlı)
- bol bol çeşitli bedenlerde altlı üstlü takımlar.
- Tulumlar çabuk büyüdükleri için çok kısa süre ile giydiriliyor. Fazla almayın o yüzden.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Niye gülüyorsun ki şimdi
14 tane aldım (7'li paketten iki tane)daha da alırım yetmez gibi bu aldıklarım yarım kollu sıfır kolda alıcam atlet tipi sonra uzun kollu bodylerde alıcam ama işte şubatın ardı bahar ne kadar büyür üşür mü yoksa sıcak mı gelir emin olamıyorum kaç beden almalı filan kafamda deli sorular
Banane yav millettenonlar alır mı almaz mı diye hiiiç beklemeye niyetim yok
En çok bu bodylerden almak lazım zaten yenidoğan bedenler 2 ay kadar giyiliyor diye biliyorum ama emin de değilm çünkü çok küçük görünüyor birisi yardımcı olursayok cnm al sıkıntı yok bende maaşı beklıyorum alınca bende alıcam :) da ben daha hiç almadım senden 14 taneyı duyunca güldum sen aldınya bende bi okadar alırım şimdi :))))
Yok ya inşallah olmayız. Biraz da bizim yetistirmemize bağlı. Valla yavaş yavaş alistiriyorum. Oyuncakların topluyor. Bulasiklari makinada tek tek çıkarıyor. Ben is yapıcam anne yardıma ihtiyacın var mı diye soruyor. İnşallah devam eder.sağol canımmm külkedisi olmayalımda :)))))
doğmayan bebekten umut kesılmez canım belki kız olur allah kalbıne göre versin doğumda farklı doğanlar da oluyo yanı
Bana 12+4 te erkek demişti. Bugün iki farklı dr a gittim 14+1 olduk. Ikisi de erkek dedi. Yani kesin bilir bence git :)Kizlar galoba dayanamayip cuma giderim heralde kontrole cinsiyeti ogrenir miyimki acaba yada pazartesini mi beklim cuma gunu 15+5 gunluk olcaz dayanamiyom yaa ogrenip bisiler almak istiyorum bebegime heyecanliyim ya
En çok bu bodylerden almak lazım zaten yenidoğan bedenler 2 ay kadar giyiliyor diye biliyorum ama emin de değilm çünkü çok küçük görünüyor birisi yardımcı olursa
Ya şubat soğukta önü mart nisan mayıs işte çokta kışlık almamak lazım gibi sonra evin ısıtma sistemi de önemli bunalmasın bebeler
İşte böyle düşünüp düşünüp işin içinden çıkamıyorum sonra
Daha vakit var bakma sen bana indirim görünce dayanamayıp alıyorum
Başlarsın sende ufak ufak kredi kartları bu günler için var deyıl mı ama?
inşallah bu hafta belli oluruz henüz net değil 2 doktoruumda ... :s
Tamam eklerimbanuelis benim bilgilerimi eklemen için göndermiştim ama arada kaynamış olabilir belki. yeniden yazayım. Kocaeli yaş 33 memur muhtemel doğum tarihi 19 şubat oğluşumuz olacak inşallah. teşekkür ederim.
Demi bende oyle dusunuyom valla daha fazla dayanamicammmmm yaaa bane gidecem bu cuma hehehehBana 12+4 te erkek demişti. Bugün iki farklı dr a gittim 14+1 olduk. Ikisi de erkek dedi. Yani kesin bilir bence git :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?