2017 Şubat Anneleri

Besini aldik bile en azindan agir olani alalim dedik esimin isleri kisa dogru yavasliyo hic dgilse ufak seyelr kalsin dedik napalim erken oldu ama kisin isleri yavasladi icin maasida gec aliuo cok sukur suan paramiz varken alalim diyoruz bazi seyleri

aynen canım ben şimdi çalışıyorum iki maaşla alırız ama sonradan çalışmıycam

çok teşekkürler ürünleri araştıracağım:)

hem yıkanınca çekiyor hemde çabuk büyüyorlar hem de belki büyük kilolu doğae 1-3 daha iyi çok dar giydirmeyin bebişlere zaten bol bol olsun
Cinsiyeti öğrenir öğrenmez çıtçıtlı body aldım 14 tane yenidoğan 2 ay kadar giyer diye umuyorum?
Tulum delisiyim h&m'de inanılmaz ürünler var 1-3 ay mı almalı?
Ya bide Bahara denk geliyor o ayları kısa kollu şeylerde almak lazım mı üşür mü sıcak mı gelir uzun kolluları acaba?

şubat ayı soguk canım zıbınları uzun kollu al kesınlıkle de ya sen 14 tane cıtcıtlı bady napcan hediyede gelirdi ya sen beni çok güldürdün yaaa 14 tanee

şubat ayı soguk canım zıbınları uzun kollu al kesınlıkle de ya sen 14 tane cıtcıtlı bady napcan hediyede gelirdi ya sen beni çok güldürdün yaaa 14 tanee
Niye gülüyorsun ki şimdi
14 tane aldım (7'li paketten iki tane)daha da alırım yetmez gibi bu aldıklarım yarım kollu sıfır kolda alıcam atlet tipi sonra uzun kollu bodylerde alıcam ama işte şubatın ardı bahar ne kadar büyür üşür mü yoksa sıcak mı gelir emin olamıyorum kaç beden almalı filan kafamda deli sorular
Banane yav milletten onlar alır mı almaz mı diye hiiiç beklemeye niyetim yok

banuelis benim bilgilerimi eklemen için göndermiştim ama arada kaynamış olabilir belki. yeniden yazayım. Kocaeli yaş 33 memur muhtemel doğum tarihi 19 şubat oğluşumuz olacak inşallah. teşekkür ederim.

Birde sürekli kaybolan çorapları ekleyelim malum kışa gelecek bebeklerimiz :)

yok cnm al sıkıntı yok bende maaşı beklıyorum alınca bende alıcam :) da ben daha hiç almadım senden 14 taneyı duyunca güldum sen aldınya bende bi okadar alırım şimdi :))))

yok cnm al sıkıntı yok bende maaşı beklıyorum alınca bende alıcam :) da ben daha hiç almadım senden 14 taneyı duyunca güldum sen aldınya bende bi okadar alırım şimdi :))))
En çok bu bodylerden almak lazım zaten yenidoğan bedenler 2 ay kadar giyiliyor diye biliyorum ama emin de değilm çünkü çok küçük görünüyor birisi yardımcı olursa
Ya şubat soğukta önü mart nisan mayıs işte çokta kışlık almamak lazım gibi sonra evin ısıtma sistemi de önemli bunalmasın bebeler
İşte böyle düşünüp düşünüp işin içinden çıkamıyorum sonra
Daha vakit var bakma sen bana indirim görünce dayanamayıp alıyorum
Başlarsın sende ufak ufak kredi kartları bu günler için var deyıl mı ama?

sağol canımmm külkedisi olmayalımda :)))))
Yok ya inşallah olmayız. Biraz da bizim yetistirmemize bağlı. Valla yavaş yavaş alistiriyorum. Oyuncakların topluyor. Bulasiklari makinada tek tek çıkarıyor. Ben is yapıcam anne yardıma ihtiyacın var mı diye soruyor. İnşallah devam eder.

Kizlar galoba dayanamayip cuma giderim heralde kontrole cinsiyeti ogrenir miyimki acaba yada pazartesini mi beklim cuma gunu 15+5 gunluk olcaz dayanamiyom yaa ogrenip bisiler almak istiyorum bebegime heyecanliyim ya
Bana 12+4 te erkek demişti. Bugün iki farklı dr a gittim 14+1 olduk. Ikisi de erkek dedi. Yani kesin bilir bence git :)

ben kart kulllanmıyorum da canım nakıt alıcam
bak ben şey düşünüyorum 5 tane 0-3 ay aldıysam 2 tane 3-6 ay alıcam o şekilde yapıcam belkı kilolu olur sonradan da giyebılır dıye düşünüyorum karışık işler yaa :) bizim evde doğalgazlı ama kollu alıcam sıcak olursa üstüne giydirmem mesela kısa kollu da alıcam amannnn ne bilim :)

Bana 12+4 te erkek demişti. Bugün iki farklı dr a gittim 14+1 olduk. Ikisi de erkek dedi. Yani kesin bilir bence git :)
Demi bende oyle dusunuyom valla daha fazla dayanamicammmmm yaaa bane gidecem bu cuma heheheh ins ogrenirim bi ay zor dayandim daa dayanamimmmm

Kızlar tulum çok almayın ya ben de çok almıştım iki çocuğu giydirdi onlarla çabuk buyuyorlar elde kalıyor sonra bi de şubatta sonra bahar geliyor bebekler sıcağı da pek sevmelerim zaten.naçizane tavsiyé sadece .insan ilk cocukta herseyi almak istiyor da sonrada elde kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…