- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Bebişe tek bakacağım için ana kucağı şart gibi görünüyor öne çıkan tek modelde 4moms'tu ama dediğin gibi çok para ve 10 ay kullanılabiliyor diyorlar haklısın kısa süreli..bilemedim.sakınnn sakınnn bi dünya para verip elinde kalan çok var. yani çok nadir bebişlerin beğenipte onda durması ki zaten o da yine kısa bir süre.. O yüzden anakucağı istiyosan daha uygun olanlar var..
Akdeniz olunca tabii orası daha farklı ben 3 ay antalyadaydım geçen mart nisan mayıs nisanda falan Uzay a sadece tek kat uzun kollu body giydirmiştim.. dediğim gibi ihtiyaç oldukça al bence stoklama
Yerim ben onu yaa.. 10 aylık miydi ... Valla erkekler diye kurtulamazlar bendenohhhhh maşallah afferin oğluşa.. Aynen bu mantığı yerleştirmek çok öenmli bende Uzay a diyorum topla oğlum oyuncakları diye hepsini dağıtıyor şimdilik
canım günlerimiz aynı ben cumartesi öğrendim gerçi erkekler erken gosteriyormusKizlar galoba dayanamayip cuma giderim heralde kontrole cinsiyeti ogrenir miyimki acaba yada pazartesini mi beklim cuma gunu 15+5 gunluk olcaz dayanamiyom yaa ogrenip bisiler almak istiyorum bebegime heyecanliyim ya
Lansinoh u da not aldım o zamanBen lansinoh çift taraflı kullandım. O kadar çok sağdım ki buzluk sütle dolup taştı. gerçi kızım sağ memeyi sadece 2 ay aldı. Sonrasında 20 ay tek memeyle idare etti. Çift taraflı almasaydım olurdu o yüzden ama çekimi falan iyi, acıtmadı da.
ana kucağından çok hamaklar var onlar acayip kullanışlı daha uzun süreli kullanılıyor bence onlara da bir bak.Bebişe tek bakacağım için ana kucağı şart gibi görünüyor öne çıkan tek modelde 4moms'tu ama dediğin gibi çok para ve 10 ay kullanılabiliyor diyorlar haklısın kısa süreli..bilemedim.
Kıyafetleride 3 ayda bir şeklinde almayı düşündüm hem gelen hediyelerde boşa gitmemiş olur :)
Teşekkür ediyorum bilgiler için ben ara ara tıklatırım kapını ^_^
Masal gibi bi hayatın olsun kızınla inşallah. Hayırlı olsun canim.Merhaba herkese; bu sabah cinsiyet kesinleşti kızımız geliyor, masal Bebek :)) Masallar gibi güzel olsun hayatı inşallah. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
banuelis listeye ekler misin canm, kızımızın adı masal olacak
Maşallah canım ne güzel hasret gidermissinKızımı gördüm geldim çok şükür herşey yolunda teyzeler4 boyutlu da gördüm miniğimi çok güzeldi darısı özleyenlerin başına inşallah hep güzel haberler alalım hepimiz
Ben de medela kullandım ama göğsüm açıyordu onunla. Bi de süt az olunca zor sagiyordu. Çift taraflı alın derim calisiyorsaniz.Ben de şimdiden süt pompasının derdine düştüm Siz ilk çoçukta kullandınız mı? Ben şimdi avent ile ameda lactaline arasında kaldım.. Çalışacağım için çok lazım olacak.. Bi de ilk bebeğinde sterilizasyon makinası kullanan var mı? Onu hangi marka öneriyosunuz?
Hayırlı olsun canim dün mu öğrenmişti. Çocukların ikisi birden hasta kafam az buçuk karışık kusura bakma.canım günlerimiz aynı ben cumartesi öğrendim gerçi erkekler erken gosteriyormus
Ben çok kullandım yan yatırma yastığını. 3260 doğdu ama bayağı kullandık düz yatmasın kısarsa boğulmasın diye. Gerçi hep yanındasın ama gece çok korkuyordum.
ana kucağından çok hamaklar var onlar acayip kullanışlı daha uzun süreli kullanılıyor bence onlara da bir bak.
sorular için her zaman beklerim :)
Ben çok araştırdım. Lansinoh aldım. Bu marka tamamen göğüs üzerine uzmanlaşmış .Ben de şimdiden süt pompasının derdine düştüm Siz ilk çoçukta kullandınız mı? Ben şimdi avent ile ameda lactaline arasında kaldım.. Çalışacağım için çok lazım olacak.. Bi de ilk bebeğinde sterilizasyon makinası kullanan var mı? Onu hangi marka öneriyosunuz?
