2017 Şubat Anneleri

Devlet hastanesi diyemi cinsiyet öğrenemedim cihazım net değil kordon var demesi normal mi herkes kızın olucak diyor şimdi 16+2
Bencede cihazdandır o mümkünse başka bi dr'a gitmeni öneririm zira ben öyle yaptım 4boyutlu ultrason cihazı olan dr tak diye söyledi :)

@Ecrin ensar bebek_elif 12+5'teyken rutin gittiğim doktoruma kontrole gitmiştim cinsiyeti belli olmuş dedi ama net bişey söyleyemem 16.haftadan önce demişti
14+5'te 4 boyutlu ultrasonu olan başka bi doktora gittik hemen söyledi cinsiyeti pipiyide gösterdi ama ne gördüğümü bilmeden baktım öyle

Cihazı iyi olan başka bi doktora git derim

kızlar pedagog adem güneş güvenli bağlanma kitabı benim de çok hoşuma gitti tavsiye ederim doğru bildiğim yanlışlar varmış. annelik sanatı da güzel.
Okunacaklar listemde her ikiside
Bende sana mahallenin en Mutlu bebeğini öneririm
Bu arada nasipse doğum tarihlerimiz aynı görünüyor sat 16 mayıs mı?

Cuma gidicem bakalkm ozelde bakilcakcisniyete ins soyler dr bana da erken net bisi diyemem dedi dr 16 haftayi bekle dedi soykemedi bayada bkti ustelik ama dedigim gibi tik yok bende cuma gitsem ogrenir miyim 15+5 gunluk olacak ta heyecan yaptim yaa gerci 10 gun ucretsiz gorunme hakkim var olmadi haftaya carsamba bida giderim yani demi

Ultrason cihazı iyi değilse doktorun yine göremeyebilir ama git tabi belki açar bacaklarını açmıyorsada kızdır diyorlar hayırlısı olsun inş :)

Oğlum olmasını cok istiyorum kesedeki konum da erkek çıkmıştı hayırlı ve sağlıklı olsun da bu hafta bi başka yerden randevu alicam

Kizlar ben hala yazliktayim. Bugun hastaneye ikili test sonucunu almaya gitmisken sordum oradaki doktora, 13+4 teyim cinsiyetine bakabilir miyiz diye. Bakti ama henuz bisey soylemeyim, donunce kendi doktorunuz soylesin dedi. Sizinle bebisin poposunu paylasacagim:))) bacaklarini ust uste atmıs. Bir fikri olan var mı acaba??

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 71
Kizlaarrrr nabiyonuz iki gündür Yengem var çocukları sevcem diye bakamadim fazla benim agrim var iki gün yine yordum kendimi sanırım ve bide değişik bisey oluyo göbeğimden bisey çektiriyor sanki nedir o anlamadım böyle ağrı desen değil sancı desen değil bisey çektiriyor gibi sanki yarın Dr a gitcem çok tedirginim inş güzel haberlerle donerim

Hastane tipi pompalar baya güzel diyolar ama hem pahalıdır hem de büyük.. Ameda ile ilgili çok güzel yorumlar var.. Avent ilgili de genelde güzel yorumlar ve aventin pompası biberonlarıyla uyumluymuş. Yani direkt biberona sağıp verilebilir.. Bi de arada iki kat gibi fiyat farkı var.. Neyse ben biraz daha araştırayım bakalım.. Sterilizasyon ben de çok emin değilim aslında da sırf çalıştığım için alsam mı diye düşünüyorum.. Ablamda hep kaynatarak sterilize etti olmadı ben de o usül devam :)

Ben de medela kullandım ama göğsüm açıyordu onunla. Bi de süt az olunca zor sagiyordu. Çift taraflı alın derim calisiyorsaniz.
Süre açısından çoğu kişi öyle tavsiye ediyo ben de çift taraflı alcam büyük ihtimalle.. Saatlerce süt sağmak da zor iştir :) ameda ve avent acıtmıyo sanki bebek emmesi gibi diyolar.. Hatta avent in masaj özelliği de varmış..

bende listeye başlayacam ama ilk alacağım şey çocuğun bebek odası takımı çünkü aldıklarımı da ortada kalmaz dolabına koyarım birde mobilyaların havalandırılması gerekiyormuş vernik kokusu olurmuş çok kışa kalmadan almak lazım mobilyayı ben öyle düşünüyorum

Son düzenleme:
ya ilk zamnlar yorgan mı uyku tulumu mu bizimkiler kış bebişi ama yorgan tehlikeli diyor okuldaki arkadaşlar hep uyku tulumu kullanıyor birde yorgan olarak da yün yorgan benim vazgeçilmezim kendim hep kullanırım ama bebekler için doktorlar tavsiye etmiyo alerji muhhabeti var ama diğer yorganlarda teri emmiyor bilemedim

canım Allah hayırlısıni ve sagliklisini versin inşallah ben de hep kız hissettim kesin kız dedim bi kere rüyamda pipisini gördüm ve sonuç erkek

Slm annişler oğlumda lansinoh manuel el pompasını kullandım çok memnun kaldım ana dizi diye bişey var duydunuzmu fikri olan varsa çok memnun olurum

kizlarr gobişi cikan varmii ayyy sanki brnmki cikmis gibi biraz kucuk ama erken zaten dimi yani. kayinvalidem diyioda gobegin pek yok bebek kucukmu ne diyo insanin moreli bozuluyo ya. bide dun gece sola yatarkrn sag tarafim bombostu sanki hicbisey yok sol tarafimi elledmkasigimin biraz ustu sanki hepsi otarafta bitarafa toplanirmi bebek sizce yoksa bende anormallikmi var

http://m.n11.com/hediyeli-milkway-easy-gogus-pompasi-P120227032
Arkadaşımda bunu gördum güzel çekiyodu canm hemde daha uygun fiyat olarak ama ben çalışmıyorum o yüzden ihtiyacmı degilmi o konuda kararsızım ¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…