2017 Şubat Anneleri

Bebişe tek bakacağım için ana kucağı şart gibi görünüyor öne çıkan tek modelde 4moms'tu ama dediğin gibi çok para ve 10 ay kullanılabiliyor diyorlar haklısın kısa süreli..bilemedim.

Kıyafetleride 3 ayda bir şeklinde almayı düşündüm hem gelen hediyelerde boşa gitmemiş olur :)
Teşekkür ediyorum bilgiler için ben ara ara tıklatırım kapını ^_^

Kizlar galoba dayanamayip cuma giderim heralde kontrole cinsiyeti ogrenir miyimki acaba yada pazartesini mi beklim cuma gunu 15+5 gunluk olcaz dayanamiyom yaa ogrenip bisiler almak istiyorum bebegime heyecanliyim ya
canım günlerimiz aynı ben cumartesi öğrendim gerçi erkekler erken gosteriyormus

Lansinoh u da not aldım o zaman ben de kararsızım çift taraflı alıp almama konusunda ama biraz da grantiye almak istiyorum galiba.. Alayım kullanmazsa da sağlık olsun ilk bebeğim nasılsa ikinciye kısmet olur belki.. :)

ana kucağından çok hamaklar var onlar acayip kullanışlı daha uzun süreli kullanılıyor bence onlara da bir bak.
sorular için her zaman beklerim :)

Masal gibi bi hayatın olsun kızınla inşallah. Hayırlı olsun canim.
Kızımı gördüm geldim çok şükür herşey yolunda teyzeler 4 boyutlu da gördüm miniğimi çok güzeldi darısı özleyenlerin başına inşallah hep güzel haberler alalım hepimiz
Maşallah canım ne güzel hasret gidermissin
Ben de medela kullandım ama göğsüm açıyordu onunla. Bi de süt az olunca zor sagiyordu. Çift taraflı alın derim calisiyorsaniz.
Hayırlı olsun canim dün mu öğrenmişti. Çocukların ikisi birden hasta kafam az buçuk karışık kusura bakma.
Ben çok kullandım yan yatırma yastığını. 3260 doğdu ama bayağı kullandık düz yatmasın kısarsa boğulmasın diye. Gerçi hep yanındasın ama gece çok korkuyordum.

Öyle mi ben kulanmadim valla. Olabilir demekki onu alabilirsiniz kızlar ben kullanmadım. Aslında annem ilk 20 gün yanımdaki kullandirtmadi valla kaynana gibi annem var

Ben bugün gittim ve doktorun cihaz iyi değilmiş bide kordon gelmiş aynı bölgeye öğrenemedim cinsiyeti moralim bozuldu

Ben çok araştırdım. Lansinoh aldım. Bu marka tamamen göğüs üzerine uzmanlaşmış .

Hadi yaaa ayyy eyice heyecan basti beni bane cuma gidiyom ben dr ablasi malesef erken soyleyenelrden degel illa 16 haftayi beklice didi bane ya dayanamimmmm hade hayirlisiyla bebislerimizi alalim kucagimiza insaAllah yaaa

Çalışacaksan kurtarıcı oluyor. Merak etme kullanırsın iş yerinde sağarsın yoksa çok rahatsızlık veriyor.

Sağol canım cumartesi öğrendim 15+0 da

Devlet hastanesi diyemi cinsiyet öğrenemedim cihazım net değil kordon var demesi normal mi herkes kızın olucak diyor şimdi 16+2

Hadi yaaa ayyy eyice heyecan basti beni bane cuma gidiyom ben dr ablasi malesef erken soyleyenelrden degel illa 16 haftayi beklice didi bane ya dayanamimmmm hade hayirlisiyla bebislerimizi alalim kucagimiza insaAllah yaaa
Benim doktor daha erken cinsiyet için dedi ama bakınca da hemen ardından ama belli dedi cuma sen de ogrenirsin inşallah canım

Benim doktor daha erken cinsiyet için dedi ama bakınca da hemen ardından ama belli dedi cuma sen de ogrenirsin inşallah canım
Ayyy insaAllah yaa valla insan ogrenmek bisiler bakaerkende ona gore bakmak istiyo bazen kendimi gario hissediyorum cunku icimden hep erkek olcakmis gibi geciuo hepte oyle hissettim guclu bi his var sanki millet tabi bazilari kzin olacak dedigibde bile heo icimden erkek geciyo ama kiyafetlere bakarken ya kizsa diyorum haliyle uzuluyorum tabi rabbim affetsin dua ediyorum cinsiyeti neyse ona yonlerdir beni diye hep kendimi erkek bebek reyonunda buluyorum cok garibime gidiyo ogrensemde zan altindan kurtulsam yaa ayy annelik duuygularim kabardi yine napim insaAlalh sagliklidor hic onemli degil cinsiyeti kizimda olsa oglumda olsa bnm yavrum o neler cektim ben suan karnimda can bulana kadar ahh ahhh duygusala bagladim ya gene ah su hormonlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…