Merhaba. Ekonomik durum elveriyorsa Medicana International Işık Üstüner harika bir doktordur.Kizlarr tekrar meraba:)
Mart annelerinden yine ben:) ben sizden doktor tavsiyesi istiyorum. Beylikduzu avcilar arasinda oturanlar varsa kime gidiyorlar memnunsaniz tavsiye eder misiniz?
Hadi yaaa ayyy eyice heyecan basti beni bane cuma gidiyom ben dr ablasi malesef erken soyleyenelrden degel illa 16 haftayi beklice didi bane ya dayanamimmmm hade hayirlisiyla bebislerimizi alalim kucagimiza insaAllah yaaacanım günlerimiz aynı ben cumartesi öğrendim gerçi erkekler erken gosteriyormus
Çalışacaksan kurtarıcı oluyor. Merak etme kullanırsın iş yerinde sağarsın yoksa çok rahatsızlık veriyor.Lansinoh u da not aldım o zamanben de kararsızım çift taraflı alıp almama konusunda ama biraz da grantiye almak istiyorum galiba.. Alayım kullanmazsa da sağlık olsun ilk bebeğim nasılsa ikinciye kısmet olur belki.. :)
Sağol canım cumartesi öğrendim 15+0 daMasal gibi bi hayatın olsun kızınla inşallah. Hayırlı olsun canim.
Maşallah canım ne güzel hasret gidermissin
Ben de medela kullandım ama göğsüm açıyordu onunla. Bi de süt az olunca zor sagiyordu. Çift taraflı alın derim calisiyorsaniz.
Hayırlı olsun canim dün mu öğrenmişti. Çocukların ikisi birden hasta kafam az buçuk karışık kusura bakma.
Öyle mi ben kulanmadim valla. Olabilir demekki onu alabilirsiniz kızlar ben kullanmadım. Aslında annem ilk 20 gün yanımdaki kullandirtmadi valla kaynana gibi annem var
Benim doktor daha erken cinsiyet için dedi ama bakınca da hemen ardından ama belli dediHadi yaaa ayyy eyice heyecan basti beni bane cuma gidiyom ben dr ablasi malesef erken soyleyenelrden degel illa 16 haftayi beklice didi bane ya dayanamimmmm hade hayirlisiyla bebislerimizi alalim kucagimiza insaAllah yaaa
ben almadım ama kuzen aldı arabaları olduğu için taşıdılar gittikleri yere ailesi şehir dışında yatak olarak onu götürdüler mesela..ayakları ucuna değiyo ama hala onu kullanıyolar:))CNM AMA O HAMAKLARI Bİ YERE GİDERKEN NASI OLUYO KULLANIŞLI OLUR MU ÖYLE
Ayyy insaAllah yaa valla insan ogrenmek bisiler bakaerkende ona gore bakmak istiyo bazen kendimi gario hissediyorum cunku icimden hep erkek olcakmis gibi geciuo hepte oyle hissettim guclu bi his var sanki millet tabi bazilari kzin olacak dedigibde bile heo icimden erkek geciyo ama kiyafetlere bakarken ya kizsa diyorum haliyle uzuluyorum tabi rabbim affetsin dua ediyorum cinsiyeti neyse ona yonlerdir beni diye hep kendimi erkek bebek reyonunda buluyorum cok garibime gidiyo ogrensemde zan altindan kurtulsam yaa ayy annelik duuygularim kabardi yine napim insaAlalh sagliklidor hic onemli degil cinsiyeti kizimda olsa oglumda olsa bnm yavrum o neler cektim ben suan karnimda can bulana kadar ahh ahhh duygusala bagladim ya gene ah su hormonlar.....Benim doktor daha erken cinsiyet için dedi ama bakınca da hemen ardından ama belli dedicuma sen de ogrenirsin inşallah canım
Hmm Hamak ona da bakınayım :) çok merciana kucağından çok hamaklar var onlar acayip kullanışlı daha uzun süreli kullanılıyor bence onlara da bir bak.
sorular için her zaman beklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?